Delta Lloyd « Terug naar discussie overzicht

Welkom Ome John

45 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
stadsie
0
Voor alle beleggers in DL is dit een mooie opsteker.

Als iemand zijn huiswerk verstaat dan is het ome John. Het is namelijk een simpele rekensom. Net als toen bij Versatel 'liggen de kabels al in de grond' en is het gewoon wachten op betere tijden.

Historisch lage rente en Europesche regelgeving brengen de DL nu in zwaar weer. Als de storm is gaan liggen dan blijkt de boot net zo bestendig als tijdens de storm van 2007/2008.

Verwacht vuurwerk de komende tijd en doe er je voordeel mee want Ome John is niet zo van de BUY & HOLD maar van de HOLD PUMP & DUMP.....

Succes!
relpinda
0
daskapital.nl/2016/02/is_john_de_mol_...

Delta Lloyd moet meer leveren

Van de hoofdredactie
Gisteren, 20:30

De aandeelhoudersvergadering van Delta Lloyd, waar beleggers mogen stemmen over een kapitaalversterking van €1 mrd, belooft alvast niet saai te worden. Bestuursvoorzitter Hans van der Noordaa hoeft niet op een 99,8% ‘ja’ te rekenen, zoals gebruikelijk bij dit soort sessies. Daarvoor is de tegenstand van beleggers dit keer te groot.

Dat beleggers teleurgesteld zijn, is te begrijpen. Jarenlang waren ze eigenaar van een verzekeraar die beloofde scherp aan de wind te zeilen. Als de toezichthouder tot te veel voorzichtigheid maande, althans in de ogen van het bedrijf, dan legde de directie de aanbevelingen terzijde.

Nu waait de wind uit een heel andere hoek. Delta Lloyd is stevig aangepakt door toezichthouder DNB en de nieuwe topman Van der Noordaa is de strategie aan het veranderen. Kort gezegd heeft hij veel meer kapitaal nodig om dezelfde winst uit het bedrijf te persen. Een lastig verhaal voor beleggers die anders gewend waren.

Delta Lloyd heeft daarbij nogal onhandig geopereerd. Het valt het bedrijf aan te rekenen dat er geen goedgekeurd ‘intern rekenmodel’ ligt, zoals gebruikelijk bij grote verzekeraars. Hiermee kan het benodigde bufferkapitaal op een gunstiger manier worden uitgerekend. Bij Delta Lloyd had dat misschien wel een half miljard euro aan kapitaal gescheeld, de helft van wat de beoogde emissie moet opleveren. Een flater van jewelste, mogelijk veroorzaakt doordat de ontwikkeling van het interne model precies in de overgang tussen twee topmannen plaatsvond.

Uiteraard heeft het nieuwe bestuur van Delta Lloyd de vrijheid te kiezen voor een tijdperk zonder langdurige strijd met DNB. Dat is zelfs begrijpelijk, want los van wie er gelijk had kost de ruzie te veel energie van het management. Bij dit nieuwe beleid hoort meer kapitaal.

Een legitieme keuze van het bestuur, maar geld is niet gratis. Delta Lloyd moet veel hardere toezeggingen doen om in de toekomst kapitaal vrij te spelen, en dat geld meteen terugbetalen aan de beleggers. Bijvoorbeeld door publiekelijk te beloven dat alle ‘winst’ van een later in te voeren intern rekenmodel terugvloeit naar investeerders. Dat is noodzakelijk om een ja te krijgen voor de kapitaaluitbreiding. En het is ook wat beleggers redelijkerwijs mogen verwachten.

Dit is het dagelijkse commentaar van de hoofdredactie van het FD

LZA
gerrit 69
0
Ome John gaat gewoon meedoen met de emissie en zal daardoor zijn belang nog uitbreiden.
Crazy Scooter
0
Het is bizar hoe irrationeel de markt is. Omdat 1 persoon instapt schiet een aandeel 4% omhoog terwijl andere vergelijkbare marktbedrijven 2% lager staan.

Het gaat sinds dit nieuws echt niet beter of slechter met DL. Dit is waanzin.
[verwijderd]
0
quote:

Crazy Scooter schreef op 3 februari 2016 14:32:

Het is bizar hoe irrationeel de markt is. Omdat 1 persoon instapt schiet een aandeel 4% omhoog terwijl andere vergelijkbare marktbedrijven 2% lager staan.

Het gaat sinds dit nieuws echt niet beter of slechter met DL. Dit is waanzin.
Soms moet je ze hebben ......boot gemist................
[verwijderd]
0
De emissie zal lager gaan uitvallen om de grootaandeelhouders over de streep te trekken.

Lijkt me verder wel duidelijk welke kant de koers dan op gaat.....toch
[verwijderd]
0
Voor 16 maart nog ff DL aandeel in van Lanschot verkopen (30%)..
Soms komen dromen uit................hahah

Fijne dag /avond nog allemaal.
relpinda
0


door Yteke de Jong en Edwin van der Schoot
Mediamagnaat John de Mol ontpopt zich steeds meer als hoeksteeninvesteerder in geplaagde Nederlandse bedrijven op de beurs.

Laatste belegging: een belang in verzekeraar Delta Lloyd. Dat wijkt nogal af van Telecom-Media-Technologie, de klassieke investeringsterreinen van De Mol.
De Mol is een selfmade ondernemer. Hij begon als televisieproducent van onder meer de programma’s als Medisch Centrum West en de Vijf Uur Show. In 1994 ontstond Endemol, waarbij de krachten werden gebundeld met Joop van den Ende. De absolute wereldwijde hit van het productiehuis was het reality-televisieprogramma Big Brother, waarna Endemol al snel verkocht werd aan het Spaanse Telefonica voor €5,5 miljard.
Sinds 2000 startte De Mol met zijn miljarden de verschillende investeringsfondsen met de naam Cyrte, in samenwerking met Delta Lloyd. In hetzelfde Delta Lloyd heeft De Mol nu als privépersoon geïnvesteerd.
Maar ook timmerde De Mol aan de weg met beleggingen, waaronder telecombedrijf Versatel. Hij verdiende €50 miljoen in een jaar met de investering. De mediatycoon heeft mensen om zich heen die een goede neus hebben voor koopjes en die simpel denken. Een van zijn minder bekende succesvolle beleggingen was een belang in voetbalclub Manchester United.
Als de koers laag staat en er zit potentie in de prijs, bijvoorbeeld door een overname of samenwerking, dan is de kans groot dat De Mol instapt.
Dat hij zich het laatste jaar manifesteert in Nederlandse beursfondsen, doet de mediatycoon omdat hij ook ergens met zijn geld naartoe moet. Vorig jaar verkocht hij Talpa Media aan de Britse tv-gigant ITV voor € 1,1 miljard. De Mol heeft in voormalig ABN Amro zakenbankier Pim Schmitz een rechterhand die hem bijstaat bij zijn investeringsbeslissingen. Daarnaast investeert hij in Dasym, de rechtsopvolger van Cyrte.
Insiders bestempelen zowel de filosofie van Dasym als die van Schmitz als gebaseerd op ’’zeer gedegen huiswerk, in de basis zoekend naar lange termijn beleggingen, maar ook niet vies van een beetje oppertunisme’’.
De Mol was volgens Quote in 2015 goed voor een vermogen van €2,5 miljard. Naast de genoemde beursgenoteerde beleggingen investeerde De Mol in World Wrestling Entertainment en heeft De Mol een stichting voor welzijnswerk en charitatieve doeleinden.
Dit portret is gebaseerd op gesprekken met vijf bekenden van De Mol en verslagen uit de Kamer van Koophandel.
POSTNL: OVERNAMEPROOI
Rond PostNL is er overnamespeculatie ontstaan vlak nadat John de Mol in november instapte. De mediatycoon stelde dat hij veel ziet in de pakketmarkt, iets waarmee PostNL zijn geld over een paar jaar moet verdienen. Waarschijnlijk casht De Mol al eerder. Beleggers vinden PostNL ondergewaardeerd, het bedrijf is na de verkoop van het belang in TNT schuldenvrij en werkt efficient. PostNL is daarmee een prooi geworden, ook voor De Mol.

FOTO: ANP
DELTALLOYD: CLAIMEMISSIE?
De Mol verraste deze week andermaal met het nemen van een belang in verzekeraar Delta Lloyd. Een oude bekende, investeringsvehikel Cyrte werd door De Mol en Delta Lloyd samen gemanaged. Delta Lloyd maakt moeilijke tijden door. Het bedrijf plant een claimemissie van €1 miljard. Wil De Mol nog eens goedkoop stukken bijkopen, of ontpopt hij zich als activist die tegen de emissie gaat stemmen op de aandeelhoudersvergadering van 16 maart?

Foto: deltalloyd regatta

LZA
[verwijderd]
1
FD: fd.nl/beurs/1138215/steun-de-mol-voor...

Steun De Mol voor emissie Delta Lloyd onzeker
Van onze redacteuren

Vandaag, 20:28

Delta Lloyd heeft met John de Mol een nieuwe aandeelhouder van wie allerminst zeker is dat die de controversiële kapitaalversterking van de verzekeraar zal steunen. Bronnen rond de mediamagnaat zeggen dat de voorgestelde uitgifte van nieuwe aandelen met een totale waarde van €1 mrd in de ogen van De Mol aan de hoge kant is.

John de Mol meldde woensdag bij de AFM een belang van 3,02% in Delta Lloyd. Met dat aandelenpakket mag hij op 16 maart op de bava stemmen over de claimemissie. Delta Lloyd-ceo Hans van der Noordaa wil dat aandeelhouders dan instemmen met zijn plan om de solvabiliteit, een criterium voor financiële degelijkheid, van het bedrijf met maximaal €1 mrd op te krikken.

Verzet

Maar een aantal grote aandeelhouders verzet zich daar tegen, omdat zij menen dat Delta Lloyd een overdreven hoge buffer nastreeft. Delta Lloyd wil voor de ratio van deze buffer van de huidige 140% (volgens analisten) naar 180%, terwijl de absolute ondergrens 100% is en een concurrent als Aegon (volgens een eigen rekenmodel) op 160% zit. Zij vinden dat de verzekeraar toe kan met een veel kleinere emissie, of zelfs helemaal zonder kan.

Wel extra geld nodig

Volgens ingewijden is De Mol wel van mening dat Delta Lloyd extra bufferkapitaal nodig heeft. Maar het maximale bedrag van €1 mrd — evenveel als de huidige beurswaarde van het bedrijf — is daarbij wel erg hoog. Voor zijn steun zal dus veel afhangen van de uiteindelijke omvang van de emissie. De verzekeraar heeft gezegd dat die 'maximaal €1 mrd' zal zijn en dat er na het verschijnen van de jaarcijfers, op 26 februari, meer duidelijkheid komt.

De Mol maakt het verschil

Zaken­bankiers omschrijven de emissie intussen als een ‘verre van gelopen race’. Bronnen rond het nee-kamp zeggen dat 25% van het aandelenkapitaal al tegen de emissie zal stemmen. Aangezien de opkomst bij bava's vaak niet meer dan 60% is, komt die 25% al dicht in de buurt van een meerderheid. De 3% van De Mol, die nog niet bij de 25% aan tegenstanders hoort, kan al bijna het verschil maken.

Koers hard gedaald

Een woordvoerder van De Mol weigerde commentaar, maar de ingewijden stellen dat De Mol Delta Lloyd een aantrekkelijke belegging vindt omdat de koers van de verzekeraar zo hard is gedaald. Sinds de solvabiliteitsproblemen afgelopen zomer aan het licht kwamen, is de koers van het bedrijf met bijna 70% gedaald. Daarmee noteert het bedrijf tegen een grote discount ten opzichte van beter gekapitaliseerde verzekeraars.

Geen vreemden

John de Mol en Delta Lloyd zijn geen vreemden voor elkaar. De verzekeraar — toen nog onder leiding van de in 2014 vertrokken ceo Niek Hoek — kocht in 2007 85% van het investeringsvehikel Cyrte, waarin De Mol een deel van zijn vermogen heeft geïnvesteerd. In 2013 ruilden beide partijen belangen uit, waarna Cyrte verder ging onder de naam Dasym.
[verwijderd]
0
? 3 februari 2016, 15:00 uur
? 0 Reacties
? Arend Jan Kamp

Vorig jaar nam John de Mol positie in de aandelen TomTom en PostNL. Veel beleggers gingen er in mee. Vandaag is de portefeuille van De Mol weer in het nieuws: hij heeft er het aandeel Delta Lloyd aan toegevoegd.

Blijkbaar houdt hij wel van een gokje of een spelletje. Of hij denkt te weten hoe het zit. Want: de verzekeraar is momenteel het speculatiefste, ingewikkeldste én gevaarlijkste aandeel op het Damrak. Delta Lloyd beweegt al sinds augustus iedere dag volledig lukraak. Want Delta Lloyd:
•Is in financiële problemen en moet geld ophalen op de beurs.
•Heeft de balans niet op orde.
•Maakte ruzie met niemand minder dan De Nederlandsche Bank, die nu extra oplet.
•Verdwijnt volgende maand uit de AEX, waardoor het aandeel ook uit veel beleggingsfondsen wordt gezet.

Lees ook: Altijd winst met beleggen? Vergeet het maar.

Bingokaart Delta Lloyd

Om die redenen hoop en bid ik dat het grote publiek dit keer niet achter John de Mol aanholt. Voor als je niet erg thuis bent op de beurs, heb ik een Basis Bingokaart Delta Lloyd voor je. Als je ook maar een van deze termen of namen moet opzoeken (of als het je afschrikt): niet doen. John de Mol of niet.
•Claimemissie
•Hedgefunds (en niet een paar ook)
•Solvabiliteitsratio's
•Goldman Sachs
•Kapitaalbuffers
•Shortposities
•Meldingsplicht
•Aandeelhoudersvergadering
•David Einhorn
•Toezichthouders

Ik wil niet zeggen dat nu een verkeerd moment is om in Delta Lloyd te stappen - De Mol is natuurlijk niet gek! - maar je ziet dat je veel verstand van beurszaken moet hebben om hieraan mee te doen. Want zelfs als je het goed ziet, kun je hier nog heel veel geld aan verliezen.
[verwijderd]
0
Ik geef u mijn ongezouten mening.
Wat geven u meer dat u al wist in de vorige berichten in dit draadje ?
Wat lees ik samengevat ?
Een aantal belanghebbenden die de media gebruiken om door druk de emissie te doen verlagen maar laat dat maar aan de ceo over en voor de rest een hoop gezwam.
En een (1) persoon die bangmakerij inboezemt en doet dat op een listige manier, laat de beoordeling van het bedrijf maar aan de VEB over dan weet ik tenminste dat er geen shortbelangen achter zitten.
[verwijderd]
0
Inderdaad veel gezwam. Na emissie geeft een k/w van 8 al een koers van minimaal 6,50
"The ticker is always right" kijk maar vandaag ... (grote smiley)
[verwijderd]
0
Gaat ome johnie ons eindelijk met zijn timing van alle kwaad en ellende verlossen? :-)

Ciao!
[verwijderd]
0
Nee dit is niet Ome John, dit zijn de short vrienden die het voor gezien houden. Ook mooi.
[verwijderd]
0
quote:

Proust schreef op 4 februari 2016 11:30:

Nee dit is niet Ome John, dit zijn de short vrienden die het voor gezien houden. Ook mooi.
Helaas, Short is weer met 0,17% toegenomen.
[verwijderd]
0
Ga ervan uit dat Dasym (Botman en dus ook de Mol) veel over delta lloyd weten. Ze zullen zo hun onderlinge contacten hebben.

Uit de oude doos: ze hebben samen goed geboerd met bol.com verkoop
HPConcepts ?@HPconcepts 27 feb. 2012
Delta Lloyd Gr. heeft met de belegg.fds Cyrte Fund I en Dasym Investments IV een econ.belang in Bol.com van 23,29 % #infinance Op het web vind je ook wel foto's van lunchende Niek Hoek, Botman en de Mol.

Wat ik tot nu toe van dasym meemaak (tomtom, telegraaf media groep) is dat ze zoeken naar bedrijven waarbij de som der delen niet groter is dan het geheel, maar kleiner. Dus waar ze waarde denken te kunnen vrijmaken door het op te knippen.

Ik ken delta lloyd niet goed genoeg m te weten of dat hier ook opportuun is. Zou ook kunnen dat het alleen gaat om invloed op emissie keuze en daar slaatje uit slaa
relpinda
0
DFT. 6Feb. 20.00u.
door Yteke de Jong en Edwin van der Schoot
Mediamagnaat John de Mol ontpopt zich steeds meer als hoeksteeninvesteerder in geplaagde Nederlandse bedrijven op de beurs.
Laatste belegging: een belang in verzekeraar Delta Lloyd. Dat wijkt nogal af van Telecom-Media-Technologie, de klassieke investeringsterreinen van De Mol.
De Mol is een selfmade ondernemer. Hij begon als televisieproducent van onder meer de programma’s als Medisch Centrum West en de Vijf Uur Show. In 1994 ontstond Endemol, waarbij de krachten werden gebundeld met Joop van den Ende. De absolute wereldwijde hit van het productiehuis was het reality-televisieprogramma Big Brother, waarna Endemol al snel verkocht werd aan het Spaanse Telefonica voor €5,5 miljard.
Sinds 2000 startte De Mol met zijn miljarden de verschillende investeringsfondsen met de naam Cyrte, in samenwerking met Delta Lloyd. In hetzelfde Delta Lloyd heeft De Mol nu als privépersoon geïnvesteerd.
Maar ook timmerde De Mol aan de weg met beleggingen, waaronder telecombedrijf Versatel. Hij verdiende €50 miljoen in een jaar met de investering. De mediatycoon heeft mensen om zich heen die een goede neus hebben voor koopjes en die simpel denken. Een van zijn minder bekende succesvolle beleggingen was een belang in voetbalclub Manchester United.
Als de koers laag staat en er zit potentie in de prijs, bijvoorbeeld door een overname of samenwerking, dan is de kans groot dat De Mol instapt.
Dat hij zich het laatste jaar manifesteert in Nederlandse beursfondsen, doet de mediatycoon omdat hij ook ergens met zijn geld naartoe moet. Vorig jaar verkocht hij Talpa Media aan de Britse tv-gigant ITV voor € 1,1 miljard. De Mol heeft in voormalig ABN Amro zakenbankier Pim Schmitz een rechterhand die hem bijstaat bij zijn investeringsbeslissingen. Daarnaast investeert hij in Dasym, de rechtsopvolger van Cyrte.
Insiders bestempelen zowel de filosofie van Dasym als die van Schmitz als gebaseerd op ’’zeer gedegen huiswerk, in de basis zoekend naar lange termijn beleggingen, maar ook niet vies van een beetje oppertunisme’’.
De Mol was volgens Quote in 2015 goed voor een vermogen van €2,5 miljard. Naast de genoemde beursgenoteerde beleggingen investeerde De Mol in World Wrestling Entertainment en heeft De Mol een stichting voor welzijnswerk en charitatieve doeleinden.
Dit portret is gebaseerd op gesprekken met vijf bekenden van De Mol en verslagen uit de Kamer van Koophandel. M.m.v. Theo Besteman en Marcel Frost.
POSTNL: OVERNAMEPROOI
Rond PostNL is er overnamespeculatie ontstaan vlak nadat John de Mol in november instapte. De mediatycoon stelde dat hij veel ziet in de pakketmarkt, iets waarmee PostNL zijn geld over een paar jaar moet verdienen. Waarschijnlijk casht De Mol al eerder. Beleggers vinden PostNL ondergewaardeerd, het bedrijf is na de verkoop van het belang in TNT schuldenvrij en werkt efficient. PostNL is daarmee een prooi geworden, ook voor De Mol.

FOTO: ANP
DELTALLOYD: CLAIMEMISSIE?
De Mol verraste deze week andermaal met het nemen van een belang in verzekeraar Delta Lloyd. Een oude bekende, investeringsvehikel Cyrte werd door De Mol en Delta Lloyd samen gemanaged. Delta Lloyd maakt moeilijke tijden door. Het bedrijf plant een claimemissie van €1 miljard. Wil De Mol nog eens goedkoop stukken bijkopen, of ontpopt hij zich als activist die tegen de emissie gaat stemmen op de aandeelhoudersvergadering van 16 maart?

LZA.
stadsie
0
Ome John is de koning van de claimemissie.

Bij Versatel deed hij het ongeveer zo: In 2003 bouwde hij in korte tijd een belang op van 10 procent in het bedrijf. Toen Ome Johm zijn investering begin 2004 snel afbouwde, verdiende hij minstens 80 miljoen euro.In mei en juli bouwde Ome John in twee stappen zijn belang weer uit naar respectievelijk 5 en 10 procent. Op 10 november passeerde De Mol de grens van 25 procent....

En voor de liefhebbers een bericht uit De Telegraaf van 11 oktober 2001 toen het kabelspel nog moest beginnen en er ene Uncle John uit de USA zijn intrede deed:


Versatel de smaakmaker



AMSTERDAM - Het grote nieuws voor beleggers was gisteren op een fors hogere Amsterdamse effectenbeurs (de AEX index steeg 12,61 punten tot 471,43) natuurlijk de bekendmaking door Versatel dat er een bod wordt gedaan op de uitstaande (converteerbare) obligaties van de kabelaar.

En dat voor een schijntje: Versatel betaalt nog geen kwart van de oorspronkelijke waarde. Versatel werd daarmee gisteren de smaakmaker op de beurs. Door de transactie, die gewoon met kasmiddelen wordt gefinancierd, kan het kabelbedrijf zijn jaarlijkse rentelasten substantieel terugdringen. Beleggers vonden dat een goede zaak, getuige de koersstijging van het aandeel met bijna 65% tot EUR1,35 aan het slot, na een hoogste notering van EUR1,41.

Dat er door de transactie een enorme winstverwatering zal plaatsvinden, werd daarbij voor lief genomen. Versatel wordt immers vrijwel schuldenvrij, terwijl het eigen vermogen fors wordt opgekrikt naar EUR1 miljard.

Daarnaast wordt een plaats op het zo verfoeide strafbankje vermeden. Vooral die strafbank wordt in beleggerskringen als zeer schadelijk voor een onderneming gezien: het vertrouwen in zo'n bedrijf krijgt een flinke knauw, de koers lijkt niet meer vooruit te branden en de gestrafte dreigt in een vicieuze cirkel terecht te komen.

Analist W. Heineken van Bank Labouchere vindt het plan van Versatel slim. "Als de obligatiehouders er niet op ingaan dan is het nog de vraag of ze hun geld ooit terugzien. De meeste obligaties hebben een looptijd van tien jaar en het is onzeker of Versatel het al die tijd volhoudt. Nu krijgen de bezitters van obligaties 20 tot 30 procent van de nominale waarde en dat is beter dan niets."

Het is nog lang niet zeker dat de transactie ook daadwerkelijk doorgaat. "Versatel heeft de lat hoog gelegd", aldus Heineken. "Minstens 90 procent moet meedoen. Daarmee wil het bedrijf voorkomen dat obligatiehouders hun stukken vasthouden in de hoop dat de transactie toch doorgaat. Zij vangen dan aan het einde van de looptijd wel het volle pond van hun investering terug."

In het kielzog van Versatel werden ook de andere telecomaandelen meegezogen. De koers van UPC schoot bijna 31% omhoog naar EUR0,51. Liberty Media, onder leiding van John Malone, heeft een bod op een schuld van EUR1,7 miljard van UPC uitgebracht, waardoor hij een nog steviger vinger in de pap bij UPC krijgt. Voor KPNQwest betaalde men aan het einde van de dag ruim 15% meer op EUR5,34.
45 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,06  -5,30  -0,61%  13:22
 Germany40^ 17.700,00 -0,77%
 BEL 20 3.805,87 -0,54%
 Europe50^ 4.910,42 -0,53%
 US30^ 37.600,15 -1,09%
 Nasd100^ 17.268,70 -1,60%
 US500^ 4.993,20 -1,11%
 Japan225^ 37.333,48 -1,76%
 Gold spot 2.373,97 -0,23%
 EUR/USD 1,0647 +0,03%
 WTI 81,25 -1,01%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,84%
EBUSCO HOLDING +2,99%
Heineken +1,86%
Pharming +1,38%
NSI +1,14%

Dalers

AMG Critical ... -3,59%
VIVORYON THER... -2,98%
TomTom -2,59%
ASMI -2,39%
ADYEN NV -2,32%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront