Tesla Motors Inc. « Terug naar discussie overzicht

April DE maand voor Tesla

6 Posts
beursie
0
De verkoop van elektrische auto's van Tesla ligt op stoom, nadat in het eerste kwartaal van het jaar ruim 10.000 auto's aan de man werden gebracht.
Dat aantal lag boven de eigen verwachting van Tesla en was 55 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder, werd vrijdag bekend.

Tesla zelf had in de eerste drie maanden van het jaar gerekend op de verkoop van 9.500 voertuigen, aldus de jongste en kleinste beursgenoteerde automaker uit de Verenigde Staten in een verklaring.

Daarin stelde Tesla ook dat het kampt met de nodige uitdagingen in binnen- en buitenland, zoals de lage prijs voor brandstof, waardoor elektrisch rijden minder aantrekkelijk is geworden.

Later deze maand zal Tesla-topman Elon Musk naar verluidt een nieuwe, verbeterde accu voor Tesla-auto's presenteren. Ook zal het bedrijf in de VS een nieuwe accufabriek realiseren.
[verwijderd]
0
Tesla introduceert the POWERWALL. units voor 10 Kwh storage van energy. 3 in huis aan de muur naast mekaar kunnen hele dag huis van energie voorzien. Zowel opladen tijdens lagekostenuren en afgifte tijdens durekostenuren alsmede storage van solar energie. Mooi design en blikvanger in huis. Kosten 3500 dollar per unit van 10 kwh maar je kunt ze ook van Tesla leasen. De megafactory in Nevada is belangrijk voor productie. Meer megafactories zullen worden gerealiseerd. Launch nog dit jaar in USA, Germany en Australie. Energie hamsteren ermee en eigen solar energie opslaan en gebruiken. Kortom een mooie Tesla-auto voor aan de muur!

tweakers.net/nieuws/102834/tesla-ener...

www.thestreet.com/_nasdaq/story/13133...
[verwijderd]
0
Ook de zogenaamde POWERPACK zal worden geleverd voor bedrijven en industrie met een vermogen van 100kwh! Prijs van POWERPACK is nog niet bekend.

Als het net zo snel gaat als met de ontwikkeling van je cellphone dan zie ik een fantastische toekomst voor ons en kunnen we elektrische energie massaal gaan opslaan. Go Tesla!
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 22:00
Koers 149,840
Verschil -0,090 (-0,06%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 556.272
Volume gemiddeld 100.916.123
Volume gisteren 75.580.637

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront