Pharming « Terug naar discussie overzicht

Bericht van dhr. Strijker over de koersdaling

22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
sappas
12
Mijn mailtje aan dhr. Strijker.

Onderwerp: Een zeer verontruste aandeelhouder

Geachte heer Strijker,

Ik ben al een hele tijd aandeelhouder van Pharming en ik maak me toch behoorlijk zorgen om de steeds maar dalende koers van uw aandeel.

U beantwoordt altijd zeer correct al de mailtjes van uw aandeelhouders.

Onlangs was u aanwezig bij een vergadering voor een selectieve groep aandeelhouders en de aanwezige deelnemers waren zeer enthousiast over uw inbreng.

Door beide bovenstaande acties bereikt u slechts een zeer kleine groep aandeelhouders.
Het zou toch veel beter en netter zijn om een officieel persbericht uit te laten gaan waar u aangeeft hoever Pharming momenteel staat en dat u in gaat op de koersdaling van de laatste weken.

Als Pharming niet op zeer korte termijn met een officieel persbericht komt dan kunnen we dit jaar ver onder de 1 euro sluiten en dat zal toch ook niet uw bedoeling zijn.

Ik wens u verder prettige feestdagen en een voorspoedig 2004 voor u en uw familie.

Met vriendelijke groet,

Huub Janssen

Antwoord van dhr. Strijker.

Geachte heer Janssen,
hartelijk dank voor uw wensen en eensgelijks teruggewenst.

Wij spreken zeer regelmatig met kleinere en grotere groepen (mogelijke) beleggers. Doel van deze bijeenkomsten is niet om nieuws te verspreiden, maar om de strageie van Pharming die reeds openbaar is, verder toe te lichten. Bij geen van deze bijeenkomsten is ooit nieuws naar buiten gebracht dat al niet bekend was, tenzij begeleid door een persbericht.

Hoe vervelend de huidige terugval van de koers ook is, wij blijven bij ons standpunt dat de beste manier om aandeelhouderswaarde te scheppen is het consistent uitvoeren van ons businessplan. daarin maken we grote vorderingen en ik vind dat de huidige koers geen recht doet aan de de stappen die Pharming heeft gemaakt in de afgelopen tijd. Ik ga ervan uit dat de huidige verkoopdruk niet wordt veroorzaakt door redenen die rechtsreeks met Pharming hebben te maken, maar veeleer met de behoefte van bepaalde beleggers om liquiditeit te verkrijgen, wellicht met het oog op het afsluiten van het financiele jaar per 31 dec.

In deze situatie vermoed ik dat het weinig zin heeft om persberichten naar buiten te brengen die geen nieuws bevatten, doch enkel een aanmoediging zijn om de koers te laten stijgen. Overigens heeft Pharming dit nooit gedaan en zal het dat ook niet gaan doen.

Vriendelijke groet,

R. Strijker

[verwijderd]
0
Wederom bevestiging.

Strijker geeft zelf ook aan dat de koers niet in verhouding staat tot de voortgang die Ph geboekt heeft. Je zou het als een hint kunnen zien: koopadvies.

Mooi bericht. Dank Sappas.

mvg
Stephan
[verwijderd]
0
Ook nu worden we weer bevestigd dat Ph. op de goede weg is.Vandaag heb ik mijn laatste geld in nog meer aandelen van Ph. geinvesteerd.En ik ben blij dat ik het gedaan heb.We gaan er voor.
[verwijderd]
0
Toch nog ontvangen vandaag, en dit is precies wat we wilden horen en nodig hadden:)
[verwijderd]
0
dank je geeft de burger weer moed
gister ook laatste geld bijgekocht maar ja wie geduld heeft ...
[verwijderd]
0
Dank voor initiatief + vooral het delen, Sappas.
Meer zit er momenteel niet in het vat, dunkt mij.
MVMR
0
Mooi van Strijker om hier op te antwoorden.

Nu naar de koers van Pharming zitten kijken is zelfkastijding ,
zij die dumpen om een of andere reden hebben grote problemen met hun eigen financiele posities .
Een echte belegger weet dat dit niet de oorzaak is van het feit dat Pharming het niet goed zou doen als bedrijf .

Even niet meer naar de koers kijken en eens een stevige wendeling gaan maken of gaan vissen lijk Snorkel is de beste remedie .

Zal wel voorbij waaien deze dip.

MVG
[verwijderd]
0
Wat naief zijn jullie toch.
Iedereen "dankje wel" en heel goed, maar ondertussen gaat die koers maar verder omlaag.
Hij kan toch best wel iets positiefs zeggen over zijn eigen bedrijf.
Ik word hier werkelijk niet goed van.
Wat een naiefiteit zeg !!!!!!!
[verwijderd]
0
He James, als je goed leest staat er genoeg positiefs in het antwoord van de heer Strijker.Dus ondanks de daling blijf ik positief.
[verwijderd]
0
Ik bedoel iets positiefs de wereld in de vorm van een pers bericht.
Daar heb je meer aan dan positieve dingen zeggen onder ons.
Begrijpt het dan toch
[verwijderd]
0
Je hebt gelijk! Het is het beste om gewoon niet te kijken, maar mij lukt dat maar met mate. In ieder geval durf ik nu weer wat bij te kopen. :-)
Konden we maar in de toekomst kijken! De bewegingen zijn nu nog heftig door al dat gespeculeer, dan kom je wel eens scheef te zitten.
durobinet
0
Zoals ik onlangs al zei, is dit wat je verwachten kunt en ook volkomen terecht en correct. Een bedrijf moet zich bezighouden met de business en dat is niet het proberen de koers te beinvloeden cq corrigeren. Goede wijn behoeft geen krans!
vr.gr. duro
ffff
1
Duro en anderen,

Duro: Ik ben het helemaal met je eens. Al dat gemanipuleer met persberichten om het aandeel "omhoog" te lullen haalt uiteindelijk ook niets uit. Ik heb vanmorgen nog eens nagekeken: Maar op 12 november jl. werd er toch een relatief slecht bericht gepubliceerd met die te verwachten verliezen voor 2004 en 2005. ( Zojuist nog allemaal zitten lezen)

Achteraf is allemaal zo gemakkelijk: Maar dat zal dan toch de reden zijn dat een hoop beleggers het voorlopig bij Pahrming voor gezien houden. Komt nog bij dat heel wat andere aandelen momenteel lekker vooruitspurten en dan word je in deze hoek helemaal niet vrolijk van.

Tenslotte voor de Heer Strijker:

Hij stelt dat Pharming NOOIT publicaties heeft laten zien om de koers te beïnvloeden.

Dat is natuurlijk een halve leugen: In verleden heeeft Pharming zijn beleggers ronduit besodemieterd door de gang van zaken niet juist voor te stellen. Dat mag dan wel van voor de tijd van Strijker geweest zijn: maar ook weer een les voor hem: zoiets blijft toch hangen........

Dus Strijker; Laat je nou weer niet verleiden: ga gewoon door met een no-nonsense beleid. Je zit er NIET in de eerste plaats voor de beleggers: Je zit er vooral voor het bedrijf! ( Werknemers en klanten) En als het met het bedrijf goed gaat, dan gaat het vanzelf met de beleggers/aandeelhouders goed!

Ik houd niet zo van CEO's die dagelijks naar de beurskoers van hun bedrijf kijken. Ik ken er heel wat die daar maar zo nu en dan naar kijken: Die hebben uiteindelijk toch mijn voorkeur! Ze moeten hun bedrijf goed runnen. DAT is hun taak.

Peter
22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 11:26
Koers 0,958
Verschil -0,030 (-2,99%)
Hoog 0,979
Laag 0,956
Volume 3.216.404
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront