Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXLiveblog: Olie en Randstad

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 november 2016 09:22
    zo onze vriend vladimir is er nog eentje aan het aanwijzen(frankrijk fillon btw, bloomberg). verspeeld die hier zijn hand? of ging het te makkelijk in amerika en gaat die nog even door? van nou, ik doe er nog eentje in europa ook.

    ik weet niet zeker of ik het patroon goed zie. ik heb er ergens al eerder iets over gezegd. het lijkt alsof er oude bondgenootschappen voor 39-45 elkaar weer opzoeken. oude bondgenoten min duitsland en japan mag ik aannemen.

    zijn de zes hofmannetjes onder mijn tong ingeslagen. of is dit bluffpoker van de hoogte orde. is dit echt highroller, ultra highstakes poker?

    ik heb er al eerder even op de wereldkaart naar zitten kijken. ik wil niks suggereren. maar wie waren de bondgenoten van duitsland in de fasen 1939 tot en met 1940. zo hoppah, ga gewoon door met redeneren.

    maar dan is dit rpg op zijn best, en poker op zijn meest, en schaken op zijn hoogst. zakkie chips en een liter cola dan maar.
  2. [verwijderd] 29 november 2016 09:28
    als dit waar is. hypothetisch, dan blaast de propagandamachine vanuit moscow vrolijk hier zo in het westen. en op een zeer vernuftige manier. dan kent hij de bedrijven, zoals fb, youtube, google misschien beter dan ik in eerste instantie had verwacht, plus onze financiële systeem, en het ergste van alles, onze mensen.

    ik zou zeggen ik wil niks suggereren.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links