BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM nieuws

26 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Starbuck
0
Kijk dit zijn pas mooie projecten! Dit zijn geen lullige vergunningen die je er even doorheen jast ;-). Maar daar zitten heus wel knappe koppies op om dit in goede banen te leiden. Hopelijk nu start herstel richting de 5.

sowieso
0
BAM voert in opdracht van BPL groot onderhoud uit aan 67 appartementen in Amsterdam
Nieuwegein, 15 maart 2016 - In opdracht van BPL (het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw), vertegenwoordigd door vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance, start BAM Woningbouw begin april met het uitvoeren van groot onderhoud aan een woningcomplex in de Amsterdamse Helmersbuurt. Tegelijkertijd met de onderhoudswerkzaamheden past BAM isolerende maatregelen toe en optimaliseert zij de ventilatiemogelijkheden voor meer wooncomfort. In overleg met de Commissie voor Welstand en Monumenten krijgt het complex een esthetische vernieuwing die afgestemd is op het architectuurbeeld.

BAM vernieuwt verkeersknooppunt in Luxemburg
Bunnik, 15 maart 2016 - BAM heeft van de Luxemburgse overheidsdienst Administration Ponts & Chaussées opdracht verworven voor de reconstructie van knooppunt Dudelange-Burange. De opdrachtsom bedraagt bijna € 20 miljoen. Het project neemt vier jaar in beslag. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM Lux in combinatie met Galère, de Waalse infrabouwer van BAM.

Wilgenwende in Dordrecht
Wethouder Sleeking verricht officiële handeling Wilgenwende in Dordrecht
Uitbreiding plan met twee-onder-een-kapwoningen
Dordrecht, 15 maart 2016 - Vrijdag 18 maart om 14.00 uur geeft wethouder Piet Sleeking samen met kopers het officiële startsein voor de bouw van zes twee-onder-éénkapwoningen in het project Wilgenwende in Dordrecht. Opdrachtgever is de ontwikkelingscombinatie Wilgenwende CV, een samenwerking van AM en Amvest. Alle woningen zijn verkocht. Naar verwachting kunnen de toekomstige bewoners eind 2016 hun nieuwe huis betrekken.
www.bam.eu/nl/pers/persberichten

------------------------------------------------------

BAM Begins £18.4m Student Accommodation Project In Newcastle
www.construction.co.uk/construction-n...

------------------------------------------------------

Funding deal gives BAM go-ahead for Three Snowhill
BAM Construction, named preferred contractor back in June 2015, can now start work and is expected to complete its £90m contract by the end of 2018.
www.theconstructionindex.co.uk/news/v...
glasinlood
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--Bouwbedrijf BAM Groep ligt op koers om de eigen winstdoelstellingen te halen, waarmee in combinatie met een lager vermogensbeslag meer geld beschikbaar komt om dividend uit te keren. Dit schreef Theodoor Gilissen Bankiers maandag in een rapport.

Analist Joost van Beek heeft op basis van de resultaten in 2015 zijn winstverwachtingen voor dit jaar met enkele procenten verlaagd, maar is positiever geworden over de verbetering van de financiële gezondheid van de onderneming. Het bouwconcern mikt op een winstmarge (voor belastingen) van 2 tot 4 procent en dat is volgens de marktvorser haalbaar. Van Beek verwacht dat BAM in 2016 en 2017 een dubbelcijferige winstgroei zal realiseren "met een gezonde operationele kasstroom" door het werkkapitaal onder controle te houden.

De meeste afzetmarkten van BAM ontwikkelen zich volgens Van Beek goed, vooral de woningmarkt, en de analist wees tevens op de grote pps-projecten die inmiddels zijn binnengehaald. BAM is nog bezig met het opschonen van de orderportefeuille en het terugbrengen van de overcapaciteit. Dit zal volgens Van Beek dit jaar afgerond worden en levert een eenmalige kostenpost op van ongeveer 20 miljoen euro.

BAM haalt 30 procent van de omzet uit het Verenigd Koninkrijk en als het land uit de Europese Unie zou stappen, en het Britse pond daardoor daalt, dan is de invloed op de winstontwikkeling van het bedrijf negatief, aldus de marktvorser. Van Beek verwacht dat dit BAM enkele procenten winst zal kosten.

Het advies van Theodoor Gilissen Bankiers op BAM Groep blijft Aanbevolen. Van Beek vindt de huidige koers een aantrekkelijk instapmoment. Het koersdoel van de analist staat op 5,40 euro. Vrijdag sloot BAM Groep op 4,14 euro.


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


(END) Dow Jones Newswires

April 04, 2016 02:43 ET (06:43 GMT)

*Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden

In dit artikel


Fonds
Koers
Verschil
Verschil %
binck
KoopVerkoop
koersen
BAM 4,137 --- ---
ContactDisclaimerPrivacyverklaring
Buts
0
marcel13
0
Miljarden voor meer asfalt en spoor

Door BNR Webredactie
vrijdag 8 april 2016, 08:21

Het kabinet gaat miljarden extra stoppen in nieuwe kilometers asfalt.

Coalitiepartners VVD en PvdA zijn overeengekomen dat het zogenoemde infrastructuurfonds met twee jaar wordt verlengd. Dat betekent dat er in totaal ruim 10 miljard euro vrijkomt voor infrastructuurprojecten. Het fonds liep al door tot 2028; dat wordt nu dus 2030. Dit maakt het mogelijk nieuwe projecten op te zetten.

www.bnr.nl/nieuws/mobiliteit/508062-1...
[verwijderd]
0
Deze maar weer ff omhoog gehaald, voor alle BAM-nieuws

Is al weer oud nieuws, maar voor update draadje.

IJmuiden - De aanbesteding van de bouw van een nieuwe zeesluis in IJmuiden is gegund aan aannemersconsortium OpenIJ, bestaande uit BAM-PGGM en VolkerWessels-DIF. Technologie consultancybureau Altran is ingeschakeld door het aannemersconsortium om op verschillende manieren te ondersteunen bij de bouw van de vervanger van de Noordersluis.

drimble.nl/dossiers/onderneming-zzp/3...

Als er nieuwe opdrachten zijn dan deze hier en in het maanddraadje plaatsen?

Een idee?
26 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,788
Verschil -0,042 (-1,10%)
Hoog 3,814
Laag 3,758
Volume 577.058
Volume gemiddeld 1.424.137
Volume gisteren 705.352

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront