Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: De uitdaging...

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

326 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 ONN 29 november 2016 17:29
    quote:

    fred optie schreef op 29 november 2016 17:21:

    mijn familie woont in amerika bijna allemaal... in baltimore geweest? chicago detroit etc.... binnensteden gezien? amerika heeft zeer mooie natuur en rijke deln maar waar de "gewone" mensen wonen is een ander verhaall. vind ik dan..
    Detroit. Ja, daar noem je even wat op :)

    Maar armoe vind je (bijna) overal wel, niet alleen in Amerika.
  2. [verwijderd] 29 november 2016 17:33
    quote:

    ONN schreef op 29 november 2016 17:29:

    [...]
    Detroit. Ja, daar noem je even wat op :)

    Maar armoe vind je (bijna) overal wel, niet alleen in Amerika.
    vele vele amerikaanse steden... tuurlijk vind je overal armoe.. maar inamerika is het veel erger dan "overal" en dat was een stuk minder daar. er is daar geen vangnet. extreem erg extreem. letterlijk 1% heeft alles de rest nauwelijks wat. Das niet het geval in bv nederland of noorwegen... zelfs in rusland heb je in ieder geval een vangnet ...uitkeringen en gratis huisvesting etc. er zijn voorzieningen.. amerika heeft dat helaas niet.
  3. [verwijderd] 29 november 2016 17:36
    quote:

    impanis schreef op 29 november 2016 17:34:

    Moest belgie de last van wallonie niet moeten dragen zaten we ook bij de ontwikkelde landen.Spijtig genoeg wil wallonie niet mee.als je jaren alles krijgt dan wil je meer.Erg dankbaar zijn ze niet.verrottingspolitiek
    denk dat je gelijk hebt.. belgie vaak ook redelijk armoedig. iig niet nivo nederland. tikkie eronder.
  4. Student biologie 29 november 2016 17:55
    quote:

    wiegveld schreef op 29 november 2016 12:16:

    [...]

    USA en Nederland vergelijken is onjuist. USA heeft groot eigen achterland, wij niet. Dus protectionisme is erg slecht voor ons land denk ik.
    Populisme kan ook slecht zijn als wij ons achter onze dijken terugtrekken en er niet meer overheen stappen.

    Als muntunie uit elkaar valt door populisme / gedoe in Italie, frankrijk en Duitsland, dan denk ik dat dat op de k.t. ook desastreus is voor beurs. Italië verklaart denk ik deel verschil met Dow
    Dat denk ik ook.
    Maandag wordt spannend denk ik. Zo wel ja als nee is eigenlijk niet goed.
    Bij ja kan er in de toekomst sneller de grondwet worden veranderd waardoor er mogelijk kan worden gemaakt dat een referendum wordt gehouden over het verlaten van de Europese Unie. Bij een nee komt er gelijk een partij die uit de euro wil maar waardoor het iets langer gaat duren voor dat de grondwet kan worden veranderd en er referenda mogelijk worden over internationale onderwerpen. Als het een Ja wordt en Renzi vertrekt alsnog dan wordt het helemaal tricky! Ik zit zowel short als long. Verwacht dat komende maand nog spannend wordt. Maandag uitslag van het referendum en einde van de maand de rente. Bovendien lijkt de USA ook niet echt meer up te willen aangezien er veel goed nieuws naar buiten kwam.
  5. Student biologie 29 november 2016 17:57
    quote:

    Reigâh schreef op 29 november 2016 17:13:

    [...]

    Al googelend kwam ik dit verhaal tegen :))

    Eindhoven

    Wonen in Eindhoven is als enthousiast op een fiets zonder zadel springen. Het lijkt een leuk vooruitzicht, maar je eindigt altijd met stuk staal in je prostaat op de Eerste Hulp. Wil Culturele Hoofdstad van Europa worden, wat hetzelfde zou zijn als Kluun die de Nobelprijs voor de Literatuur wenst. Eindhoven is vooral hightech bullshit en boerenpretentie. Bij Eindje bekruipt ons altijd het gevoel dat de stad en haar industrie gesticht zijn door een buitenaards superras dat lang geleden is terug gekeerd naar haar moederplaneet. Waarna Brabanders al kwijlend en brallend de stad in strompelde en zo het misverstand ontstond dat Brabanders technologisch en qua beschaving in staat zijn tot meer dan alleen als een stel primaten met twijgjes in andermans poepert te roeren. Eindhoven is een leugen, willen we maar zeggen.
    Heb toevallig een kamer in Eindhoven, best een leuke stad. Iedereen is vriendelijk naar elkaar. Ook veel roering. In ieder geval wat anders dan West-Friesland.
  6. [verwijderd] 29 november 2016 18:06
    NEW YORK (AFN) - Het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie is in november flink gestegen. Dat maakte marktonderzoeker Conference Board dinsdag bekend.
    De graadmeter die het vertrouwen weerspiegelt, kwam uit op 107,1, tegen een herziene 100,8 in oktober. Economen hadden in doorsnee een niveau van 101,5 verwacht.

    Veel vertrouwen in Dik Trump
326 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links