C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTac ontwikkelingen 2016

866 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
lanciared
0
@Beata , Nogmaals mijn excuses, en zal het niet meer doen.
Nu wat koersontwikkeling betreft ; ik zit al heel lang in C/Tac ; en meen serieus dat dit fonds in een niet zo verre tijd naar de 6 of 7 euro kan.
(daarom heb ik ze steeds gewoon bijgehouden)
AMG kan ook verdubbelen, welke nu te kopen ? Zou het beslist niet weten, want C/Tac vind ik zelf ook bijzonder kansrijk.

Nu wat particulieren betreft in Nederland (kom zelf uit Vlaanderen, omgeving Leuven) ; ken Nederland bijzonder goed, kom er geregeld, want heb 3 broers in Leiden, Maastricht en Den Bosch.
Ik praat graag op straat met wat mensen, in de buurt daar ; en wat me opvalt : Niemand moet eigenlijk van beleggen op de beurs wat individuele fondsen betreft weten.
En als ze als één iemand dan iets zou willen kopen of aanhouden hoor je nooit een andere naam dan (gisteren op de Hollandse aandelenavond - BNP Paribas eveneens ) Ahold, Unilever en/ of ING. (en Royal Dutch), vroeger soms Philips.
1 enkel ander aandeel is echt not done ; laat staan C/Tac of een ander wat kleiner fonds (kleiner dan Ahold, wel te verstaan)

Jammer, bijzonder jammer.
En deze situatie is toch echt wel anders in Belgie.
Hier springen zovelen op de aandelentrein van wat kleinere small en mid-cap aandelen, naar voren gebracht door verscheidene populaire kranten, en in TV-uitzendingen.

Dus wat ik ooit zou willen trachten, het promoten van de beurs, van wat kleinere small caps, en/ of C/Tac, en of AMG bij Jullie of hier op het forum gaat inderdaad echt niet.
Spijtig, maar zo is het.

Zit reeds lang in C/Tac en dit fonds behoudt mijn vertrouwen.
Blijf mooi zitten, en zal vermoedelijk nog wel wat bijkopen.
Groeten. LR
Harry de harige Aap
0
Je hoeft je echt niet te verontschuldigen, lanciared. Zo wordt het forum meteen wat levendiger ook.
Nel
0
Het is vandaag een rustig dagje geworden en nieuws feiten vanuit de AVA zullen we spoedig kunnen inzien via het verslag
ConTACtueel komt er ook weer aan dus leuke info betreft de klanten

in rust de avond in

fijne avond
Nel
0
Jaarvergadering Ctac stemt in met dividendvoorstel

Aandeelhouders ook akkoord met overige voorstellen.

Aandeelhouders van Ctac hebben tijdens de jaarvergadering ingestemd met alle voorstellen, waaronder de dividenduitkering. Dit maakte de onderneming uit Den Bosch woensdagmiddag bekend.

De goedkeuring betekent dat aandeelhouders over 2015 een dividend van 0,06 euro per aandeel krijgen uitgekeerd.

Verder werd de jaarrekening goedgekeurd en werd Ed Kraaijenzank voor vier jaar herbenoemd als commissaris.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel woensdagmiddag 0,2 procent hoger op 2,55 euro.

Copyright ABM Financial News. All rights reserved
Henri Nostradamus
5
Aangezien niemand van dit forum op de AVA aanwezig zou zijn naar ik begreep ben ik er zelf maar even naar toegegaan. Heb met zowel het gehele management als een paar grootaandeelhouders kunnen praten. En dan hoor je tussen neus en lippen nog wel eens wat.

1 - Frankrijk is een bleeder die nog zeker tot 1/7 geld blijft kosten door een fixed price project (Othello) dat volledig uit de hand gelopen is. Men werkt daar nu zonder betaling. Gaat dus in Q2 ook fors geld kosten. Desondanks wil management de activiteiten daar niet stoppen. Men denkt niet aan geografische uitbreiding naar andere landen. Focus is op NL.
2 - Visser was "not pleased" met het dividend voorstel in contanten. Hij wil een keuzedividend en zou tegenstemmen. Dividendvoorstel kon echter niet staande de vergadering aangepast worden. Volgend jaar komt er dus wel een keuzedividend naar ik verwacht. Management gaat een beleidslijn daarover opstellen.
3 - Consultancy afdeling (200 fte) draait top en met VOLLE bezetting. Tarieven gaan dus ook inderdaad flink omhoog zodra de contracttermijnen afgelopen zijn. 10% is geen uitzondering.
4 - Men is fors aan het recruteren - werk in overvloed. Men zoekt men name de nieuwe garde onder de MBOérs.
5 - De cloud-diensten gaan nu ook in België eindelijk lopen
6 - Men vindt het aandeel zwaar ondergewaardeerd. Dat kwam onbewust ook uit de mond van de CFO omdat hij het bij de presentatie had over een koers eind 2015 van 3,40......... Wat de opmerking uit de zaal opleverde dat hij een voorzienige blik had aangaande de te vermelden koers in het jaarverslag 2016!
7 - Mogelijk zit er een kerstgeschenk van enige omvang voor CTAC aan te komen. Mocht Ctac de procedure bij de Hoge Raad tegen de curator van Free Record Shop winnen dan kan er nog wel eens een aardige buitengewone bate geboekt gaan worden. Uitspraak in december! Die post op FRS is al geheel afgeschreven maar het kon wel eens zijn dat de vordering over alle misgelopen werkzaamheden (langlopend contract) met prioriteit wordt toegewezen. Gaat in optima forma over een zéér aanzienlijk bedrag, maar zal naar mijn mening wel - ook bij toewijzing - door de rechter gematigd worden. Maar toch.....
8 - Stemming was zeer positief, alleen Visser liep voor het einde van de vergadering met een zuur gezicht de zaal uit. Hij vond dat de stemming over het dividend niet eerlijk verlopen was ("manipulatie"). Ik denk niet dat hij na deze ervaring bij gaat kopen (maar verwacht ook niet dat hij gaat verkopen, zoals ik hem inschat - daarvoor is de koerspotentie nog te groot).
9 - Management verwacht de groei gewoon in dit tempo door te kunnen zetten. Ze zijn einde van de volgende maand van de ellende van dat Franse fixed price project af volgens de CEO. (Ik help het hem hopen - dat gaat in die zuidelijke landen vaak veel moeilijker dan je hoopt of verwacht - als je daar in procedures terecht komt ben je de klos. Ik hoop nu maar dat ze dat in de praktijk gaan ontdekken - zo'n kater zal de beslissing om Frankrijk snel te verlaten alleen maar bespoedigen. Ze gaan daar echt nooit winst maken.).
10 - Zoals bij alle ICT-dienstverleners kampt ook CTAC met haar post immateriële activa. Die is nu groter dan het eigen vermogen. Iets wat Douwe snel verandert wil zien, want dan gaat de vlag uit volgens hem.
11 - Met het vertrek van IFS is men inderdaad van het kantoor in Barneveld af.
12 - Internationaal werkt men met andere bedrijven á la CTAc samen. Deze samenwerking is geintensiveerd.

Tot zover.

HN
Nel
0
Wilbar
1
sappas
0
quote:

Beate schreef op 11 mei 2016 23:58:

Inderdaad klasse! Ik vermoed, dat Sappas allengs overstag gaat??
Beste Beate ik weet het niet of dit wel verstandig is.

HN heeft geen aandelen Ordina en laat geen gelegenheid liggen om op het Ordina-forum Ordina negatief neer te zetten tot frustratie van vele personen op het forum.
Waarom doet hij dit?
Het lijkt wel een actie van een professionele basher.

Op het C/TAC forum is hij zeer positief over C/TAC en naar de cijfers zou de koers wel naar 3,50 gaan en in de toekomst zou 7 euro geen probleem zijn.
Wij hebben vandaag gezien wat de koers heeft gedaan.

Wat HN op het Ordina-forum negatief doet doet hij op ht C/TAC op een te positieve manier.

Denk hier maar eens ove na en lees maar eens de postings van HN op het Ordina-forum.

Groetjes,

Sappas
[verwijderd]
0
Sappas, reden zal ook zijn dat er op het Ordinaforum, enkele zeer irritante figuren rondlopen. Geldverdubbelaar bv, die alleen maar koersdoelen uitkraamt en geen enkele onderbouwing geeft. Over bashen gesproken! Kortom, op dat forum kan nog wel wat opgeschoond worden.
Wilbar
1
Gisteren (11-5) werd er op de AVA ook een presentatie gehouden.
Hierbij de link naar deze presentatie. Vanaf pagina 23 interessante info o.a. over mission Statement, Workforce ambitie en de doelstellingen van de Groep. Lezenswaardig !!

www.ctac.nl/ctac/media/Corporate/Inve...
Nel
0
Met elkaar respectvol omgaan dat is nog wel eens het probleem op het Ordina forum
Ordina heeft nu de wind mee omdat Geert er dicht op zit en met mails en alerts zijn volgers info verstrekt dat er koop kansen zijn
Wij hebben dit vorig jaar meegemaakt richting de kerst toen hij de 5 kanshebbers promoten en Ctac daar ook tussen zat en er in de Kerst magazine een mooi stuk stond en het aandeel van 2 naar de 2,34 ging en het aandeel heeft zich daarna op eigenkracht met cijfers naar de huidige koers getrokken.
Aankomende zaterdag verschijnt zijn nieuwe magazine en word er aandacht aan TMG besteed (wat ook weer een aandeel is waar hij makkelijk aan kan sturen)waar hij meerdere malen zich heeft ingekocht en speculatie omtrent de grootaandeelhouders voldoende stof zal geven voor zijn stuk
en je haast op je vingers kan aanvoelen dat daar vanaf volgende week een beweging kan ontstaan.
Hier hebben we de kracht van de eigen ontwikkelingen nodig om in fases weer een stap omhoog te doen en bij Ordina moet dat nog gebeuren en zullen de 2Q cijfers de huidige trend in het aandeel moeten bewijzen dat deze gelijk heeft en dat moet je een ieder gunnen en zelf naar handelen.

we gaan het zien hoe de 3 ICT bedrijven zich richting de volgende update gaan gedragen en laten we zelf ook respect houden voor elkaar

fijne dag
Nel
0
2,60 75k en zo maken we weer een sprong omhoog en weer een fase verder zullen we maar zeggen hahahaha
866 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:19
Koers 3,910
Verschil -0,030 (-0,76%)
Hoog 3,910
Laag 3,760
Volume 2.350
Volume gemiddeld 16.431
Volume gisteren 14.461

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront