Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Ukraine

16.415 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 ... 817 818 819 820 821 » | Laatste
voda
0
Hoop op rust rond Oekraïne helpt Wall Street

DONDERDAG 14 AUGUSTUS 2014, 19:29 uur | 1 keer gelezen

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York boekten donderdag bescheiden winsten. De hoop van beleggers dat het conflict in Oekraïne niet escaleert was van grotere invloed op de beurshandel dan een aantal zwakker dan verwachte macro-economische indicatoren.
Halverwege de handelssessie stond de Dow-Jonesindex 0,3 procent hoger op 16.704 punten. De S&P 500 steeg 0,4 procent tot 1954 punten en de Nasdaq ging 0,3 procent vooruit tot 4449 punten.

“De markten zijn in de ban van geopolitiek nieuws. De afgelopen 24 uur is het redelijk stil geweest, waardoor beleggers weer wat actiever durven zijn”, aldus een handelaar. De toezegging van de Russische president Poetin er alles aan te zullen doen om het conflict in Oekraïne te beëindigen gaf de handel ook steun.

Uitkeringsaanvragen

Een uur voordat de aandelenhandel begon, maakte het ministerie van Arbeid bekend dat 311.000 Amerikanen vorige week voor het eerst een uitkeringsaanvragen hebben ingediend. Dat is een stuk meer dan de 295.000 aanvragen waarop economen in doorsnee rekenden. Ook kwam er eerder op de dag tegenvallend nieuws over de eurozone waar de economie in het tweede kwartaal is stilgevallen, terwijl marktvorsers een groei van 0,1 procent voorzagen.

Cisco (min 2,4 procent) was een van de sterkste dalers. De producent van netwerkapparatuur was uit de gratie nadat het bedrijf woensdagavond voorspelde dat de omzet in het lopende kwartaal nauwelijks zal groeien.

Exploitant van warenhuizen Kohl's overtrof juist de verwachtingen met zijn tweedekwartaalcijfers en werd daarop ruim 3 procent hoger gezet. De koers liep tussentijds op tot de hoogste stand sinds april.

Chiddix
0
Volgens de laatste berichten heeft het Oekrainse leger een stadje veroverd, dat op de route ligt naar Lugansk.
Men kan nu eenvoudig het konvooi tegenhouden , als het zonder toestemming de grens overgaat.
[verwijderd]
0
quote:

Jan Pal schreef op 14 augustus 2014 14:16:

[...]

Uiteindelijk schiet poetin in eigen voet:

Eerst de Krim en nu dit weer. hij verliest het laatste beetje geloofwaardigheid.
of je moet wel erg veel boter op het hoofd hebben
(zat er ook boter in het konvooi?
Ben jij een assistent van Timmermans ofzo?
Met je geloofwaardigheid.
Bij wie ontbreekt het nu aan geloofwaardigheid, bij putin die hulpgoederen naar oost ukraine stuurt, waar altijd ook nog veel russen wonen / mensen die zich Russisch voelen.

Of het Natzi regime in Kiev wat enkel bommen en raketten richting het oosten stuurt en niet wilt meewerken aan een wapenstilstand.

Dat overigens ook nog steeds niet de communicatie heeft vrijgegeven van de luchtverkeersleiding!
[verwijderd]
0
quote:

Dream*On schreef op 14 augustus 2014 19:46:

[...]
Ben jij een assistent van Timmermans ofzo?

Jan Pal krijgt betaald door de CIA, ben ik achtergekomen via m`n FSB contacten..:)
[verwijderd]
0
quote:

uitvreter schreef op 14 augustus 2014 19:50:

[...]

Jan Pal krijgt betaald door de CIA, ben ik achtergekomen via m`n FSB contacten..:)
Was het maar waar dat ik voor deze posts betaald zou krijgen door de CIA !
Zou wel terecht zijn maar helaas, het is niet zo.

Maar wat denk je van Dreamon en co., die krijgen ook zeker tonnen betaald door Poetin,
n paar ton babyvoeding dan he. Weten we ook meteen voor wie dat was bedoeld.
Dus, op naar loegansk , Dreamon en co!
Smullen maar!
[verwijderd]
0
De grootste Russische rat is opgestapt(geboren in Moskou) te weten : Igor Girkin met nickname Igor Strelkov - Igor de Schutter.
Uiteraard probeert het kleine mannetje met de rattekop (Poetin) er nu geheel een Oekrainse aangelegenheid van te maken want beide toprebellen zijn vervangen door Oekrainse ratten (pro Russen).
Poetin heeft zich in zijn eigen voet geschoten zoals maanden eerder al aangegeven.
Binnen enige maanden wordt de witte vlag door de separatisten in Oost-Oekraine gehesen.
haas
0
In een later stadium wordt gekeken naar maatregelen gericht op dierlijke producten. In het ambtelijk overleg is geïnventariseerd hoeveel zuivel, groenten en fruit, en vleesproducten naar Rusland werden geëxporteerd. Voor sommige producten heeft Rusland verreweg het grootste aandeel van de EU-export. Van alle buiten de EU uitgevoerde witte kool, tomaten, wortels paddenstoelen, appels, peren, perziken en nectarines ging meer dan de helft naar Rusland. De maatregelen gaan vooralsnog gelden voor de producten die niet in bewaring kunnen.
MaranV
0
quote:

Chiddix schreef op 14 augustus 2014 19:42:

Volgens de laatste berichten heeft het Oekrainse leger een stadje veroverd, dat op de route ligt naar Lugansk.
Men kan nu eenvoudig het konvooi tegenhouden , als het zonder toestemming de grens overgaat.
Lijkt mij eerder een kans op een gigantische escalatie.
[verwijderd]
0
Petro Porosjenko heeft laten zien hoe een echte leider dient de reageren en eerder de minister van defensie eruit gegooid en vervangen door Valeri Heletej (kolonel-generaal), zijn volk gemobiliseerd (mannen tot 50 jaar in de krijgsmacht) en vervolgens verder in de aanval.
Het Oekrainse leger gaat geheel Oost-Oekraine terug veroveren en de landverraders(pro-Russen) en de huurlingen in de pan hakken en dat alles binnen 2 maanden.
[verwijderd]
0
quote:

KOS schreef op 14 augustus 2014 21:14:

Petro Porosjenko heeft laten zien hoe een echte leider dient de reageren en eerder de minister van defensie eruit gegooid en vervangen door Valeri Heletej (kolonel-generaal), zijn volk gemobiliseerd (mannen tot 50 jaar in de krijgsmacht) en vervolgens verder in de aanval.
Het Oekrainse leger gaat geheel Oost-Oekraine terug veroveren en de landverraders(pro-Russen) en de huurlingen in de pan hakken en dat alles binnen 2 maanden.
Is dat echt zo KOS, weet je dat of denk je dat ?
[verwijderd]
0
quote:

TA-Phoenix schreef op 14 augustus 2014 21:19:

[...]

Is dat echt zo KOS, weet je dat of denk je dat ?
Strategisch inzicht is slechts vereist, het geheel afsnijden van de Russische grens naar de laatste bolwerken van de separatisten door het Oekrainse leger is slechts een kwestie van tijd, een klassieke legeromsingeling is gehanteerd.
Luister goed naar de kleine rattekop en je hoort dat hij zijn plannen aldaar opgeeft, strategisch een blunder van de eerste orde.
Wat hij bereikt heeft is dat een belangrijk deel van het volk van Oekraine van Rusland is afgekeerd, zijn akties zijn/waren een verraad naar het totale broedervolk.
Hij voelt het isolement en zegt nu we moeten niet in een isolement raken, het is een ommekeer die hij eerder niet goed heeft ingeschat.
Een goed verstaander heeft maar enkele woorden nodig.
[verwijderd]
0
Ik denk dat het conflict op zijn einde loopt.

De twee kopstukken van de rebellen zijn al vertrokken (ongetwijfeld naar Rusland) en de twee grote steden Luhansk en Donetsk zijn omsingeld.

Dus nu is het wachten op overgave van de rebellen waarna het konvooi met hulpgoederen binnen kan rijden.

Poetin kan dan claimen dat hij heeft geholpen het conflict te beeindigen, zoals hij zei vandaag op de Krim, en hij is de goeierd die meteen met hulpgoederen klaar staat.

Maar dan hebben we nog de Krim en natuurlijk gaan we vragen Strelkov uit te leveren aan het internationaal gerechtshof in Den Haag voor het neerschieten van MH17. Sancties blijven dus nog wel even van kracht.
[verwijderd]
0
Hadden ze in de EU maar een beetje ballen om bedrijven als Mosanto de deur te wijzen.

Russian President Vladimir #Putin announced that Russia will criminalize #Monsanto and any other bio-tech companies who attempt to plant, or lie/conceal that they have planted #GMO seeds on Russian territory. The public support for such measures is tremendous. In fact, people have been waiting for this to happen for years.

Lying, or concealing GMO-related activity, as well as mislabelling GMO products, will bear jail sentence and will be equated to terrorism. The people’s health is the most important thing, not profit, according to Russian authorities.

futuristrendcast.wordpress.com/2014/0...
[verwijderd]
0
er zijn er ook die beweren dat de verwijdering van deze personen te maken heeft met de professionalisering van de pro rus militaire leiding .Een reenacting militaire clown en een oud sergeant dus ...

en donetsk is nog niet omgesingeld .nog steeds niet .....
en ook is krasnyi luch helemaal niet verzekerd .

By 18:00 terrorists had mounted counter attacks on the Ukrainian forces in several directions, Andrii Lysenko, the spokesperson for the National Security and Defense Council, said at a news briefing.

"The armed rebels are making simultaneous attacks in several directions. The heaviest fighting is taking place in Horlivka, Krasnyi Luch, Ilovaisk and Donetsk," the spokesperson noted.

He pointed to the continued fighting in Khriaschevate, Luhansk region, where the rebels fortified their positions.

The terrorists are pulling in troops to Snizhne, Donetsk region, Lysenko said.

As Ukrainian News earlier reported, the Ukrainian forces dropped back from Pervomaisk, Luhansk region, on August 14.

[verwijderd]
0
Het word steeds mooier.
Ukraine beweerd nu dat de seperatisten per ongeluk MH17 hebben neergeschoten en dat zij eigenlijk een Russisch toestel wilde neerschieten. Gelooft u deze fabels nog?

www.globalresearch.ca/desperate-mh-17...

and at that time military mercenaries and terrorists from the Russian Federation planned to carry out a terrorist attack against a passenger aircraft of Aeroflot en route from Moscow to Larnaca… as a pretext for the further invasion by Russia,”

Ohhh van daar dat de luchtverkeersleiding van Oekraine het vliegtuig die kant op heeft gestuurd en heeft gevraagd lager te gaan vliegen.
Ahhhh dat klink logisch zeg.

In its authoritative report, the British news tabloid fails to beg the important question: why on earth would pro-Russian rebels who are at war with the Kiev regime shoot down a Russian passenger plane AFL-2074 allegedly with a view to harnessing Russia’s support?

Wat een slecht verhaal.
Eerst maar eens die achtergehouden opnames vrijgeven.
[verwijderd]
1
Ze laten de godvergeten werkelijkheid zien van onschuldige burgers die worden vernietigd door een onafgebroken vuur van mortieren en raketten. En door bommen uit vliegtuigen.

EU steunt volkerenmoord in Oekraine
www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/eu-steun...
[verwijderd]
0
As Russia's 300-strong 'humanitarian' convoy of white trucks slithered towards the Ukraine border, it appears, according to The Guardian, that, in spite of the market's exuberance at this morning's comments of "avoiding conflict," Vladimir Putin sent a real 'green' military Russian convoy across the Ukraine border late Thursday evening.
16.415 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 ... 817 818 819 820 821 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.931,00 -0,87%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 -0,75%
 US30^ 38.124,13 -0,60%
 Nasd100^ 17.428,55 -0,55%
 US500^ 5.044,94 -0,54%
 Japan225^ 37.725,14 -0,72%
 Gold spot 2.332,03 +0,69%
 EUR/USD 1,0729 +0,29%
 WTI 83,75 +1,03%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront