Versatel « Terug naar discussie overzicht

Daling van Versatel toch niet zo vreemd ?

8 Posts
d' Aandelen '
15
Beste Versatelbeleggers,

Versatel verzorgt de verbindingen voor heel veel bedrijven in een aantal landen en niet zo maar de eerste de besten, zie een paar postings terug.
Het feit dat John de Mol zijn belang van ruim 10.2 % in Versatel aan het terugbrengen is tot zo'n 1 % zorgt natuurlijk nog steeds voor een behoorlijke verkoopdruk, ik ga er tenminste niet vanuit dat deze transactie al helemaal is verwerkt door de kopers en verkopers.
De afgelopen maanden gingen er af en toe tussen de 10 milj. tot 55 milj. Versatellen over de toonbank ebn daarom verbaast en verontrust mij deze koersdaling niet.
Ik denk dat Versatel op deze koers een prima investering is voor een heel goed rendement op langere termijn, zeg 1 tot 3 jaar.
Ook in de onderneming waar ik werk en die een explosieve groei doormaakt met het aantal vestigingen werken wij met Versatel verbindingen en naar ik meen naar volle tevredenheid.
Ik beleg sinds 1998 en in het begin liet ik mij teveel leiden daar allerlei korte termijn sentimenten en dat heeft mij behoorlijk wat leergeld gekost, allerlei transacties heb ik later geanalyseerd en achteraf gezien had ik veel van mijn eerste investeringen moeten laten staan, maar dat is achteraf.
In een steeds groter wordende Europese Unie worden de groeimogelijkheden voor heel veel bedrijven waaronder Versatel alleen maar groter, dus geduld en uw investering zal op termijn ook alleen maar groeien.

Succes

Daan
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Goed verhaal. Uitbreiden bij bestaande klanten en zorgen dat ze 100 % satisfied zijn dan komt het allemaal goed. Fundamenteel is er met VRSA niets mis. Ze staan er beter voor dan een jaar geleden alleen de umwelt( lees analisten)zijn toe aan een prozacje.

mitch
[verwijderd]
0
Denk je nou echt dat die terug gang van J de drol nog niet verwerkt is. Die is zijn aandelen al lang kwijt. Dat was 10% dat is hooguit 4 dagen handel. En dat was nu al enkele weken geleden. Dat soort blocken worden ook vaak aangeboden aan instellingen of maatschapijen. Dat we nu gewoon terug gaan heeft te maken met corectie. Een aandeel kan uiteraard niet altijd omhoog gaan. Om verder omhoog te gaan moet er tijd verstrijken. Dus of we zouden heel lang zijwaards gaan, of zoals nu een flinke corectie vanaf de top. Heel gezond. Ben nu vandag zelf ingestapt. 1,67. Denk dat we nog wel eens verder kunnen zakken maar dan koop ik wel bij. Einde jaar kun je 50-75% winst boeken.Het is een fantastische tijd om je portefuile uit te breiden. Nu is het tijd om te investeren om straks te oosten. Getronics versatel ING Philips Heineken corus om maar een een paar te noemen. Allen hard vooruit gegaan dit jaar, maken nu een mooie corectie door, stop je geld hierin en loop binnen.
[verwijderd]
0
walter,

Ik zou met getronics nog maar even wachten, vergeet niet dat ze het jaar op 1,66 begonnen en dus nog bijna 25% in de plus staan dit jaar en de vooruitzichten zijn nog niet echt best.

Corus is een verhaal apart, economie in azie wordt ´geslowdowned´ de rente gaat omhoog e.d. kortom het zou omlaag moeten gaan, zei het niet dat er een rus inzit die meer wil dus een pure gok.

Over versatel, ing en op een diepe dip een pluk philips ben in met je eens.

Frans.
[verwijderd]
0
Goed verhaal voor de LT belegger die kon wel eens rustig gaan instappen nu ook de Rabo overstag is en Versatel ziet staan. Het aandeel is ten prooi gevallen aan de hebzucht van velen die wilden meeliften met de vroege instappers. Dat is niet helemaal gelukt, dat is jammer voor degenen die nu het geduld niet kan opbrengen. Laat je verstand werken de markt heeft simpelweg niet altijd gelijk. Sterker de markt heeft maar zelden gelijk. Ze is een speelbal van emoties en dat is bij belggen niet altijd slim.
groet jan
[verwijderd]
0
getronics kan idd nog een heel stuk terug, met vallen en opstaan kun je wellicht nog een dal van 133 zien. Maar tussentijds kun je wel steeds een 10 procent winst boeken. Het is over het algemeen zo dat dit een hele eluke beurs is om in te handelen. Grote verschillen in pieken en dalen. wat de beurs tot op zekere hoogte zelf een beetje voorspelbaar maakt. Op het moment zou ik aanraden om niet gretig te zijn en koerswinsten van 10% te verzilveren en kijken techinsch waar de volgende stap heen gaat. disipline kna in deze beurs veel geld opleveren, hebzucht juist omgekeerde, dan kun je wel een worden afgestraft met een lagere top!
[verwijderd]
0
Wat ik wel eens zou willen weten, is hoe hoog het aandeel Versatel nu zou staan als V.d. Mol zijn stukken niet had gekocht? Is dat gewoon 10% of moet je hier een andere rekensom op loslaten?
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
866,51  0,00  0,00%  22 apr
 Germany40^ 17.979,80 +0,67%
 BEL 20 3.863,26 0,00%
 Europe50^ 4.956,77 +0,40%
 US30^ 38.230,04 -0,05%
 Nasd100^ 17.191,88 -0,10%
 US500^ 5.008,97 -0,16%
 Japan225^ 37.538,71 -0,49%
 Gold spot 2.301,26 -1,12%
 EUR/USD 1,0645 -0,07%
 WTI 81,96 -0,11%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront