KPN « Terug naar discussie overzicht

Sector draad

1.741 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 84 85 86 87 88 » | Laatste
voda
0
Vodafone houdt last van wisselkoersen

Outlook 2017 gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) Vodafone heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar een lichte omzetdaling laten zien. Dit maakte het Britse telecombedrijf dinsdag bekend.

Het Britse telecomconcern zag in de afgelopen verslagperiode de omzet op een zogeheten gerapporteerde basis met 4,5 procent afnemen van 14.007 miljoen euro naar 13.377 miljoen euro.

Negatieve wisselkoerseffecten drukten de omzet met 5,3 procentpunt. Autonoom liep de omzet echter met 1,5 procent op.

CEO Vittorio Colao gaf aan dat het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk de nadruk legt op verbetering van de resultaten. De topman sprak van een stabiele groei in Europa en zag een goede ontwikkeling in Duitsland, Spanje en Italië.

Als gevolg werd de outlook voor het fiscale jaar 2017 gehandhaafd. Voor 2017 voorziet het telecombedrijf een autonome EBITDA-groei in de range van 3 tot 6 procent, wat neerkomt op circa 15,7 miljard tot 16,2 miljard euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Youfone gaat de Nederlandse tv-markt op

Gepubliceerd op 24 nov 2016 om 16:38 | Views: 412

ROTTERDAM (AFN) - Youfone betreedt de Nederlandse tv-markt. De aanbieder van sim only-abonnementen gaat samen met het Chinese technologiebedrijf Huawei een eigen alles-in-één videodienst op de markt brengen. Daarover tekenen de partijen vrijdag een overeenkomst. De introductie van de dienst moet volgend jaar plaatsvinden.

Het nieuwe platform, dat de naam YoufoneTV krijgt, biedt klanten straks de mogelijkheid om hun favoriete tv-programma’s op elk zelfgekozen tijdstip te bekijken, op elk gewenst apparaat en zonder vast te hoeven zitten aan dure zogeheten triple play-abonnementen (internet, telefoon en tv).

Het basis tv-pakket van YoufoneTV zal bestaan uit ongeveer twintig zenders. Gebruikers kunnen dit aantal naar keuze vermeerderen of verminderen.
voda
0
T-Mobile mag vaste telefonietak Vodafone Nederland overnemen

ACM keurt acquisitie goed.

(ABM FN-Dow Jones) T-Mobile mag de vaste telecomtak van Vodafone Nederland overnemen. Dit maakte toezichthouder Autoriteit Consument & Markt dinsdagochtend bekend.

Het over te nemen onderdeel Vodafone Thuis, bevat vaste telefonie-, tv- en internetactiviteiten. De verkoop van deze activiteiten werd door Brussel als voorwaarde gesteld voor de fusie tussen Ziggo en Vodafone Nederland. Deze combinatie kan nu gevormd worden.

ACM stelde dat het telecomlandschap nu verandert met deze overname. "We verwachten dat T-Mobile zich verder ontwikkelt tot een krachtige speler in telecomland. T-Mobile kan zo een belangrijke uitdager worden van partijen als KPN en Ziggo-Vodafone", zei bestuurslid Henk Don van de toezichthouder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Deutsche Bank verhoogt taxaties telecomsector

Koersdoelen Altice, Proximus, Orange Belgium en Telenet omhoog.

(ABM FN) Deutsche Bank heeft de taxaties voor de telecomsector verhoogd. Dit bleek uit een sectorrapport van de Duitse bank.

Het klimaat voor 2017 is volgens de analisten van Deutsche Bank warmer dan het "ijskoude" 2016. Ook kan er in het begin van het voorjaar weer hernieuwde overnamefantasie in de sector sluipen, denken de analisten, hoewel daarvoor de waarderingen mogelijk eerst nog wat moeten "ontdooien".

Als gevolg van de hogere taxaties werd het koersdoel voor Altice, dat een notering heeft op de Amsterdamse beurs, verhoogd van 17,30 naar 18,40 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Voor het Nederlandse KPN bleef het advies Kopen met een koersdoel van 4,20 euro.

Het koersdoel voor het Belgische Telenet werd verhoogd van 54,00 naar 60,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Voor Proximus, dat bij Deutsche Bank een verkoopadvies heeft, werd het koersdoel met 1,00 euro verhoogd naar 23,00 euro. Het advies voor Orange Belgium bleef ook ongewijzigd, op Houden, maar het koersdoel werd verhoogd van 24,00 naar 24,50 euro.

KPN en Telenet behoren tot de favorieten van Deutsche Bank in de sector. Proximus is volgens de analisten één van de aandelen om bij weg te blijven.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Proximus investeert in supersnel internet

Gepubliceerd op 16 dec 2016 om 07:28 | Views: 1.817

BRUSSEL (AFN/BELGA) - Het Belgische telecombedrijf Proximus investeert de komende tien jaar 3 miljard euro om zijn glasvezelnetwerk versneld uit te rollen. Het wil er minstens 85 procent van de bedrijven en meer dan 50 procent van de gezinnen mee bereiken. Dat werd vrijdag bekendgemaakt.

De uitrol start begin volgend jaar in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Namen en Roeselare.

Proximus heeft nu al ongeveer 21.000 kilometer glasvezel liggen, maar dat netwerk stopt aan de verdeelkasten in de straat. De uitrol naar de eindgebruiker was al gestart, met een focus op bedrijventerreinen en nieuwe woonwijken. De volgende stap is om de glasvezel ook tot in bestaande huizen en appartementen te brengen.
voda
0
Dekking voor mobiel internet wordt verplicht

Gepubliceerd op 16 dec 2016 om 07:27 | Views: 1.859

DEN HAAG (AFN) - De overheid gaat in de toekomst telecomaanbieders verplichten in alle bewoonde gebieden in Nederland snel internet aan te bieden. Deze landelijke dekkingsplicht zal worden opgelegd bij toekomstige veilingen van mobiele frequenties, zoals die voor het nieuwe 5G-internet. Dat heeft het ministerie van Economische Zaken vrijdag bekendgemaakt.

Minister Henk Kamp bestempelde toegang tot snel draadloos internet eerder deze maand al tot 'basisbehoefte', maar toen was nog niet duidelijk wat voor consequenties hij daaraan zou verbinden. De nu aangekondigde dekkingsverplichting is de eerste concrete uitwerking van die aankondiging.

,,Ons doel is dat overal in Nederland altijd ten minste één netwerk voor mobiel bellen en internet beschikbaar is'', aldus Kamp. Overal een betrouwbare en snelle mobiele verbinding is volgens de minister ,,belangrijk voor consumenten én ondernemers''. ,,Zonder deze technologie stagneert onze economie.''

De opvolger van de huidige 4G-technologie is nog in ontwikkeling, maar in Groningen wordt al geëxperimenteerd met 5G. De verwachting is dat de frequenties voor het nieuwe, supersnelle internet rond 2020 in de verkoop gaan.
voda
0
ACM: datavrije muziek T-Mobile mag niet

Gepubliceerd op 23 dec 2016 om 09:03 | Views: 1.028

DEN HAAG (AFN) - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft T-Mobile een dwangsom opgelegd voor de dienst 'Datavrije muziek'. De dienst, waarbij consumenten onbeperkt muziek kunnen streamen buiten hun bundel, is volgens de toezichthouder in strijd met de regens voor netneutraliteit. T-Mobile moet als het niet stopt 50.000 euro per dag betalen tot maximaal een half miljoen euro.

T-Mobile gaf bij de introductie van de dienst in oktober al aan bewust de grenzen van de wet op te zoeken. Volgens de provider is het aanbieden van zogeheten zero-rating, waarbij bepaalde datastromen gratis worden aangeboden, weliswaar in Nederland verboden, maar mag het volgens het Europese uitzonderingsregels wel.

De ACM gaf toen direct al aan dat het aanbieden van datavrije muziek niet door de beugels kan in Nederland en kondigde een onderzoek aan. Volgens de toezichthouder is het woord nu aan de rechter om te bepalen of de Nederlandse wet in strijd is met de Europese verordening.

Spotify

Het idee voor gratis oneindig muziek luisteren via aanbieders als Spotify klinkt volgens de ACM sympathiek, maar pakt in werkelijkheid mogelijk toch slecht uit voor de consument. ,,Door een dienst gratis in het datagebruik aan te bieden wordt een internetgebruiker beïnvloed in zijn keuzes. Andere diensten worden hierdoor mogelijk duurder."

In een reactie laat T-Mobile weten de beslissing van de ACM aan te vechten. De dienst blijft in de tussentijd beschikbaar voor alle klanten met het juiste abonnement. ,,T-Mobile is van mening dat de Nederlandse consument recht heeft op dezelfde innovatieve diensten als andere Europese consumenten. Daarom blijft T-Mobile zich waar nodig tot aan de hoogste rechter inzetten voor het belang van haar klanten."
snipper
0
..tis hier wat rustigere dan op het DL forum...ik heb afscheid genomen van DL...en Kpn bijgekocht...
voda
0
T-Mobile start prijzenoorlog met onbeperkt bundel van 35 euro

Mobiele abonnementen gaan komend jaar véél voordeliger worden. Experts verwachten een prijzenoorlog nu T-Mobile als eerste een supervoordelig abonnement voor onbeperkt mobiel internet en bellen lanceert. Kosten: slechts 35 euro per maand, ruim de helft goedkoper dan zulke bundels nu kosten.

Telecomexpert Tim Wijkman van onderzoeksbureau Telecompaper spreekt van een 'spectaculaire' en 'revolutionaire move'. ,,Dit gaat een ware concurrentieslag ontketenen op de Nederlandse markt." Ben Woldring, directeur/eigenaar van grootste telecomabonnementvergelijker Bellen.com, heeft eveneens hoge verwachtingen. ,,Ik verwacht dat dit héél véél klanten gaat trekken."

Bijzonder is dat het onbeperkt internetten en bellen in de gehele EU geldt en er geen addertje onder het gras schuilt, ook niet bij excessief gebruik. Dagelijks geldt weliswaar een ruime limiet van 5 GB, maar die is vervolgens onbeperkt en gratis met 1 GB op te hogen.

Onorthodox

Volgens T-Mobile is het tijd voor onorthodoxe stappen en liggen de prijzen voor mobiel internet nu veel te hoog. Recent onderzoek van researchbureau Tefficient bevestigt dit: met een kleine 30 euro per Gigabyte is Nederland één van de duurste landen van Europa. Gemiddeld verstoken Nederlanders ook slechts 1 Gb per maand, zeven keer minder dan inwoners van Finland: niet toevallig één van de weinige landen dat al enige tijd betaalbare onbeperkte bundels kent.

,,Uit onderzoek blijkt dat klanten dolgraag betaalbaar onbeperkt internet willen," zegt Martin Knauer, ceo ad interim van T-Mobile Nederland. ,,Miljoenen Nederlanders zijn bang om over hun bundel te gaan en wachten met video kijken en muziek streamen tot ze een WiFi-punt hebben gevonden. Terwijl WiFi vaak minder snel en betrouwbaar is. Wij willen belemmeringen wegnemen." Hij wijst er op dat T-Mobile, KPN, Tele2 en Vodafone allemaal een gloednieuw 4G-netwerk hebben liggen. ,,Die worden niet optimaal benut."
Agressief
Die nobele gedachte is uiteraard slechts het halve verhaal. Met de onorthodoxe stap wil T-Mobile, dat nu ruim 3,5 miljoen klanten heeft, vooral de concurrentie aanpakken. Tele2 is sinds zijn nieuwe netwerk klaar is agressief gaan adverteren met grote data-abonnementen en biedt voor 35 euro een bundel voor 24 Gigabyte per maand. Het Zweedse bedrijf wil een vijfde van de markt winnen.

KPN boekt ondertussen veel succes door het aanbieden van gecombineerde vaste en mobiele abonnementen. T-Mobile heeft geen vast net en kan dat niet. Nu Ziggo en Vodafone fiat uit Brussel hebben voor hun fusie in Nederland kunnen zij die tactiek komend jaar bovendien ook gaan uitvoeren. ,,2017 wordt een beslissend jaar voor de telecommarkt in Nederland," zegt Knauer dan ook. ,,Wij gaan de concurrentie opvoeren en de markt verstoren."

www.ad.nl/economie/t-mobile-start-pri...
voda
0
Meer omzet en bedrijfsresultaat voor Tele2

Zweden schrijven netto wel rode cijfers.

(ABM FN-Dow Jones) Tele2 heeft over het vierde kwartaal van 2016 een hogere omzet en bedrijfsresultaat gepresenteerd met een vlakke omzetontwikkeling in Nederland. Dit maakte de Zweedse telecomaanbieder, die ook in Nederland actief is, donderdag voorbeurs bekend.

Over het vierde kwartaal werd een bedrijfsresultaat (EBITDA) gerapporteerd van 1.459 miljoen Zweedse kroon, een stijging van 9 procent op jaarbasis. De omzet kwam 18 procent hoger uit op 8.217 miljoen Zweedse kroon, omgerekend ongeveer 867 miljoen euro.

Tele2 leed over het laatste kwartaal wel een nettoverlies van 177 miljoen kroon, waar een jaar eerder nog 45 miljoen kroon werd verdiend. Het bedrijf schreef het verlies vooral toe aan herstructurerings- en integratiekosten.

In Nederland, in het vierde kwartaal goed voor 19 procent van de groepsomzet, passeerde het telecombedrijf de grens van 1 miljoen mobiele klanten. De omzet bleef hier vlak op 1.583 miljoen kroon. Het bedrijfsresultaat daalde flink van 38 miljoen naar 23 miljoen kroon in verband met een voorziening inzake een geschil.

Dividend

Tele2 doet over 2016 het voorstel om 5,23 kroon per aandeel Tele2 aan dividend te betalen, een stijging met 10 procent ten opzichte van het dividend over 2015. Met deze betaling is het lopende dividendbeleid van de afgelopen drie jaar beëindigd.

Het Zweedse bedrijf verwacht voor 2017 een dividendvoorstel van 4,00 kroon per aandeel. Vanaf 2019 voorziet het bedrijf dat dividendbetalingen geheel uit de vrije kasstroom worden betaald.

Het bedrijf kreeg in 2016 toestemming van de aandeelhouders om tot 10 procent van de uitstaande aandelen Tele2 in te kopen.

Outlook

Voor 2017 rekent Tele2 op een omzet van 31 miljard tot 32 miljard Zweedse kroon met een bedrijfsresultaat (EBITDA) van 5,9 miljard tot 6,2 miljard kroon. Het telecombedrijf voorziet verder voor 3,8 miljard tot 4,1 miljard kroon aan investeringen te gaan doen in het lopende boekjaar.

Het aandeel Tele2 sloot woensdag 0,8 procent lager op 88,70 Zweedse kroon.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Verizon bekijkt mogelijkheden fusie met kabelaar Charter

De vraag blijft of het tot een deal kan komen.

(ABM FN-Dow Jones) Verizon Communications bekijkt of een fusie met kabelaar Charter Communications zinvol zou kunnen zijn. Dit meldde het Amerikaanse persbureau Dow Jones donderdag op basis van bronnen.

Volgens de bronnen zou CEO Lowell McAdam van Verizon rond de tafel zitten met adviseurs om een potentiële fusie te bestuderen, al zou er nog geen garantie zijn dat dit uiteindelijk ook tot een deal zal leiden.

Bovendien is het onduidelijk of het bestuur van Charter wel zou openstaan voor een fusie, mede door de eigendomsstructuur van het bedrijf. Zo heeft de Amerikaanse zakenman John Malone een belang in Charter, evenals mediamagnaten Samuel en Donald Newhouse.

Beide bedrijven ondervinden veel uitdagingen binnen hun kernactiviteiten. De groei van de Amerikaanse markt voor mobiele telefonie vertraagt en de winsten staan onder druk door toegenomen prijsconcurrentie.

Het aandeel Verizon Communications koerste donderdagmiddag 1,7 procent lager, terwijl Charter Communications juist 5,5 procent bijschreef.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Vodafone overweegt fusie in India

Britse telecombedrijf in gesprek met Indiase concurrent.

(ABM FN-Dow Jones) Vodafone Group is van plan om zijn Indiase activiteiten samen te voegen met die van concurrent Idea Cellular. Dit maakte Vodafone maandag bekend, nadat hier eerder in de media geruchten over waren verschenen.

In een korte verklaring liet het Britse telecombedrijf weten in gesprek te zijn met Idea's moederbedrijf Aditya Birla over een fusie tussen Vodafone India en Idea. Het aandeel van 42 procent in Indus Towers van Vodafone zou buiten een eventuele fusie vallen.

Onder een fusie zou Indea nieuwe aandelen uitgeven aan Vodafone, hetgeen zou resulteren in een deconsolidatie van Vodafone India.

Vodafone stelde dat er geen zekerheid is of en wanneer het uiteindelijk tot een deal zal komen.

Het aandeel Vodafone Group steeg maandagochtend met 3,0 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Akkoord over roaming tarieven in Europese Unie

Telecombedrijven hanteren onderling dezelfde tarieven.

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Commissie, het Europees Parlement en het Europese Hof hebben overeenstemming bereikt over uniforme tarieven voor onderlinge verrekening voor het leveren roaming diensten tussen telecomaanbieders. Dit maakte de Europese Commissie woensdag bekend.

Voor de onderlinge verrekening geldt vanaf 15 juni 2017 een tarief van 3,2 eurocent per minuut voor mobiel bellen en 1 cent per verzonden SMS-bericht.

Het tarief voor dataverkeer gaat stapsgewijs terug van 7,7 euro per gigabyte vanaf 15 juni 2017 naar uiteindelijk 2,5 euro per gigabyte vanaf 1 januari 2022.

De Europese Commissie zal op 15 december 2018 een tussenrapportage geven over de gang van zaken met de nieuwe tariefstelling voor de telecomaanbieders en eind 2019 een eindrapport beschikbaar stellen.

Het Europees Parlement en het Europese Hof moeten het nieuwe akkoord nog formeel bekrachtigen.

Consumenten kunnen vanaf 15 juni van dit jaar in de Europese Unie kosteloos van roaming diensten gebruik maken.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Lagere inkomsten voor Vodafone

Outlook bevestigd.

(ABM FN-Dow Jones) Vodafone heeft in het afgelopen derde kwartaal van het gebroken boekjaar een lagere omzet behaald door negatieve wisselkoersschommelingen en bevestigde zijn outlook voor het volledige gebroken boekjaar. Dit maakte het Britse telecombedrijf donderdag voorbeurs bekend.

De groepsomzet daalde in de periode met 3,9 procent van 14.247 miljoen euro een jaar terug naar 13.687 miljoen euro. In Europa was de daling het grootste met 4,6 procent. Wisselkoersschommelingen waren goed voor een negatieve impact van 4,0 procentpunt.

Vodafone zei evenwel dat de omzet autonoom met 1,7 procent groeide.

"We bevestigen onze guidance voor het jaar en zijn vol vertrouwen dat we ons commercieel momentum kunnen vasthouden", zei CEO Vittorio Colao. Vodafone mikt op een vrije kasstroom van minimaal 4,0 miljard euro en voorziet aan de onderkant van de bandbreedte 3 tot 6 procent autonome EBITDA-groei uit te komen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Onverwacht verlies voor America Movil

Omzet wel hoger.

(ABM FN-Dow Jones) América Móvil heeft in het vierde kwartaal van 2016 onverwacht rode cijfers geschreven. Dit bleek vrijdagochtend uit de resultaten van het Mexicaanse telecombedrijf, dat grootaandeelhouder is in KPN met een kapitaalbelang van 24,83 procent.

In de periode tussen oktober en december werd een verlies van 6,0 miljard Mexicaanse peso geboekt, omgerekend circa 180 miljoen euro. Daar stond een jaar eerder een winst van 15,7 miljard peso tegenover. Er werd door analisten geraadpleegd door The Wall Street Journal een nettowinst van 4 miljard peso voorzien.

Het concern, dat in handen is van miljardair Carlos Slim, kon profiteren van de zwakkere Mexicaanse peso, waardoor de omzet in het vierde kwartaal met 17 procent steeg tot 269,3 miljard peso, of ruim 12 miljard euro. Analisten voorzagen een omzet van circa 262 miljard peso.

De devaluatie van de munt, die onder druk stond ten opzichte van de dollar en lokale valuta in Latijns-Amerika, stuwde wel de nettoschuld voor América Móvil. De peso stond onder meer onder druk vanwege uitspraken van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Die wil een muur bouwen tussen Amerika en Mexico en wil mogelijk heronderhandelen over handelsovereenkomst Nafta.

Door de devaluatie van de peso liep de nettoschuld op van 582 miljard eind 2016 naar 630 miljard peso afgelopen jaar.

In 2016 had het telecomconcern 281 miljoen mobiele abonnees. Dat waren er een jaar eerder nog 286 miljoen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
PERSBERICHT: Orange Belgium en Ingenico Payment Services lanceren een mobiele betaaloplossing voor zakelijke klanten: 'Orange Pro Payment'

Vandaag kondigen Orange en Ingenico Payment Services de lancering aan
van 'Orange Pro Payment', een mobiele betaaloplossing voor professionals
en andere zakelijke klanten.

'Orange Pro Payment' is een mobiele betaaloplossing dat professionals
toelaat om voortaan betaalkaarten (Visa, Mastercard, Maestro) te
accepteren via een beveiligde kaartlezer die verbonden is met een
smartphone of tablet via een bluetoothverbinding. De betaalterminal en
de applicatie fungeren als een mobiele kassa, waardoor de betaling
onmiddellijk wordt verwerkt.

Orange Pro Payment : veilig, betrouwbaar en voordelig

Werner De Laet, Chief Innovation Officer bij Orange, legt uit: "Als
bevoorrechte partner maken we Pro Payment beschikbaar voor kleine
ondernemingen en professionals. Ambachtslieden, tuiniers, verpleegsters
of dokters die huisbezoeken afleggen, marktkramers, foodtrucks,
schoonmakers, ... Allemaal kunnen ze onmiddellijk na hun diensten met
één simpele klik hun geld ontvangen dankzij deze betrouwbare
en gebruiksvriendelijke oplossing. Verder kan Orange Pro Payment ook
handig zijn voor werknemers van kmo's die hun diensten verlenen bij
klanten thuis, op beurzen of tijdens leveringen. Orange Pro Payment is
een veilige, betrouwbare en voordelige betaaloplossing. En
gebruiksvriendelijk, want meer dan een terminal en een smartphone of
tablet met de mobiele app heb je niet nodig. Orange Pro Payment kent
zijn gelijke niet op het vlak van veiligheid, eenvoud en lage
kostprijs."

Anouk Arendt, Country Manager Benelux bij Ingenico Payment Services:
"Deze samenwerking tussen Orange en Ingenico is een schoolvoorbeeld van
hoe experten hun krachten kunnen bundelen om de klant een topproduct aan
te bieden. Orange zit op één lijn met zijn mobiele klanten,
die nood hebben aan een betrouwbare en gebruiksvriendelijke
betaaloplossing tegen de beste marktprijs. Nu kunnen ze hun klanten op
hun wenken bedienen door hen onze Pro Payment-dienst aan te bieden. Pro
Payment is een oplossing die veilig betalen combineert met extra
functies zoals rapporten en analyses, productcatalogi, personalisering
en andere functies die het leven van een professional makkelijker maken
door betalingen meteen te accepteren met behulp van een innovatieve
technologie en de betrouwbare connectiviteit van slimme apparaten. We
hebben het volste vertrouwen in dit waardevolle product, dat het
resultaat is van onze uitstekende samenwerking, omdat het waarde
creëert voor de markt en de klantervaring verbetert."

Orange Pro Payment is verkrijgbaar voor 119EUR (aankoop van de terminal)
+ 9,95EUR/maand (excl. BTW).

Meer info over Orange Pro Payment op
www.orange.be/nl/opties-en-diensten/p...

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende
telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen
klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications
Luxembourg.

Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten,
alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste
diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over
de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven
investeren.

Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van
de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en
breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in
het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be corporate.orange.be/nl
, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Perscontact

Annelore Marynissen (NL) - annelore.marynissen@orange.com - +32 479 01
60 58

Jean-Pascal Bouillon (FR) - jean-pascal.bouillon@orange.com - +32 473
94 87 31

press@orange.be

Contact investeerders

Siddy Jobe - ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf
of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely
responsible for the content, accuracy and originality of the information
contained therein.

Source: Orange Belgium via Globenewswire

www.orange.be

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Kabinet wil overnames telecomsector kunnen verbieden

Nationale belang sector te groot.

(ABM FN-Dow Jones) Het Kabinet wil wettelijke voorwaarden voor overnames in de telecomsector. Dit maakte het ministerie van Economische Zaken donderdag bekend.

"Telecomvoorzieningen zoals telefonie, datacenters en internet zijn van vitaal belang voor de nationale veiligheid en openbare orde. Zonder deze infrastructuur raakt de maatschappij ontwricht en ontstaat economische schade."

Om deze reden wil minister Henk Kamp in de toekomst de mogelijkheid hebben om overnames in de sector te verbieden of terug te draaien. Hiervoor zal de bewindsman een wetsvoorstel 'voorkoming ongewenste zeggenschap telecommunicatie' indienen.

"Gezien de nationale belangen die op het spel staan, leggen we voor de telecomsector een wettelijke basis om dergelijke overnames te kunnen voorkomen", aldus Kamp.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Telefónica Deutschland oogst meer met E-Plus

Gepubliceerd op 22 feb 2017 om 08:09 | Views: 1.646

MÜNCHEN (AFN) - Telefónica Deutschland verwacht meer financiële voordelen te halen uit de overname van E-Plus. Dat bleek woensdag uit een handelsbericht van het telecombedrijf.

De onderneming kocht E-Plus in 2014 voor 8,6 miljard euro. Het voorziet nu jaarlijkse synergievoordelen van 900 miljoen euro in 2019, waar het eerder een prognose hanteerde van 800 miljoen euro.

Telefónica Deutschland behaalde in het vierde kwartaal een aangepast bedrijfsresultaat (oibda) van 501 miljoen euro. Dat is ruim 5 procent meer dan een jaar eerder en beter dan door analisten in doorsnee verwacht. De omzet daalde met 6 procent tot ruim 1,9 miljard euro.

Telefónica Deutschland stelt een dividend voor van 0,25 euro per aandeel. Ook herhaalde het de doelstelling dat de uitkering aan de aandeelhouders de komende twee jaar elk jaar zal aandikken.
voda
0
Meer winst voor Orange

Telecombedrijf wil dividend over 2017 verhogen.

(ABM FN-Dow Jones) Orange heeft in 2016 een hogere winst geboekt, op een licht gestegen omzet. Dit meldde het Franse telecombedrijf donderdag voorbeurs.

Volgens CEO Stéphane Richard plukte Orange de vruchten van zijn nieuwe differentiatiestrategie, mede door investeringen en een verbeterde klantervaring. In het licht van positieve marktontwikkelingen, wil Richard voor het lopende jaar het dividend verhogen. De topman stelde dat 2017 een belangrijk jaar wordt voor het telecombedrijf met de lancering van Orange Bank in de eerste helft van het jaar.

De omzet steeg op jaarbasis met 0,6 procent, nadat deze in 2015 nog met 0,1 procent daalde, naar 40,9 miljard euro. Europa toonde herstel, met name Spanje. Evenwel werden de prestaties van mobiele diensten gedrukt door de nieuwe roamingtarieven.

De lichte omzetstijging resulteerde in een 1,3 procent hoger aangepast bedrijfsresultaat (EBITDA) van 12,7 miljard euro. De nettowinst steeg met 10 procent naar krap 3,3 miljard euro. Evenwel stond het operationeel inkomen onder druk door telecomactiviteiten. Orange Bank genereerde een operationeel inkomen van 85 miljoen euro in 2016.

Aandeelhouders van Orange kunnen net als in 2015 een dividend van 0,60 euro per aandeel voor 2016 verwachten.

Outlook

Orange mikt voor 2017 op een aangepast bedrijfsresultaat dat hoger ligt dan in 2016, mede door een verdere verlaging van de kosten.

Het bedrijf stelde aandeelhouders verder een dividend van 0,65 euro per aandeel voor 2017 in het vooruitzicht, waarvan 0,25 euro per aandeel als interim dividend.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Telefónica rekent op stabilisering omzet

Gepubliceerd op 23 feb 2017 om 09:06 | Views: 729

MADRID (AFN) - Telefónica verwacht zijn omzet dit jaar op peil te houden. De brutowinstmarge wordt daarbij met 1 procentpunt opgekrikt, zo verwacht het Spaanse telecomconcern.

Het concern zag zijn omzet in het vierde kwartaal met 1 procent dalen tot 13,7 miljard euro. Op eigen kracht was sprake van een stijging ten opzichte van een jaar eerder met 2,7 procent. Onder de streep resteerde 145 miljoen euro, tegenover een verlies van 2,1 miljard euro een jaar eerder na forse herstructureringskosten.

Het bedrijf wil dit jaar zijn schuldpositie verbeteren door de kasstroom op te krikken. De dividenduitkering moet daar echter niet onder lijden.
1.741 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 84 85 86 87 88 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 15:51
Koers 3,387
Verschil +0,009 (+0,27%)
Hoog 3,401
Laag 3,375
Volume 4.503.456
Volume gemiddeld 13.856.602
Volume gisteren 9.601.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront