Nokia « Terug naar discussie overzicht

Nokia Nieuws!

332 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
[verwijderd]
0
Volgens mij zijn we wel op de bodem, heb een klein beetje bijgekocht, voor de sport. Ja tis een drama, maar voor de zittenblijvers niks nieuws.
[verwijderd]
0
Nouja, ik ben al een zittenblijver sinds eind 2012...
Maar gezien de ontwikkelingen had ik deze vrije val dus écht niet verwacht, deze is echt aan de forse kant gezien de omstandigheden.
Diegy
0
quote:

deelaan schreef op 2 november 2016 14:38:

Nouja, ik ben al een zittenblijver sinds eind 2012...
Maar gezien de ontwikkelingen had ik deze vrije val dus écht niet verwacht, deze is echt aan de forse kant gezien de omstandigheden.
De vooruitzichten zijn dus goed voor Nokia? Word er dividend betaald? Klopt het dat er bijna alleen maar koop adviezen staan voor Nokia met gemiddeld koersdoel van 6 euro? Ik volg dit aandeel niet dus vandaar de vragen.
[verwijderd]
0
Dat is echt een hele brede vraag, ik zou zeggen blader even een paar pages door ;) Dividend ja, hierboven staat een linkje met koersdoelen en technische analyses, vooruitzichten zijn positief maar lange termijn.

Ik heb zelf op 3.86 mijn positie uitgebreid afgelopen vrijdag.
[verwijderd]
0
Wat een drama is Nokia en wat ben ik dom geweest dat ik niet heb verkocht toen het hoger dan 7,50 euro was. 5.68 is mijn prijs en Nokia gaat steeds maar 1 kant op en dat is naar beneden. Wat een kapitaalvernietiging. Ik had kunnen verkopen met meer dan 30% winst en heb nu 30% verlies! Bah!

Ben al sinds februari mijn vertrouwen kwijt in Nokia, maar wil ook niet met verlies verkopen. Samsung patent deal wat veel lager was dan verwacht. Alcatel overname wat nog steeds niet soepel verloopt. Overname van Withings, waar Nokia nog steeds niets mee heeft gedaan. Project OZO waar ze heel traag mee zijn. Vraag van 4G dat afneemt, terwijl 5G pas in 2018/2019 interessant gaat worden. Veel te veel dingen die laten zien dat Nokia niet goed bezig is. Smartphones waren een bewijs dat Nokia veel te langzaam was als het ging om veranderingen, met al hun andere producten hebben ze nog steeds lands van dezelfde trage mentaliteit.

Vrees echt dat het nog 2 jaar gaat duren voordat Nokia boven de 5,69 komt. Er is op dit moment geen reden voor Nokia om op korte hoger te gaan. Bij een negatief beursklimaat kan het wel lager. Hoop is op Q3 en Q4 cijfers and 2017 vooruitblik.
jessebrown
0
[verwijderd]
0
Nog een bewijs dat Nokia management geen idee heeft wat ze aan het doen zijn.

Sinds 2014 weten we dat 5G pas in 2020 komt en dat vanaf 2016 t/m 2018 investeringen in networks flink zal afnemen. Wat doet Nokia, ze kopen Alcatel. Als ze 1 jaar langer hadden gewacht was Alcatel 1/2 minder waard geweest.

Wat doen ze niet? Investeren in andere bronnen van inkomen. Ok ze doen het wel, maar veel te weinig en Nokia is veel te langzaam. Zo is er sinds april 2016 bekend dat ze Withings gaan overnemen. We zijn 6 maanden verder. November en december zijn de beste maanden voor consumer goods. Januari is de helft van de wereld bezig met afvallen en gezond zijn en geven daar veel geld aan uit. In oktober had Nokia nieuwe smart devices zoals weegschalen, phones en andere dingen moeten presenteren. Maar Nokia is veel te langzaam. Een cultuur van vergaderen om het vergaderen, waarbij beslissingen maanden duren in plaats van weken.

Nokia maakt sinds 2010 fout na fout en is te langzaam.
[verwijderd]
0
Ben het helemaal met je eens Lisa. Blijft echter een lange termijn project, dat weten we ondertussen al heel lang.
Heb veel geduld, maar dat wordt sinds 2012 flink op de proef gesteld, maar nog steeds vertrouwen.

Wat je wel altijd duidelijk ziet is die -4%/-5% op een item en dan die geleidelijke herstelfase. Er valt echt wel te handelen met dit aandeel. Ik ben met een kleine som aan de slag gegaan en ondanks hoge transactiekosten via ing kan ik toch nog telkens de juiste slagen maken.
Erg chebbi
0
Ik weet niet hoe uniek het product is, maar als Nokia hiermee een voorsprong heeft in de markt, dan lijkt me dat voor de stedelijke metropolen een lucratieve markt.
[verwijderd]
0
In eerdere posts heb ik het wel eens voorspeld. De comeback van Nokia in de smartphonemarkt wordt nu door Nokia zelf bevestigd. Werkend op het Adroïdplatform. Al jaren maak ik met veel plezier gebruik van Nokia smartphones. Maakt mij wel nieuwsgierig. Ter bevestiging hier de link

marketrealist.com/2016/11/nokias-retu...

Erg chebbi
0
• Ground-breaking broadband solution for airline passengers integrates satellite and LTE-based terrestrial network for superior performance
• Key milestones achieved for project, as test flight is successfully conducted in UK and live over-the-air connection achieved in Germany
• Construction of S-band satellite and rollout of approximately 300 LTE sites across Europe remains on track

Lopen ze toch weer aardig mee voorop. Het wordt in het vliegtuig net als in de trein. Iedereen aan het bellen/internetten etc....

N.B. Zag idd. dat link niet werkt..zal een nieuwe plaatsen.
Erg chebbi
0
www.nu.nl/gadgets/4325284/nokia-test-...

"Ik weet niet hoe uniek het product is, maar als Nokia hiermee een voorsprong heeft in de markt, dan lijkt me dat voor de stedelijke metropolen een lucratieve markt"
[verwijderd]
0
Heb op 4.05 vorige week donderdag wederom mijn positie vergroot.
Pensioensparen 3.0
332 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 3,374
Verschil -0,019 (-0,55%)
Hoog 3,414
Laag 3,354
Volume 101.462
Volume gemiddeld 154.403
Volume gisteren 111.565

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront