Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Eindfase short squeeze

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

227 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2016 08:53
    it makes no sense, een jaar lang roepen dat we door de 458 breken en dan, vanaf het moment dat het eindelijk gebeurt, 2 weken nadrukkelijk waarschuwen voor een correctie.
    De belegger zit dus een jaar op iets te wachten en als het eindelijk
    gebeurt moet hij verkopen want het gaat weer down....

    Het is alsof een voetbalspeler een jaar op de bank zit, hij mag dan eindelijk spelen, maar na 5 minuten wordt hij weer van het veld gehaald.
  2. [verwijderd] 21 december 2016 09:08
    dax opweg naar sl sh gam doen, je kan erop wachten elke keer, gisteren lokken en net niet, de volgende dag wel.
    Tot het bot mes short proberen uit je portfolio te krijgen die bankiers of net niet af laten gaan, dan meteem draaien, en long sqeeze of sh.

    Drommels drommels en noggggg eeeeens drommmels, shorts worden mega aan de tand gevoeld of opereren zonder verdoving.
  3. [verwijderd] 21 december 2016 09:23
    Dax is groots flesse de boel, elke sl sh moet uitgetikt worden of tot op 1 haar na net geen gam. Proberen om zelf voor mega goedkoop de sqeese te krijgen.

    Al dat up gedoe heeft niks meer met vertrouwen te maken, gratis even gam doen elke eker en geld van andere snel binnen harken, helemaal niet meer met riele cijfers van en bedrijf en staatsleningen.

    Italie banke valt om, en in frankrijk ook al 1.
  4. Manofaction 21 december 2016 09:24
    Ja, inderdaad over bought en de boeken gaan dicht en de onzekere rotzooi er nog even uit. Kerstmis sale zullen we maar zeggen en had het wel 1 dag eerder verwacht. Vorig jaar hetzelfde na de renteverhoging. Nu nog even naar AH om wat Unilever spul in te slaan en een Appletje iPhone voor de kinderen, want het kan er vanaf.
    Dit jaar nog even dank aan Trump en nu tegen het eind de VIX en het glas omhoog, dan was het toch nog een goed jaar. Goeie kerst allemaal.
  5. [verwijderd] 21 december 2016 09:26
    "Onduidelijkheid betreffende het toekomstige beleid van Trump, onzekerheid rond de redding van Italiaanse banken, de start van de Brexit onderhandelingen in maart, verkiezingen in Duitsland, Frankrijk en Nederland, aanslagen met dodelijke afloop her en der, het doet beleggers allemaal niets. Het jaar 2016 wordt met een nooit vertoonde rally afgesloten, met een steile beweging naar boven waar geen einde aan komt. De term risico komt niet meer voor in het beleggerwoordenboek. Ik ben benieuwd wanneer we schipbreuk lijden. Alle genoemde punten zijn namelijk risico's van de eerste orde, ook al zien beleggers ze niet. Waar de huidige opmars gaat eindigen kan ik u niet zeggen, de grafieken geven er geen enkel houvast voor."

    Ad Nooten
227 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links