PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNl december

1.649 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 79 80 81 82 83 » | Laatste
KeBa
0
Iemand moet een nieuwe maanddraad openen voor december dus vooruit dan maar .....

Wat gaat de AEX deze maand doen, volgt er nog een eindejaarsrally ? En wat doet onze PostNl met het bezorgen van de kerstkaarten en de kerstpakketten ?

[verwijderd]
0
quote:

brokkenpiloot schreef op 1 december 2013 21:19:

Een leuke start voor december. In de weekendbijlage van de Telegraaf stond een stuk over het bezorgen van pakketten door Post NL. Het gaat erg goed met dit onderdeel en men levert een geweldige service. Webshops kunnen tot 23.00 uur 's-avonds hun pakketjes bij één van de huidige 13 depots afgeven. De zendingen worden in 98% van de gevallen de volgende dag bezorgd, ook in december! Rond eind 2014 zijn alle 18 depots klaar. Als de vraag verder toeneemt kan binnen 9 maanden een nieuw volledig automatisch depot worden geopend. Deze maand is Post NL begonnen met het bezorgen van pakketten op maandag. De brievenpost stopt met het bezorgen op maandag. Met bijna 700.000 stuks per dag bezorgt Post NL in november en december bijna 2x zoveel pakjes als normaal. Thans worden van alle aankopen 17% online gedaan. In 2020 zal dit 36% zijn, een ruime verdubbeling. In 2012 bezorgde het bedrijf 120 miljoen pakketjes. De nieuwe infrastructuur is berekend op 170 miljoen pakketjes per jaar. Kortom een groeimarkt van ongeveer 18% per jaar, waar Post NL een belangrijk deel voor haar rekening zal nemen door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De daling van de de brievenmarkt wordt n.m.m. ruimschoots gecompenseerd. TNT Express zal ook van de groei profiteren, met name in het internationale verkeer. En Post NL heeft nog een belangrijk aandeel in TNT Express. Ik verwacht dus een jaarlijkse stabiele koerswinst voor Post NL en dat dividend komt er zeker aan.
Dit ziet er goed uit.
Eddie Verder
0
De Nederlandse postbezorger PostNL wil in de toekomst pakketjes bezorgen met drones. Dat heeft de baas van het bedrijf zondagavond gezegd in het tv-programma 1 Vandaag.

Volgens topvrouw Herna Verhagen is PostNL deze nieuwe bezorgmogelijkheid al aan het testen. Mensen zouden op deze manier sneller hun pakket in huis moeten hebben. Bovendien is het effciënter, aldus de topvrouw.

De onbemande vliegtuigjes kunnen pakketjes tot 2,3 kilo afleveren in een straal van ruim 16 kilometer rondom een PostNL distributiecentrum. Dit betekent dat ongeveer 86 procent van de bestellingen die PostNL krijgt op deze manier kan worden bezorgd.

,,Het zal werken, het zal gebeuren en het gaat heel leuk worden'', zei Verhagen in 1 Vandaag. PostNL verwacht ze over vier tot vijf jaar in te zetten.

Ps. Graag met een knipoog lezen..

Wishful Thinking, maar zou wel vet zijn!
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

suikerbos schreef op 2 december 2013 09:15:

Goedemorgen, de koers mag wel weer omhoog hoor.... even geduld en dan... :-)
Goedemorgen!
Dat vind ik ook. Koers opende in de plus en maakte een rare sprong en stond in het rood.
Verschil van ruim 6 cent. Maar ik weet niet of dat aan iexmonitor lag.
Maar ik zou het heel fijn vinden als we deze december maand iedere week minimaal 3 % omhoog gaan.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

suikerbos schreef op 2 december 2013 09:22:

Iedere week 3 % is goed voor mijn kerstaankopen Jannemans.... we gaan ervoor...
Pff me -0.69 is een slecht begin van de week haha. Maar wellicht gaat het deze week andersom. In het rood openen en in het groen sluiten ipv andersom.
Bosporus
0
Goedemorgen,

Vanmorgen op schoolplein pakketbezorger van PostNL gesproken. Pakketjes zijn volgens hem niet meer aan te slepen. Het wordt met de dag drukker gaf hij aan. Waar hij in het verleden drie vier adressen per straat moest afleveren, moet hij nu bijna bij ieder woning/portiek pakketjes afleveren. Dan moet de Kerstinkopen nog beginnen.
Ik heb nog steeds de overtuiging dat Q4 een recordkwartaal gaat worden!
Dat de koers nu wat lager staat word ik niet koud van..
[verwijderd]
0
quote:

Jannemans schreef op 2 december 2013 09:18:

Koers opende in de min en maakte een rare sprong en stond in het groen.
fyp.
Marinus-86
0
het negatieve van het verhaal is dat er erg veel pakjes met condooms worden bezorgt is een teken aan de wand hoe minder kinderen des te minder pakketjes met de feestdagen ,,,,,,,,,,
[verwijderd]
0
quote:

Jannemans schreef op 2 december 2013 09:18:

[...]
Goedemorgen!
Dat vind ik ook. Koers opende in de plus en maakte een rare sprong en stond in het rood.
Verschil van ruim 6 cent. Maar ik weet niet of dat aan iexmonitor lag.
Maar ik zou het heel fijn vinden als we deze december maand iedere week minimaal 3 % omhoog gaan.
Een dumpje van 70k, waarna er even een periode van herbezinning van een aantal minuten ontstond en er nauwelijks iets in het boekje gebeurde. Was wel raar om te zien, ja.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Interessant Beur, maar ik denk wel dat we in het groen gaan eindigen.... het is de Kerstmaand, niet? :-) De mensen gunnen elkaar veel cadeautjes!
[verwijderd]
0
TNT Express behoort tot de 'Top Picks' van ING (een stijging van TNT Express is zeer gewenst omdat dit natuurlijk goed zou zijn voor de onderliggende waarde van PostNL):

www.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-021213-071/...

ING blijft positief over aandelen

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING denken dat aandelen in 2014 een aantrekkelijke belegging blijven. Ze blijven tekenen van macro-economisch herstel zien en verwachten dat het positieve sentiment op de beurs in 2014 zal doorzetten. Dat maakte ING maandag bekend.
De marktvorsers sluiten niet uit dat er op de huidige stijging nog een bescheiden correctie kan komen, maar zien dat als een mogelijkheid om ,,in te stappen of aandelen bij te kopen, gezien het goede perspectief over het gehele jaar''.
ING maakte maandag de ING Benelux Top Picks-lijst bekend voor het eerste kwartaal van 2014. Voor het selecteren van de aantrekkelijkste aandelen is gekeken naar welke koersen in 2013 duidelijk zijn achtergebleven en in 2014 mogelijk herstellen. De mogelijkheid om te profiteren van een opgaande markt of tot een verbetering van onder meer koers/winstverhouding en winstgroei zijn andere selectiecriteria. Ook zijn de ING-analisten naar eigen zeggen beducht voor al te optimistische waarderingen.
Profiteren
Vijf van de Top Picks zijn cyclische fondsen die naar verwachting kunnen profiteren van een herstel: Boskalis, Econocom, Randstad, TNT Express en SBM Offshore.

Ook SES en Heineken staan op de lijst, als twee defensieve aandelen die in waardering zijn achtergebleven in 2013 en goed gepositioneerd zijn voor een opleving. De Benelux Top Picks worden aangevuld door KBC en Vastned die volgens ING ook kunnen profiteren van herstel in de Benelux en een herstel in winstgroei kunnen laten zien.
[verwijderd]
0
quote:

Beur schreef op 2 december 2013 10:20:

[...]Een dumpje van 70k, waarna er even een periode van herbezinning van een aantal minuten ontstond en er nauwelijks iets in het boekje gebeurde. Was wel raar om te zien, ja.
Koers opende op 4,301 met zo`n 40k en werd daarna met een paar k op 4,339 gezet, omdat de laat leeg was.
Daarna was de laat direct alweer rond de 4,31, maar het duurde 4 minuten tot iemand kocht.
[verwijderd]
0
Jammer dat de koers opnieuw een stapje terug doet, maar wel mooi dat TNT Express in middels boven de 6.80 euro noteerd (mede dankzij de 'Top Picks' aanbeveling van ING vanochtend).

In mijn ogen blijft het wachten op het moment dat de AEX aanklopt bij de 400 punten; voorlopig beweegt de AEX eigenlijk al ruim 2 weken richtingloos voort (en eigenlijk kunnen we hetzelfde zeggen over PostNL).

Het lijkt voorlopig nog steeds de proloog te zijn voor een eindejaarsrally; goed dat PostNL op 4.28 euro wel nog steeds ruim boven de steun rond 4.26 euro zit.
[verwijderd]
0
quote:

ik ben Diede/Kennie schreef op 2 december 2013 10:51:

[...]
Koers opende op 4,301 met zo`n 40k en werd daarna met een paar k op 4,339 gezet, omdat de laat leeg was.
Daarna was de laat direct alweer rond de 4,31, maar het duurde 4 minuten tot iemand kocht.
Je hebt gelijk, ik heb de opening niet gezien,was elders en ging af op de minder precieze gegevens van Binck die 70k melden.
[verwijderd]
0
fd.nl/ondernemen/488931-1311/dekking-...

Dekking van fondsen blijft vrijwel gelijk in november

De situatie van pensioenfondsen is in november nagenoeg onveranderd gebleven ten opzichte van oktober. De gemiddelde dekkingsgraad is eind november 110,8%. Dat is 0,2 procentpunt hoger dan de stand eind oktober.

Dat blijkt uit cijfers van pensioenadviesbureau Mercer. De dekkingsgraad geeft weer in hoeverre een pensioenfonds in staat is de toekomstige pensioenen te kunnen betalen. Om kortingen te voorkomen moeten pensioenfondsen aan het eind van het jaar grofweg boven de 104% zitten. Eind oktober zaten achttien fondsen nog onder deze grens, bleek afgelopen week uit onderzoek van deze krant.

De marktrente is licht gestegen in november. Dat is normaal gesproken gunstig voor pensioenfondsen, omdat de verplichtingen dan minder duur worden. De dekkingsgraad wordt echter berekend op basis van de driemaandsgemiddelde rente en die bleef nagenoeg gelijk. Dat de dekkingsgraad toch iets is gestegen is te danken aan de goede aandelenkoersen.

Paradoxaal genoeg is het voor pensioenfondsen niet gunstig als de marktrente verder stijgt in december. Door de driemaandsmiddeling telt die stijging nog niet direct volledig door in de dekkingsgraad. Het waardeverlies op obligaties door de hogere rente telt echter wel direct mee, stelt Dennis van Ek van Mercer. Daardoor zou de dekkingsgraad dalen.
[verwijderd]
0
De strekking van bovenstaande bericht werd overigens ook al voorspelt door de pensioenthermometer, die in november ongewijzigd bleef:
www.pensioenthermometer.nl/index.php?...
1.649 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 79 80 81 82 83 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 1,204
Verschil -0,029 (-2,35%)
Hoog 1,239
Laag 1,195
Volume 1.803.919
Volume gemiddeld 2.175.390
Volume gisteren 1.157.272

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront