Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe opgaande trend

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

389 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 maart 2016 23:07
    quote:

    Reversal schreef op 1 maart 2016 22:55:

    [...]

    Come on kerel.

    Je hebt je lijntjes niet goed staan waardoor de koers niet doet wat je verwacht en dan nu dit soort onzin hier plaatsen?

    Zo wordt het echt nooit wat. Je kunt beter je naar jezelf kijken en proberen je skills te verbeteren. De omstandigheden de schuld geven wordt je niet beter van en je portemonnee niet dikker.
    De beurzen zijn zwaar gemanipuleerd die daling van een paar weken geleden was ook niet nodig. Toen bedrijven hun jaarcijfers presenteerde en een voorzichtige outlook vertelde voor 2016 werden zwaar afgestraft. Bedrijven die nu een voorzichtige outlook voor 2016 voorspellen gaan omhoog ondanks groeivertraging China.

    En nu gaan de beurzen omhoog, omdat die banken hopen op meer QE geld. Een strategie bepalen met gemanipuleerde beurzen wordt moeilijk gemaakt.
  2. GassenGassenGassen 1 maart 2016 23:41
    En dat kunnen centrale banken niet, dat is aan overheden. en die zijn bang voor loonstijgingen, want concurrentiepositie, want inactieven, asielzoekers etc moeten daarin mee. Overheid ziet soelaas in minder werkeloosheid, alleen jammer dat veel werkelozen, bijstandtrekkers, als ze gaan werken er financieel geen drol op vooruit gaan. Koopkracht neemt daardoor niet toe. Patstelling.
  3. aaltje 2 maart 2016 00:24
    quote:

    GassenGassenGassen schreef op 1 maart 2016 22:28:

    Weet je wat ik zo jammer vind, Bas is met zn TA de afgelopen 2 weken de grond in geboord, iedereen liep te zeiken, hem af te kraken. En nu is iedreen weg, niemand de moed heeft om te zeggen '[ Hey Bas, goed gedaan'. En de stijging nu is niet fundamenteel (rot, stinkt), zuiver technisch
    Het probleem volgens mij is dat vele Bas volgers geen eigen visie hebben.En als ze die hebben waarschijnlijk er veel te vaak van afwijken.Logisch je eigen strategie beredeneren cq bepalen.TA is en kan een hulpmiddel zijn,maar mag niet doorslaggevend zijn in je beslissingen.Er zijn veel te veel faktoren die de markt kunnen verstoren.Dan kan de trend wel up of down zijn,het sentiment kan door allerlei invloeden etc meteen de markt doen draaien.Persoonlijk lees ik iedere ochtend Bas zijn bijdrage,leer er ook veel van,en krijg andere inzichten,maar niets en ook niets is voorspelbaar op de beurs,het enige wat
    soms vaak voorkomt is dat je een krachtige trend ziet,zowel naar boven en beneden.Zelden zie je bij krachtige bewegingen fondsen die in de min of plus noteren,uitzonderingen zijn er.Vanavond zag je in de dow een fonds in de min.groeten,aaltje.
  4. [verwijderd] 2 maart 2016 01:10
    [quote alias=bdj id=9211446 date=201603012005]
    [...]

    Ik heb de indruk dat er genoeg mensen zijn die de beurs snappen alleen zitten hier veel mensen allerlei down down down opmerkingen te roepen sinds we laatst op 380 stonden terwijl we nu f morgen alweer 440 aantikken.

    Mensen laten zich hier teveel beinvloeden door luitjes met anderhalve meijer short posities die onder water staan en roeptoeteren

    Gedeeltelijk met je eens ,maar dat zal niet de reden geweest zijn waarom de beursen wereldwijd door het putje gingen.
    Politieke onrust,het spelletje met olie ,onjuiste informatie de wereld in sturen voor manipulatie van de beursen.
    Het spel van het grote geld en de snelle jongens...sommigen mensen lukt het om in de streaming van deze proffesionals mee te gaan,je hebt lef nodig ,goed bij kas zitten en stalen zenuwen.
    gelukkig ben ik blijven zitten met me aandelen en nog wat aegonnetjes bijgekocht op 4,25.
    Bij elkaar mij verlies teruggebracht van 6,5k naar 3 in laatste weken.
    Dus hopelijk voor mij nog ff door naar boven.
    voor de rest wens ik iedereen sukses we zitten tenslotte hier allemaal om wat te verdienen.
    Dus sla elkaar de hersens niet in
  5. [verwijderd] 2 maart 2016 06:55
    Het gaat zo oneelrlijk al een tijd. Elke rit down of boot laten missen zorgen ze wel voor.
    nied en laat koers manipuleren met allemaal hoge koop en verkoop orders die niks doen, nep zij en elke keer hoog laten kopen rond slot, geen ene dag mag je laag en als het laag mag, gam nog voor slot
  6. [verwijderd] 2 maart 2016 07:53
    Regenachtig. Klote voor op de trekker. Hoop dat droger wordt want zal weer hele dag op land zitten om te harken. Wordt gewoon beetje eng. Zot weer exact goed zoals voorspeld en gemeld. Denk dat voor de 3e opeenvolgende dag mijn winst in de morgen al dik 400 % zal zijn. Dag en werkveld zullen weer exploderen. I love iT. Zen al dagen niet gezien sjahs. Hoe zou dat komen. Wordt weer een pracht dag. Eens kijken wat we vandaag weer gaan kopen. Wellicht straks even wat puts, voor klein stukje terug. Wordt in ieder geval weer top dag. Gaat mijn beste week dit jaar worden als zo doorgaat. Geluk allen! Bennie gek!
  7. [verwijderd] 2 maart 2016 08:10
    quote:

    Oerend hard schreef op 2 maart 2016 07:53:

    Regenachtig. Klote voor op de trekker. Hoop dat droger wordt want zal weer hele dag op land zitten om te harken. Wordt gewoon beetje eng. Zot weer exact goed zoals voorspeld en gemeld. Denk dat voor de 3e opeenvolgende dag mijn winst in de morgen al dik 400 % zal zijn. Dag en werkveld zullen weer exploderen. I love iT. Zen al dagen niet gezien sjahs. Hoe zou dat komen. Wordt weer een pracht dag. Eens kijken wat we vandaag weer gaan kopen. Wellicht straks even wat puts, voor klein stukje terug. Wordt in ieder geval weer top dag. Gaat mijn beste week dit jaar worden als zo doorgaat. Geluk allen! Bennie gek!
    Wow doe eens rustig maat :)

    En dan d'r bij:
    D'r is er maar 1 die het geregeld heeft op 383 en dat is die blonde super belegger(niet verwarren met) uit Den Haag.

    Hoger! Hoger! Hoger!

    Dan gaan we dat regelen, remember:)
389 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links