Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Sterkste krimp industrie VS sinds juni 2009

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. Belgske 4 januari 2016 16:25
    Nu zou de rente eigenlijk wat verlaagd moeten worden, in een "normaal" economisch klimaat. Maar wat is nog normaal tegenwoordig? Heel de bazaar lijkt wel op een goktent! Ik heb gisteren wat films gekeken ivm de kredietcrisis in usa 2008-2009...Wat was me dat daar allemaal seg! In "The Big Short", zou gebasseerd zijn op ware feiten, was er al 2-3 jaar op voorhand geweten dat de nest op ontploffen stond. Maar toch bleven ze maar woningkredieten uitschrijven, aan de lopende band...
  2. Twijfels 4 januari 2016 16:37
    En nog veel belangrijker twee partijen meten schijnbaar elk iets anders en (durven te) komen met resultaten achter de komma, terwijl er een bias is van meer dan 3 hele punten!!!

    Totaal belachelijk. Een zegt groei maar afname met 0,2 en de andere krimp met afname 0,4. Dus zelfs de verandering is bij de een 2x zo groot als bij de andere! En bekijk dat dan nog eens in het ligt van de Chinese groei 7,0% naar 6,8% voor een heel jaar. Tjonge wat kunnen die goed meten!

    Gezwets en duimzuigerij is het. Meer niet.
  3. Twijfels 4 januari 2016 16:50
    quote:

    pmsbutternutter schreef op 4 januari 2016 16:42:

    Gelukkig wonen wij in Nederland waar alle signalen die je maar kunt bedenken op groen staan.
    Ja ja, maar zie de Euro. Om de een of andere rede denkt men toch dat het in de US beter is en dus dat Europa er meer last van heeft. Er is gewoon een ongelimiteerd vertrouwen in de US. Net zoals in 2008 zullen ze pas inzien dat het daar niet goed gaat nadat ze al 1 jaar of zo verzuipen cq in recessie zitten. Tot die tijd ligt het aan de rest van de wereld.
  4. Belgske 4 januari 2016 16:55
    Ongelimiteerd vertrouwen in de US? Nou, ik zit veel op het net en de geluiden weerspiegelen toch heel iets anders. De huurprijzen swingen de pan uit in de US omdat de millenials niet het vermogen hebben iets te kopen. Schulden nog steeds ENORM problemen, zelfs studenten komen met een pak schuld in hun achterzak in de arbeidsmarkt terecht.
  5. z0n0p 4 januari 2016 16:55
    Wereldeconomie loopt over flinterdun ijs. Bakken geld door de Centrale Banken en rente op 0. Ja, dat zijn tekenen van ongekende kracht van die economieen. Zuchtje tegenwind en het ploft helemaal in elkaar. Gaat gebeuren, misschien dit jaar of 2017? Maar binnen 4 jaar als een Ponzi-scheme ineen.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links