C/Tac « Terug naar discussie overzicht

resultaat 2012

19 Posts
MegaTelstar
0
Het resultaat over 2012 ziet er, de markt en economie in ogenschouw nemend, niet slecht uit. Zeker het laatste KW 2012 niet. De vooruitzichtgen zijn, zoals verwacht mocht worden, behoudend positief. Jammer dat er geen dividend in zit, maar het versterken van de balans kan ook geen kwaad. Voorlopig verwacht ik geen vuurwerk wat de koers van het aandeel betreft, maar ik hoop dat ik er wat dat betreft (met een koersontwikkeling in positieve zin wel te verstaan) goed naast zit.

groet, SuperTelstar
Buts
0


0
inShare.

Home / Actueel / Nieuws / 'Cijfers Ctac in lijn'

'Cijfers Ctac in lijn'

Gepubliceerd op 13 mrt 2013 om 09:59 | Views: 0
Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten

.

Ctac09:02

EUR 1,06-0,09(-7,83%)
•'Cijfers Ctac in lijn'
•Ctac schrijft weer zwarte cijfers

AMSTERDAM (AFN) - De cijfers van automatiseerder Ctac waren volgens Johan van den Hooven van SNS Securities ,,in lijn met de verwachtingen''. Dat schrijft hij woendag in een rapport.

,,Ctac deed het goed in de nog steeds zwakke IT-markten. Het operationeel resultaat is duidelijk verbeterd, gedreven door de hogere omzet en verdere kostenbesparingen'', aldus de analist.

SNS hanteert een 'hold'-advies voor Ctac.

Het aandeel noteerde woensdag rond 10.00 uur 0,9 procent hoger op 1,16 euro.
Buts
0
quote:

PEELLAAN schreef op 15 maart 2013 17:04:

veel liefhebbers vandaag
Het is een triest verhaal.
Henri Nostradamus
0
Resultaten CTAC: Meer van hetzelfde. Winst is een teleurstellende 1% van de omzet. Dat zit in de boekhoudkundige marge. Zoals eerder gezegd aangegeven houdt CTAC het net droog. Afwachten is hoeveel ze deze keer weer aan kosten geactiveerd hebben. De vonken vliegen er nog steeds niet af bij CTAC en dat is jammer. Zolang ze zich op de binnenlandse markt richten zal er weinig eer te behalen zijn. Grote projecten halen ze niet binnen (kunnen ze ook niet qua sales). Het blijft dus aan modderen in de marge. Met goed management zou dit fonds het veel beter kunnen doen. In de omzet zit nu steeds meer lucht (spookomzet ca. 15%)- dat kan ze nog opbreken volgend jaar - zie IMTECH. Stukken zijn boven de 1 euro gewoon te duur (50 cent intrinsiek)- dividend zit er voorlopig niet in en een overname volgens de directie ook niet. Dus......wachten op de komst van inspirerend management dunkt me - voordien instappen is het geld in een dode hoek parkeren en erg veel risico lopen.

HN
Buts
0
Stichting Ctac krijgt ruimere mogelijkheden

Gepubliceerd op 21 mrt 2013 om 08:27 | Views: 167
Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten

.

Ctac20 mrt

EUR 1,150,00(0,00%)
•Stichting Ctac krijgt ruimere mogelijkheden
•'Cijfers Ctac in lijn'

DEN BOSCH (AFN) - De Stichting Continuïteit c/Tac krijgt komende week van Ctac en van Stichting Pioriteit c/Tac een optierecht om preferente aandelen te verkrijgen die gelijk zijn aan 100 procent van het geplaatste kapitaal van Ctac. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. Momenteel heeft deze stichting een optierecht op grond waarvan zij preferente aandelen kan verkrijgen die gelijk zijn aan 50 procent van het geplaatste kapitaal van Ctac.

Als de Stichting Continuïteit c/Tac haar gewijzigde optierecht zou uitoefenen, zou dat resulteren in 50 procent van de stemrechten in de algemene vergadering van aandeelhouders. Het huidige optierecht zou bij uitoefening resulteren in 33,3 procent van de stemrechten in de ava.
Henri Nostradamus
0
Dit lijkt op een verkapte emissie tegen verwaterde voorwaarden. Hebben ze geld nodig? In ieder geval is duidelijk dat een vijandige overname kansloos is als 50% van het stemrecht bij de stichting zit. Jammer voor de zittende aandeelhouders. Visser zal zich nog eens achter z'n oor krabben denk ik voordat hij tegen hogere koersen bijkoopt.

HN
Beate
0
Mogen we dan aannemen, dat Ctac een paar mln Euro per jaar kasseert voor een dergelijke optie? En hoe wordt de transactieprijs bepaald als die Stichtingen hun optie willen uitoefenen? Dit moet toch heel mooi zijn voor het bedrijf en de koers, anders staan er zeker wel aandeelhouders op die schadevergoeding eisen.

groetjes,
Beate
Henri Nostradamus
0
Koerssteun op 1,00 hield vandaag. Zoals eerder gezegd is een doorbraak van dat niveau naar beneden gevaarlijk. De grote koper steunde echter onmiddellijk toen dat niveau bereikt werd door kooporders van 10.000 stuks te plaatsen net boven de 1,00 (1,05). Op de achtergrond is er duidelijk een schimmenspel bezig. Lijkt me strijd om invloed en macht via het aandelenstemrecht. Visser?

Mocht de koper via de stichtingen definitief buiten boord gehouden worden dan kon dat nog wel eens vervelend uitpakken. Want zo'n groot pakket verkopen zal de koers lange tijd flink drukken. Ik ga eens her en der navragen wat er precies aan de hand is. Het rommelt.

HN
Beate
0
Kan iemand mij uitleggen hoe dat werkt met de opties die 2 stichtingen hebben (op emissie) van 100% van de aandelen Ctac? Dat kan toch niet zomaar achter de schermen geregeld worden. Wat is de premie en uitoefeningsprijs? Hoe komen die Stichtingen aan het geld? Wie zitten er in het besuur? Waarom wordt dit niet aan de AvA voorgelegd? Als dit allemaal zuiver wordt gedaan moet het volgens mij niet slecht zijn voor ons aandeelhouders. Als het onzuiver wordt gedaan moet het bestuur in gebreke worden gesteld!

Groetjes,
Beate
Henri Nostradamus
0
Hmm, lijkt op winstnemingen na de run van 80 cent naar 1,10. Om uit te stappen zonder koerscorrectie met grotere pakketten lukt niet altijd zo gemakkelijk als vandaag.

HN
trab33
0
had deze week nog eens de jaarcijfers 2012 bekeken ,wat mij vooral blij stemde en er mij toe aanzette om bij te kopen was vooral de omzet per medewerker
daar waar het in het verleden fout liep (zoals Waldo hier jaren geleden meldde)gaat het nu lekker ,verschil is zomaar even meer dan 10%
hier vloeit natuurlijk de winst uit voort
De reorganisatie is een feit en de kosten die genomen moesten worden zijn achter de rug
ctac is niet meer het bedrijf van weleer ,er waait toch een nieuwe wind
Iedere medewerker beseft nu dat ze meer dan een duitje in het zakje moeten doen ,de tijden van de kat uit de boom kijken is niet meer

wat men ook niet mag vergeten is
*dat in deze moeilijke periode het eigen vermogen met meer dan 15% gestegen is
*dat de netto schuld met 20% gereduceerd is

dit is een leuk bedrijf met uiterst weinig schulden en waar zeker groei mogelijkheden liggen nu de economie toch aantrekt

mijn grootste angst was dat er zo maar een vijandige overname aan zat te komen tegen een 30% van de koers nu wat natuurlijk niets is tegenover de te verwachten omzet en winsten in de komende jaren
Hiertegen hebben ze zich ondertussen gewapend met een optierecht om preferente aandelen te verkrijgen die gelijk zijn aan 100 procent van het geplaatste kapitaal van Ctac
met een toename van projecten in de 2e jaarhelft zal 2013 terug met winst afsluiten en laten ze de verliesjaren achter zich
2014 ziet er veelbelovend uit
koersen van boven de 2.5 lijken hier echt wel op z'n plaats ,tijd zal het uitwijzen maar ik ben er allesinds gerust in

Louis Pasciuto
0
Gisteren nog eens het verslag van 2013 gelezen en ik vond vooral het deel over cCloud met zijn eigen datacenter opbeurend. Bij Sap zelf is cloud ook al zo snel groeiend, wereldwijd trouwens. Zou wel eens kunnen dat cCloud voor Ctac een dikke hit aan het worden is, worden ook wat klanten genoemd en dat zijn niet de eerste de beste.
MegaTelstar
0
Goed gedaan, mien jong.
Op dit forum is het wel een stuk stiller en minder hectisch dan bij Pharming.
Eens zien wat de cijfers van CTAC volgende week worden. Weer balans versterken of dividend, want ik vertrouw op een positief resultaat.

groet, SuperTelstar
bik
0
Ja,lekker rustig hier,eindelijk vakantie.Blijf hier maar eens een paar jaar zitten.Gr:Bik.
19 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:39
Koers 3,910
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,910
Laag 3,910
Volume 100
Volume gemiddeld 16.232
Volume gisteren 2.350

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront