Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brexit raakt groei Britse bedrijven nog niet

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. Go with the flow 4 december 2016 13:31
    Goed nieuws!!!!! Maar ook nieuws om vreselijk te lachen om de angst aanjagers vlak voor het referendum.

    Dit nieuws geeft hoop voor een gewenst noodzakelijke downgrading van het Brusselsapparaat, weg met de veel te hoge, op machtsbeluste gevoelens gebaseerde, kosten. Terug naar het model EEG, normaal handelen met elkaar en respect voor elkaars culturen.
  2. forum rang 6 Chiddix 4 december 2016 14:29
    Je geloofwaardigheid krijgt een flinke knauw wanneer je voor en na referendums uitspraken doet als politici waar achteraf niet veel van klopt. Na nader onderzoek blijkt, dat politici bepaalde dingen gingen roepen waarmee ze iets anders beogen. Zelfde geldt voor mevr Lagarde van het IMF. Vreselijke bangmakerij , om referendums te beinvloeden. Laat ik Juncker maar buiten beschouwing.
  3. Geefgas 4 december 2016 18:39
    Heb je toevallig nog wat Engelsen gesproken laatste tijd?

    Want de goede cijfers komen met name vanwege toegestroomde buitenlanders die zich suf kopen vanwege lage pond maar voor Engelsen is alles inmiddels al wel duurder geworden. De gewone man voelt het in zijn portemonnaie, hij kan voor zijn salaris minder kopen. Vraag het aan de Engelsman op straat en iedereen zal bevestigen dat ze nu al het verlies aan koopkracht zien.

    Het is maar wat je wil beste mensen maar ik pas hiervoor. Zou het heel vervelend vinden als mijn salaris niet omhoog gaat maar alle producten in de winkel wel duurder worden. ...

    PS; in Engeland zijn heel veel spijt optanten en ze schatten in dat indien er nu een breit referendum zou worden gehouden dat nog maar ruim 1/3 voor Brexit zou kiezen. Zoals ik al zei, het is maar wat je wil maar soms is het goed om gewoon de naar de man van de straat te luisteren.
  4. Geefgas 4 december 2016 18:44
    PS 2; Brexit is nog niet eens gestart dus kop van artikel slaat als tang op varken, pas als artikel 50 in werking gaat treden dan start de onderhandeling en daarmee de barrières voor Engeland en gepaard gaande economische teruggang.

    Het enige dat tot op heden is gebeurd is val van Britse pond.
  5. forum rang 6 Jestbread 4 december 2016 19:37
    Oh boy, ik verwacht op een forum als IEX toch wel mensen die iets verder kunnen kijken dan hun neus lang is. Verder alles wat Geefgas zegt.

    Vooralsnog is Brexit er nog niet dus nogal logisch dat nog niet alles is ingestort. Verder zijn ongeveer alle macrocijfers lager uitgevallen voor GB dit lopende jaar en is de pond dus flink gezakt terwijl prijzen hetzelfde blijven. Maar goed, lul allemaal maar een eind verder. Het is best treurig om te zien hoe gretig elk berichtje wat enigszins positief over Brexit is wordt aangepakt om je eigen meninkje weer door te drukken.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links