Galapagos « Terug naar discussie overzicht

GALAPAGOS in SEPTEMBER 2016.

3.895 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
Censurion
0
Op 1 oktober komt er hoogstwaarschijnlijk een persbericht met "een vijandelijk bod" op Galapagos van 95 euro per aandeel. Hulde aan diegene die dan een positie hebben! Na een overnamegevecht gaat het dan eind november rond de 135 euro van de beurs....... Nostradamus had het al voorspeld.
Galajurk
0
quote:

Censurion schreef op 28 september 2016 23:05:

Op 1 oktober komt er hoogstwaarschijnlijk een persbericht met "een vijandelijk bod" op Galapagos van 95 euro per aandeel. Hulde aan diegene die dan een positie hebben! Na een overnamegevecht gaat het dan eind november rond de 135 euro van de beurs....... Nostradamus had het al voorspeld.
Het tijdpad wat je kiest is wat kort ( tussen bod en acceptatie zit al gauw 3 maanden , en als er dan een overnamegevecht komt ben je al gauw een half jaar verder) , maar t kan natuurlijk altijd..
Een vijandelijk bod van Vertex na de cf resutaten...
u never know
egeltjemetstekel
1
quote:

Kraienköppe schreef op 28 september 2016 23:00:

[...]
Ja, waar. Ik denk zo rond de tijd dat jij je gram dacht te moeten halen en allerlei niets vermoedende forummers die voor de gezelligheid en de bingo kwamen buurten tussen de nuttige info door (en na een consumptie ook wel eens op de inhoudelijke disc gingen kijken, dat was mooi, een soort van evenwicht) onheus bejegende op aanvankelijk badinerende toon, maar allengs meer en meer sarcastisch en vilein, tot uiteindelijk gewoon boertig bot. Toen dat niet lukte, liet je je account verwijderen door een verbaasde moderator (het was een unicum geloof ik), om nooit meer terug te keren. Daarna ging het mis. En nog misser toen je kort daarna weer terugkwam. En werd verwijderd. En terugkwam. En werd verwijderd. (ik heb het niet bijgehouden, maar is dit incarnatie 3, 4 of 7?)

Maar ik heb hoop op een betere toekomst. Yes We Can Hope Up Bettere Times!

(sorry, ik moet nu gaan, de piepers staan op en ik ben al laat. Tot morgen?)

Doei! :-)
Extra megalomaan dikke AB van mij!
NielsjeB
2
Kwam het volgende tegen op Twitter:

$VRTX sneaking in a ORKAMBI revenue miss. Lowering guidance to $950-990m from $1-1.1b for FY

twitter.com/shaneblackmon/status/7812...

Andere bron: seekingalpha.com/news/3211404-fda-app...

Hier het PB:

U.S. Food and Drug Administration Approves ORKAMBI® (lumacaftor/ivacaftor) for Use in Children with Cystic Fibrosis Ages 6 through 11 who have Two Copies of the F508del Mutation
seekingalpha.com/pr/16619109-u-s-food...

Even wat slecht nieuws dumpen tussen het goede nieuws ;)
[verwijderd]
0
quote:

belegger12 schreef op 28 september 2016 22:51:

Bonzai kappen nou!!!

PLEUR OP!!!!
Dank je ;-)
[verwijderd]
1
quote:

NielsjeB schreef op 28 september 2016 23:19:

Kwam het volgende tegen op Twitter:

$VRTX sneaking in a ORKAMBI revenue miss. Lowering guidance to $950-990m from $1-1.1b for FY

twitter.com/shaneblackmon/status/7812...

Andere bron: seekingalpha.com/news/3211404-fda-app...

Hier het PB:

U.S. Food and Drug Administration Approves ORKAMBI® (lumacaftor/ivacaftor) for Use in Children with Cystic Fibrosis Ages 6 through 11 who have Two Copies of the F508del Mutation
seekingalpha.com/pr/16619109-u-s-food...

Even wat slecht nieuws dumpen tussen het goede nieuws ;)
NielsjeB, gelieve alleen hatelijke persoonlijke aanvallen te posten, geen inhoudelijke posts svp ;-)
Gijs T
9
quote:

Bonzai1 schreef op 28 september 2016 22:23:

[...]
[Modbreak IEX: Gelieve niet voortdurend dezelfde berichten op het forum te plaatsen, bericht is verwijderd.]

Best boompje

Iedereen maakt de keuzes die hem (m/v) goeddunkt, meestal met de bedoeling hier wat aan te verdienen. Heb jij afgelopen weken vast ook gedaan. Mooi. Dat mag je hier misschien ook nog laten weten. De meesten doen dat niet, om begrijpelijke redenen.

Sommigen hangen ook de grote meneer (m/v) uit, en verhalen ronduit van hun geniale beleggingsbeslissingen, inclusief de onwaarschijnlijke percentages of de geldbedragen, of soms zelfs met vermelding van het merk auto wat ze daarmee hebben verdiend, zelfs als daar geen snars van klopt. Dat is vals, en een vorm van aandachttrekkerij waarvoor specialistische behandeling dringend gewenst is. Toch doen sommige posters dat wel eens, dat weet iedereen.
Of jij er zo-een bent, weet alleen jezelf. Houden zo.

Echt irritant is het pas als je je (vermeende) successen maar blijft herhalen. Jij hebt je uitgekookte en perfect verlopen keuzes afgelopen 2 dagen in minimaal 30 post herhaald. Da's een heel klein beetje overdreven, vind je niet? In ieder geval vinden velen dit niet gepast/irritant/overdreven/belachelijk.

Dus: iedereen weet ondertussen heus wel dat jij afgelopen week geweldig hebt gepresteerd en bakken met geld hebt verdiend (lees: geluk gehad) en dat jij denkt dat de koers nog veeeeeel verder gaat dalen (lees: dat verwacht je, zonder enige zekerheid daaromtrent). Dat hoef je dus echt niet meer te herhalen.

Iedereen die dit forum bezoekt heeft bepaalde verwachtingen. Die van jou zijn niet beter dan de rest (tenzij je over insiderinformatie beschikt, maar dat is niet zo), dus houd dat verwachtingspatroon voortaan gewoon voor jezelf. Een aantal forumbezoekers (waaronder ik) zouden dat zeer op prijs stellen. Ik lees dat je je posts beperkt. Bedankt daarvoor, dat houdt dit forum prettig leesbaar.
aston.martin
4


MorphoSys en Galapagos starten evaluatie van IL-17C antilichaam MOR106 bij patiënten met eczeem (atopische dermatitis)


Lopende Fase 1 studie in gezonde vrijwilligers gaat over in onderzoek bij patiënten met atopische dermatitis
Gunstige veiligheidsresultaten in gezonde vrijwilligers met enkelvoudige oplopende dosering (SAD) va in studie tot op heden
MOR106 eerste publiek aangekondigde klinische studie in de wereld met antilichaam gericht op target IL-17C


Mechelen, België en Martinsried/München, Duitsland; 29 september 2016 - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) en MorphoSys AG (FSE: MOR; Prime Standard Segment, TecDAX; OTC: MPSYY) hebben vandaag bekendgemaakt dat de eerste dosering in een patiënt met atopische dermatitis met het gezamenlijk ontdekte en ontwikkelde monoklonale antilichaam MOR106 tegen IL-17C heeft plaatsgevonden.

"De klinische testen met MOR106 in patiënten met atopische dermatitis is een belangrijke stap in de ontwikkeling van dit nieuwe antilichaam. We kijken ernaar uit hoe dit zich gaat vertalen in veiligheids- en farmacokinetische eigenschappen in patiënten," zegt Dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer van Galapagos.

"We zijn blij dat MOR106 nu onderzocht wordt in patiënten, nadat gunstige veiligheidsresultaten werden behaald bij gezonde vrijwilligers. We zien een grote medische behoefte voor nieuwe behandelingen in ontstekingsziekten van de huid zoals atopische dermatitis. MOR106 is een selectieve remmer van IL-17C, een cytokine gerelateerd aan huidontstekingen," aldus Dr. Arndt Schottelius, Chief Development Officer van MorphoSys AG.

MOR106 is het eerste publiek bekendgemaakte monoklonale antilichaam gericht op IL-17C in klinische ontwikkeling wereldwijd. Onderzoek toont aan dat IL-17C verschilt van andere leden van de IL-17 cytokine familie en dat het een belangrijke en actieve rol speelt bij ontstekingen van huidweefsel en daarmee gepaard gaande huidziekten.

Het primaire doel van de gerandomiseerde, dubbelgeblindeerde, placebo-gecontroleerde Fase 1 studie is de veiligheid en verdraagbaarheid te onderzoeken. Secundaire doelen zijn het vaststellen van de farmacokinetische eigenschappen en de potentiële immunogeniteit van MOR106.

Het eerste deel van de studie wordt uitgevoerd in 56 gezonde vrijwilligers in één studiecentrum, en onderzoekt eenmalige, oplopende doseringen (SAD) als intraveneuze infusie vergeleken met placebo. MOR106 laat tot op heden in gezonde vrijwilligers gunstige veiligheids- en medicijn- eigenschappen zien. Dit heeft de start mogelijk gemaakt van het tweede deel van de studie, waarin herhaalde toediening van oplopende doseringen (MAD) vergeleken wordt met placebo in 24 patiënten met gematigde tot ernstige atopische dermatitis. Dit deel van de studie vindt plaats in verschillende Europese studiecentra. Zoals eerder bekendgemaakt, wordt de rapportage van de resultaten van de volledige studie, inclusief het MAD-gedeelte in patiënten en SAD-gedeelte in gezonde vrijwilligers, verwacht in de tweede helft van 2017.

Over IL-17C
IL-17C verschilt duidelijk van andere leden van de IL-17 cytokine familie. Bij ontstekingsziekten van de huid is IL-17C geïdentificeerd als een belangrijke, actieve ontstekingsbemiddelaar.

Over MOR106 en de samenwerking op het gebied van antilichamen
MOR106 is het eerste bekendgemaakte monoclonale antilichaam gericht tegen IL-17C in klinische ontwikkeling wereldwijd. Het verhindert de binding van IL-17C op zijn receptor, en onderdrukt op die manier de biologische activiteit van IL-17C. Resultaten in huidontstekingsmodellen voor atopische dermatitis en psoriasis in knaagdieren ondersteunen de klinische ontwikkeling van MOR106.

MOR106 komt voort uit de strategische ontdekkings- en ontwikkelingsalliantie van Galapagos en MorphoSys, waarin beide bedrijven hun technologie en expertise bijdragen. Galapagos voorziet in de ziekte-gerelateerde biologie, inclusief cellulaire assays en targets ontdekt met haar target discovery platform. MorphoSys draagt haar Ylanthia antilichaamtechnologie bij om zo volledig menselijke antilichamen te genereren gericht tegen het target, alsmede de volledige CMC ontwikkeling van deze compound. Galapagos en MorphoSys zullen de klinische ontwikkeling van MOR106 samen verder voortzetten.

Over atopische dermatitis
Atopische dermatitis, ook wel bekend als atopisch eczeem, is een chronische jeukende ontstekingsziekte van de huid die in de meeste gevallen begint in de vroege kinderjaren en vaak aanhoudt tot volwassenheid, maar ook pas dan kan beginnen. Volgens GlobalData (2015) waren er in 2014 29,1 miljoen gematigde en 16,4 miljoen ernstig aangedane patiënten op een totaal van 66,3 miljoen atopische dermatitis patiënten in de 9 grootste markten (VS, Duitsland, VK, Frankrijk, Italië, Spanje, Japan, China en India). De belangrijkste kenmerken van atopische dermatitis zijn de verslechtering van de huidbarrière en disfunctioneren van het immuunsysteem, begeleid door droge huid en ernstige pruritus (jeuk), die wordt geassocieerd met overreacties van de huid op externe prikkels. De jeuk kan leiden tot slaaptekort, onrust, depressie, een verstoord sociaal leven en wordt hierom gezien als de grootse therapeutische behoefte in atopische dermatitis.

Over MorphoSys
MorphoSys heeft HuCAL ontwikkeld, de meest succesvolle antilichamenbibliotheek-technologie in de farmaceutische industrie. Door deze en andere gepatenteerde technologie succesvol toe te passen is MorphoSys nu een leider op het gebied van therapeutische antilichamen, een van de snelst groeiende categorieën medicijnen in de gezondheidszorg.
Samen met farmaceutische partners heeft MorphoSys een therapeutische pijplijn van meer dan 100 menselijke antilichamen kandidaatmedicijnen voor onder meer de behandeling van kanker, reuma en de ziekte van Alzheimer. Met haar continue betrokkenheid bij nieuwe antilichamentechnologie en medicijnontwikkeling, is MorphoSys gericht op het maken van producten voor de gezondheidszorg van morgen. MorphoSys is genoteerd op de Frankfurt Stock Exchange met ticker MOR. Voor reguliere updates over MorphoSys, bezoek www.morphosys.com.

HuCAL®, HuCAL GOLD®, HuCAL PLATINUM®, CysDisplay®, RapMAT®, arYla®, Ylanthia®, 100 billion high potentials®, Slonomics®, Lanthio Pharma® en LanthioPep® zijn geregistreerde handelsmerken van de MorphoSys Group.

Over Galapagos
Galapagos (Euronext & NASDAQ: GLPG) is een biotechnologiebedrijf in de klinische fase, gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Onze pijplijn bestaat uit Fase 3, 2, 1, preklinische studies en onderzoeksprogramma's in cystic fibrosis, fibrose, artrose, ontstekings- en andere ziekten. Wij hebben filgotinib ontdekt en ontwikkeld: in samenwerking met Gilead streven we ernaar om deze selectieve JAK1-remmer in ontstekingsziekten wereldwijd voor patiënten beschikbaar te maken. We richten ons op het ontwikkelen en het commercialiseren van nieuwe medicijnen die het leven van mensen verbeteren. De Galapagos groep, met inbegrip van fee-for-service dochter Fidelta, heeft ongeveer 460 medewerkers in het hoofdkantoor in Mechelen, België en in de vestigingen in Nederland, Frankrijk en Kroatië. Meer informatie op www.glpg.com.

[verwijderd]
2
Published: 07:30 CEST 29-09-2016 /GlobeNewswire /Source: Galapagos NV / : GLPG /ISIN: BE0003818359

MorphoSys en Galapagos starten evaluatie van IL-17C antilichaam MOR106 bij patiënten met eczeem (atopische dermatitis)



Lopende Fase 1 studie in gezonde vrijwilligers gaat over in onderzoek bij patiënten met atopische dermatitis
Gunstige veiligheidsresultaten in gezonde vrijwilligers met enkelvoudige oplopende dosering (SAD) va in studie tot op heden
MOR106 eerste publiek aangekondigde klinische studie in de wereld met antilichaam gericht op target IL-17C


Mechelen, België en Martinsried/München, Duitsland; 29 september 2016 - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) en MorphoSys AG (FSE: MOR; Prime Standard Segment, TecDAX; OTC: MPSYY) hebben vandaag bekendgemaakt dat de eerste dosering in een patiënt met atopische dermatitis met het gezamenlijk ontdekte en ontwikkelde monoklonale antilichaam MOR106 tegen IL-17C heeft plaatsgevonden.

"De klinische testen met MOR106 in patiënten met atopische dermatitis is een belangrijke stap in de ontwikkeling van dit nieuwe antilichaam. We kijken ernaar uit hoe dit zich gaat vertalen in veiligheids- en farmacokinetische eigenschappen in patiënten," zegt Dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer van Galapagos.

"We zijn blij dat MOR106 nu onderzocht wordt in patiënten, nadat gunstige veiligheidsresultaten werden behaald bij gezonde vrijwilligers. We zien een grote medische behoefte voor nieuwe behandelingen in ontstekingsziekten van de huid zoals atopische dermatitis. MOR106 is een selectieve remmer van IL-17C, een cytokine gerelateerd aan huidontstekingen," aldus Dr. Arndt Schottelius, Chief Development Officer van MorphoSys AG.

MOR106 is het eerste publiek bekendgemaakte monoklonale antilichaam gericht op IL-17C in klinische ontwikkeling wereldwijd. Onderzoek toont aan dat IL-17C verschilt van andere leden van de IL-17 cytokine familie en dat het een belangrijke en actieve rol speelt bij ontstekingen van huidweefsel en daarmee gepaard gaande huidziekten.

Het primaire doel van de gerandomiseerde, dubbelgeblindeerde, placebo-gecontroleerde Fase 1 studie is de veiligheid en verdraagbaarheid te onderzoeken. Secundaire doelen zijn het vaststellen van de farmacokinetische eigenschappen en de potentiële immunogeniteit van MOR106.

Het eerste deel van de studie wordt uitgevoerd in 56 gezonde vrijwilligers in één studiecentrum, en onderzoekt eenmalige, oplopende doseringen (SAD) als intraveneuze infusie vergeleken met placebo. MOR106 laat tot op heden in gezonde vrijwilligers gunstige veiligheids- en medicijn- eigenschappen zien. Dit heeft de start mogelijk gemaakt van het tweede deel van de studie, waarin herhaalde toediening van oplopende doseringen (MAD) vergeleken wordt met placebo in 24 patiënten met gematigde tot ernstige atopische dermatitis. Dit deel van de studie vindt plaats in verschillende Europese studiecentra. Zoals eerder bekendgemaakt, wordt de rapportage van de resultaten van de volledige studie, inclusief het MAD-gedeelte in patiënten en SAD-gedeelte in gezonde vrijwilligers, verwacht in de tweede helft van 2017.

Over IL-17C

IL-17C verschilt duidelijk van andere leden van de IL-17 cytokine familie. Bij ontstekingsziekten van de huid is IL-17C geïdentificeerd als een belangrijke, actieve ontstekingsbemiddelaar.

Over MOR106 en de samenwerking op het gebied van antilichamen

MOR106 is het eerste bekendgemaakte monoclonale antilichaam gericht tegen IL-17C in klinische ontwikkeling wereldwijd. Het verhindert de binding van IL-17C op zijn receptor, en onderdrukt op die manier de biologische activiteit van IL-17C. Resultaten in huidontstekingsmodellen voor atopische dermatitis en psoriasis in knaagdieren ondersteunen de klinische ontwikkeling van MOR106.



MOR106 komt voort uit de strategische ontdekkings- en ontwikkelingsalliantie van Galapagos en MorphoSys, waarin beide bedrijven hun technologie en expertise bijdragen. Galapagos voorziet in de ziekte-gerelateerde biologie, inclusief cellulaire assays en targets ontdekt met haar target discovery platform. MorphoSys draagt haar Ylanthia antilichaamtechnologie bij om zo volledig menselijke antilichamen te genereren gericht tegen het target, alsmede de volledige CMC ontwikkeling van deze compound. Galapagos en MorphoSys zullen de klinische ontwikkeling van MOR106 samen verder voortzetten.



Over atopische dermatitis

Atopische dermatitis, ook wel bekend als atopisch eczeem, is een chronische jeukende ontstekingsziekte van de huid die in de meeste gevallen begint in de vroege kinderjaren en vaak aanhoudt tot volwassenheid, maar ook pas dan kan beginnen. Volgens GlobalData (2015) waren er in 2014 29,1 miljoen gematigde en 16,4 miljoen ernstig aangedane patiënten op een totaal van 66,3 miljoen atopische dermatitis patiënten in de 9 grootste markten (VS, Duitsland, VK, Frankrijk, Italië, Spanje, Japan, China en India). De belangrijkste kenmerken van atopische dermatitis zijn de verslechtering van de huidbarrière en disfunctioneren van het immuunsysteem, begeleid door droge huid en ernstige pruritus (jeuk), die wordt geassocieerd met overreacties van de huid op externe prikkels. De jeuk kan leiden tot slaaptekort, onrust, depressie, een verstoord sociaal leven en wordt hierom gezien als de grootse therapeutische behoefte in atopische dermatitis.



Over MorphoSys

MorphoSys heeft HuCAL ontwikkeld, de meest succesvolle antilichamenbibliotheek-technologie in de farmaceutische industrie. Door deze en andere gepatenteerde technologie succesvol toe te passen is MorphoSys nu een leider op het gebied van therapeutische antilichamen, een van de snelst groeiende categorieën medicijnen in de gezondheidszorg.

Samen met farmaceutische partners heeft MorphoSys een therapeutische pijplijn van meer dan 100 menselijke antilichamen kandidaatmedicijnen voor onder meer de behandeling van kanker, reuma en de ziekte van Alzheimer. Met haar continue betrokkenheid bij nieuwe antilichamentechnologie en medicijnontwikkeling, is MorphoSys gericht op het maken van producten voor de gezondheidszorg van morgen. MorphoSys is genoteerd op de Frankfurt Stock Exchange met ticker MOR. Voor reguliere updates over MorphoSys, bezoek www.morphosys.com.



HuCAL®, HuCAL GOLD®, HuCAL PLATINUM®, CysDisplay®, RapMAT®, arYla®, Ylanthia®, 100 billion high potentials®, Slonomics®, Lanthio Pharma® en LanthioPep® zijn geregistreerde handelsmerken van de MorphoSys Group.
[verwijderd]
1
quote:

Maycon schreef op 29 september 2016 07:41:

Niet weer goed nieuws, gaat de koers weer.....
Omhoog.
Maycon
0
Maar natuurlijk wel lekker zo'n goed nieuws stroom met hopelijk als hoogtepunt de update GLPG1837
[verwijderd]
0
De bio-medische sector zat gisteren wereldwijd in de min.
Momenteel zijn olie's en energie in trek maar dat kan zo weer omkeren.
[verwijderd]
0
quote:

Maycon schreef op 29 september 2016 07:48:

Maar natuurlijk wel lekker zo'n goed nieuws stroom met hopelijk als hoogtepunt de update GLPG1837
Study completion date is september 2016. Weet iemand hoeveel tijd er gemoddeld zit tussen het afronden van een studie en het pb?
pardon
1
'Geen verrassing bij Galapagos'
Gepubliceerd op 28 sep 2016 om 10:05 | Reacties: 1 | Onderwerpen: biotechnologie
28 sep - 'Geen verrassing bij Galapagos'
Galapagos (28 sep)
57,950 0,000 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Galapagos heeft details bekendgemaakt over het vervolgonderzoek (fase 3) in de Verenigde Staten en Europa naar de werking van filgotinib bij bepaalde darmziektes. Het wachten is op de uitkomsten, die in de tweede helft van 2019 worden verwacht, schrijven analisten van KBC woensdag in een commentaar.

Volgens analist Michaël Vlemmix wijkt het tijdschema daarmee niet af van wat Galapagos eerder heeft gecommuniceerd. KBC ziet in de aankondiging dan ook geen aanleiding zijn koopadvies voor het aandeel te wijzigen. Het koersdoel blijft 70 euro.

Het aandeel Galapagos steeg woensdag in het eerste handelsuur 0,1 procent naar 60,72 euro, bij een 1 procent hogere AEX.

- See more at: www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP-280916...
[verwijderd]
0
quote:

pardon schreef op 29 september 2016 08:47:

'Geen verrassing bij Galapagos'
Gepubliceerd op 28 sep 2016 om 10:05 | Reacties: 1 | Onderwerpen: biotechnologie
28 sep - 'Geen verrassing bij Galapagos'
Galapagos (28 sep)
57,950 0,000 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Galapagos heeft details bekendgemaakt over het vervolgonderzoek (fase 3) in de Verenigde Staten en Europa naar de werking van filgotinib bij bepaalde darmziektes. Het wachten is op de uitkomsten, die in de tweede helft van 2019 worden verwacht, schrijven analisten van KBC woensdag in een commentaar.

Volgens analist Michaël Vlemmix wijkt het tijdschema daarmee niet af van wat Galapagos eerder heeft gecommuniceerd. KBC ziet in de aankondiging dan ook geen aanleiding zijn koopadvies voor het aandeel te wijzigen. Het koersdoel blijft 70 euro.

Het aandeel Galapagos steeg woensdag in het eerste handelsuur 0,1 procent naar 60,72 euro, bij een 1 procent hogere AEX.

- See more at: www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP-280916...
Waarom herhaal jij dit allang bekende bericht?
[verwijderd]
0
quote:

JacobusJW schreef op 29 september 2016 08:49:

[...]
Waarom herhaal jij dit allang bekende bericht?
Lang weekend gehad denk ik..
Rotel74
2
quote:

janbeugel1967 schreef op 29 september 2016 09:08:

[...]

Lang weekend gehad denk ik..
Ik vind het
, laat ik het zo schrijven, "jammer" dat je dit invult voor een ander. Dit draagt niet bij, mijns inziens, aan een verbetering van de sfeer op dit forum
MtBaker
3
Ik sluit me hier bij aan dat gezeik wordt erg vervelend, zijn eerdere post met koersdoel was wel nieuw voor mij. Er zijn ook mensen die proberen een positieve bijdrage te leveren. dit draadje is sinds een jaar of zo meestal zo slecht dat niemand echt kijkt.
3.895 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 26,560
Verschil -0,560 (-2,06%)
Hoog 26,980
Laag 26,380
Volume 112.312
Volume gemiddeld 81.657
Volume gisteren 86.317

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront