Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Instapkansen in oktober

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Erik Nugteren

Erik Nugteren is werkzaam bij Ambassador Investments en beheerder van het Fundshare Ambassador Aandelen Fonds (AAF). Het AAF is sinds december 2013 in de lucht en kent zodoende nog een zeer kort trackrecord. Samen met zijn collega’s Sijmen Plomp en Erwin Blok zullen zij u regelmatig op de hoogte houden over de voortgang van h...

Meer over Erik Nugteren

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 oktober 2014 13:12
    Lijkt me onjuiste analyse. Herstel is broos, vertrouwen in de reeele economie is erg laag (optimisme bij beleggers en investeerders is iets anders, die moeten toch ergens heen met dat gratis geld), en er is feitelijk in de financiele sector te weinig verandert na de 1e crisis. Lees, er komt nog een nieuwe ronde. Cash is king.
  2. [verwijderd] 15 oktober 2014 14:14
    Volgens mij wordt een nieuwe recessie ingeprijsd, ik ga uit van een diepere correctie. Ik heb wel mijn aandelen nog en het kan wat mij betreft twee kanten op. Of de correctie blijft beperkt en wordt gevolgd door een eindejaarsrally of de correctie is flink. In dat tweede geval moet ik het een tijdje van dividendrendement hebben en ga ik vanaf december op mijn gemak mijn posities uitbreiden. Te beginnen bij mijn aandelen met de beste fundamenten.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links