Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Imtech is weer centenfonds

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. Twijfels 7 augustus 2015 10:17
    quote:

    Sloeki schreef op 7 augustus 2015 10:07:

    Wanneer gaat RUTTE EN DIJSSELBLOEM ingrijpen?

    Al die mensen die nu in zomervakantie dit moeten meemaken. Je zou maag op vakantie zijn en te horen krijgen dat je bij terugkomst naar een andere werkgever kan zoeken.

    Hoe worden al die mensen (2700) nu opgevangen? Is er een sociaal plan?

    Zeker! Nationaliseren en dan op TV uitleggen dat het niet anders had gekund om de banen te behouden. Dan reorganiseren. Alles boven de 50 eruit. Met vervroegd pensioen zoals van ouds, niets korten maar volledig. Dan de huidige directie met gouden (royalen) voetafdruk wegsturen. Mag een paar centen kosten, is toch overheid nu. Dan nog wat oud onbruikbare politici aanstellen bij de top van Imtech en gaan met die banaan!

    Jaar later toch alles sluiten en de balans opmaken.
  2. ApacheNL 7 augustus 2015 11:05
    quote:

    Sloeki schreef op 7 augustus 2015 10:07:

    Wanneer gaat RUTTE EN DIJSSELBLOEM ingrijpen?

    Al die mensen die nu in zomervakantie dit moeten meemaken. Je zou maag op vakantie zijn en te horen krijgen dat je bij terugkomst naar een andere werkgever kan zoeken.

    Hoe worden al die mensen (2700) nu opgevangen? Is er een sociaal plan?

    2700? Het zijn er meer dan 22000.
  3. sniper22 7 augustus 2015 11:23
    Imtech Duitsland heeft 4000 medewerkers en is qua dochter van de holding nr 1 wat ook geldt voor de omzet en opdrachten. De holding zit terecht in zwaar weer en de kans is groot dat grote klanten de brui eraan geven waardoor imtech in zijn geheel 2016 niet meer haalt. De gezonde delen worden verkocht zodat de banken hun verliezen nog kunnen inlopen. Een strop blijft het...denk ook aan de toeleveranciers...drama
  4. martine1 7 augustus 2015 11:36
    quote:

    ApacheNL schreef op 7 augustus 2015 11:05:

    [...]

    2700? Het zijn er meer dan 22000.
    In nederland niet meer dan 2700. En als ex-Rietschoten en Houwens man zal me de overige 20000 aan mijn je-weet-wel roesten.

    En voor de Nederlandse werknemers in Rotterdam zal het wel meevallen.
    Teveel bedrijven zijn redelijk afhankelijk van R$H. Zoals IHC, de Marine, Shell en alle windmolenfabrikanten ( die ik trouwens een heel snel failliet toewens ) Ook de Taiwanese en Singaporese marines zouden redelijk onthand zijn als R$H niet meer zou bestaan.
    Kortom de laatste 15 deskundigen bij R$H ( op maritiem gebied) zouden onmiddellijk moeten opstappen en hun eigen clubje beginnen. Uiteraard na overleg met de potentieele klanten. Ik zou na 15 jaar pensionering meedoen.
  5. art27 7 augustus 2015 12:49
    Sinds ik er (te laat) ben uitgestapt volg ik Imtech minder. Dat scheelt een hoop tijd en irritatie.
    Maar ik ben nog wel benieuwd: voor zijn de banken nog eigenaar van Imtech? Schieten zij er nu ook eindelijk bij in? Of laten ze de koerst bewust zakken, om ook de resterende aandelen voor een prikkie in te lijven?
  6. A 's 7 augustus 2015 14:35
    Volgens mij kan er ook nog een positieve verrassing komen. 20 jaar geleden Kocht Internatio Muller alle kleine installatiebedrijfjes op die er in Nederland en West-Europa te vinden waren. In al die jaren is Imtech kennelijk niet in staat gebleken om al die bedrijfjes te "connecten". Die duizend bedrijfjes kunnen nu allemaal weer verkocht worden onder het motto : "de delen zijn meer waard dan het geheel" Ik dank u voor uw aandacht !!!
  7. sniper22 7 augustus 2015 15:01
    De losse onderdelen zijn allen gelieerd aan imtech en dragen de naam imtech..besmet dus en daarom alleen al fors minder waard vanwege de enorme fraudezaken van de afgelopen 5 jaar...gerenomeerde overnamepartijen zullen voor de laagste prijs gaan om lijken uit de kast op te kunnen vangen...imtech zal te boek gaan als grootste deceptie ever
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links