KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN en telecom nieuws - Juni 2016

174 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
[verwijderd]
0
One of the best performers for a second day, the kpn-stock is well above the R3, testing the st-r-zone ~3.20-3.22 formed weeks ago.

As for the market, the 'aex' is testing important r-zone ~425-430 (read old posts). There is a reasonable prob for a 'lower top' to be formed around this zone.
[verwijderd]
0
CEO Liberty Global: Brexit geen invloed op NL plannen jv
woensdag 29 juni 2016 | 15:27 CET |
Het Britse vertrek uit de EU heeft geen invloed op de voorgenomen fusie tussen Ziggo en Vodafone in Nederland. Dat heeft Mike Fries, CEO van Liberty Global gezegd tegen Reuters aan de zijlijn van het Cable Congress (28-30 juni) in Warschau.
De topman zei verder dat het onderzoek naar de fusie door de EC niet door de Brexit zou moeten worden beïnvloed. Daar voegde hij aan toe dat de Brexit ook geen effect had op Vodafone en dat Europa een belangrijke markt blijft voor de provider.

In Nederland kondigden Vodafone NL en Liberty Global-dochter Ziggo afgelopen februari aan te willen fuseren. Daarmee ontstaat een tweede vast-mobiele operator met eigen netwerken naast KPN. De fusie is al aangemeld bij de Europese Commissie. De Nederlandse toezichthouder ACM wil zelf onderzoek doen naar de samensmelting.

Fries noemde de overeenkomst tussen Vodafone en Ziggo een "one-off transaction" en er liggen geen plannen op tafel om de samenwerking uit te breiden. Liberty Global geeft de voorkeur aan joint ventures boven het doen van overnames, aldus Fries. Liberty Global kijkt vooral naar mogelijkheden tot uitbreiding in zijn bestaande markten.

Deze maand waarschuwde Fries nog voor de gevolgen van een Brexit. Volgens Fries zouden bedrijven en consumenten hierdoor minder geld gaan uitgeven aan communicatiediensten waardoor netwerkinvesteringen in het VK onder druk komen te staan.
[verwijderd]
0
Nico PR Bakker
1 uur1 uur geleden
Nico PR Bakker ?@TheDailyTurbo
KPN herstelt rap richting de 3,30/3,39 zone in de daily downtrend, bij topvorming aldaar XL overwegen..nu 3,19.. twitter.com/hellen
[verwijderd]
0
Prachtig al die voorspellers; uur geleden kopen kopen kopen op 3,19 en vervolgens zakt de koers naar nu 3,16

[verwijderd]
0
Business as usual...

As second attempt at ~15.00 to get through the lower edge of r-zone ~3.20-3.22 was not successful (volume was too low - under 0.5 M per 30 min), the stock had to retreat (standard 'double-top' pattern) towards, at least, the d-support formed today around ~3.155 --> one can think just to 'collect forces'. As usual, the volume rose since 15.30 significantly following (old) patterns.

Take care.
[verwijderd]
0
Op 29 juni 2016 hebben de analisten van Deutsche Bank hun beleggingsadvies voor KPN Koninklijke (KPN; ISIN: NL0000009082) herhaald. Het advies van Deutsche Bank voor KPN Koninklijke blijft "kopen".
Het koersdoel wordt door Deutsche Bank verlaagd van 4,50 EUR naar 4,20 EUR.
Op 27 juli 2016 publiceert KPN Koninklijke zijn resultaten over de eerste helft van het boekjaar.
[verwijderd]
0
Zit ook een soort van patroon in; (groot)banken komen ruim of vlak voor de cijfers met hun advies naar buiten.

Welk belang zou dat kunnen dienen?
[verwijderd]
0

KPN heeft op donderdag 30 juni 2016 09:58 het 1e weerstandniveau met een koersstijging naar 3,21 opwaarts doorbroken. In het algemeen wordt dit opgevat als een positief signaal.

nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/te...
[verwijderd]
0
For today: PP=3.167
Resistance: R1=3.237; R2=3.276
Support: S1=3.128

The stock is trying to break through the st r-zone ~3.20-3.22 at a good volume, well above ~0.5 M per 30 min.

Though, the R1 was not broken directly. Actually the R1 today (almost) coincides (at opening) with the most probable upper edge of uptrend since Jun 24 (which is around R2 at closing), reinforcing d-resistance.
[verwijderd]
0
Nederland heeft eerste landelijk dekkende LoRa-netwerk voor Internet-of-Things

Vanaf vandaag is het nieuwe LoRa-netwerk van KPN in heel Nederland beschikbaar. Daarmee heeft Nederland als eerste land ter wereld een landelijk-dekkend LoRa-netwerk voor Internet-of-Things (IoT) toepassingen. De afgelopen acht maanden is hard gewerkt aan de uitrol van het netwerk waardoor het nu in héél Nederland outdoor beschikbaar is. LoRa van KPN ging begin november 2015 live in Rotterdam en Den Haag. Vanwege de grote belangstelling van klanten is de uitrol van het netwerk begin dit jaar versneld.

Met de aanwezigheid van een laagdrempelig LoRa-netwerk wordt het makkelijk om slimme toepassingen te ontwikkelen en processen en dienstverlening te optimaliseren. Inmiddels heeft KPN circa 1,5 miljoen ‘dingen’ gecontracteerd die aangesloten zullen worden op het LoRa-netwerk. De verwachting is dat dit aantal snel verder groeit nu het netwerk beschikbaar is in héél Nederland. De komende maanden zal KPN het LoRa-netwerk verder optimaliseren door het netwerk te verdichten en komt ook de veelgevraagde localisatiefunctionaliteit beschikbaar.

“We constateerden het afgelopen jaar een toenemende vraag naar low-power netwerktechnologie voor Internet-of-Things toepassingen. Met de keuze voor LoRa spelen we hierop in, zodat miljoenen apparaten kostenefficiënt verbonden kunnen worden met internet,” aldus Joost Farwerck, Chief Operations Officer en lid van de Raad van Bestuur KPN. “In nog géén jaar tijd heeft KPN in heel Nederland een netwerk gerealiseerd waarmee we aan deze markbehoefte kunnen voldoen.“

De eerste Internet-of-Things toepassingen zijn inmiddels op het netwerk aangesloten en talloze proof-of-concepts worden getest. Op luchthaven Schiphol wordt LoRa bijvoorbeeld getest in logistieke processen zoals bagage-afhandeling en voor facilitaire diensten op het vliegveld. Bij Utrecht Centraal wordt geëxperimenteerd met LoRa om wissels op het spoor te monitoren en in de Rotterdamse Haven zijn dieptemeters uitgerust die met het IoT-netwerk zijn verbonden. KPN verwacht dat LoRa-toepassingen voor consumenten in de loop van dit jaar breder beschikbaar komen.

Over LoRa van KPN

LoRa van KPN is een nieuw netwerk voor IoT-oplossingen en een aanvulling op de bestaande 2G-, 3G- en 4G-netwerken. Het netwerk neemt belangrijke drempels (kosten, verbruik, energie) weg om talloze apparaten aan het internet te verbinden. KPN heeft, verspreid over heel Nederland, honderden bestaande mobiele opstelpunten voorzien van een LoRa-gateway en -antenne, waarmee miljoenen apparaten verbonden kunnen worden.
[verwijderd]
0
KPN bereikt landelijke dekking met LoRa, verdicht netwerk.

Alles en iedereen met elkaar verbonden is de toekomst; wordt dit ook de omzet-/winst-aanjager voor KPN?
[verwijderd]
0
En nog een advies 4 weken voor cijfers Q2:

Op 30 juni 2016 brengen de analisten van RBC het beleggingsadvies "sector outperform" uit voor KPN Koninklijke (KPN; ISIN: NL0000009082).
Het koersdoel wordt door de analisten vastgelegd op 3,80 EUR.
Op 27 juli 2016 publiceert KPN Koninklijke zijn resultaten over de eerste helft van het boekjaar.
[verwijderd]
0
Slowakije neemt EU-voorzitterschap over.

Nu komt het zeker goed met onze EU (en KPN)!
174 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 3,379
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,401
Laag 3,375
Volume 10.555.239
Volume gemiddeld 13.711.851
Volume gisteren 10.555.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront