Imtech « Terug naar discussie overzicht

Imtech weekdraadje 21 oktober t/m 25 oktober

1.590 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 76 77 78 79 80 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

squ1zzy schreef op 21 oktober 2013 10:59:

Ik ga toch twijfelen of Imtech iets te maken krijgt met deze opdracht. Mocht het wel zo zijn dan zijn de bankconvenanten misschien ook niet in gevaar en zal Imtech zonder verkoop van onderdelen volgend jaar gewoon winst kunnen maken. Analisten nieuwe koersdoelen en dan knallen!

Zit alleen met een berg sprinters short haha :D
als ik jou was zou ik deze snel verkopen en sprinters aanschaffen.
[verwijderd]
0
quote:

beest37 schreef op 21 oktober 2013 11:02:

Long , 1,8
Stoploss 1.80? Hmm, mij te link ;)
Als ik long ga dan 1.5. Ik durf die 1.8 echt niet aan nog..

0,56 is echt te duur :(
[verwijderd]
1
Copy and Paste Computable ( het beestje heeft dus een naam; paprikaDatacenter...)

Het datacenter op het terrein van Agriport A7 in Middenmeer krijgt een capaciteit van 17,5 megawatt. Dit meldt het Noordhollands Dagblad op basis van een dossier over de bouw dat de krant heeft ingezien. Naar verluidt zou het datacenter worden gebouwd in opdracht van Microsoft en elektriciteit afnemen uit de kassen in de omgeving, waar onder andere paprika’s worden geteeld.

Het pand beslaat een kwart van een perceel van veertig hectare dat binnenkort door de softwareleverancier zou worden aangekocht. Volgens de krant verrijst er een kantoorpand met een vloeroppervlak van vijftienhonderd vierkante meter met ontvangstruimten. Het eigenlijke datacenter wordt zo’n achttienduizend vierkante meter groot en krijgt een aantal schoorstenen met een hoogte van 25 meter. Het kantoor en het datacenter worden gebouwd naar een ontwerp van een Iers architectenbureau.

Het datacenter wordt gekoeld met lucht, waarvan de temperatuur wordt verlaagd met gebruik van waterverdampers. Het jaarlijkse waterverbruik wordt geschat op zo’n tien miljoen liter. Met de bouw van het datacenter zou in totaal een bedrag zijn gemoeid van zo’n twee miljard euro.

Of Microsoft inderdaad de koper is, blijft onduidelijk. De onderneming stelt nooit over zijn datacenters te communiceren. Volgens het Noordhollands Dagblad is er een intentieverklaring en een voorlopig contract getekend tussen de softwareleverancier en Agriport A7. In afwachting van de afgifte van de benodigde vergunningen zouden alle betrokken partijen de kaken stijf op elkaar houden. Onlangs zou een handelsdelegatie met vertegenwoordigers van de betrokken partijen naar Amerika zijn gereisd door onderhandelingen over het datacenter. Microsoft beschikt al over een groot Europees datacenter nabij de Ierse hoofdstad Dublin.
Parthenon Data Centres

Eerder smeedde de onderneming Parthenon Data Centres in 2009 plannen voor een datacenter op het terrein van Agriport A7 in de Wieringermeer nabij Middenmeer. Dat datacenter zou een belangrijk deel van zijn elektriciteit afnemen uit de kassen van groentetelers in het gebied. Zij produceren kooldioxide uit aardgas als meststof voor hun groenten, de elektriciteit is een bijproduct. De eerste paal voor het datacenter zou begin 2010 de grond in gaan. Het ontwerp voor het gebouw en de technische inrichting was van ingenieursbureau Royal Haskoning.

Nadat de bouw een aantal keren was vertraagd, werd het stil rondom het project. Parthenon Data Centres verhuisde vanuit Amsterdam naar het kantoor van de geldschieter, investeringsmaatschappij ZBG van vastgoedmagnaat Frank Zeegers in het Brabantse Geldrop. Oprichter en directeur Pieter Duijves van Parthenon Data Centres heeft inmiddels een nieuwe baan gevonden als director EMEA, Data Centre Design & Consultancy bij HP. Mede-directeur en mede-oprichter Kevin Burton werkt eveneens bij HP. De directie van hun vroegere onderneming wordt gevoerd door ZBG-medewerker Wil van Loon.

Directeur Anwar Osseyran van Surfsara werd door Parthenon als datacenterexpert gevraagd zitting te nemen in de raad van advies van het bedrijf. 'Het klopt inderdaad dat ik lid van de raad van advies ben, maar helaas is Parthenon als project in de ijskast beland door gebrek aan investeringen gedurende deze periode van recessie.'
Geen commentaar
Van Loon was niet bereikbaar voor commentaar. Ook bedrijfsleider Robert Kielstra van het tuindersenergiebedrijf ECW op het terrein van Agriport kon niet reageren.

Read more: www.computable.nl/artikel/nieuws/infr...
[verwijderd]
1
En de laatste, weet niet of dit al bekend was. maar weer gewoon goed nieuws..

Dienstverlener Imtech ICT heeft bij Yamaha Motor Europe een online platform voor de ontwikkeling, introductie en verkoop van accessoires geïmplementeerd. Dankzij dit platform wordt de complete levenscyclus van een accessoire vastgelegd in één systeem dat toegankelijk is voor alle betrokkenen. Zodra een accessoire verkoopbaar is, hebben ook dealers en consumenten via een website toegang tot deze informatie.

Het online platform is ontwikkeld om de nieuwe marketing- en verkoopstrategie van Yamaha Motor Europe te ondersteunen. Nu consumenten minder geld uitgeven aan nieuwe motorfietsen, quads en golf carts, wil de motorfabrikant luxe accessoires introduceren om extra omzet te genereren. Via het platform wordt alle informatie over elke accessoire centraal vastgelegd. Iedereen kan de ontwikkeling van accessoires online volgen en eventueel informatie eraan toevoegen.
Externe partijen ontsluiten

‘Dat betekent dat de complete levenscyclus van een accessoire niet meer in verschillende documenten, maar in één systeem is terug te vinden’, zegt Marcel Koper, department manager marketing and products strategy. ‘Hierdoor is de complexiteit weggenomen en werkt iedereen nu op elk moment met de meest actuele informatie.’

Bijzonder is dat de opgeslagen informatie via het platform ook voor externe partijen kan worden ontsloten. Zodra een accessoire gereed is om te verkopen, kan de relevante informatie en documentatie beschikbaar worden gesteld via een commerciële website, die vervolgens kan worden aangevuld met verkoop- en voorraadinformatie. Zowel dealers als consumenten profiteren van deze service doordat zij zich online kunnen informeren over de bijproducten die verkrijgbaar zijn.
Scrum-aanpak

Bij de ontwikkeling en implementatie van het accessoiresysteem is gebruik gemaakt van de Scrum-aanpak: een aantal korte, opeenvolgende deelprojecten van twee tot vier weken waarin een bepaalde functionaliteit wordt ontwikkeld en direct wordt opgeleverd. De voortgang is bewaakt met het Rational Team Concert, een omgeving waarin iedereen vastlegt waarmee hij bezig is en welke programma’s en objecten zijn gewijzigd.

‘Op deze manier konden we afwijkingen van de planning vroegtijdig signaleren, met als gevolg dat de realisatie van het accessoiresysteem binnen budget is gebleven’, zegt Joey Schoenmaker, projectleider bij Imtech ICT. Het accessoiresysteem is inmiddels in gebruik genomen. Alle afdelingen van Yamaha Motor Europe werken nu met het systeem.

Read more: www.computable.nl/artikel/nieuws/erp/...
€d_Modus Vivendi
0
quote:

jake schreef op 21 oktober 2013 11:19:

Binnen twee uurtjes over de 2,10.
wat dacht je van 10 minuten?
forza jake
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 21 oktober 2013 11:22:

[...]wat dacht je van 10 minuten?
Gelukkig weer op tijd bijgekocht,heerlijk aandeel.
[verwijderd]
0
in de wandelgangen schijnt er een gerucht te gaan over een mogelijke grote Europese partij die interesse zou hebben in Imtech
namen weet ik niet dat laat ik aan de deskundigen over hier
alsmede de hoogte van een eventueel bod
€d_Modus Vivendi
0
quote:

bloemanjer schreef op 21 oktober 2013 11:25:

in de wandelgangen schijnt er een gerucht te gaan over een mogelijke grote Europese partij die interesse zou hebben in Imtech
namen weet ik niet dat laat ik aan de deskundigen over hier
alsmede de hoogte van een eventueel bod
wandelgangen zijn valkuilen
netweblady
0
Nu is het afgelopen met de stijging meer in de bied dan de laat, tot nu toe omgekeerd.
[verwijderd]
0
quote:

bloemanjer schreef op 21 oktober 2013 11:25:

in de wandelgangen schijnt er een gerucht te gaan over een mogelijke grote Europese partij die interesse zou hebben in Imtech
namen weet ik niet dat laat ik aan de deskundigen over hier
alsmede de hoogte van een eventueel bod
Dom gelul. Imtech is zelf een grote Europese partij.
forza jake
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 21 oktober 2013 11:25:

het werden 5 minuten :)
Ja zo snel had ik ook niet verwacht,modus.
1.590 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 76 77 78 79 80 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
864,52  -9,50  -1,09%  16:03
 Germany40^ 17.814,20 -1,52%
 BEL 20 3.842,94 -1,05%
 Europe50^ 4.900,25 -1,80%
 US30^ 37.854,79 -1,30%
 Nasd100^ 17.199,18 -1,85%
 US500^ 4.988,47 -1,65%
 Japan225^ 37.227,64 -2,03%
 Gold spot 2.319,38 +0,14%
 EUR/USD 1,0696 -0,01%
 WTI 82,36 -0,65%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,07%
Flow Traders +3,33%
B&S Group SA +2,43%
RENEWI +2,42%
Fugro +1,83%

Dalers

ADYEN NV -16,30%
VIVORYON THER... -8,16%
Alfen N.V. -5,89%
WDP -5,56%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront