Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Wake Up!

6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
[verwijderd]
1

Beste Goof

in het Westland, het tuindersgebied waar Koning Rabo als een dictator bank regeert, hebben de kwekers zich massaal tegen de uitbuiters gekeerd.
Juist om weerloze slachtoffers te helpen is er een fonds opgericht, waar beleggers kunnen beleggen in rechtzaken tegen de Despoot: Rabo

misschien, dat je deze link al een keer gebruikt hebt, maar ik ga niet de hele draad nalezen

www.ftm.nl/exclusive/oorlogskas-voor-...

Brievenbus
0
quote:

goof2 schreef op 6 juni 2015 20:24:

[...]

BB en DZR samen een draadje , dat zou dit een draadje nog leuker maken en dan heeft onze moderator Henk ook eens tijd hebben met zijn vrouwtje te spelen.

En ja BB ik heb mijn eigen afreageer draadje over de bankenmaffia hier al zoals je misschien weet en die wordt druk belezen.


QED.

Rammelend taalgebruik en de behoefte om af te reageren.....:-)
[verwijderd]
2
Wan ,
ik lees FTM elke dag als eerste dus had het gelezen.
Goed initiatief maar voor vele jammer genoeg te laat.
Zou goed zijn als de gehele glastuinbouw zich zou organiseren maar dan gaat de Rabobank hen aanschrijven en dreigen het krediet in te trekken net als de kwekers die zich hebben georganiseerd in de renteswap zwendel van de Rabo.

Rabobank deed zich altijd voor als roomser als de paus en nu blijkt dat ze meer maffia zijn dan welke bank ook.

[verwijderd]
4
quote:

Brievenbus schreef op 6 juni 2015 20:55:

[...]

QED.

Rammelend taalgebruik en de behoefte om af te reageren.....:-)
Ik geloof niet dat we hier worden afgerekend op taalgebruik maar meer op een andere visie en waar andere meningen tesamen komen en waar een forum voor bedoeld is.
Dat jij graag andere een ban aansmeert weten inmiddels en als dat jou idee van een forum dan ben je een zielig mannetje.

doopceel Brievenbus
Lid sinds 06 aug 2005
Laatste bezoek 06 jun 2015
Aantal posts 20.133
Gegeven aanbevelingen 830
Ontvangen aanbevelingen 2.468
Aanbevelingen/Posts 0,1226

echt popie jopie ben je hier niet als ik je staat van dienst zie BB

Ed Verbeek
1
quote:

Brievenbus schreef op 6 juni 2015 17:36:

[...]

Mja, maar, die waanzin, weltschmerz en gebrekkig taalgebruik herken je toch meteen.
Hoewel?
Een hoop van zijn "aanhangers" hebben daar ook problemen mee.
Zit ook een logica in, heb je moeite met taal dan kan je jezelf niet goed uitdrukken en kom je extra dommig over, dus slaag je niet in de maatschappij.
En dan wordt je bood op die maatschappij, en ga je op een forumpje je weltschmerz ventileren......
Hmm, ik zie hier heel wat rammelend taalgebruik en de behoefte om af te reageren.
:-)
DeZwarteRidder
0
In Panama praten de gaten in de weg
Gisteren, 23:01
Opmerkelijk

Gaten en kuilen in het wegdek: een ergernis van veel weggebruikers, ook in Panama-Stad. In de hoop dat de gaten eindelijk worden gedicht, heeft een Panamese tv-show er kleine apparaatjes in geplaatst die automatisch een tweet naar de overheid sturen als er een auto overheen rijdt.

De berichten van 'het twitterende gat' zijn gericht aan het ministerie van Publieke Zaken. @elhuecotwitero retweet ook foto's en berichten van automobilisten die de kuilen beu zijn. Sommige bestuurders vinden 'gat' of 'kuil' een understatement en spreken liever van een krater.

De apparaatjes in het wegdek hebben sinds 26 mei ruim 1200 meldingen naar de overheid gestuurd. Ambtenaren ontvangen nu dagelijks berichten als: "Ik ben het zat dat mensen ongelukken veroorzaken als ze mij proberen te ontwijken".

Het ministerie lijkt wakkergeschud door de tweets. Er wordt gereageerd op de tweets van de apparaatjes met berichten dat gaten gedicht zijn of zullen worden aangepakt. Ook verschijnen er foto's met voor- en na-situaties, waarop is te zien dat gaten inderdaad zijn gedicht.
Ed Verbeek
0
quote:

The Wanderer schreef op 6 juni 2015 20:42:

Beste Goof

in het Westland, het tuindersgebied waar Koning Rabo als een dictator bank regeert, hebben de kwekers zich massaal tegen de uitbuiters gekeerd.
Juist om weerloze slachtoffers te helpen is er een fonds opgericht, waar beleggers kunnen beleggen in rechtzaken tegen de Despoot: Rabo

misschien, dat je deze link al een keer gebruikt hebt, maar ik ga niet de hele draad nalezen

www.ftm.nl/exclusive/oorlogskas-voor-...

Die tuinders zijn alvast goed wakker geworden.
Hier nog een artikel over de bank met de feel-good-slogan 'een aandeel in elkaar' (lees: je uitzuigen tot je leeg bent): www.joop.nl/opinies/detail/artikel/32...
[verwijderd]
0
Paus waarschuwt voor 'derde wereldoorlog'

SARAJEVO -
Paus Franciscus is in het Bosnische Sarajevo en waarschuwde daar 650.000 toeschouwers van zijn preek voor een wereldwijd oorlogsklimaat. De Paus stelt dat er een soort 'derde wereldoorlog in kleine stukjes' wordt uitgevochten.
,,Er is een wereldwijd oorlogsklimaat voelbaar. Dat klimaat wordt door sommigen beuwst gecreëerd en in stand gehouden, vooral door degenen die aansturen op conflicten tussen verschillende culturen en beschavingen'', aldus de Paus volgens Het Laatste Nieuws.
Naast deze serieuze waarschuwing, sprak paus Franciscus ook zijn lof uit over de saamhorigheid in Bosnië. ,,Sarajevo en Bosnië zijn voor groot belang voor Europa en de wereld. Jullie laten de hele wereld zien dat samenwerking tussen diverse religies en etniciteiten met het oog op algemeen belang goed mogelijk is.''
Sarajevo is voor 92 procent islamitisch en werd toen het nog Joegoslavië heette, begin jaren '90, aangevallen door Servische troepen. Daarbij werden duizenden moslims gedood.

www.telegraaf.nl/buitenland/24128364/...
[verwijderd]
3
Paus waarschuwt voor 'derde wereldoorlog'

Dream*On waarschuwt hier al een tijdje voor, maar die wordt weggejaagd door mensen zoals [..] dat soort zielige mannetjes, likkers, gluiperds en de zogenaamde boven een ander voelende gestelde geletterden (kots) met hun belangrijk geachte aandeeltjes gedemoniseerd.

Dream*On kom dus terug! Liever een paar van jouw soort, dan die anderen......

[Modbreak IEX]: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen
josti5
1
Ik kan helaas maar één aanbeveling geven, tja, dus maar in uitroeptekens:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeft Dream'On écht een ban?
Er zijn al méér 'goeden' gesneuveld onder de forumterroristjes en huiliehuilies - niet goed voor IEX zélf, lijkt mij zo...
En al zéker niet goed voor al die beleggers, die continue op zoek zijn naar het werkelijke beleggingsklimaat met de bijbehorende beleggings-ingrediënten - waar Dream'On een geweldige bijdrage aan levert, hoewel het steeds lastiger lezen wordt, temidden van forumterroristjes en huiliehuilies, die van IEX blijkbaar ongehinderd hun nare gang mogen gaan.

Zo: schrap maar weer, Mod - je begint behoorlijk irritant te worden.
Forumterroristjes en huiliehuilies maken mij het sop niet lauw, maar jij hebt de macht...
Ed Verbeek
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 5 juni 2015 11:22:

Beste Ed,
ik vermoed dat je niks weet van de Big Reset, omdat je boek van Willem nog niet gelezen hebt.

hier alvast een boekrecensie (zie Bolcom)
------------------------------------------
Klantbeoordeling: 1 van de 5 sterren
Een snel in elkaar ge-"copied en paste" samenraapsel

Archie7

1 november 2014

Dit boek is een grote teleurstelling. Na de inleiding (met veel spelfouten er in) had ik al heel snel het idee dat ik de tekst kende. Op de omslag stond wel vermeld dat er wat overlap met zijn voorgaande boek was, maar dit sloeg werkelijk alles. Veel is een letterlijke kopie. Wanneer je "Goud en het geheim van geld" gelezen hebt, kan je dit boek maar beter mijden om je een hoop frustratie te besparen. Ik heb het voorgaande boek erbij genomen en een groot gedeelte is letterlijke gekopieerd. Omdat het door elkaar gehusseld is, weet je niet wat er wel en niet nieuw is en erger je je mateloos. Het is een snel in elkaar ge-"copied en paste" samenraapsel.
En ja hoor, DeZwarteRidder gaat gewoon door met rondstrooien van "vermoedens" over forumgenoten, dit keer dat ik "niks weet" van een Big Reset, en wat ik wel en niet gelezen zou hebben.

Ook deze keer weer klopt er geen hout van je "vermoedens"
want ik heb dat boek van Middelkoop al een paar maanden geleden gelezen.
Maakt jou niet uit want je post hier eerst je leugenachtige insunatie terwijl je het natuurlijk ook even had kunnen vragen of ik dat boek had gelezen.

Overigens ben je belogen door de reviewer die je aanhaalt, want Middelkoop schrijft niet dat er "wat overlap" is met zijn voorgaande boek, maar: "vertoont een grote overlap met" dat boek. Beetje dom dus van die reviewer dat hij dit boek kocht, terwijl hij het voorgaande boek al had :-)

En ja, reviews citeren kan ik ook: "Boeiend booek geworden: De Big Reset van Willem Middelkoop! Must read!" - Perry Feenstra, chef economie RTL.
En op amazon.com geven geven de klanten het boek 4,6 sterren (van de max. 5), zie www.amazon.com/Big-Reset-W-Middelkoop...
Uit één van de twee reviews die door de bezoekers als meest behulpzaam ('helpful') aangemerkt zijn (want misschien geloof je hen meer dan mij ;-):

"I am a retired UC Berkeley finance professor, and (among other financial system excesses) I have become very concerned about the potential of a serious monetary disruption, going as far back as 2006.[...]
I was delighted to discover this book, which is highly accessible to the average reader. It contains a minimum of financial jargon; instead, it provides very clear and careful exposition of each area contributing to the overall problem. It is as if the author constructs a large mosaic by building out each important individual subject first, and then assembling these into an otherwise complex composition, so at the end you can stand back and fully comprehend (and accept) the complete picture.[...]
Many books on similar subjects are marred by the use of inflammatory rhetoric, unsupported claims, and sweeping generalizations of doom-and-gloom. This book does none of that. Instead, it uses very calm and precise, if simple, language. It supports its claims and assertions with footnotes, and most of these "further-reading" footnote sources were already known to me, and I furthermore can attest to the balance and accuracy of most all of those sources.
"

en uit de andere van die twee reviews:

"Some readers will yet note the similarity with the works of say James Rickards, which he quotes to some length in the book. [...] Willem Middelkoop has been talking about the 'World Championship in Currency Debasing' long before Currency Wars [van James Rickars - Ed V.] came out [...]
It is also well written, making it an easy and leisury read, with the occasional inclusion of graphs and tables to substantiate the text. At the end of the book an interesting list of all demonetized currencies is provided, along with the cause for the demise. The list is surprisingly long.
"

Kijk DZR, en uit die laatste lijst is het antwoord te halen waar je hierboven telkens aan het zeuren bent.
Dus zoals gezegd: nog een maandje wachten
En dan mag je nog blij zijn, want doorgaans geldt: "kinderen die vragen worden overgeslagen" :-)
DeZwarteRidder
0
GEWELDIG ED, JE HEBT EEN BOEK GELEZEN....!!!

Eerlijk geloof ik er niks van, want anders had je ons allang alles verteld over 'de Big Resets' uit het verleden.
Ik denk dat je alleen een paar reviews op Amazon gelezen hebt.
Ed Verbeek
2
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 juni 2015 13:43:

GEWELDIG ED, JE HEBT EEN BOEK GELEZEN....!!!

Eerlijk geloof ik er niks van, want anders had je ons allang alles verteld over 'de Big Resets' uit het verleden.
Ik denk dat je alleen een paar reviews op Amazon gelezen hebt.
Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
En wederom geen inhoudelijk reactie.

Je bent ook weer abuis, want ik heb op meerdere plaatsen verwezen naar Middelkoop. En over een nieuwe invulling van de SDR's. Maakt jou niet uit, want je kraamt gewoon de volgende persoonlijke aanval uit, met de begeleidende insinuaties ("GEWELDIG ED, JE HEBT EEN BOEK GELEZEN....!!!!).
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
DeZwarteRidder
0
quote:

Tja. schreef op 7 juni 2015 14:23:

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Dit is de TOPPOST van Tja:
--------------------------

Tja. 29 aug 2001 om 13:16
13
Zo!er kunnen weer een paar anaalisten afgeschreven worden!!!fuck them.


[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 juni 2015 14:30:

[...]

Dit is de TOPPOST van Tja:
--------------------------

Tja. 29 aug 2001 om 13:16
13
Zo!er kunnen weer een paar anaalisten afgeschreven worden!!!fuck them.


Tja.....jij bent zo goed. Applausje mensen.
Ed Verbeek
1
quote:

Tja. schreef op 7 juni 2015 14:23:

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Da's niet handig om te herhalen Tja.
Zo loop je een ban op, net als pcrs7 is overkomen en precies waar DZR op uit is.
Ed Verbeek
2
quote:

DeZwarteRidder schreef op 4 juni 2015 20:16:

[...]
We hebben toevallig 'het geheim' ontdekt hoe we Ed kunnen 'stilleggen'.......!! lol
Wat bedoelde je daarmee, DZR?
Willen "jullie" (=?) hier mensen 'stilleggen'?
[verwijderd]
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 7 juni 2015 14:40:

[...]
Da's niet handig om te herhalen Tja.
Zo loop je een ban op, net als pcrs7 is overkomen en precies waar DZR op uit is.
Tja, dat soort mensen lukt ook alles.
DeZwarteRidder
0
zo 07 jun 2015, 15:58 | 51 reacties

Onderzoekers ministerie van Onderwijs:
Oppassen met big data
Van onze parlementaire redactie
DEN HAAG -

De overheid moet oppassen met het op grote schaal inzetten van ’big data’. Dat is een verzamelnaam voor het op grote schaal koppelen van verschillende gegevens, om er bijvoorbeeld het gedrag van mensen mee te voorspellen.

Hoewel dergelijke toepassingen van grote waarde kunnen zijn voor het werk van ambtenaren, kan het gebruik ervan zorgen dat het vertrouwen van burgers in de overheid nog verder daalt. Burgers wantrouwen namelijk deze manier van werken, waarbij computers al rekenend de mensen in de gaten probeert te houden. Volgens onderzoekers die in opdracht van het ministerie van Onderwijs de kansen en bedreigingen van big data onderzochten.

Het kabinet werkt aan een visie voor deze techniek, die al veel wordt toegepast. Zo kan Google dankzij signalen die mobiele telefoons sturen, zien waar een file staat en deze in haar kaarten vermelden.

Ook in het onderwijs en de wetenschap gaat een wereld van mogelijkheden open door het combineren van verschillende gegevensstromen van mensen en apparaten. Maar al die data herbergt zoveel informatie over individuele burgers, dat de privacy in gevaar komt. Bovendien weten wetenschappers nog lang niet allemaal hoe ze goed met big data moeten werken. Minister Bussemaker (Onderwijs) denkt zelfs dat ze in de toekomst studies nodig zijn om mensen op te leiden.

Het is economisch zeer interessant om te investeren in het gebruik van big data, stellen de onderzoekers. Eerder wees een studie al uit dat er een groeipotentieel voor de Nederlandse economie van enkele tientallen miljarden euro’s per jaar is.
6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 ... 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,35  -9,32  -1,07%  17 apr
 Germany40^ 17.771,70 +0,01%
 BEL 20 3.794,57 -0,06%
 Europe50^ 4.910,28 -0,08%
 US30^ 37.727,71 0,00%
 Nasd100^ 17.504,91 0,00%
 US500^ 5.019,56 0,00%
 Japan225^ 37.744,07 0,00%
 Gold spot 2.370,95 +0,42%
 EUR/USD 1,0673 +0,02%
 WTI 82,21 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

B&S Group SA +8,35%
PostNL +7,07%
Fugro +4,29%
Van Lanschot ... +1,90%
Sif Holding +1,51%

Dalers

TomTom -14,98%
VIVORYON THER... -10,98%
Alfen N.V. -7,35%
ASML -6,68%
FASTNED -5,86%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront