Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hoge Raad: Staat misleidde niet rond Fortis

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 september 2016 11:36
    De keuze van Bos om "geen volledige info te geven"- en dus info achter te houden - mag dan met het oog op de stabiliteit van het financiële stelsel volgens de Hoge Raad gerechtvaardigd zijn, dan weerhoudt dit hem er, gezien de impact van zijn mededelingen, niet van de info die hij wel verstrekt in uiterst zorgvuldig gekozen bewoordingen te doen.
    Wanneer een goed geïnformeerd persoon als de Minister van Financiën de aandeelhouder geruststelt met de woorden dat "Fortis voldoende gefinancierd is" en dit blijkt kort daarop niet zo te zijn, dan valt dit voor mij onder het hoofdje "misleidend".
  2. ArthurAlkmaar 30 september 2016 13:05
    Inderdaad, Fortis was gered. We konden op 2 oren gaan slapen. Fortis was voldoende gefinancierd aldus Bos. En de smeerlap zei er ook nog expliciet bij dat het voor beleggers HEEL verstandig en slim zou zijn om meteen aandelen Fortis in te slaan, omdat je daar heel goed mee zou kunnen verdienen.
    En nog erger wordt 't als je dan tegen betaling mag meedoen aan collectieve claims in de hoop dat je dan -na jarenlang wachten en betalen- tenminste nog iets van je geld terug krijgt. en dat dan vervolgens blijkt dat alles zinloos geweest is.
    De banken en onze regering zijn niets anders dan grote goed georganiseerde roversbendes die elkaar ook nog eens de handen boven 't hoofd houden. En Jan met de pet is 't zaadje.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links