Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Wake Up!

6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
[verwijderd]
0
Ben Oude Nijhuis overleden
pauw.vara.nl/nieuws/ben-oude-nijhuis-...
www.nrc.nl/nieuws/2014/11/18/aanjager...

Oude Nijhuis zou vanavond weer in de uitzending zitten, om te praten over het Kamerdebat van vandaag over de zorg. De redactie laat weten “een moedig man” te herdenken.
[verwijderd]
0
MUST SEE!
NATO Using Fake Viral Syrian Hero Boy Video To Invade Syria.

youtu.be/1czHE90QvwI Gefinancierd door de Navo!
[verwijderd]
0
Het zelfde gebeurde bij de Irak oorlog. Zodat ouders met een goed gevoel hun kinderen de oorlog in sturen en de soldaten gemotiveerd zijn om daar een goede daad te verrichten.

Fake Gulf War Propaganda (1992)
youtu.be/yaR1YBR5g6U?t=4m12s
[verwijderd]
0
www.eu-facts.org/en/roots/index.html
Newly discovered documents reveal that the undemocratic structure of the “Brussels EU” has its roots in the post WWII plans of the IG Farben/Nazi-coalition in a conquered Europe.
[verwijderd]
0
Voor het ‘werkelijke verhaal’ voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ontdekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot het punt waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ onderging, waardoor de oorlogen in Irak en Afghanistan werden gerechtvaardigd.
www.wanttoknow.nl/nieuws/willem-midde...
[verwijderd]
0
www.zuurgeld.nl/over-leugens-grotere-...
Van die 642 miljoen naheffing die we aan de EU moeten betalen klopt – zeer waarschijnlijk – helemaal niets. Erger nog, we schijnen zelfs 372 miljard euro kwijt te zijn.

Het is verbijsterend om te horen hoe de EU tot onze naheffing is gekomen. Nog veel vreemder is het, dat minister Dijsselbloem hier geen enkele actie op heeft ondernomen. Sterker nog, hij gaat betalen omdat hij vindt dat de onderbouwing klopt. Omdat we in Nederland zoveel belastingmeevallers hebben, betaalt onze minister het hele bedrag al voor het einde van dit jaar (terwijl we uitstel hadden, zonder daar rente over te hoeven betalen).

Pieter Omtzigt (voor Jalta) en Jean Wanningen (voor Follow the Money) leggen in onderstaande artikelen uit dat van enige betrouwbare onderbouwing van de naheffing geen sprake is.Wij roepen onze gehele volksvertegenwoordiging op om de minister hier met spoed over aan de tand te voelen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

zzzaai schreef op 21 november 2014 15:07:

Ach ambtenaren salarissen zijn meer dan 50 miljard per jaar

Maar daar staat nuttig werk tegenover.
[verwijderd]
0
Nederland stemt NIET tégen fascisme..??
www.wanttoknow.nl/nieuws/nederland-st...

Afgelopen vrijdag diende Rusland een resolutie in de VN in, voor het verbod van het fascisme op de planeet Aarde. het Ultra–rechtse bewind in Kiev (Oekraïne), de VS (de marionettenspeler in Oekraïne) en Canada waren hoogst verontwaardigd over het verzoek tot verbod… Waarom..?

En wat denk je, niet eens een onthouding van stemming, maar deze 3 landen stemden tégen, wat gewoon impliciet en keihard betekent dat ze feitelijk vóór zijn.. Dus hebben Canada, de VS en Oekraïne duidelijk iets uit te leggen.. En Nederland…? Wat deden wij..? Wij onthielden ons van stemming..! En nog eens 55 delegaties
[verwijderd]
1
MTG.VR
0
Dream On - ik kom ze wel vaker tegen dit soort topics, maar het is de reinste onzin om op een ernstig forum dit soort onzin te posten.

De kern van het verhaal is steeds een 'internet post' die men niet kan onderbouwen. Elke verificatie en of falsificatie ontbreekt.

Er wordt te pas en te onpas op los geinterpreteerd en gefantaseerd.

Het voorbeeld van Rusland in de VN is ook wederom zo een simpele interpretatie van een complex politiek spel. Het feit dat je complexe zaken zo simplificeert is a) hilarisch en b) onverantwoord met het oog op de gevolgen.

In casu heb je het geschiedenisvoorbeeld van WOII waarin de protocollen van de wijzen van zion ook 'simplistisch' werden geinterpreteerd (met alle noodlottige gevolgen) als een samenzwering van het joods kapitalisme, terwijl het in werkelijkheid een product van een geheime dienst was.


[verwijderd]
1
Zoveel mensen zoveel meningen...
Feit blijft is dat veel zaken niet de media aandacht krijgen wat wel de aandacht zou verdienen. In plaats daarvan word het volk door de media dom gehouden met voetbal, GTST en andere stompzinnigheid.

Geeft de mens brood en spelen en men is tevreden.
Dat is al zo oud als Rome.... (wat zeg ik, zelfs de Grieken wisten dit al...)
MTG.VR
1
Dit deel ik met je --Feit blijft is dat veel zaken niet de media aandacht krijgen wat wel de aandacht zou verdienen.

Zoals bijv. de hongersnood in Afrika, kinderarbeid in India (en elk ontwikkelingsland),....

Ook je voorbeeld mbt de erfelijkheid van 'kapitaal' daar heb je geen studie voor nodig. Ik heb in een klas gezeten waarvan de ouders 2x rijker waren als mijn ouders, guess what, zij zijn ook 2x zo rijk als mij. Vind ik dat erg ? neen, tuurlijk is rijkdom erfelijk. Maar hoe je de info presenteert is wederom overgesimplificeerd, misschien de werkelijke studie eens lezen (oh ja, dat zijn meer pagina's dan 1 a4) en klinkt misschien wat ingewikkelder en je zult dan vaststellen dat er wat op- en aanmerkingen te zijn bij de conclusie.

Voor wat betreft de opmerking - zoveel mensen zoveel meningen; je gaat voorbij aan het punt dat 'het verkondigen van onjuiste, niet geverifieerde info ook zeer nadelige consequenties kan hebben' zoals in mijn voorbeeld aangetoond. Dus, wat mij betreft is het 'verkondigen van meningen die pertinent onjuist zijn' niet vrijblijvend... m.a.w. je hebt als individu een bepaalde verantwoordelijkheid om tenminste hetgeen je verspreidt te checken (tenminste als je ernstig genomen wenst te worden).

Dat komt er in principe op neer als hetzelfde neerschrijven dat 'onze donkere medemensen in de VS als 'dom'' worden gezien op basis van het feit dat ze minder scholing hebben gehad en omdat ze dus ook minder scholing hebben gehad, meer voorkomen in de criminaliteitscijfers...
Een simplistische gevolgtrekking is dan ... onze vriendelijke donkere medemens is 'dommer' en 'crimineler' terwijl de essentie van het verhaal over het verband tussen 'toegang tot onderwijs' en dus 'opleiding' en bijgevolg 'toegang tot de arbeidsmarkt' en bijgevolg 'alternatieve manier van inkomen verdienen (zie ook criminaliteit)' compleet over het hoofd wordt gezien... en ja dit verloopt tussen de verschillend generaties.

Dus, voordat je iets post in ware Telegraaf stijl zorg er aub voor dat je het tenminste eerst de info controleert, voordat je wederom een of andere onzin info op het net schrijft.
[verwijderd]
0
Vreemde vergelijkingen...
Daarbij trek je het onderzoek duidelijk niet in twijfel dus ik begrijp niet wat je een bezwaar tegen het stuk is.
Of het een probleem is dat rijkdom erfelijk is dat kan ieder voor zichzelf opmaken.
Dat de rijkste 1% zoveel rijkdom heeft vergaart 800 jaar geleden, en dat men d.m.v. landbezit, vastgoedbezit etc de overige 99% voor zich kan laten werken dat zou je als een probleem kunnen zien. Los van de grote politieke invloed die deze families hebben, en de oververtegenwoordiging op belangrijke (overheids) functies.

[verwijderd]
1
Beetje kromme zin, maar je begrijpt wel wat ik bedoel denk ik.
Daarbij is het stuk economisch gezien ook relevant.
Sommigen denken misschien nog dat zij met hard werken 'gelijke' kansen hebben in het leven. Dat is dus over duidelijk niet zo, verschil tussen arm en rijk wordt alleen maar groter. Veel van die oude vermogens zijn daarbij op bijzonder dubieuze wijze verdient, vaak via bevriende koninklijke relaties.

Bijvoorbeeld de families achter de grote banken zoals Goldman Sachs, J.P. Morgan etc. Het kapitaal dat daarmee is verdient en nog steeds word verdient, dat is pure roof ten koste van de rest.
Ons eigen koningshuis is daar overigens ook niet vies van...

WIE VORMEN HET PRIVATE INTERNATIONALE BANKENKARTEL?
www.visionair.nl/politiek-en-maatscha...
[verwijderd]
1
6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront