Heijmans « Terug naar discussie overzicht

Heijmans - Januari 2015

444 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
techneut
0
[verwijderd]
0
Net een stukje op rtl nieuws over het expirimenteren met led kleuren in de straatverlichting om bijv. agressie in het uitgaansleven tegen te gaan.

Helaas zal het niet helpen tegen terreurdaden zoals gepleegd in Parijs, want dat was terecht het nieuws wat er natuurlijk echt toe doet vandaag. Daar wordt men echt droevig van, althans ik wel...

Maar goed, weer een nieuwe ontwikkeling die wellicht ons toekomstig nachtstraatbeeld voorgoed verandert.
En Heijmans is hier samen met Philips mee bezig:
heijmans.nl/nl/nieuws/van-48000-licht...
bartvde
0
Published: 07:26 CET 09-01-2015 /GlobeNewswire /Source: Heijmans NV / : HEIJM /ISIN: NL0009269109

Heijmans verwerft opdracht voor bouw- en woonrijp maken Greenport Venlo

Heijmans heeft opdracht gekregen voor het bouw- en woonrijp maken van de openbare ruimte binnen Greenport Venlo. De opdracht is na een aanbestedingsprocedure verstrekt door Development Company Greenport Venlo (DCGV). De omzet die gemoeid is met het contract is afhankelijk van het tempo van de ontwikkeling en de uiteindelijke realisatie. Uiteindelijk betekent dit voor Heijmans een omzet van circa € 30 miljoen. De werkzaamheden gaan per direct van start.

DCGV voert onder meer de regie over de integrale gebiedsontwikkeling in Greenport Venlo. Heijmans zal hier tijdelijke gebiedsinrichting realiseren zodat nieuwe bedrijven zich in het gebied kunnen vestigen en vervolgens ook de definitieve infrastructurele inrichting van de openbare ruimte ter hand kan worden genomen. Het werkveld is circa 20 procent van het in totaal ongeveer 600 hectare grote gebied. De werkzaamheden omvatten de complete inrichting van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, watersysteem en groenstructuur. Het contract heeft dezelfde looptijd als de ontwikkeling van het gebied, naar verwachting vijftien jaar.

Deze opdracht past in de ambitie van Heijmans om voor opdrachtgevers langjarig een waardevolle partner te zijn in hun zorg voor de infrastructurele kwaliteit van de openbare ruimte, van ontwerp en realisatie tot en met onderhoud en beheer.

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten op het gebied van vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen en civiel combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op een integrale aanpak en kwaliteit van de uitvoering bieden we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert integrale, innovatieve projecten voor
grote klanten als bedrijven en overheden en woningen voor beleggers en woonconsumenten. Met ruim 7.100 medewerkers en een omzet van ruim € 820 miljoen over de eerste helft van 2014, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Over DCGV
Development Company Greenport Venlo (DCGV) is opgericht door de gemeenten Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en de provincie Limburg. DCGV verzorgt in het gebied ten noordwesten van Venlo, tussen de snelwegen A67 en A73, de integrale gebiedsontwikkeling van Greenport Venlo. Het gebied heeft een oppervlakte van circa 5.400 hectaren. Werklandschappen worden duurzaam ontwikkeld en ingepast in het landschap. De komende tien jaar kunnen, dankzij deze ontwikkeling, zo'n 15.000 nieuwe banen worden geschapen. Met name binnen de agro, voeding, handel en logistiek legt DCGV verbindingen tussen ketens, tussen bedrijven en personen. Het wordt een concurrerend, innovatief en duurzaam gebied, waar het aangenaam wonen, werken en verblijven is.
NabeursInfoCorrectKaderen
0
Weet iemand wat de eerste kleine weerstand is? Ik probeer vandaag uit en in te stappen, wellicht heb ik daarmee meer geluk met wat hulp bij de technische lijntjes..
techneut
0
quote:

Pexs schreef op 9 januari 2015 09:33:

Daar gingen flink wat aandeeltjes over de toonbank...
Ik zag ze onder de toonbank doorgaan.
Onbegrijpelijk!
[verwijderd]
0
quote:

techneut schreef op 9 januari 2015 10:13:

[...]

Ik zag ze onder de toonbank doorgaan.
Onbegrijpelijk!
Deze stukken zijn niet te zien in de bied of de laat. Weet niet precies hoe het werkt eigenlijk. Ze zijn wel te zien als "verhandelde" stukken. Maar goed wat het betekent weet ik ook niet.
Over het intraday in- en uitstappen : Mij lukt het niet. Gaat altijd fout. Verkoop ik ze gaat de koers omhoog en koop ik ze duurder weer terug, waarna de boel weer inkakt... Heel moeilijk...
[verwijderd]
0
quote:

Nel schreef op 9 januari 2015 10:27:

flits handel pexs
Ja idd, het vergt perfecte timing. Zijn in elk geval geen particulier IEX beleggertjes (met alle respect!)...
[verwijderd]
1
quote:

Pexs schreef op 9 januari 2015 10:22:

[...]
Deze stukken zijn niet te zien in de bied of de laat. Weet niet precies hoe het werkt eigenlijk. Ze zijn wel te zien als "verhandelde" stukken. Maar goed wat het betekent weet ik ook niet.
Over het intraday in- en uitstappen : Mij lukt het niet. Gaat altijd fout. Verkoop ik ze gaat de koers omhoog en koop ik ze duurder weer terug, waarna de boel weer inkakt... Heel moeilijk...
Dit heb ik gehaald uit een ander forum maar ik denk dat dit het antwoord is op jullie vraag.

Het is een uitleg geschreven door Wiesje (die een heel erg lange ervaring (30 jaar) in de beleggingswereld heeft en geen nitwit is zoals ik.

Dus dankjes sturen aan Wiesje

"Fonds managers handelen in multiple accounts, vandaar dat ze ook gebruik maken van off-exchange trading platforms in dark-pools en OTC's ( over the counter trading), daar kunnen ze namelijk anoniem grote hoeveelheden op een fix price handelen, dit bestaat al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw en is complet legaal, dit is in t leven geroepen om institutionele beleggers de morgelijkheid te geven grote posities te wisselen zonder de prijs te doen imploderen of exploderen, er wordt later wel een verrekening gemaakt in de vorm van een premie of een discount naargelang er meer vraag dan aanbod was.
alle posities worden gerapporteerd op netto house account basis hier kan wel een kleine time-delay opzitten van een paar dagen, maar uiteindelijk zijn alle Posities bekend bij de Beurs autoriteit, dus Long zitten of Short zitten op hetzelfde ogenblik is niet aan de orde, want het gaat om de netto Positie"

[verwijderd]
0
Vijf procent omhoog Vijf procent omlaag ik kijk nergens meer van op wordt hier ook niet euforisch van.Net als ik er niet wakker van lag toen die terug ging naar de 7. Ik zit nu 3 jaar in Heijmans en verkoop bij 18 of dat nou nog 1 jaar of 5 jaar duurt. Ik heb de tijd.
effegenoeg
0
quote:

RaySonOfGod schreef op 9 januari 2015 11:17:

18 of hoger
Ha ha ha.... dat ligt een mooie bodem onder de koers.
Ronster
0
Mijn verkoop hangt af van de marktomstandigheden en mijn visie op dat moment. Maar op dit moment zou ik ze voor minder dan 11/12 euro niet wegdoen. Aankoop op 8, toch een mooi rendement tot nu toe.
444 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 16,820
Verschil -0,380 (-2,21%)
Hoog 17,020
Laag 16,580
Volume 101.324
Volume gemiddeld 117.720
Volume gisteren 42.038

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront