Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Draadje OT, bijzaken & geleuter in de marge!

3.327 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 163 164 165 166 167 » | Laatste
aston.martin
2
quote:

abelheira schreef op 21 februari 2017 20:03:

[...]
Wat denken onze specialisten van het forum hierover (Aston Martin, Pe26, Neeltje B en ...)?
Passage uit onderstaand artikel:

Gilead (Nasdaq: GILD) may now use the voucher to potentially speed up approval of any drug that treats a serious or life-threatening disease that affects people up to age 18.

www.bizjournals.com/boston/news/2017/...

Volgens mij voldoet filgotinib niet aan die omschrijving.

[verwijderd]
0
About the Rare Pediatric Disease Priority Review Voucher Program

The program is intended to encourage development of new drug and biological products for prevention and treatment of certain rare pediatric diseases. A PRV may be issued to the sponsor of a rare pediatric disease product application and would entitle the holder to priority review of a single New Drug Application or Biologics License Application, which reduces the target review time and could lead to an expedited approval. The sponsor receives the PRV upon approval of the rare pediatric disease product application and it can be sold without limitation, subject to applicable FDA requirements for filing and use.

In USA lijden 300.000 kinderen aan JIA (Juvenile Idiopathic Arthritis).

Laatst twitterde BSA dat bij EMA een Adoption-verzoek voor Filgotinib onderhanden was voor starten studie in EU aangaande JIA.

De discussie na aanvraag bij de Paediatric Commission verkeerde in laatste stadium.

JIA (jeugdreuma) kan ernstige vormen aannemen en doet zich voor in aantal verschillende vormen.

Als deze studie door Gilead wordt opgestart (POC?) zal eerst de werkzaamheid bewezen moet worden.

Denk dat deze PRA voor ander medicijn is aangekocht.
[verwijderd]
0
De Tijd
Icahn stapt in Bristol-Myers Squibb

De beleggersactivist Carl Icahn heeft volgens Dow Jones een ‘groot belang’ opgebouwd in het Amerikaanse farmaconcern Bristol-Myers Squibb
BMY 0,35%
(BMS). Hoe groot is niet bekend.
Als de instap van Icahn wordt bevestigd, betekent het een versnelling van de activiteit van hefboomfondsen rond BMS. Beleggers en analisten speculeren op een mogelijke overname van BMS nadat de groep in acht maanden zowat 30 miljard dollar aan marktwaarde zag verdampen door tegenvallende resultaten van kankermedicijnen.
Het nieuws over de instap van Icahn deed de koers van BMS in de nabeurshandel 4,8 procent opveren.
[verwijderd]
1
De Tijd
Pfizer schrapt noteringen in Londen en Zürich

Als reden geeft ’s werelds grootste geneesmiddelenproducent (naar omzet) de beperkte handel of liquiditeit op. De hoofdnotering van Pfizer
PFE 0,00%
is in New York.
[verwijderd]
0
De Tijd
Bayer zakt na gemengd jaarrapport

Het Duitse concern Bayer, actief in chemie, farma en ‘life sciences’, behaalde over 2016 recordcijfers voor omzet en ebitda (bedrijfswinst voor afboekingen en afschrijvingen). De omzet ging 1,5 procent hoger tot 46,8 miljard euro, de gezuiverde ebitda steeg 10,2 procent tot 11,3 miljard euro. Vooral de farma, waar de omzet 7,3 procent hoger schoot, was de motor van de goede resultaten.
voda
0
Beursblik: MDxHealth realiseert stevige omzetgroei

Omzetgroei op jaarbasis van 83 procent verwacht KBC Securities.

(ABM FN-Dow Jones) MDxHealth heeft in 2016 de omzet stevig zien groeien, mede door mijlpaalbetalingen en royalties en ConfirmMDx. Dit stelden analisten van KBC Securities woensdag in aanloop naar de definitieve jaarcijfers van het Belgisch-Nederlandse biofarmaceutische bedrijf.

KBC Securities verwacht dat MDxHealth in het afgelopen jaar een omzet heeft gerealiseerd van 32,2 miljoen dollar, goed voor een groei van 83 procent ten opzichte van 2015. In januari stelde MDxHealth nog op koers te liggen om over 2016 een omzetgroei te behalen van meer dan 60 procent, mede door een "aanzienlijke" toename in de goedkeuring van de vergoeding voor ConfirmMDx. ConfirmMDx is een prostaatkankertest van het concern uit Herstal die vorig jaar door diverse Amerikaanse verzekeraars werd opgenomen in hun pakket.

Het grootste deel van de omzetgroei zal volgens KBC Securities dan ook toe te schrijven zijn aan ConfirmMDx. Verder ontving de biofarmaceut mijlpaalbetalingen en royalties van ExactSciences en Cologuard, zo merkten de marktvorsers op.

KBC Securities mikt op een brutowinst van circa 21 miljoen dollar, maar ook op een stijging van de operationele kosten van 25 miljoen dollar in 2015 naar 34 miljoen dollar in 2016. Volgens de analisten investeerde MDxHealth afgelopen jaar meer in marketing. Als gevolg zal het operationeel resultaat met 13,5 miljoen dollar lager uitvallen dan de 14,5 miljoen dollar een jaar eerder.

De kaspositie van MDxHealth zal naar schatting van de analisten ultimo 2016 rond de 31 miljoen dollar zijn uitgekomen, mede door de kapitaalverhoging van 22,6 miljoen dollar in november vorig jaar.

Volgens KBC Securities zal de winstgevendheid van de onderneming in de komende jaren verbeteren, waarbij AssureMDx de eerste verkoopresultaten zal laten zien. De marktvorsers hopen hierover meer duidelijkheid te krijgen in de jaarcijfers van de biofarmaceut, die donderdag voorbeurs worden gepubliceerd.

Op een groene beurs verloor het aandeel MDxHealth woensdag 0,5 procent op 5,53 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Overnameprooi

Farmaceut Bristol-Myers Squibb lijkt hoger te gaan openen. De activistische investeerder Carl Icahn heeft een belang in de onderneming genomen. Naar verluidt vindt Icahn de farmaceut, mede gelet op de medicijnen die bij het bedrijf in de pijplijn zitten, een geschikte overnameprooi.

www.iex.nl/Nieuws/ANP-220217-190/Wall...
voda
4
Galapagos deel 11

door Jan Kolkman | 2 februari, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Wat zou Gilead graag die overname willen doen! Galapagos overnemen!! Desnoods voor 5 miljard dollar, wat een overnamepremie van ten opzichte van beurswaarde van nu van 3,14 miljard dollar zou betekenen van 59 procent.

Seeking Alpha schrijft er in een rapport van 1 februari 2017 dit over:

“Gilead could do an excellent acquisition if it would buy Galapagos,
even for $5B. Besides the other products in its pipeline and its
techmology platform, Filgotinib alone could be interestting enough
to justify the acquisition.”

Het voordeel van Filgotinib ten opzichte van andere alternatieven is dat het een pil is, je hoeft niets te injecteren.

Gilead heeft zich gecommiteerd aan een zogenoemde standstill. Dat houdt in dat het Amerikaanse bedrijf heeft beloofd voorlopig geen overnamebod op Galapagos te doen.
Galapagos zit in Fase 3 met drie kandidaat-medicijnen, namelijk voor de behandeling van
Reumatoïde arthritis (RA)
Ulcerative colitis (UC) en
De Ziekte van Crohn (CD)
De pijplijn is bepalend voor de toekomst van welke biotech dan ook. En die van Galapagos bevat nog een aantal interessante kandidaat-medicijnen die in een vroegere fase verkeren.

De deal die Gilead in december 2015 sloot met Galapagos hield, naast een betaling van 300 miljoen dollar voor de licentie betreffende Filgotinib en de aankoop van nieuwe aandelen Galapagos ter waarde van 425 miljoen dollar, ook een lock-up periode in, waardoor Gilead geen aandelen Galapagos moet kopen of verkopen. Galapagos wilde een lock-up periode van vijf jaar, terwijl Gilead één jaar ingedachten had. Als we Seeking Alpha mogen geloven, dan eindigt die lock-up periode aan het einde van dit jaar, dus na twee jaar.

Seeking Alpha gaat er van uit dat Gilead er goed aan zou doen Galapagos zo snel als maar mogelijk is over te nemen. De mijlpaalbetalingen die Galapagos gaat ontvangen, gesteld dat de ontwikkeling van de Fase 3 onderzoeken succesvol is, kunnen oplopen tot 1,35 miljard dollar.

En zodra het medicijn Filgotinib dan op de markt is toegelaten, stromen de royalties binnen en die starten vanaf 20 procent van de omzet.
Seeking Alpha verwacht dan ook dat Gilead een poging zal doen Galapagos over te nemen, zodra de lock-up periode voorbij is. Galapagos heeft nu een beurswaarde van 3,14 miljard dollar, wat slechts 10 procent uit maakt van de cash van Gilead.

Het nadeel van de gangbare medicijnen voor RA is dat zij het menselijk immuunsysteem onderdrukken en daardoor het risico op infecties vergroten. Deze medicijnen hebben ook ernstige negatieve bijwerkingen zoals misselijkheid, buikpijn en het kan ernstige schade toebrengen aan de longen en de lever.
De wereldmarkt voor RA-medicijnen is groot en snel groeiend. In de tien grootste landen, qua gezondheidszorg, was de omzet in RA-medicijnen 15,6 miljard dollar in 2013 en er wordt een groei verwacht tot rond de 19 miljard dollar in 2023.
De markt voor CD-therapieën was in 2012 zon 3,2 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 4,1 miljard in 2022 en de markt voor UC behandelingen zal toenemen tot 6,6 milhjard dollar in 2022. Hieruit blijkt dat het totale mogelijke marktvolume voor RA, CD en UC dan samen bijna 30 miljard dollar groot is.

Seeking Alpha verwacht dat Filgotinib één van de meest voorgeschreven medicijnen zal worden in de RA markt.

Naast de drie ziektes waarvoor Filgotinib nu in Fase 3 zit wordt onderzoek gedaan of het middel ook kan worden ingezet voor de behandeling van Psoriasis en Atopische Dermatitis (eczeem). Zo zou Filgotinib alleen al interessant genoeg kunnen zijn om de acquisitie te rechtvaardigen.

En als de lock-up periode eind dit jaar afloopt, zou het mij niet verbazen als een andere farma-gigant dan Gilead een poging zou doen om Galapagos over te nemen op een moment dat die periode nog niet voorbij is. Zodra dat het geval is, is ook de standstill voor Gilead voorbij. Deze mag dan ook een tegenbod uitbrengen hetgeen een felle stijd zou kunnen worden. Laten we hopen dat Onno van de Stolpe, de CEO van Galapagos en de langst zittende Chief Executive Officer van de aan de Amsterdamse beurs genoteerde bedrijven, de druk zal kunnen weerstaan en de overname van Galapagos zal weten te voorkomen. Wanneer Van de Stolpe daarin slaagt zul je ongetwijfeld een koersdaling zien, maar uiteindelijk zal dit meer winstgevend zijn voor de lange termijn aandeelhouder.

Waarom ik als aandeelhouder van Galapagos tegen zo’n overname ben?
Omdat de lange termijn aandeelhouder uiteindelijk meer gebaat is bij een voortbestaan van een zelfstandig en succesvol Galapagos. We moeten namelijk wel bedenken dat de overnemende partij er brood, met ruim beleg, in ziet de onderneming van de beurs te halen.

stockpicker-signaal.nl/galapagos-deel...
voda
0
Beursblik: sterke resultaten en veelbelovende outlook MDxHealth

KBC Securities handhaaft koopadvies.

(ABM FN-Dow Jones) MDxHealth heeft in 2016 sterke resultaten geboekt en gaf een veelbelovende outlook voor het lopende jaar af. Dit stelde analist Michaël Vlemmix van KBC Securities donderdag in reactie op de jaarcijfers van het Belgisch-Nederlandse biofarmabedrijf.

MDxHealth zag de omzet afgelopen jaar met 70 procent stijgen naar 30,0 miljoen dollar. Analisten van KBC Securities hielden vooraf rekening met een stijging van 83 procent naar 32,2 miljoen dollar. Vlemmix sprak van een "duidelijke verbetering" van de resultaten in 2016, waarbij de doelstellingen van het bedrijf werden bereikt.

Voor het afgelopen kwartaal kwam de marktvorser uit op een omzet van 7,9 miljoen dollar voor MDxHealth, hetgeen evenwel lager was dan de omzet uit het derde kwartaal maar in lijn wanneer seizoensgebonden invloeden worden meegewogen.

Het bedrijf verwacht voor 2017 een groei van 55 tot 75 procent voor de omzet uit producten en dienstverlening. Vlemmix noemde de outlook veelbelovend in termen van groei, waarbij het verder terugbrengen van de operationele verliezen "absoluut een plus" is.

KBC Securities handhaafde het koopadvies op MDxHealth met een ongewijzigd koersdoel van 6,50 euro. Op een rood Damrak koerste het aandeel MDxHealth donderdagochtend 1,2 procent hoger op5,61 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Opop
0
Huidige aandelenmarkt een zeepbel? Column vanmiddag in het FD

'Kijken naar knappende zeepbellen'
Goed nieuws: zeepbellen zijn veel zeldzamer dan iedereen lijkt aan te nemen! Of althans, dat is de conclusie die William Goetzmann trekt op basis van een historische data-analyse van ruim veertig internationale aandelenmarkten.
Zo becijfert hij dat een verdubbeling van een beurs die in drie jaar plaatsvindt in slechts 10% van de gevallen gevolgd wordt door een correctie waarbij alle opgebouwde winst weer moet worden ingeleverd. Tegenover deze 10% klassieke boom-bust uitkomst staan echter ook 5% gevallen waarbij de beurs na drie jaar alsnog een tweede verdubbeling laat zien. Mede op basis van die observatie komt hij tot de conclusie: Bubbles are booms that went bad. Not all booms are bad.
Die zucht van verlichting, die last die van onze schouders valt! Na twee grote zeperds gedurende de afgelopen twintig jaar was 'bubble watching' uitgegroeid tot de favoriete hobby van menigeen, met als gevolg dat je door de virtuele zeepbellen het bos niet meer kon zien. Bitcoin, Europese staatsobligaties, Chinese aandelen, bedrijfsobligaties in de VS, Amerikaanse biotech, start-ups: bubbels, bubbels, bubbels. Blijkt het gelukkig allemaal wel mee te vallen…
Nou ben ik de eerste die het toejuicht dat we niet al te spastisch moeten doen over een markt die eens een keertje omhoog gaat, maar in dit geval zitten er toch wel wat haken en ogen aan het bewuste onderzoek. Zo definieert Goetzmann een zeepbel als een verdubbeling van de beurs in drie jaar die gevolgd wordt door een daling van de beurs van meer dan 50% in de daaropvolgende vijf jaar. Overzichtelijk is het zeker, maar een definitie van een zeepbel zonder de waardering van de onderliggende belegging mee te nemen, zonder een poging de overdreven euforie te vangen, komt toch wat eendimensionaal over.
Doordat er daarnaast (voor de geïndustrialiseerde landen) naar reële rendementen gemeten in dollars wordt gekeken, kom je tot de opmerkelijke conclusie dat de laatste Nederlandse zeepbel in de jaren ‘40 knapte. Die twee correcties van 60% en meer die we de afgelopen zeventien jaar hebben doorgemaakt duiken in deze definitie niet op, wat gedeeltelijk ook samenhangt met het gebruik van jaardata. Goed te begrijpen vanuit het oogpunt van een langere historie, maar niet echt logisch als je bedenkt dat een echte zeepbel zich doorgaans niet zo netjes aan de indeling van de jaarkalender houdt.
Ook de pijnlijkste zeepbel van de afgelopen jaren - de Amerikaanse huizenmarkt - duikt volgens deze definitie niet op. Uniform is deze definitie van een zeepbel dus zeker niet en daarmee is ook de waarde van de conclusie van het onderzoek beperkt. Sterke koersstijgingen gevolgd door even sterke koersdalingen treden in aandelenmarkten niet zo vaak op. Over zeepbellen zegt het verder niet zo heel veel.

fd.nl/beurs/1189347/kijken-naar-knapp...
[verwijderd]
0
De Tijd
Asit Biotech hele dag geschorst

De notering wordt op vraag van het Brusselse biotechbedrijf de hele dag geschorst. Asit heeft de resultaten van zijn laatste patiëntenproeven (Fase III) voor zijn middel tegen graspollenallergie ontvangen. De resultaten zijn intern verspreid, maar worden pas morgen aan de markt meegedeeld. Intussen is dus geen handel meer mogelijk. Asit meldt wel al dat, indiende de resultaten positief zijn, het bedrijf een vergunning wil aanvragen in Duitsland om de immunotherapie op de markt te brengen. Het middel, met de voorlopig nog niet echt commercieel klinkende naam gp-ASIT+, zou dan in 2018 op de markt komen.
voda
0
Johnson & Johnson rondt overname Abbott Medical Optics af

Transactiewaarde ruim 4,3 miljard dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Johnson & Johnson heeft de overname van Abbott Medical Optics afgerond. Dit maakte de Amerikaanse farmaceut maandag bekend.

Met de in medio september 2016 aangekondigde overname is een bedrag van ruim 4,3 miljard dollar in contanten gemoeid.

Abbott Medical Optics, een dochtermaatschappij van farmaceut Abbott Laboratories, houdt zich vooral bezig met chirurgische oogheelkunde. Bij J&J zullen de activiteiten vallen onder de divisie Johnson & Johnson Vision.

Het aandeel Johnson & Johnson daalde maandag 0,2 procent op 122,52 dollar, terwijl Abbott Laboratories 0,8 procent verloor op 45,32 dollar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
De Tijd
Mithra: 'Myring-deal belangrijke stap'

Mithra koerst na de aankondiging van de commerciële deal met het Australische Mayne Pharma 2,7 procent hoger naar 10,46 euro. De deal rond Myring volgt op de goede testresultaten op de generische kopie van Nuvaring, een een vaginale anticonceptiering die hormonen aan een constante dosis afgeert.
ING handhaaft het 'kopen'-advies en koersdoel van 14 euro voor Mithra. Mithra en partner Mayne zijn wel niet de enigen die vanaf 2018, als het patent van Nuvaring vervalt, een generische versie op de markt hopen te brengen. Ook Allergan en Mylan hebben een goedkopere generische versie in de steigers staan. Analist Matthias Maenhaut noemt de deal een 'belangrijke stap' bij de ontwikkeling van Myring. Hij raamt het potentieel op 100 à 150 miljoen euro, maar stipt wel aan dat Mithra de generische kopie nog goedgekeurd moet krijgen.
voda
0
Valeant duikt dieper in het rood

Ook omzet van Canadese farmaceut flink onder druk.

(ABM FN-Dow Jones) Valeant Pharmaceuticals International heeft in het afgelopen kwartaal een lagere omzet geboekt, wat resulteerde in een groter verlies. Dit meldde de Canadese farmaceut dinsdag voorbeurs.

De kwartaalomzet daalde met 13 procent naar 2,40 miljard dollar als gevolg van verminderde commerciële verkopen en nadelige wisselkoerseffecten.

In het kwartaal dat op 31 december 2016 eindigde, werd een operationeel resultaat geboekt van 151 miljoen dollar tegenover een plus van 168 miljoen dollar een jaar eerder, een afname die Valeant vooral toeschreef aan verminderde verkopen.

Het nettoverlies bedroeg 515 miljoen dollar tegen een negatief resultaat van 385 miljoen dollar een jaar geleden. Volgens Valeant was het hogere verlies vooral het gevolg van hogere rentelasten, nadelige wisselkoerseffecten en provisies voor belastingen.

Jaarcijfers

In heel 2016 daalde de omzet met 7 procent van 10,45 miljard naar 9,67 miljard dollar. Het operationeel resultaat kelderde sterk van 1,53 miljard dollar positief naar een operationeel verlies van 566 miljoen dollar. Het verlies werd mede veroorzaakt door onderzoekskosten, stijging van amortisatie en afschrijvingen op goodwill. Anderzijds waren de herstructureringskosten en andere uitgaven lager dan in 2015.

Onder aan de streep resteerde een nettoverlies van 2.409 miljoen dollar, tegen een min van 288 miljoen dollar over 2015. Met name een afschrijving op goodwill ter waarde van ruim een miljard dollar drukte op de resultaten.

Outlook

Het Canadese concern verwacht in 2017 een omzet van 8,90 miljard tot 9,10 miljard dollar en een aangepaste bedrijfsresultaat (EBITDA) in de bandbreedte van 3,55 miljard tot 3,70 miljard dollar.

In de elektronische handel voorbeurs noteerde het aandeel Valeant Pharmaceuticals 4,3 procent lager.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0


De Tijd
Perigo gaat eigen boekhouding herbekijken.

(De rest van de tekst post ik niet langer gezien Tago's hier op maanddraad ongestoord idiote onzin kan blijven uitkramen)
[verwijderd]
0
Loureiro
0
Vandaag begint Dr. Walid Abi-Saab aan zijn nieuw job als CMO bij GLPG.
Hij is verantwoordelijk voor de laatste fases van klinische ontwikkeling, medical and regulatory affairs en productveiligheid. Hij zal een sleutelrol vervullen in de strategische planning, discussies over mogelijke samenwerkingen en presentaties voor investeerders en andere stakeholders.
Laat maar komen Dr. Walid!
voda
0
Life Science Partners meldt groter belang in Kiadis Pharma

Kapitaalbelang van bijna twaalf procent.

(ABM FN-Dow Jones) Life Science Partners II heeft een groter belang in Kiadis Pharma gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 28 februari 2017.

Life Science meldde een kapitaalbelang van 11,86 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 2 juli 2015 meldde Life Sciences nog een eerste kapitaalbelang van 8,30 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
quote:

Piddybull schreef op 1 maart 2017 15:11:

De Tijd

Grootaandeelhouder halveert belang in Kiadis
Lenildis halveert belang in Kiadis Pharma nagenoeg

Kapitaalbelang ruim onder negen procent.

(ABM FN-Dow Jones) Lenildis Holding heeft een flink kleiner belang in Kiadis Pharma gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 28 februari 2017.

Lenildis meldde een kapitaalbelang van 8,69 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 2 juli 2015 meldde Lenildis nog een eerste kapitaalbelang van 16,01 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
3.327 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 163 164 165 166 167 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,380
Laag 26,940
Volume 135.801
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 104.556

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront