Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Majedie kleiner in Delta Lloyd

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 7 januari 2017 16:40
    Ook ik heb mijn belang in delta afgebouwd,de reden:ik beurde 10% dividend,maar de koers viel 20% naar beneden,per saldo 10% verlies.
    Ook gisteren wilde het aexje weer niet,ik had net nog een paar shelletjes gekocht,van mijn zuur verdiende krantencenten,maar nee hoor,die grote brombeer wilde voor geen meter,ondanks dat de oil leuk pluste.
    Het krantenverhaal was vandaag een drama,5 minuten nodig om met 40 kg kranten tegen de dijk op te komen,daarna 4 uur glijden en glibberen,ik heb mezelf maar een schouderklopje gegeven,dat ik met alles er op en er aan en nog heel ook!!! toch weer thuis gekomen bent,als je dan nog even kunt nagenieten van een stevig stijgend kranten aandeel dan verzacht dat de pijn aanmerkelijk,maar nee hoor,ook shelletje glibberde naar beneden,helaas,pindakaas!
    Eerst maar eens gaan genieten van van een heerlijk weekeinde,we wilden vandaag naar den dom in utrecht,met zijn weergaloos mooie Batz orgel en mijn grote vriend Jan Hage achter de klavieren,dat is altijd een compleet feest!!
    Vanavond wilden we naar het gigantische laurensorgel in rotterdam,maar gezien de weersomstandigheden,hebben we de boel maar af geblazen,ik ben zelf maar achter de klavieren gekropen en heb op de computer het schitterende laurens orgel op gezocht,na een aantal mooie zachte bewrkingen,ben ik met een voluit juichend orgel met een paar machtige Regeriaanse slotaccoorden geeindigd,hopenlijk gaat die reus maandag er nog als een dolle stier vandoor,maar voor eerst een fijn,gezegend weekeinde toegewenst!! Sjaloom!!!
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links