Brunel « Terug naar discussie overzicht

BOD?

780 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
stockkie
0
ik verwacht dat de resultaten voor NL en Duitsland boven verwachting zijn. De olie & gas tak zal wel flinke klappen hebben gekregen en dat zal drukken op het resultaat. Verwacht positieve outlook en ook dit jaar weer superdividend
[verwijderd]
0
Geen idee wat de cijfers zijn. Olie blijft een moeilijk verhaal i.t.t. de staal bedrijven. Maar wie weet, weet Brunel te verrassen i.t.t. de gebruikelijke ontvangst van de kwartaalresultaten. Vandaag ligt handel op zijn gat en misschien blijft dat wel tot 24 februari.
[verwijderd]
0
Telkens wordt er in de eindveiling flink binnen geharkt. Nu toch weer in de plus geëindigd. Volgende week ga ik weer bij dips bijkopen.
[verwijderd]
0
Vandaag is er duidelijk meer volume en beweging. Lijkt erop, dat partijen in aanloop naar de cijfers nu al positie gaan kiezen. Inmiddels mijn portefeuille flink gecashd, ook Brunel, die maakt nu bijna 50% van mijn aandelenportefeuille uit, en eigenlijk is dat vrij link. Maar goed, zonder risico geen winst.
[verwijderd]
0
mooie plus en net volume met dank aan de mooie cijfers van Randstad, jaja de verwachtingen zijn hoog!
stockkie
0
vergeet jij dat het aandeel gewoon op 18 euro hoort te staan? als er ook maar iets positiefs wordt gebracht de 24ste dan pakken we die 18 euro ook
Nel
0
[verwijderd]
0
Die eindveiling was wederom vreemd vanwege de flinke tik omlaag. De afgelopen weken ging bijna steeds de koers in de eindveiling nog een stuk omhoog. Blijft raar op zo'n positieve dag als vandaag.
[verwijderd]
0
Zo weer gecahsd; nu is Brunel niet langer meer overwogen in mijn portefeuille. Je moet het lot niet tarten.
effegenoeg
0
quote:

alrob schreef op 15 februari 2017 10:15:

Zo weer gecahsd; nu is Brunel niet langer meer overwogen in mijn portefeuille. Je moet het lot niet tarten.
Even voor tienen en koersval van een dubbeltje.
Wil je dat niet meer doen!
[verwijderd]
0
haha, die koersval is aan het slot van de dag weer ongedaan gemaakt. Ik had per abuis teveel verkocht (verkooporder werd abuis door mij nog een keer gegeven) en die heb ik later weer teruggekocht. Dus weer overbodige transactie kosten gemaakt en nog wat koersverlies ook. Hoe dom kun je handelen. Vanavond maar minder uitbundig gegeten en enkel water gedronken, ook al wilde ik proosten op mijn Heineken-winst.
stockkie
0
jaja ook vandaag wordt er flink getrokken aan het aandeel, relatief grote bestens order ( 12K) na opening om vervolgens weer gedumpt te worden, rest van de dag heeft het aandeel nodig om verlies weer goed te maken.... touwgetrek!!
[verwijderd]
0
Vandaag toch weer meer verkocht, en nu is Brunel onderwogen in mijn portefeuille. De koersval van Arcadis heeft mij wat huiverig gewaagd en de komende cijfers zijn natuurlijk een risico. Zou zonde zijn als winst weer verdampt. De winst van de afgelopen weken dus maar genomen en meer aan de zijlijn. Geldt trouwens voor mijn hele portefeuille. Ik vertrouw de markt voor geen cent. Het is dit jaar veel te goed gegaan tot nu toe; die correctie zal toch echt eens komen.
[verwijderd]
0
wel opvallend dat zodra er een leuke plus op de borden staat er een partij gaat dumpen om de koers te drukken, waarom, waarom......?
[verwijderd]
0
Ik denk omdat de cijfers eraan komen volgende week en dus men , net als ik, wat minder risico neemt en verkoopt, als er een plusje is.
Je ziet bij Arcadis wat de koers doet als de cijfers tegenvallen en bij Brunel is ook nog een behoorlijk neeraarts risico aanwezig. Ik beschouw Brunel dan ook al een volatiel, gok, aandeel.
[verwijderd]
0
En wat als meneer van Barneveld de 24ste verteld dat hij de Energie tak heeft verkocht, mis je de rit omhoog...
[verwijderd]
0
Nee die mis ik dan niet, enkel met minder aandelen. En als de koers verder zakt pak ik toch weer wat op, maar geen 8k meer als eerder.
[verwijderd]
0
En vanmiddag weer bijgekocht, de koers zit toch echt in een heen en weer bootje. Betaal me blauw aan transactiekosten, maar het levert wel winst op, tot nu toe.
[verwijderd]
0
Vrijdag de jaarcijfers; wellicht wat meer reuring en meer reacties op dit forum. Woensdag lezen we misschien al de verwachtingen van de analisten.
Ik ben benieuwd of er een einde komt aan die 3-maandelijkse teleurstellingen.
780 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 9,920
Verschil -0,160 (-1,59%)
Hoog 10,040
Laag 9,920
Volume 28.177
Volume gemiddeld 63.488
Volume gisteren 34.011

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront