ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING december 2014

1.764 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 85 86 87 88 89 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Dicall69 schreef op 13 december 2014 19:36:

[...]

De koers gaat de komende weken eerder richting de € 12,-, want men verwacht op 22 januari dat de ECB de kanonnen naar het front gaat brengen en zal moeten.
QE-stimulering en verdere maatregelen worden aankondigt om de economie op gang te krijgen, dus denkelijk zal de koers begin januari zeker/ hoe dan ook in een duidelijke stijgende trend komen.
En niet geheel onwaarschijnlijk in de aanlooptijd daar naar toe eveneens.
Freebird
0
quote:

elf schreef op 13 december 2014 20:02:

[...]

En niet geheel onwaarschijnlijk in de aanlooptijd daar naar toe eveneens.
Vergeet en onderschat die Griekse schurkenstaat niet.
[verwijderd]
0
quote:

Freebird schreef op 13 december 2014 23:34:

[...]
Vergeet en onderschat die Griekse schurkenstaat niet.
Maar de weinig aandacht getrokken hebbende dreigende shutdown is voorkomen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
ING een koers doel van 15 euro.

kijk eens aan de eerste....

10,82 naar......
moet toch weer beleggers lokken...
zodra de groene dagen komen als een raket weer naar boven zo simpel is het..
[verwijderd]
0
quote:

Shoryuken schreef op 14 december 2014 12:05:

Als dat gedoe met griekenland en de olie even stopt komen we al een heel eind.
Misschien helpt het afwenden van de shutdown morgen wel.
[verwijderd]
0
quote:

Tatan schreef op 14 december 2014 12:22:

ING een koers doel van 15 euro.

kijk eens aan de eerste....

10,82 naar......
moet toch weer beleggers lokken...
zodra de groene dagen komen als een raket weer naar boven zo simpel is het..
Voor wie er aan twijfelt..

BRUSSEL (Trivano.com) - Op 12 december 2014 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor ING Groep (INGA; ISIN: NL0000303600) herhaald. Het advies van KBC Securities voor ING Groep blijft "kopen".

Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 13,00 EUR naar 15,00 EUR.
[verwijderd]
0

Amerikaanse Senaat stelt begroting vast en voorkomt 'shutdown'

UPDATE De Amerikaanse Senaat heeft vannacht de overheidsbegroting vastgesteld. Dit betekent dat een groot deel van de overheid tot september 2015 kan worden gefinancierd. De dreiging dat de overheid weer op slot gaat, een zogenoemde 'shutdown', is daarmee afgewend.
[verwijderd]
0
Donderdag werden de Democraten en Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden het al eens over de overheidsfinanciën. Ook daar werd de wet niet zonder slag of stoot aangenomen. In het Huis van Afgevaardigheden waren het de Democraten die moeite hadden met het afzwakken van nieuwe regels voor banken. Die waren bedoeld om de handel in risicovolle en ingewikkelde financiële producten in te tomen.
[verwijderd]
0
zo 14 dec 2014, 13:25

OPEC: olieprijs zal spoedig weer stijgen

WENEN (AFN) -

De Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) verwacht dat de olieprijzen spoedig zullen stijgen, hand in hand met de economische cyclus. Dat stelde het oliekartel zondag.

OPEC besloot vorige maand zijn productieniveau van 30 miljoen vaten per dag te handhaven omdat de groep niet zeker was of een verlaging van 1 à 1,5 miljoen vaten zou leiden tot een prijsstijging.

Vooral door de forse productiegroei in de VS, gepaard met een dalende vraag vanwege de trage economische groei, is de olieprijs in de afgelopen maanden fors gedaald. El-Badri merkte op dat de VS er niet in zal slagen volledig in zijn eigen behoefte te voorzien omdat de reserves in het land na 2020 uitgeput raken. De VS kunnen vooral dankzij de 'schalierevolutie' inmiddels aan 90 procent van de binnenlandse vraag voldoen.

Marktdynamiek

Energieminister Suhail Al-Mazrouei van OPEC-lid Verenigde Arabische Emiraten stelde dat het kartel zelfs niet aan zijn productieniveau zal toornen als de olieprijs dalen tot 40 dollar per vat. OPEC zal volgens hem ten minste een kwartaal wachten voordat een volgende vergadering wordt ingelast. ,,We richten ons beleid niet op een bepaald prijspeil maar op de marktdynamiek van vraag en aanbod. OPEC blijft van mening dat de markt zal stabiliseren''.

Vrijdag daalde de prijs van Brentolie, de maatstaf voor meer dan de helft van 's werelds oliehandel, met 3 procent tot 61,85 dollar. Sinds het OPEC-besluit op 27 november is de prijs met 20 procent gedaald.
HUWA
0
quote:

elf schreef op 14 december 2014 12:49:

[...]

Voor wie er aan twijfelt..

BRUSSEL (Trivano.com) - Op 12 december 2014 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor ING Groep (INGA; ISIN: NL0000303600) herhaald. Het advies van KBC Securities voor ING Groep blijft "kopen".

Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 13,00 EUR naar 15,00 EUR.
maar punt is Griekenland,nieuwe verkiezing veel beinvloed op ing koersen,
stijgen of meer dalen op komende week.
ruud45
0
'Koersschokken tot 15% op komst'
-----------------------------------------
do 11 dec 2014 Theo Besteman AMSTERDAM -

Beleggers moeten zich komende tijd wapenen tegen scherpe volatiliteitsschommelingen. Correcties van 10 tot 15% in aandelenkoersen zijn volgens het Belgische beurshuis Petercam nabij.
Aandelen van bedrijven in de VS raken volgens het Belgische handelshuis over hun hoogtepunt, Europese aandelen hebben daarmee nu de grootste potentie gekregen.
We zijn heel voorzichtig over Amerikaanse aandelen. Die zijn recent nog weer duurder geworden dan we eerder inschatten. Zeker totdat het effect van de eerste renteverhoging in de VS straks zichtbaar wordt in de markt zijn wij terughoudend in aankopen”, zegt hoofdeconoom Bart van Craeynest van Petercam. Dat staat bekend om zijn soms afwijkende blik op markten.
Grote schokken
Petercam waarschuwt voor heftige schokken, omdat het vindt dat beleggers niet in paniek moeten raken. Na de koerscorrectie van 10 tot 15% volgend jaar – ,,die in 2004, 1989 en 1986 er ook waren” - ontstaat namelijk een ‘instapmoment’, zegt hij.
Aandelen blijven de enige categorie met hogere rendementen. Met de lage olieprijs, lage rente en dito euro en groeiende vraag is 1 tot 1,5% groei voor de eurozone in 2015 mogelijk, becijfert Van Craeynest. ,,Niet fantastisch, maar zeker niet de tripple dip waarvoor is gewaarschuwd. De groei komt bovendien heel specifiek ten goede aan bedrijven.”
Olie geen teken afkoeling
Europa balanceert in de tussentijd wel op een slap koord. ,,Europa is maar één schok verwijderd van deflatie”, stelt Van Craeynest. Maar geopolitieke schokken zoals die uit Oekraïne, Syrië en Irak zijn ingecalculeerd. ,,Rusland blijft wel een probleem, zeker als Poetin in de hoek wordt gedreven en hij zich harder gaat opstellen.”
Terwijl de lage olieprijs in de markt alarmbellen over afnemende groei doet afgaan, is Petercam daar geruster over. ,,Traditioneel zouden dan met de olieprijs ook metalen moeten meegaan naar beneden. Dat gebeurt niet – er is geen zwakke wereldvraag, de economie zal doorgroeien”, stelt hij. Europa navigeert op de middellange termijn wel richting een Japanscenario, met lage groei, markeert hij.
Joe Sixpack helpt
Maar als Joe Sixpack, in lijn met huidige groeirapporten, meer gaat uitgeven in de VS trekt deze doorsnee Amerikaanse consument het exporterende Europa deels ook op het droge. Anderzijds zal het centraal geleide China niet in de recessie glijden, zoals door de huidige groeiverzwakking wordt gesuggereerd, stelt Petercam. ,,De kans daarop is nagenoeg onbestaanbaar.”
Beleggers die dan Europese aandelen overwegen, doen er goed aan de culminerende strijd tussen Draghi en Duitsland te volgen. ,,Alleen als Draghi wint en de Bundesbank akkoord gaat met extra ECB-maatregelen om de markt te stimuleren, zoals het opkopen van obligaties, is er de groei waarvan bedrijven kunnen profiteren”, aldus Van Craeynest.
Dollar richting $1,10
Wint Draghi, dan kan de eurodollar richting eind 2015 zakken naar $1,10. Die lage euromunt zal de export vanuit Europa sterk stimuleren en volgens de econoom vooral de Europese bedrijven sterk laten profiteren.
De rente-ingrepen zijn minder van invloed op de aandelenkoersen, stelt Van Craeynest. ,,Want er was nog nooit zo’n grote stimulans vanuit de ECB als nu. Meer rente-stappen hebben weinig invloed. De aandelenmarkt richt zich nu op signalen van een sterker worden economie. Die signalen komen niet vanuit overheid, maar uitsluitend uit beter presterende bedrijven.”
Renteschok hakt er even in
Hoewel de markt een renteverhoging in de VS verwacht, zal de aankondiging daarvoor door de Fed – Petercam prikt die in de zomer van 2015 – direct voor flinke volatiliteit in de markt zorgen. ,,Maar vrij snel daarna zullen aandelen in Europa stijgen, in lijn met het economisch herstel”, zegt hij, weer verwijzend naar soortgelijke golfbewegingen in 2004, 1989 en 1986.
Freebird
0
quote:

HUWA schreef op 14 december 2014 17:46:

[...]maar punt is Griekenland,nieuwe verkiezing veel beinvloed op ing koersen,
stijgen of meer dalen op komende week.
Voor mij persoonlijk hoop ik op een nieuw Grieks drama, waardoor oude tijden herleven die weer veel winsten kunnen opleveren. Uiteraard hoop ik dat niet voor degenen die dat juist veel geld zou kosten, zoals een aantal deelnemers aan dit forum en gewone Griekse burgers, die het ook niet kunnen helpen. Iedereen succes, we gaan het zien !
Freebird
0
@ruud+ : ECB maatregelen zoals renteverlagingen en het opkopen van obligaties hebben de economie tot op heden geen stap vooruit geholpen en dat zal ook zeker niet gaan gebeuren. De enige die dat nog niet snapt is Draghi zelf (of misschien juist wel en probeert hij op deze manier zijn tijd uit te kunnrn dienen). Alleen de beurzen varen er wel bij, dat js dan weer wel heel leuk...
2012 dewegomhoog
0
quote:

mvliex 1 schreef op 13 december 2014 12:07:

[...]

Daarom blijf ik het 'gevaarlijk' vinden dat jij met grote regelmaat enthousiast verkondigt dat de koers dan en dan zeker op zoveel en zoveel staat.
Ik heb nooit zeker gezegd , en er altijd bij vermeld dat het mijn persoonlijke koers doelen zijn.
Hoezo gevaarlijk is dat niet een beetje overdreven??
En mag je niet enthusiast zijn over een aandeel ??
Waarom beleg je er dan in???????????

Ik heb ook al diverse malen gepost dat ik er helemaal niet mee zit als mijn koersdoel niet gehaald wordt.(13euro in 2014 en 15 euro in 2015 )
De reden is dat ik niet in paniek hoef te geraken als mijn koers doelen niet gehaald worden.
Ik beleg altijd zodanig dat ik bij een dip niet in de problemen kom.
Ik schuif mijn koers doelen gewoon een jaartje naar achteren of mag dat ook niet, en is dat wellicht ook "gevaarlijk".

We stonden alweer op 11,80 en er had net zo goed een euro bij kunnen komen als dat er nu een euro af is gegaan dus zo gek was mijn koersdoel helemaal niet.
Zeker niet als je in ogenschouw neemt dat ik dit koersdoel in januari al heb voorspeld.
Rusland is de grote boosdoener geweest in mijn ogen anders hadden we de 13 gehaald.

By the way het is nog geen januari dus het kan nog steeds.

En ja ik ben en blijf zeer enthusiast over dit aandeel of jij dat nu "gevaarlijk" vindt of niet.
En ik blijf mijn koersdoelen plaatsen of je het nu leuk vindt of niet.

Vorig jaar ben ik ook het hele jaar afgemaakt door bepaalde personen (en daar bedoel ik niet u mee) en was het dan ook super dat de 10 euro wel gehaald werd.
2012 dewegomhoog
0
quote:

Freebird schreef op 13 december 2014 15:50:

[...]
We zullen het zien :-) Succes !
You to ,het is wel een goede strategie om met grote discipline op de bodem te willen kopen.
2012 dewegomhoog
0
quote:

elf schreef op 14 december 2014 12:49:

[...]

Voor wie er aan twijfelt..

BRUSSEL (Trivano.com) - Op 12 december 2014 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor ING Groep (INGA; ISIN: NL0000303600) herhaald. Het advies van KBC Securities voor ING Groep blijft "kopen".

Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 13,00 EUR naar 15,00 EUR.
Van wie zouden ze dat hebben gepikt ???????
[verwijderd]
0
We zullen eens zien of er deze week wat herstel komt. Nog verder omlaag sluit ik niet uit. :-(
1.764 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 85 86 87 88 89 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 15,168
Verschil +0,242 (+1,62%)
Hoog 15,168
Laag 14,946
Volume 7.818.029
Volume gemiddeld 11.174.298
Volume gisteren 7.403.961

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront