Kiadis Pharma « Terug naar discussie overzicht

Kiadis in september 2016

144 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Tom3
0
Molmed blijkt vanaf 2010 al bezig te zijn met een fase 3 trial. Zal in 2018 afgerond worden. Dit verandert mijn opmerkingen op de te verwachten emissie bij Molmed. De eerste verkopen verwacht men begin 2017. Ook kunnen partijen licenties nemen. Als Molmed al vanaf 2010 bezig is met deze studie dan werpt dat weer een ander licht op de reanimatie van Kiadis in 2011.

www.molmed.com/sites/default/files/up...

clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00914628

Tom3
0
Voor een goede vergelijking met Atir hier nog scores met de Zalmoxis methode. Als ik de non-relapse mortality (NRM) en relapse mortality optel kom ik voor Zalmoxis uit op een overall survival van slechts 39% na 3 jaar. Dit is nauwelijks beter dan de Cyclophosphamide variant. De laatse variant zal (net als Zalmoxis) met Atir worden vergeleken in de fase 3 trial van Kiadis.

In the TK007 multicentric phase I-II clinical trial, 50 adult patients were enrolled to receive a TCD haploidentical HSCT followed by the infusion of TK cells, for high-risk hematologic malignancies. Again TK cells proved safe, with no documented adverse event related to the genetic modification. In this study, 28 adult patients were treated with multiple infusions of TK cells starting 1 month after haploidentical HSCT, in the absence of pharmacologic prophylaxis for GvHD; 22 patients obtained immune reconstitution at a median of 75 days (range 34–127) from HSCT and 23 days (13–42) from TK-cell infusion. Twelve patients developed acute GvHD, and one developed chronic GvHD. Direct association of TK-cells and GvHD was confirmed by vector-encoded protein immunostaining of lymphocytes infiltrating affected lesions. In all cases the TK/GCV machinery proved effective, leading to a rapid and complete resolution of all clinical symptoms and providing a long-term immunosuppressive therapy free survival, in absence of GvHD related deaths or long-term complications (Lupo Stanghellini et al., 2014). Beside the efficient control of donor T-cell alloreactivity, the infusion of TK cells granted a rapid and wide immune reconstitution, which was instrumental for the abrogation of the late TRM, reported for TCD haploidentical HSCT. In immune reconstituted patients, progressive normalization of antiviral responses was associated with a decline in the number of infectious events, while patients who failed immune reconstitution continued to have frequent infectious complications. At 3 years, intention to treat NRM was ˜40%, with all events occurring in the first 6 months after HSCT. For patients with primary acute leukemia, transplanted in complete remission, relapse mortality at 3 years was 19% (Ciceri et al., 2009). All patients in complete remission 3 years after transplant remained so in the following years (longest follow-up 11 years; Oliveira et al., 2012).

The HSV-TK strategy is currently under evaluation in a phase III clinical trial in patients undergoing haploidentical HSCT for high-risk acute leukemia. In this pivotal, ongoing phase III trial (TK008, NCT00914628), up to 4 monthly infusions of TK cells are given at 1x107 for kg of patient body weight, starting 21–49 days after TCD haploidentical HSCT in the experimental arm. Control arm consists of either TCD or post-transplant cyclophosphamide haploidentical HSCT, at physician discretion. So far, 34 patients have been enrolled from eight EU and US sites. Preliminary results of this ongoing trial (median follow-up is 1.2 years) confirm the potential clinical benefit of T-cell gene transfer technology integrated with TCD haploidentical HSCT, and highlight the role of early IR as surrogate endpoint for survival outcomes and the dose-related antileukemic effects of TK (Bonini et al., 2014).
DWB Happy
0
Aanvulling, QUEST FOR GROWTH

In de cijfers Q2 staan nog steeds hetzelfde aantal stukken 508.799.

Dus voor juli 2016 hebben ze nog nooit iets verkocht!
twinkletown
0
quote:

de snelle verdubbelaar schreef op 2 september 2016 14:04:

stuk in beleggers belangen over kiadis
Biotechbedrijf Kiadis Pharma staat voornamelijk in de schijnwerpers door de ontwikkelingen rondom het middel Atir101. Dit medicijn maakt het mogelijk om een stamceltransplantatie uit te voeren voor hoofdzakelijk leukemiepatiënten waarvoor geen geschikte donor kan worden gevonden. Eerder dit jaar werd bekend dat bij een proef met 23 ernstig zieke patiënten 64% na een half jaar nog in leven was. Zonder Atir101 zou dat slechts 20% tot 25% zijn geweest.

Op basis van de onderzoeksdata wil Kiadis in de eerste helft van volgend jaar een officieel verzoek tot markttoelating indienen, waarna het medicijn in het meest gunstige scenario in 2018 geïntroduceerd kan worden. In een recent interview met het Financieele Dagblad vertelde topman Manfred Rüdiger dat aan een behandeling met het middel een prijskaartje komt te hangen van circa €100.000. Op basis van dat bedrag zou de omzet van het concern kunnen oplopen tot ruim €1 mrd.

Voordat het zover kan komen moet Kiadis nog enkele hoge onderzoekshorden nemen. De nieuwsstroom rondom Atir101 bepaalt voor het overgrote deel het koersverloop van het aandeel. De financiële resultaten gaan pas een serieuze rol spelen als het medicijn eenmaal op de markt gebracht is. Kiadis maakte op 26 augustus dan ook bekend dat het in het eerste halfjaar geen inkomsten heeft geboekt. De operationele kosten daalden van €11,7 mln naar €5,1 mln. Die daling had voornamelijk te maken met een aandelenbeloningsprogramma voor bestuurders, dat in dezelfde periode van vorig jaar werd opgesteld.

In de huidige fase trekt voornamelijk de ontwikkeling van de kaspositie veel aandacht. Het ontwikkelen en testen van nieuwe middelen is een dure zaak en het aantrekken van nieuw vermogen leidt tot verwatering voor de zittende aandeelhouders. Dankzij de aandelenemissie bij de beursgang vorig jaar groeide de kaspositie in de afgelopen twaalf maanden van €2,5 mln naar €23,7 mln. Dat moet voldoende zijn voor het financieren van de volgende onderzoeksfase. Bovendien is er een kans dat zich een meer kapitaalkrachtige (marketing)partner meldt die helpt om Atir101 naar de markt te krijgen. Het koopadvies blijft dus gehandhaafd.
Ontop1
0
quote:

Tom3 schreef op 2 september 2016 11:36:

Molmed vandaag 4,5% hoger. Moet toch goed nieuws voor de sector zijn.

www.bloomberg.com/quote/MLM:IM
@Tom3 is het een aanbeveling waard om er wat tekopen
Tom3
0
quote:

zwabbertje schreef op 2 september 2016 20:17:

[...]@Tom3 is het een aanbeveling waard om er wat tekopen
Ik sta in dubio, vandaag van een celbioloog gehoord dat Italiaanse medische biologie in zijn algemeenheid niet zo hoog staat aangeschreven. Door de lage lonen vindt er een flinke braindrain plaats richting Noord-Europa en de VS. Zou dit dan de uitzondering zijn?
Ontop1
0
quote:

Tom3 schreef op 4 september 2016 22:38:

[...]
Ik sta in dubio, vandaag van een celbioloog gehoord dat Italiaanse medische biologie in zijn algemeenheid niet zo hoog staat aangeschreven. Door de lage lonen vindt er een flinke braindrain plaats richting Noord-Europa en de VS. Zou dit dan de uitzondering zijn?
Heb ik het goed gelezen dat ze ook Milestone betalingen krijgen van GSK ??
twinkletown
0
quote:

zwabbertje schreef op 5 september 2016 12:42:

Mooie maandag om bij tekopen -3% op het moment
Hopelijk heb je gelijk zwabbertje. Ben zojuist (beperkt) ingestapt op 11,20 EUR.
Tom3
0
quote:

Starbuck schreef op 5 september 2016 13:45:

Waarom zo laag de laatste dagen?
Ben bang dat we een herhaling van zetten krijgen zoals we aan het begin van het jaar gezien hebben. Toen doken we als een speer naar de 10 euro doordat de grootaandeelhouders pas op de plaats maakten en er een paar groters toch de plaat poetsten. Ondertussen is het gedrag van Quest for growth ook geen aanmoediging om het aandeel te kopen. Er zijn op korte termijn weinig koerstriggers meer te verwachten. We moeten wachten tot de formele uitslag van het 2e fase onderzoek daar is. Ondertussen is Molmed tariefbesprekingen gestart met bevoegde instanties in Europa. Ze rekenen op een initiële markt van ca 800 behandelingen in Europa, wat vrij laag is als je de schattingen van Kiadis er op na slaat. Wel wordt de jaarlijkse groei op 30% ingeschat. Het lijkt er dus op dat Kiadis minimaal (in Europa dan) een jaar te laat is. Uit aanvullende onderzoeksresultaten van Molmeds fase 3 onderzoek (betreffende de eerste 24 gevallen van de vereiste 170 stuks) blijkt dat de uitkomsten on par zijn met die van Kiadis. Molmed heeft overigens bijna twee jaar moet wachten op zijn voorlopige goedkeuring. Er werden steeds weer vragen gesteld (die kennelijk netjes beantwoord werden). Kiadis moet hopen op een snelle goedkeuring in Canada waarna heel veel (aan leukemie lijdende) Yanks gaarne bereid zullen zijn hun heil over de grens te zoeken. Dan hebben we nog Bellicum dat met de dood in ogen (gezien haar hoge cash burn rate) ook werkt aan een met Zalmoxis vergelijkbaar middel. Dit zal gelukkig nog een paar jaar langer duren dan de benodigde inspanningen van Kiadis. De FDA is een erkend lastige drempel. Onduidelijk is of daar gewerkt wordt aan een fast track goedkeuring. Daar in de VS is ook het geld te halen. Het gaat er dus om wie daar de beste papieren heeft. Voor een buitenstaander is het allemaal een lastig te doorgronden spel.
Tom3
0
quote:

zwabbertje schreef op 2 september 2016 20:17:

[...]@Tom3 is het een aanbeveling waard om er wat tekopen
Heb vandaag toch maar aandelen Molmed gekocht, in het kader van de risicospreiding zal ik maar zeggen. Bellicum vindt ik echt nog een brug te ver. Die moeten eerst nog een jaar (minimum) terug in hun hok voordat die in de voetsporen van Kiadis kunnen treden. Bij Molmed krijg je voor de prijs van Kiadis er ook nog een 3 tal andere takken van sport bij. Zo werken ze ook op contract basis voor derden, hebben nog een paar succesvolle trials lopen op het gebied van oa asbestkanker en doen aan CAR-T engineering. Minpunt is dat de Zalmoxis Fase 3 trial nog lang niet af lijkt te zijn. Ze zijn nog steeds patiënten aan het werven. Zal wel een gebrek aan middelen zijn. Ze hebben zo euro 40 mio gespendeerd aan de overname van het CAR-T project van de aanpalende universiteit. Begin 2017 verwacht men de eerste revenuen van de verkoop van Zalmoxis. Ze overwegen een licentie te geven aan Duitse klinieken (die doen alles liever zelf). Met de EMA goedkeuring in de hand wordt verder getracht goedkeuring in de VS te krijgen. Lijkt me derhalve een acceptabel vertrekpunt.
Starbuck
0
Dank Tom3 voor je reactie, duidelijk, denk dat je analyse klopt en we nog lager gaan. Ik blijf nog even aan de zijlijn staan, maar volg de ontwikkelingen zeker.
Ontop1
0
quote:

zwabbertje schreef op 2 september 2016 20:17:

[...]@Tom3 is het een aanbeveling waard om er wat tekopen
@Tom3 Wat zijn eigenlijk de aankoopkosten van Molmed en toch weer een centje erbij vandaag kan het wat worden met deze pennystock
Ontop1
1
quote:

"Be Happy, Don't Worry" schreef op 1 september 2016 17:39:

Hahhaha, ik was effe die drukker helemaal zat, zojuist in de laatste seconden in de eindveiling met 206 stukkies de 11,59 aangetikt:)

Ook vandaag wilde ze het laten sluiten op 11,37, door in de eindveiling zo'n fucking klein blokje op de bied te dumpen!

hahaha ik heb het vet in de plus laten sluiten vandaag, 1,67% up:)
Jongens laten we dit elke dag doen:)

Ik blijf erbij, als er echt een grote verkoper actief zou zijn, zou deze juist elke dag het zelfde doen, het zo hoog mogelijk wegzetten voor de volgende dag!
Helaas gaan we lager heb er maar een paar opgepikt op 11.20
Tom3
0
quote:

zwabbertje schreef op 5 september 2016 18:46:

[...]@Tom3 Wat zijn eigenlijk de aankoopkosten van Molmed en toch weer een centje erbij vandaag kan het wat worden met deze pennystock
Ik zit bij DeGiro en die rekent vrij lage aankoopkosten, heb ik even vluchtig bekeken. Op Yahoo Finance kon ik 1 (1 jaars) prijs target vinden, rond de Euro 0,90.

Vond trouwens nog wel een informatief verhaal over Bellicum. Hier komt Molmed (wat in feite volstrekt gelijkwaardig is (enkel Molmed`s CAR technieken zitten nog niet in fase 1), laat staan Kiadis totaal niet aan bod. In mijn ogen is Bellicum gewoom te laat met haar PBX 501.

www.fool.com/investing/2016/06/26/bet...
DWB Happy
0
quote:

zwabbertje schreef op 5 september 2016 18:57:

[...]Helaas gaan we lager heb er maar een paar opgepikt op 11.20
Dat heb je goed gedaan vriend, abtje:)
Hopelijk zijn er nog meer zo nobel:)

Tom3
0
Bijgaand een analistenrapport van Bank Intesa Sanpaola aangaande Molmed. Hier staat ook relevante informatie in voor Kiadis beleggers. Zo gaat men er van uit dat in 2017: 75 en in 2018: 150 patienten met Zalmoxa worden behandeld. In 2022 gaat dit oplopen naar 2500. De prijs die voor een behandeling gevraagd wordt, bedraagt Euro 100,000. De kosten per behandeling zijn relatief hoog : Euro 55,000. Dit is exclusief marketing kosten van 7,5% en een salesforce van in eerste aanleg 10 mensen. Het is jammer dat we voor Kiadis niet zo'n opstelling hebben. We weten alleen dat Manfred ook Euro 100,000 wil hebben per behandeling. Wellicht ligt de sleutel van het succes van Kiadis wel in een lagere kostprijs. Wie het weet mag het zeggen. De aantallen te behandelen patienten in 2017 door Molmed is tamelijk bescheiden in mijn ogen. Begin 2017 moet hun laboratorium nieuwbouw volledig operationeel zijn.

www.borsaitaliana.it/documenti/studi....
Tom3
0
Leerzaam is dat Bank Intesa de volgende waarderingen voor de berekende discounted cash flow hanteert: 49% overgang van fase 2 naar fase 3, 55% van fase 3 naar de approver en 100% in geval van goedkeuring. De voorwaardelijke goedkeuring door de EMA wordt voor 100% geteld. De discounted cash flow van het Zalmoxis project wordt berekend op Euro 145,5 mio.

Dit lijkt nogal conservatief tov de KBC berekening van Euro 17,50 per aandeel Kiadis. Terug rekenend kom je dan uit op 12 mio x17,5 = een discounted cash flow van Euro 210 mio uit. Bij goedkeuring door de EMA zou dit volgens Bartjens moeten stijgen naar Euro 420 mio.

Ik neig ernaar de veronderstellingen van Bank Intesa nogal voorzichtig zijn gezien de uitspaeken van van Heekeren dat de jaarlijkse markt Euro 4 miljard kan bedragen.

Conclusie: Kiadis aanhouden voor de langere termijn en Molmed aanschaffen voor de korte + langere termijn . Bedroeg het aantal potentiele behandelingen world wide niet 19.000 per jaar?
144 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront