Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor Mittal October 2016

2.627 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 128 129 130 131 132 » | Laatste
snuf 14
0
quote:

snuf 14 schreef op 20 oktober 2016 13:14:

De koers gaat natuurlijk weer down in de aanloop naar het weekend. Zoals altijd bij Mittal. Het waardeloze management geeft helemaal niets om de aandeelhouders die investeren in hun bedrijf.
Binnen kort nog meer schulden maken door aankoop van ILVA. Beter uit stappen hier.
Die stropdassen es een keer vermanend toespreken doet wonderen...
Toekomstbeeld
0
quote:

debo schreef op 20 oktober 2016 20:44:

Ik krijg toch wel een beetje het idee dat MT momenteel meelift op de stijgingen van US-steel en Steel Dynamics. De vraag is of deze stijging morgen hier op de borden staat en/of ze het vast weten te houden. Beide genoemde aandelen zijn al wel wat terug gezakt. Weet iemand toevallig ook de reden voor de stijgingen? Kan er niks over vinden.
Vanaf 16:40 uur kun je een lat leggen langs het herstel vd verschillende staalbedrijven.

SD startte wel een uurtje eerder met herstel, eigenlijk gelijk vanaf de minus 4.5% bij de opening om 15:30 uur maar ging pas echt in de versnelling om 16:40 uur. De andere USA staalbedrijven en AM eigenlijk allemaal gelijktijdig om 16:40 uur. Op dat tijdstip moet er iets bekend gemaakt zijn.

Het moet nieuws zijn dat in de call van SD naar voren is gekomen. Dat verhaal van Brussel (zie het VODA nieuwsdraadje) speelt niet voor de USA bedrijven dus dat kan het niet zijn.

Morgen is donder vrijdag! Watch your wallet!
[verwijderd]
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 20 oktober 2016 20:46:

[...]

Speciaal voor jou omdat je nu short zit :-)

Heb de tekst nog iets aangepast trouwens want zag bij een tweede check nog dat de 6,58 USD ook een keer was geraakt als day-high dus er zijn in augustus in 10 dagen tijd twee aanvallen geweest op de 6,58 USD - 6,59 USD.

Hoe vaker die grens opgezocht wordt ..... hij zal een keer breken. Morgen in euroland is een grote kans en als het gaat gebeuren dan m.i. direct bij de opening. Ik blijf er weer af tot eind vd dag vrijdag.

P.s.:
ik zit inmiddels alleen nog met calls waarvan ik de aandelen morgen moet gaan leveren indien de koers boven de 5,70 euro sluit. Veel winst gemist bij die call posities maar toch ook leuke daghandel ritjes gemaakt.
Thanks Toekomstbeeld. Hopelijk daalt het dan nog een beetje anders gaat het wel geld kosten voor je. Heeft de rest het wel een beetje goedgemaakt dan? Ik vind die stijging in de VS een beetje vreemd, maar de markt heeft altijd gelijk natuurlijk. Toch denk ik dat ik mijn shorts er maar uit gooi voor het slot en dus verlies neem. Als MT morgen 1 1/2 procent hoger opent ben ik helemaal de sjaak natuurlijk.
Toekomstbeeld
0
quote:

debo schreef op 20 oktober 2016 21:00:

[...]Thanks Toekomstbeeld. Hopelijk daalt het dan nog een beetje anders gaat het wel geld kosten voor je. Heeft de rest het wel een beetje goedgemaakt dan? Ik vind die stijging in de VS een beetje vreemd, maar de markt heeft altijd gelijk natuurlijk. Toch denk ik dat ik mijn shorts er maar uit gooi voor het slot en dus verlies neem. Als MT morgen 1 1/2 procent hoger opent ben ik helemaal de sjaak natuurlijk.
Zeker, geschreven calls leveren bij stijgende koersen altijd winst op. Je zet de winst als het ware al vast op het moment vh kopen vd aandelen en het schrijven vd calls. Puur voor het behalen van maandelijkse rendement.

Had ik de calls niet gehad dan was de winst hoger geweest.

P.s.: morgen zijn alle zaken van vandaag verwerkt en blijft de stem én boodschap van slechts 1 spreker over en dat is die van William Dudley: de rente gaat zeker dit jaar nog omhoog!
Dus net voor het weekend iedereen wegwezen, rennen naar de exit! Wie short zit zal de winnaar zijn :-)
Toekomstbeeld
0
Fed-bankier duidelijk: 'Dit jaar nog een renteverhoging'
Foto: AFN
Gepubliceerd: 20 oktober 2016 18:10
Laatste update: 20 oktober 2016 18:10

De ECB zit vooralsnog stil, maar in de Verenigde Staten kunnen beleggers zich opmaken voor een renteverhoging.
Dat mogen we althans volgens Reuters opmaken uit opmerkingen van William Dudley, een van de invloedrijkste bankiers van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve. Hij zei expliciet dat er dit jaar nog een renteverhoging komt, als de Amerikaanse economie op de huidige koers blijft.

Het is een van de duidelijkste signalen vanuit de Fed zelf over een renteverhoging.

Een renteverhoging van een kwart procentpunt - op dit moment staat de rente op 0,5 procent - stelt volgens Dudley helemaal niet zo veel voor.

Door: finanzen.nl
[verwijderd]
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 20 oktober 2016 21:09:

[...]

Zeker, geschreven calls leveren bij stijgende koersen altijd winst op. Je zet de winst als het ware al vast op het moment vh kopen vd aandelen en het schrijven vd calls. Puur voor het behalen van maandelijkse rendement.

Had ik de calls niet gehad dan was de winst hoger geweest.

P.s.: morgen zijn alle zaken van vandaag verwerkt en blijft de stem én boodschap van slechts 1 spreker over en dat is die van William Dudley: de rente gaat zeker dit jaar nog omhoog!
Dus net voor het weekend iedereen wegwezen, rennen naar de exit! Wie short zit zal de winnaar zijn :-)

In dat geval moeten we de shorts maar vasthouden. ;-)
gpjf
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 20 oktober 2016 20:28:

[...]

Misschien begrijp ik je verkeerd dan excuses vooraf...... ik heb het niet over de omrekeningsfactor naar euros maar puur over de USD koersen dat die nu nog niet op het hoogste punt vh jaar staat.

Met 5,959 in euros hebben we vandaag wel een year-high gezien bij de notering van AM aan Euronext, maar met de zojuist hoogste koers vandaag van 6,56 USD is dat nog niet een year-high voor de yanks. Op 8 augustus werd namelijk tijdens de daghandel (dus niet de slotstand) de 6,59 USD als year-high genoteerd. Twee dagen later stonden de yanks weer op 6,29 USD.
Op 18 augustus was de day-high 6,58 USD en ook toen was de weerstand te groot want een dag later was de slotkoers 6,36 USD.

De kans is groot dat de yanks nog een keer afketsen op dit nivo.

Maar wie weet wat er gebeurd. Het is sowieso een vreemd dagje, zelfs voor AM.
Ik had het niet begrepen maar er was ook geen cynische ondertoon in mijn reactie bedoeld hoor. Lees jouw bijdragen overigens altijd met veel interesse .
joopie1980
0
quote:

debo schreef op 20 oktober 2016 21:17:

[...]In dat geval moeten we de shorts maar vasthouden. ;-)
Oei! Jij hoort een klein tapp'je in je achterhoofd. Die lage €4 klonk als muziek in de oren.

Wees voorzichtig.

Just follow the money! :))
[verwijderd]
0
Misschien morgen over 6. N.a.v. koers overkant. Expiratie kan wel roet in het eten gooien.

Suc6 forumgenoten.
[verwijderd]
0
Net onder de €6 gesloten in de US met een DOW en S&P heel licht in de min.
AM heeft in de US een sterk herstel laten zien van zo'n 25 cent vanaf day low. Puur naar slotstand gekeken in vergelijk met slotstand gisteren "maar" 5 cent (0.77%) erbij, dat is eigenlijk minder spectaculair dan het herstel dat zich vanmiddag voor deed doet vermoeden. Morgen zal AM wel boven de €5.95 openen mocht Azië vannacht niet in het rood eindigen, maar dan..?? Verwacht niet echt een spectaculaire expiratie morgen, de toon is daarvoor vandaag wel gezet vermoed ik en zal bewegen in de range van 5.90-5.97, maar dat is puur mijn aanname hoor. Misschien wel expireren op €6, dan zijn zowel een hoop forumgenoten als GS blij en kan de koers daarna weer inkakken zodat ik ook weer in kan stappen.. ;-)
Porscheknakker
0
Koersdoel GS is 6 euro, dus dat wordt sowieso bereikt. Daarna verwacht ik een terugval, omdat de staalproductie weer toeneemt en de cijfers minder zijn dan door de meeste forumgenoten verwacht.
Kogovus
0
quote:

Scalino schreef op 20 oktober 2016 18:18:

Zo, kom net thuis na een ellenlange file :-( en wat zie ik? AM in de plus! Had ik zeker niet verwacht!! Goed voor de zittenblijvers, jammer voor mij..
AM in US nu op eindstand van gisteren wat ongeveer overeenkomt met iets van €5.93. Eens zien of dat in de US nu ook een weerstand blijkt en dat ie weer afketst of er doorheen breekt.. alles kan nog natuurlijk: even oppompen en dan straks inkakken.. of blijven pompen..
"Easy does it" Scal, rustig aan. Een van deze dagen gaat er op basis van de behaalde KD een kleine correctie komen, wellicht niet veel, maar genoeg om met een goed gevoel in te stappen. Maak zelf kleine, onbeduidende, ritjes voor beleg op brood en een flesje wijn in het weekend. Expiratie vandaag dus vinger aan de pols.

Succes vandaag.
Archie Steelman
0
Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Aperam naar 52 euro
Gepubliceerd: 08:31
Koopadvies gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Aperam verhoogd van 46,00 naar 52,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

zie: www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/over...
Lech1
0
Zittenblijvers sla je slag !! #proficiat ik zie aantallen voorbij komen - niet normaal meer - aan de ene kant baal ik verschrikkelijk dat ik er uit ben.... maar iets zegt mij van , wacht maar even af en zie dan verder. Maar dit had ik ook echt niet verwacht hoor.
2.627 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 128 129 130 131 132 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 13:50
Koers 23,720
Verschil -0,390 (-1,62%)
Hoog 24,100
Laag 23,650
Volume 1.274.160
Volume gemiddeld 2.432.254
Volume gisteren 2.204.739

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront