Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Vrijdag dag van de ????

89 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
[verwijderd]
0
george sorros moet nu eens money in de ring gooien niet sp index 1,5 miljard short zitten maar de euro naar beneden halen ha ha
[verwijderd]
0
iedreen denk aandelen is eerlijk geen manupulatie ect ect

kijk om je heen fraude hier fraude daar in valuta,s in goud in rente tarieven in adviezen dus ja
[verwijderd]
0
logisch dit hoef je niet van hun te horen toch, zijn ook fake
hebben zich zo verrijkt over de rug van de belegger geloof me.

een van de grootste bellegger van amerika heeft een short positie ingenomen van 1,5 miljard op de s&p 500 zegt genoeg.

1929/ is de oude doos crissis jaren dus back two de crissis

geld ontwaarding waardeloos geld goud standaard invoeren schuld weg dollar weg yen in combinatie met de landen die goud bezitten een nieuwe wereld munt en opnieuw beginnen in een financiel gezond systeeemm dus alles op goud geloof me maar
[verwijderd]
0
neem pfarming massa hysterie koers opblazen simpel vee kudde gedrag maar waarom verkoopt een aandeelhouder 30 miljoen stuks

een derde van alle aandelen als het patent goed gekeurd wordt dan heeft hij 10 keer zoveel in handen , weet hij meer offf
Dicall69
2
Op draadje zie je te pas en te onpas postings voorbij komen dat de koers moet gaan dalen bij mijn weten is Arcelor Mittal het aandeel bij uitstek dat bij verbeterende economieën een flinke inhaalslag zal gaan maken de koers is het afgelopen jaar beduidend achter gebleven bij de andere fondsen in de AEX, waarom zou men zeggen dat ligt voornamelijk aan de onzekerheid van de groei wereldwijd, zoals de opkomende markten, want als je puur naar MT zelf zou kijken zijn er zeer weinig bedrijven die een intrinsieke waarde hebben die twee keer de huidige koers vertegenwoordigd.
Op 9 mei zal MT de eerste kwartaalcijfers van 2014 presenteren en het ziet er nu al naar uit dat die ruim beter zullen zijn dan het afgelopen jaar dit omdat de afgelopen periode de staalproductie in Europa met 7,3 % na constante dalingen in 2013 (in de UK zelfs meer dan 30 % en in Italië ruim 25 %) gemiddeld is gestegen, tevens zijn de verschepingen van staal en ijzererts vanuit de US nog steeds duidelijk groeiende voor de komende tijd.
De schuldenlast en de staalproductie (vergeet niet dat MT zich zelf bijna geheel zelf voorziet van ijzererts) zullen de komende kwartalen, voornamelijk door Europa de US en zelfs India en Australia verbeteren, waardoor MT bij steeds meer (licht) verbeterende economieën (dus wereldwijd) alleen nog maar meer zal gaan profiteren en dit de koers uiteindelijk een flink stuk omhoog zal gaan helpen.
De intrinsieke waarde van MT zal momenteel reeds rond de € 24,- liggen gezien de schuldenlast die wederom in het 4de kwartaal 2013 is terug gebracht en de goede resultaten die wederom zijn behaald.
Gezien bovenstaand concludeer ik dat voor de langere termijn nu een positie nemen alleen maar als verstandig kan worden gezien, dus ik zou zeggen laat je niet ontmoedigen door korte termijn beleggers en shortzittende partijen deze blijven hun doemdenkerij toch pretenderen en kijken niet naar het potentieel van MT dat duidelijk aanwezig is.
Dat de koers in het loop van het jaar nog af en toe een dip kan laten zien is vrij normaal de koers is nu onder de € 11,70 de grond flink aan het stampen en ik verwacht dan ook bij stijgende indexen eerder een koers van € 13,- en hoger dan een beduidende terugval richting bijv. € 11,- of nog lager.
Snance
0
quote:

ganz-anders schreef op 22 februari 2014 12:34:

usawatchdog.com/united-states-currenc... bekijk dit maar eens en denk dan na

tja, opinie stukken genoeg
kwingraag
0
quote:

ischav2 schreef op 22 februari 2014 10:44:

Lezenswaardig denk ik:

www.beleggersbelangen.nl/opinie/artik...

Zelf sinds kort nagenoeg volledig cash: afbouw FED en krimp China.

MT neerwaartse crossing 20MA (TA).

Beste Ischav2,

Bedankt voor deze bijdrage waar ik graag eventjes op reageer en dat is zeker niet tegen jou persoonlijk.

Doemdenkers zijn er altijd geweest. Hoeveel keer werd het einde van de wereld al niet voorspeld. De "geschiedenis herhaalt zich" en dan gaat die auteur 1928/1929 gaan vergelijken met 2014. Mooie grafiek, maar heeft die kerel werkelijk niets anders te doen.

In 2008 begon de crisis alom en momenteel zijn de economieën wereldwijd uit het diepe dal aan het klauteren. Nooit eerder heeft een crisis zou lang geduurd. Er zijn duidelijk tekenen van beterschap. Op spaarrekeningen en andere "spaarmiddelen" waar alleen de banken dik aan verdienen, is de opbrengst belachelijk laag. Velen zijn hun kar aan het keren en komen (terug) naar de beurs. Dat zal in de nabije toekomst alleen maar toenemen (tot wanneer de intresten terug aanzienlijk beginnen te stijgen - maar dan kan best nog een tijd duren). Ook al staan de indices op recordhoogtes, dat betekent niet dat ze nu al naar beneden moeten. Velen zouden dat maar al te graag zien gebeuren en schreeuwen voortdurend dat de beurzen moeten zakken.

Naarmate de winsten van de bedrijven dit jaar zullen toenemen, na economisch herstel dat er onherroepelijk aankomt, zullen de indexen verder de hoogte ingaan. Arcelor Mittal is zeker een aandeel dat deze stijging gaat volgen.

PS een hoeveelheid cash aanhouden kan altijd van pas komen, maar je kunt niet alles hebben.

mexico
1
G20 gaat nog 1500 miljard in economie stoppen!!!
zal veel eigen infrastuctuur bij zijn waar MT graan van mee pikt!!!
blijf erin geloven en de boost zal volgens mij enorm zijn X.....
coveren shorters+winstnemers op hoog opgelopen aandelen zullen in achtergebleven aandelen stappen zoals mittal
de bull reactie zal er vrooeg of laat komen zoals nooit gezien denk ik
89 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 23,830
Verschil +0,030 (+0,13%)
Hoog 23,880
Laag 23,440
Volume 2.845.773
Volume gemiddeld 2.411.545
Volume gisteren 2.676.573

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront