BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

Opdrachten BAM per 1-1-2015

168 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
[verwijderd]
1
€d_Modus Vivendi schreef op 4 nov 2015 om 07:49:

04-11-2015| Nieuws
KCAP en BAM bouwen Brussels megaproject

De bouw van Eurostadium Brussels op het Heizelplateau in het noordwesten van de stad gaat definitief door. Bouwer van dit Brusselse project van 300 miljoen euro is het Nederlandse BAM. Het Rotterdamse bureau KCAP Architects & Planners, internationaal stedenbouwkundig adviseur Arup en het Rotterdamse bureau Fakton zijn verantwoordelijk voor het masterplan van NEO.

Daartoe hebben het stadsbestuur, projectontwikkelaar Ghelamco en beoogd huurder Anderlecht op 29 oktober een akkoord bereikt, bericht de Vlaamse zakenkrant De Tijd. Over het ambitieuze project wordt al jaren geruzied. Dit jaar dreigde voetbalclub Anderlecht zich vanwege de hoge kosten nog terug te trekken uit het project. Het stadion komt in de plaats van het huidige Koning Boudewijnstadion.

NEO Brussel

BAM moet in opdracht van Ghelamco het stadion met 60.000 plaatsen en 20.000 m2 kantoorruimte vóór het EK van 2020 hebben opgeleverd. Brussel is dan net als de meeste Europese hoofdsteden een van de speelsteden van het EK. Ook het Belgische nationale elftal gaat zijn thuiswedstrijden afwerken in het nieuwe stadion.

Het Heizelplateau wordt een nieuwe stadswijk van Brussel. Alleen al in de eerste fase tot 2021 wordt bijna 1,5 miljard euro gestoken in nieuwbouw. Het consortium Unibail-Rodamco, CFE en Besix investeert 800 miljoen euro in onder meer winkelcentrum Mall of Europe van 81.000 m2 en 600 woningen. Daarnaast reserveert Brussel 350 miljoen euro voor de aanleg van de infrastructuur en een stadspark.

Bron: Vastgoedmarkt.nl
[verwijderd]
0
AM geeft startsein bouw uitbreiding Bestevaêr in Vlissingen

4 november 2015 - AM
Artists impression Bestevaêr in Vlissingen

Vlissingen, 3 november 2015 - Wethouder John de Jonge en directeur Gino van Driessche van vastgoedontwikkelaar AM Zeeland geven donderdag 5 november in het bijzijn van de nieuwe bewoners het startsein voor de bouw van zes stadswoningen tussen de inmiddels gerealiseerde nieuwbouw aan het Dokje van Perry en de binnenstad. Medio dit jaar zijn al zes woningen uit de eerste fase van dit plandeel opgeleverd en hebben de bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woning. Er is nog slechts één woning te koop in het reeds gerealiseerde deelplan. Alle andere woningen zijn verkocht.
Vervolgontwikkeling

Voor volgende deelgebieden in plan Bestevaêr is een overeenkomst gesloten tussen de gemeente Vlissingen en AM. Zij zijn in gesprek over de invulling en ontwikkeling van deze vervolgfases. AM verwacht in 2016 de plannen te kunnen presenteren.
Plan Bestevaêr

Bestevaêr herstelt de relatie van de historische binnenstad met het water. Het plan creëert een kleinschalige en vriendelijke stedelijke sfeer. De unieke locatie tussen het stadscentrum en het water is voor veel belangstellenden een reden om zich voor het plan in te schrijven. In het ontwerp is veel aandacht geschonken aan het scheppen van eigentijdse binnenmilieus achter de bouwblokken. Door de koppeling van de openbare ruimte aan dit milieu ontstaat een intieme woonbuurt. Kleine, rustige woon- en winkelstraten sluiten aan op het bestaande winkelgebied. Door de gevarieerde en levendige architectuur, afkomstig van in-house architectenbureau Kreatuur, en de schaalgrootte brengt Bestevaêr de historische sfeer van oude schepen en statige panden weer terug naar deze markante plek in de stad. De restauratie van het centraal in het plan gelegen Dok van Perry levert daaraan een belangrijke bijdrage. De bouw van de woningen is in handen van Aannemingsbedrijf Van der Poel uit Terneuzen.
Woninginformatie

De zes stadswoningen die nu in aanbouw gaan hebben standaard vier slaapkamers, een study, een royale tuin, een garage, een eigen parkeerplaats en zijn voorzien van een statige en eigentijdse uitstraling. De prijs van de nog beschikbare woning is € 231.900,- v.o.n. Voor meer informatie over Bestevaêr zie www.woneninbestevaer.nl.

Nadere informatie: Afdeling in- en externe communicatie AM, (030) 609 72 22, communicatie@am.nl.

Zie ook: www.am.nl.

Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl (actueel nieuws > illustraties)
Wilbar
0
BAM neemt 46 Hilversumse huizen onder handen

Gepubliceerd op 4 nov 2015 om 13:33

BUNNIK (AFN) - BAM neemt 46 eensgezinswoningen van corporatie De Alliantie in Hilversum onder handen. Het bouwbedrijf liet woensdag weten in het voorjaar van 2016 aan de slag te gaan met een duurzame verbetering.

Financiële details werden niet bekendgemaakt.
Wilbar
0
BAM krijgt spoorklus bij Utrecht

Gepubliceerd op 5 nov 2015 om 13:16

UTRECHT (AFN) - Bouwbedrijf BAM gaat werken aan de spoorverdubbeling tussen Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Centraal. Daarover heeft BAM een overeenkomst getekend met spoorbeheerder ProRail. De aanneemsom voor de klus bedraagt 47,8 miljoen euro.

Met deze spooruitbreiding wordt het laatste stuk in de corridor Utrecht - Gouda verdubbeld. Naast het verdubbelen van het spoor komt er ook een nieuwe tweesporige brug over het Amsterdam-Rijnkanaal en een nieuw viaduct over de Cartesiusweg. Het contract omvat tevens de aanleg van het spoor zelf, de bovenleiding en zaken als de treinbeveiliging.

BAM start medio volgend jaar met de werkzaamheden. Eind 2018 wordt het spoor in gebruik genomen.
welshterrier 5
0
BAM verwerft opdracht revitalisatie kantoor ABP in Heerlen

6 november 2015 - BAM Bouw en Techniek bv


Bunnik, 6 november 2015 – Stichting Pensioenfonds ABP heeft BAM Bouw en Techniek regio Zuid opdracht verleend voor de revitalisatie van gebouw GKII in Heerlen tot Smart Services Campus. Hiermee is een bedrag gemoeid van ruim € 10 miljoen. BAM is inmiddels gestart met de werkzaamheden en verwacht het gebouw van acht verdiepingen, totale oppervlakte 21.000 m², in het voorjaar van 2016 op te leveren.

De Smart Services Campus in Heerlen is een initiatief van de provincie Limburg, pensioenbedrijf APG en Universiteit Maastricht en is erop gericht de in de regio aanwezige deskundigheid op het gebied van financiële, administratieve en informatieve dienstverlening te versterken en verder te ontwikkelen. Daarbij wordt met name ingezet op 'smart services': slimme diensten die door intelligent gebruik van informatie een bron vormen van economische meerwaarde. Het doel is 2.000 tot 2.500 nieuwe banen te realiseren met tientallen start ups, spin offs én het aantrekken van nieuwe bedrijven.

De werkzaamheden van BAM voorzien onder meer in de bouw van een nieuwe entree met luifel en de uitbreiding van het restaurant. Tevens wordt tussen de eerste en tweede verdieping een atrium gecreëerd. De tweede verdieping wordt ingericht met flexibele kantoorruimten en een ‘community floor’. BAM past ook de installaties in het gehele gebouw aan. Zo worden de luchtbehandelingsinstallatie, de regeltechniek, de verlichting en de klimaatplafonds compleet vervangen en wordt een nieuw warm- en koudwatersysteem aangebracht. Het ontwerp van de Smart Services Campus is in handen van architecten diederendirrix uit Eindhoven.

Nadere informatie: Arno Pronk, (030) 659 86 23.
LarryNL
0
www.ed.nl/regio/eindhoven/renovatie-s...

EINDHOVEN - De renovatie van de start- en landingsbaan van het vliegveld in Eindhoven is gegund aan BAM Infra. De aannemer start medio mei met de ingrijpende klus.
Op 18 juli wordt het werk opgeleverd. Vanwege de werkzaamheden zal de baan 2 weken lang buiten gebruik worden gesteld, van 30 mei tot 18 juni. Militair én burgerluchtvaartverkeer kan in die tijd geen gebruikmaken van de baan.

Met de noodzakelijke renovatie - het asfalt is na 12 jaar versleten - is 10,7 miljoen euro gemoeid.
[verwijderd]
0
Waarom nog geen draadje voor nieuwe orders vanaf 1 januari 2016 aangemaakt.
Ikzelf zit momenteel niet in bam ..
Vind dan ook niet dat ik degene mag zijn die dat draadje moet openen.
Misschien voelt iemand zich geroepen om dit te doen.
Mvg moonlightjorgo
168 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 4,020
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 4,046
Laag 3,978
Volume 825.674
Volume gemiddeld 1.429.711
Volume gisteren 825.674

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront