Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurswaakhond AFM waarschuwt voor fraudeurs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 oktober 2014 11:50
    laat de AFM nu eens een onderzoek doen naar het stelselmatig slopen van aandelen door hedgefunds daar hoor ik ze nooit over, als ik al particulier een manier vind om de koers te manipuleren pakken ze je gelijk op maar de prof lijken alles maar te kunnen veroorloven. heeft men nu nogs teeds niet door dat dit het vertrouwen in het financiële stelsel sterk ondermeind ?
  2. [verwijderd] 10 oktober 2014 12:53
    quote:

    Patience schreef op 10 oktober 2014 12:46:

    Trouwens wat ik ook niet begrijp is de olieprijs is zo laag, hoe komt het dat we dit ook niet merken bij de pompstations stelletje hufters.(algemeen)
    De olieprijs is in dollars, en jij komt met die zielige 'minder waard wordende' euro aanzetten. In euro's gaat die prijs niet omlaag. Daarnaast nog wat extra tax, en de benzineprijs kan zelfs stijgen aan de pomp. In euro's dan.
  3. Patience 10 oktober 2014 13:07
    quote:

    Muppet_Waldorf schreef op 10 oktober 2014 12:53:

    [...]

    De olieprijs is in dollars, en jij komt met die zielige 'minder waard wordende' euro aanzetten. In euro's gaat die prijs niet omlaag. Daarnaast nog wat extra tax, en de benzineprijs kan zelfs stijgen aan de pomp. In euro's dan.
    Ja dan moeten ze het overal recht trekken en niet in belgie of andere landen 20 cent goedkoper, daar wordt ook met euro's betaald. Wordt eens wakker je wordt gewoon genaaid en hard ook. Het probleem waar wij als volk tegen aan lopen is, dat er altijd mensen zijn die altijd maar roepen we hebben het toch niet slecht we leven toch goed die zelfde mensen wil ik wel over 5 jaar horen. Je wordt letterlijk uitgekleed je bent een slaag in een moderne tijd.
  4. [verwijderd] 10 oktober 2014 14:04
    quote:

    Patience schreef op 10 oktober 2014 13:07:

    [...]Ja dan moeten ze het overal recht trekken en niet in belgie of andere landen 20 cent goedkoper, daar wordt ook met euro's betaald. Wordt eens wakker je wordt gewoon genaaid en hard ook. Het probleem waar wij als volk tegen aan lopen is, dat er altijd mensen zijn die altijd maar roepen we hebben het toch niet slecht we leven toch goed die zelfde mensen wil ik wel over 5 jaar horen. Je wordt letterlijk uitgekleed je bent een slaag in een moderne tijd.
    Business as usual dus.

    Dit is al zo sinds de euro. Toen werd je spaargeld, pensioen en salaris even door 2,2 gedeeld. Iedereen blij en overal feest !!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links