Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
rationeel
0
Ze worden soms opgepakt, soms weer vrij gelaten, en als ze de boel opblazen is iedereen stom verbaasd.
Wat mij verbaast is dat niemand aansprakelijk wordt gesteld voor al dat slampamperachtige gedoe.
[verwijderd]
1
quote:

New dawn schreef op 13 augustus 2016 17:01:

Je snapt niet als je het nieuws leest dat landen, Europa dit soort moslims
gedogen:

TT:
De Belgische politie is op zoek naar
een terreurverdachte die als gevaarlijk
wordt beschouwd.Volgens Belgische media
had de politie deze man op het oog bij
de huiszoekingen in Brussel deze week.

Zijn moeder en zus zijn wel opgepakt,
maar hij was spoorloos verdwenen.De
man,Oussama Atar,wordt door sommigen
zelfs gezien als het brein achter de
aanslagen in Parijs en Brussel.

Atar is een neef van de broertjes El
Bakraoui,die zich opbliezen in Brussel.
Daarnaast was hij IS-strijder in Irak
en deelde hij negen jaar lang een cel
met de oprichter van IS nadat hij in
2003 was opgepakt door de Amerikanen.
Je snapt het niet ?

Spreek eens met de uitvoerende macht , politie en leger .

Het is de politiek !

Een wende/mega verschuiving in de politiek is absoluut noodzakelijk om het probleem van terreur op te kunnen lossen .

De huidige politieke elite is in deze zaak compleet onbekwaam .Uitgezonderd mensen zoals orban...en nog enkele .

www.youtube.com/watch?v=D55DCiO5M3M
rationeel
0
Donderdagavond is een hoogbejaarde vrouw door een NS-conducteur uit de trein van Eindhoven naar Harderwijk verwijderd. 'Reden' daarvoor was dat de 80-jarige dame verkeerd zou hebben ingecheckt met haar dagkaart.

Ze werd de trein uitgezet op station Den Dolder, waar geen voorzieningen zijn. De conducteur deelde haar daar mede dat ze mazzel had gehad dat ze geen boete kreeg.

Marco Willems, zoon van het slachtoffer, verklaarde tegenover RTV Utrecht de gang van zaken "erg kwalijk" te vinden. Volgens hem was het logischer om de vrouw te droppen op station Amersfoort, waar loketten zijn.

Gevraagd naar een reactie zegt de NS dat haar conducteurs over enige autonomie beschikken wat betreft het uitzetbeleid. Toch gaat het bedrijf deze zaak aan een inspectie onderwerpen. "Dit geval had wel wat empathischer aangepakt kunnen worden door ons. We zijn aan het uitzoeken wat er precies is gebeurd en handelen dit af met de betrokkenen."

Te labbekakkig om tuig dat met de voeten op de bank zit, zonder kaartje aan te pakken, maar een oude vrouw, ...ja dat durven ze wel.
rationeel
0
De Turkse premier Yildirim heeft aangegeven dat de onderhandelingen met de Verenigde Staten over de uitlevering van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen zijn mislukt.

Islamisten vechten elkaar de tent uit.
rationeel
0
In het zuidoosten van Turkije is een lokale bestuurder van de AK Partij (AKP) vermoord. Naci Adiyaman werd ontvoerd en daarna gedood, vermoedelijk door militanten van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK).

De overledene leidde de AKP-jeugdafdeling in district Beytüssebap van de provincie Sirnak, schrijft nieuwssite Hurriyet. Hij was vandaag samen met zijn neef Fikri gekidnapt na in zijn auto te zijn aangehouden vlak bij de grens met Syrië. Daar in de buurt werd het lijk van Adiyaman gevonden. Veiligheidsdiensten zoeken nog naar de neef.

Beide mannen behoren tot de ....Koerdische Jirki-stam,... een steunpilaar van het regime. Tahir Adiyaman, een ouder clanlid dat belangrijke bestuurlijke rollen vervult, raakte gewond bij een aanslag in april.

Stammen...in 2016.
rationeel
0
quote:

josti5 schreef op 14 augustus 2016 12:15:

'Stammen...in 2016.'

Héél gewoon in 2016: zie o.a. Lybië...
Het is maar wat je gewoon noemt;)

Ik zal maar niet citeren wat voor liedje wij vroeger zongen. Misschien ken je het trouwens zelf wel;)
lapins
0
quote:

josti5 schreef op 14 augustus 2016 13:01:

Vertel:
ik denk dat het een kwis is ?
[verwijderd]
1
de gevaarlijken onderons hopen op clementie na de wende :

Ondanks de bedenkelijke reputatie van Atar, slaagde zijn zus er in 2010 in om zowel de Belgische Staat, Amnesty International als verschillende partijleden van Ecolo achter zich te scharen voor een grootscheepse campagne die Atar vrij moest krijgen, zogezegd omdat hij nierkanker had.

Daar bleek later niets van te kloppen en Atar verdween al snel van de radar. Acht huiszoekingen in Brussel leverden vrijdag geen spoor op van de man die zijn neven, de broers El ­Bakraoui, vermoedelijk heeft opgepookt om aanslagen te plegen in Zaventem en Maalbeek.

Zoé Genot, Kamerlid voor de Franstalige groenen, trok toen mee aan de Atar-kar. ‘Ja. In 2010 wisten we natuurlijk niet wat die man in 2016 zou uitspoken. Maar ik begrijp wel dat de mensen in de straat nu - terecht - denken dat we hem beter in Irak hadden gelaten.’ Volgens haar wist de Belgische Staat in 2010 niet dat Atar eigenlijk een wapensmokkelaar was. De destijds bevoegde ministers van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V) en Didier Reynders (MR) reageerden zaterdag niet.

Ook Amnesty International zit een beetje verveeld met de zaak. ‘Maar het heeft geen zin om met de kennis van nu te oordelen over feiten van zes jaar geleden.’ De organisatie benadrukt dat het in 2010 enkel actie heeft gevoerd voor het recht op gezondheid en niet voor de vrijlating van Atar.

'Op basis van de toenmalige berichten heeft Amnesty International in 2010 haar bezorgdheid geuit en de Iraakse autoriteiten opgeroepen om alle noodzakelijke medische hulp te voorzien voor Atar. Elk individu, gevangen of niet, heeft recht op basisgezondheidszorg.'

Crombez: ‘Ja, links is te lang naïef geweest’

We hebben de fout gemaakt vijftien jaar te vaak te zwijgen over migratie en veiligheid. Ik heb gezworen dat niet meer te doen. Ik verbloem niets meer. Ja, we hebben meer veiligheidsmaatregelen nodig

T is al goed .Maar laten jullie maar de anderen zich daar mee bezig houden voortaan .Degene die het zagen aankomen.Degene die niet logen , geen hand en spandiensten verleenden , zij die niet verbloemden .
[verwijderd]
0
Het gaat beginnen! De burgeroorlog in Frankrijk onontkoombaar.

Matpartij Corsica om strandfoto's
2 uur geleden
BASTIA - Op Corsica is onrust ontstaan na een grote vechtpartij, die volgens ooggetuigen ontstond nadat toeristen foto's hadden gemaakt op een strand waar enkele islamitische families aan het zwemmen waren. Een meisje dat erbij was verklaarde zondag dat een groepje jongeren van Noord-Afrikaanse afkomst boos werd omdat de toeristen de vrouwen, die volgens haar boerkini's droegen, fotografeerden.

www.telegraaf.nl/buitenland/26408639/...
[verwijderd]
0
quote:

rationeel schreef op 13 augustus 2016 14:56:

In de komende jaren zullen steeds meer asielzoekers (met en zonder verblijfstatus) de mogelijkheid krijgen om vrijwilligerswerk te doen in ons kikkerlandje.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft, na twee succesvol verlopen proeven in Nijmegen en Utrecht,.... een miljoen euro.... beschikbaar gesteld om vluchtelingen ook in andere gemeenten een positieve bijdrage te laten leveren aan de samenleving.

Stapsgewijs zullen over tweeënhalf jaar in totaal 25 gemeenten vluchtelingen gaan betrekken bij vrijwilligerswerk. Asscher zegt: "Zo maakt hij of zij kennis met onze taal, samenleving en manier van werken. Daarnaast wordt de kans op een betaalde baan groter." Al met al zijn er zo'n 14.000 onbetaalde baantjes te vergeven, zo meldt Trouw.

Een miljoen voor VRIJWILLIGERS werk? Typische links speak.

Onze manier van werken? Of onze manier van de hand ophouden?

Ah dit pluk je van PowNed, wel zo handig om de bron te vermelden. Dat doe je niet. Belachelijk gering bedrag trouwens, die 1 mio. Waar haal je dat linkse vandaan? Je omzeilt het hele probleem: er zitten ontzettend veel mensen niets te doen omdat ze niets mogen. Dat levert gezeik op. En dan schrijf jij iets over de centen. Hoe gemakkelijk is dat? En dan nog even links framen, en klaar ben je, met je argument. Hoe het dan wel moet... Volgens mij wil je het niet eens weten.
rationeel
1
quote:

Stefan S schreef op 14 augustus 2016 22:24:

[...]

Ah dit pluk je van PowNed, wel zo handig om de bron te vermelden. Dat doe je niet. Belachelijk gering bedrag trouwens, die 1 mio. Waar haal je dat linkse vandaan? Je omzeilt het hele probleem: er zitten ontzettend veel mensen niets te doen omdat ze niets mogen. Dat levert gezeik op. En dan schrijf jij iets over de centen. Hoe gemakkelijk is dat? En dan nog even links framen, en klaar ben je, met je argument. Hoe het dan wel moet... Volgens mij wil je het niet eens weten.
Als jij 1 miljoen niet veel vindt, betaal dat dan uit eigen zak.
Gemakkelijk hoor, goeddoen van andermans geld. Als je dat tenminste goeddoen vindt. Het hebben over VRIJWILLIGERS werk, terwijl het gemeenschapsgeld kost.
Linkse New speak. Steeds minder mensen trappen er gelukkig in.
[verwijderd]
0
quote:

rationeel schreef op 14 augustus 2016 23:09:

[...]

Als jij 1 miljoen niet veel vindt, betaal dat dan uit eigen zak.
Gemakkelijk hoor, goeddoen van andermans geld. Als je dat tenminste goeddoen vindt. Het hebben over VRIJWILLIGERS werk, terwijl het gemeenschapsgeld kost.
Linkse New speak. Steeds minder mensen trappen er gelukkig in.
1 miljoen .
Hoeveel nederlandse families , gemiddeld inkomen ,zien hier hun
belastingsgeld , de vrucht van één jaar hard werken ,verdampen .

Hoeveel nederlandse families? Stefan
Beperktedijkbewaking
0
quote:

asti schreef op 11 augustus 2016 14:37:

[...]
Omdat ik nog nooit gestemd heb.. Schande over me?
Ik heb het over mijn oma. U over uw moeder.. Zwijg?
Ff rustig aan BDB..

En hier zie je het al. Ik heb het over een zuster die eigenlijk liever koffie wou drinken dan een hulpbehoevende oudere vrouw te helpen. U heeft het over geld dat vluchtelingen kosten.
Ik heb het over ouderen die door hun familie zo goed als in de steek worden gelaten. U heeft het over geld dat vluchtelingen kosten.

Maar heb het opgezocht. Kosten asielzoekers ongeveer 755 miljoen.
Kosten zorg bijna 100 miljard.

Tussen die asielzoekers zullen er vast tussen zitten die levenslang de bijstand in gaan. Maar ook die levenslang veel geld opbrengen.

Inderdaad, kunnen elke cent gebruiken voor de ouderenzorg. Inderdaad, de vluchtelingenproblematiek wordt niet goed aangepakt (en is ook moeilijk aan te pakken).

Maar geen vluchtelingen of geen moslims dat is niet de oplossing. Uit de EU ook niet.
Wie roept dat dat wel de oplossing is overal voor laat hun emotie voor hun rede gaan.
Een late reactie omdat ik druk ben geweest met de mantelzorg voor mijn oude moeder en andere privé-besognes.

Kosten (economische) asielzoekers 755 mio? Klopt niets van, je neemt kennelijk alleen de directe kosten voor AZC's en zo mee.
Ik reken je op de achterkant van een sigarendoos voor dat het om vele miljarden per jaar gaat. En van die 100 miljard voor zorg gaat ook een deel naar de recente onuitgenodigde instroom uit andere werelddelen.

Een instroom die via Duitsland linksaf boog naar NL. Waarom niet naar de veel dunner bevolkte Oost- of Middeneuropese landen? Waarom moeten wij veel roomser zijn dan (de door Polen zo geliefde) Paus?

Wat ik vooral zeggen wil: dit is de tweede reactie van jou op mij waarin je begint over moslims. Ik had het daar in mijn hartenkreet van 11 aug. totaal niet over.
Ik ben voor godsdienstvrijheid (als je mij ooit eerder gelezen hebt, kon je dat weten). Leg zelf maar uit waarom je de link met moslims legt.

NewKidInTown
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 15 augustus 2016 05:03:

Kosten (economische) asielzoekers 755 mio? Klopt niets van, je neemt kennelijk alleen de directe kosten voor AZC's en zo mee.
Ik reken je op de achterkant van een sigarendoos voor dat het om vele miljarden per jaar gaat. En van die 100 miljard voor zorg gaat ook een deel naar de recente onuitgenodigde instroom uit andere werelddelen.

Posting zonder onderbouwing numero zoveel.

Zet die "achterkant van een sigarendoos" dan maar even hier neer, moet niet zoveel moeite kosten.

Ben benieuwd.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

KidBackInTown schreef op 15 augustus 2016 05:45:

[...]

Posting zonder onderbouwing numero zoveel.

Zet die "achterkant van een sigarendoos" dan maar even hier neer, moet niet zoveel moeite kosten.
...
Accumulatief over enkele jaren: 100.000 economische asielzoekers, zonder eigen inkomen hier.
All-in kosten: 20.000 euro per persoon, incl. kosten van taal- en inburgering, bijstand, huurtoeslag, kinderbijslag, IND, AZC's, AIVD, GGD, en justitie later.

Totaal, grof geschat: 2 miljard euro pj.

NewKidInTown
0
"Accumulatief over enkele jaren: 100.000 economische asielzoekers"

Dat lijkt me wel heel erg weinig, ben je niet ergens onderweg minimaal een nulletje vergeten ?
Beperktedijkbewaking
0
quote:

KidBackInTown schreef op 15 augustus 2016 06:58:

"Accumulatief over enkele jaren: 100.000 economische asielzoekers"

Dat lijkt me wel heel erg weinig, ben je niet ergens onderweg minimaal een nulletje vergeten ?
Wat wil je nou?
Ik heb het over 2014-2016, tot nu toe.
Als je beter wilt rekenen, be my guest. Maar hou op met makkelijke vragen.

36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.947,00 -0,78%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.954,87 -0,70%
 US30^ 37.930,24 -1,10%
 Nasd100^ 17.441,04 -0,47%
 US500^ 5.048,68 -0,47%
 Japan225^ 37.475,14 -1,38%
 Gold spot 2.334,80 +0,81%
 EUR/USD 1,0728 +0,29%
 WTI 83,15 +0,30%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront