Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Old Mutual kleiner in Delta Lloyd

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 4 februari 2017 11:10
    Van mij hoeft delta ook niet meer,het enigste wat ik er van gebeurd heb is een leuk dividend,voor de rest was het kraken en knarsen.
    Van de week kon ik het aexje niet baas,helaas verongelukten vrijdag de gronstoffen en dermate heftig,dat ik er met de andere groene fondsen niet uitkwam en toch de week rood af moest sluiten en aangezien de week fel rood begonnen was moest ik toch een verlies van0,6% nemen,helaas!
    Zou ik toch het gewicht van mijn grondstoffen positie nog wat moeten verkleinen,daar heb ik niet veel zin in,want ik geloof dat zij bij aanhoudend mooi weer op de beurs het meeste gaan stijgen en bij minder mooi weer zullen zij het minste dalen.
    Dus denk ik dat ik Dalm en krantencenten ga gebruiken om het evenwicht wat bij te sturen,ook komt het dividend seizoen er aan,wat dat betreft moet er op de beurs een hele omschakeling plaats vinden richting het amerikaanse systeem, met maand en kwartaal dividenden,dat is 10x handiger en leuker dan maar 1x per jaar een dividend,dus nederlandse bedrijven,zorg er voor dat veel meer vaderlanders dichter bij huis blijven,verhoog jullie dividend en ga het maandelijks uitkeren,dan zul je eens zien hoeveel hollanders voortaan jullie aandelen kopen!!
    Eerst maar eens lekker van de rust van het weekeinde genieten,heerlijke eeuwige rijkdom bijtanken en dan maandag bij gezondheid het eerste maand dividend van onze neerlandse aa ndelen gaan beuren,Sjaloom!!!
  2. [verwijderd] 4 februari 2017 11:24
    De strijd is gestreden helaas. Het is niet eerlijk verlopen, maar je doet er niets aan. Iedereen moet nu tegen deze lage koers hun aandelen verkopen. Het is veel minder dan ze voor naar de beurs zijn gegaan. Het is geen succes geworden en kleine verzekeraars worden door DNB de nek omgedraaid.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links