Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor Mittal Juni 2015

898 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

mvliex 1 schreef op 12 juni 2015 17:26:

[...]Binnen 1,5 dag is iets..... sneller dan een week maar ook dat is prima. Ik vroeg alleen waar het verschil in zat.
1,5 dag of een week.... een gokker aan de roulette kan binnen een split-second van rood overgaan op zwart - jouw argumenten staan niet op tegen jouw eigen handelen - dat is het hele eieren eten.... en wat de leden hierboven blijkbaar ook enorm stoort - kappen dus!!!!
[verwijderd]
0
quote:

mvliex 1 schreef op 12 juni 2015 17:18:

[...]Ik gok ja, dat klopt. Heb dus geen onderbouwing, klopt ook. Maar dat betekent ook dat ik niet zomaar de ene dag wat roep en de andere dag wat anders. En ik verschuil me nergens achter.
Heel goed voorbeeld: Jij schrijft hierboven dat ik me achter iets verschuil. Ik beweer dat jij maar wat roept en daag je uit je bewering te bewijzen. 99% zeker dat je hier niet op reageert want dat kan je namelijk niet.
;-))
zie mijn reactie hierboven en als je goed leest begrijp je het misschien...
mvliex 1
0
Brokerage Firm Price Target on ArcelorMittal (NYSE:MT)

By Bruce Corning -
Jun 12, 2015
ArcelorMittal (NYSE:MT): 5 Brokerage firm Analysts have agreed with the mean estimate for the short term price target of $12.35 in ArcelorMittal (NYSE:MT). However, the stock price could fluctuate by $ 1.45 from the estimate as it is suggested by the standard deviation reading. The higher estimate has been put at $14 price target with the lower price estimate is calculated at $11

Several Wall Street Brokerage firms have commented on company shares. Bank of America upgrades their rating on the shares of ArcelorMittal (NYSE:MT). The current rating of the shares is Buy. Earlier, the shares were rated a Neutral by the brokerage firm.

newswatchinternational.com/news/broke...
mvliex 1
0
Las Vegas, NV – June 12, 2015 — (Techsonian) – ArcelorMittal SA (ADR) (NYSE:MT) is recently hosting an investor event in London focussing on the company`s global automotive steel franchise and research and development (R&D) capabilities. Presentations, from members of ArcelorMittal`s automotive and R&D leadership teams, will explore the challenges and opportunities that exist in the global automotive sector, highlighting ArcelorMittal`s successful strategy to address these through innovative solutions that ensure steel retains its position as the material of choice for the automotive sector.

www.techsonian.com/negative-closings-...
[verwijderd]
0
quote:

mvliex 1 schreef op 12 juni 2015 17:27:

[...]Nee, verdiep je eens in feiten. Pas dagen niet aanwezig geweest en bijv. vanaf eind gisterochtend tot eind in deze ochtend lekker wezen stappen in Amsterdam.
;-)))

Maar is prima. Ik zal mijn best doen niet meer te reageren op o.a. ex gebande posters en zij die binnen 1,5 dag hun mening herzien. etc. Ik daag jou wel uit niet alleen te klagen maar ook bij te dragen door te bewijzen wat voor toegevoegde waarde jij hier hebt. Doe je best.
Een gokker zoals jij jezelf noemt, eist hier dus een bijdrage met onderbouwing van anderen - lekker makkelijk... We gokken allemaal en onderbouwen zoals we zelf willen en geloven - net als jouw gokstrategie!!!
Porscheknakker
1
quote:

mvliex 1 schreef op 12 juni 2015 17:27:

[...]Nee, verdiep je eens in feiten. Pas dagen niet aanwezig geweest en bijv. vanaf eind gisterochtend tot eind in deze ochtend lekker wezen stappen in Amsterdam.
;-)))

Maar is prima. Ik zal mijn best doen niet meer te reageren op o.a. ex gebande posters en zij die binnen 1,5 dag hun mening herzien. etc. Ik daag jou wel uit niet alleen te klagen maar ook bij te dragen door te bewijzen wat voor toegevoegde waarde jij hier hebt. Doe je best.
" Ik zal mijn best doen niet meer te reageren op o.a. ex gebande posters en zij die binnen 1,5 dag hun mening herzien. etc."

Doe dat dan ook niet! Het forum is hiermee niet gediend.
Overigens doe je weer onhandige uitspraken. Ik zal hierop maar niet met een adequate reactie reageren, want dan wordt Henk weer ingeschakeld.
[verwijderd]
0
Ikleef nog hoor luitjes, maar ben druk in verbouwing, badk, keuken de hele mikmak, maar geen zorgen mensen ik ben er hoor.En heb je zorgen bewaar ze morgen dont worry:-):-):-)
Sproet
2
quote:

easymon(k)ey schreef op 12 juni 2015 18:02:

Wie is Henk en waarom is iedereen zo bang van hem?????
Henk is de moderator, waarbij Mvliex tien streepjes meer voor heeft dan andere posters.
Mvliex, de meesteres in ouwe koeien uit de sloot halen en zeer suggestieve insinuaties doen.
[verwijderd]
0
quote:

Sproet schreef op 12 juni 2015 22:11:

[...]
Henk is de moderator, waarbij Mvliex tien streepjes meer voor heeft dan andere posters.
Mvliex, de meesteres in ouwe koeien uit de sloot halen en zeer suggestieve insinuaties doen.
Ik lees 't hierboven zoals het geschreven is - dank voor de info sproet
mvliex 1
0
N. Mittal

Director Since: June 2008

Goldman Sachs Committees: Compensation, Governance, Public Responsibilities
Other Current Public Company Directorships: ArcelorMittal S.A.
Other Public Company Directorships within past 5 years: ICICI Bank Limited

www.goldmansachs.com/who-we-are/leade...
[verwijderd]
1
quote:

Alex_25 schreef op 12 juni 2015 17:25:

[...]

Hoi Pieter, als je er nu al over uit bent dat je voor 10 Euro er wel uit wilt stappen kun je m.i. beter een call schrijven op 10 euro. Dan vang je nog een premie van +/- 0,27 Euro in Juli of 0,44 in Aug of 0,53 in September. Het voordeel is dat je net zolang premie kunt blijven vangen totdat de koers van 10 euro is behaald. Een koers waarbij je toch al zou uitstappen, en misschien zelfs een automatische opdracht voor hebt staan.

Zolang de koers onder 10 euro blijft verlaag je je gemiddelde aankoopprijs met elke premie die je ontvangt. Je kunt het ook als volgt zien: Voor elke maand dat AM stabiel blijft verdien je minimaal 2,7% per maand door de optiepremie(beter dan je spaarrekening). ( Berekening: premie/uitoefenprijs = 0,27/10 * 100% = 2,7%)

Het risico is dan natuurlijk wel dat AM kan zakken of in het meest extreme geval failliet gaat. Zolang AM niet meer dan 2,7% per maand zakt heb je nog altijd profijt van deze strategie.

Alex , bedankt voor de tip.

voda
0
quote:

pieter1960 schreef op 13 juni 2015 11:06:

[...]
Even een tip Pieter1960, als je iemand quote zet dan je boodschap onder
de /quote
rene l
2
Allemaal vanmorgen de tv aangezet op RTL7 om te kijken naar Herrie met Harrie die maar niet kwam.
We moeten allemaal de klaut in, ik vraag mij af waarom, totdat de buitenaardse aliens komen en je alles kwijt bent.

Ik kijk weer eens naar de situatie met de Grieken, degene die mij precies kan vertellen hoe vaak het woord Griek, Griekenland, Grexit, of een afgeleide dit weekend op IEX gevallen is krijgt van mij een treetje wit bier dat deze week bij de Lidl in de aanbieding is.

Het is in ieder geval niet normaal meer, Brexit, Gerxit, Belgxit, Nedxit, Fraxit, Spaxit, ze zijn gewoon niet goed snik om de sjoemelende Grieken nog ene cent te geven.
Er is geen enkele vorm van excuses, ze hebben het gewoon zelf zo ver laten komen en ik pas er voor op te blijven lappen.
De Eurofiele-Hobbyisten willen wel, wij betalen, het is niets anders dan legaal jatten van de onderdanen, het gelag wordt duur betaald door het volk dat blijkbaar niets meer te kiezen heeft en monddood gemaakt is.

Het is een illusie om te denken dat er ooit een eenheid ontstaat, hiervoor zijn de verschillen gewoon onoverbrugbaar.

Dizzy is populair, logisch deze man is een vrijgevig type en dit soort figuren hebben ze er graag bij.
Markie was vrijdagavond ook goed bezig, hij schoffeerde alles en nog wat en vooral de ouderen kregen een veeg uit de pan, hiermee zal hij geen vrienden maken, weg met deze man.

De FED, G. Zak, Illuminati, Oboema en de FBI voeren te boventoon en verwachten dat wij de bende in het gareel houden omdat het hun beter uit komt.
Dan is Putin nog rechter door zee.
Wat mij betreft kunnen ze allemaal aan het gas en ik wil mijn Guldens terug.

Gisteren ben ik ook nog grensoverschrijdend te werk gegaan, gewoon in Duitsland weer het nodige gekocht.
Ze verkopen daar ook Wodka met bijzondere namen zoals Putin-Off, Boris Jelzin, Achmatov, ja, je staat daar te schudden van het lachen en ze verkopen het daar gewoon in de supermarkt tegen een prijs waarbij je je vingers af staat te likken, het gevoel bekruipt je dat ze er gewoon nog vooroorlogse prijzen hanteren.

Clinton heeft liever een sigaar uit eigen doos aangereikt door de behulpzame stagiaire die met open mond staat te kijken hoe de pik-orde geregeld is.

De nieuwe week is weer begonnen, wat staat er te gebeuren met Mittal, ik denk dat niemand hierop een serieus antwoord kan geven.
Toch lijkt de correctie van de Aisniks op haar laatste benen te lopen, meestal komt er nog een flinke paniekprikker die je als bodembel kunt zien.
Misschien a.s. vrijdag?
Wie het exact weet mag het zeggen.
Bijlage:
voda
0
Rene, hartelijk dank voor je hersenspinsels. Ik lees ze graag.
Wat een tijd en energie steek jij er in zeg. AB. Keep up the good work!
[verwijderd]
0
Ik verwacht voor opening verre oosten alsnog een akkoord met de grieken - anders wel a.s. donderdag. Geopolotiek is Griekenland te belangrijk voor het westen en die willen ze(EU,NAVO,US) niet kwijt raken aan Poetin of China. Uiterlijk a.s. vrijdag donkergroene borden... tenzij algehele correctie US toeslaat - die ook rijp is om te vallen/geplukt te worden - dan zeker dieprood richting de 7 voor AM

Wat denken jullie?
finance2u
0
Ik denk dat er veel te veel aandacht besteed wordt aan een paar flut bestuurders, en dat ze dat podium wat de media creëert niet verdienen. Overdreven koersreacties en later weer zalvende woorden dat de soep nooit zo heet word gedronken...blabla..
herbie bell
1
quote:

mvliex 1 schreef op 12 juni 2015 17:27:

[...]Nee, verdiep je eens in feiten. Pas dagen niet aanwezig geweest en bijv. vanaf eind gisterochtend tot eind in deze ochtend lekker wezen stappen in Amsterdam.
;-)))

Maar is prima. Ik zal mijn best doen niet meer te reageren op o.a. ex gebande posters en zij die binnen 1,5 dag hun mening herzien. etc. Ik daag jou wel uit niet alleen te klagen maar ook bij te dragen door te bewijzen wat voor toegevoegde waarde jij hier hebt. Doe je best.
Mvliex, heb wat toch minder tijd dan u om continu op forum te zitten. Ik hoef mij hier niet te verdedigen, maa ben je nooit gaan kijken op ander forum (nieuws arcelor mittal)? Tegen Voda kan ik niet op , maar heel af en toe post ik daar toch een artikel over AM. En klagen?? Er is weinig reden voor hoerastemming vind ik, maar ben believer. Professioneel in de ferro industrie aktief trouwens.
[verwijderd]
0
Ik wacht nog maar ff met instappen, eerst maar s wat anders stappen of stoppen:-):-):-)
898 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 23,830
Verschil +0,030 (+0,13%)
Hoog 23,880
Laag 23,440
Volume 2.845.773
Volume gemiddeld 2.432.086
Volume gisteren 2.676.573

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront