Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

nieuws uit Japan!

4.670 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 230 231 232 233 234 » | Laatste
voda
0
Toyota boekt lagere resultaten

Stelt verwachtingen voor hele boekjaar opwaarts bij.

(ABM FN-Dow Jones) Toyota heeft in het derde kwartaal lagere resultaten geboekt, maar verhoogde zijn outlook. Dit meldde de Japanse autoproducent maandag.

"We hebben onze prognoses voor het operationeel resultaat voor het hele boekjaar opwaarts bijgesteld met 150 miljard yen tot 1.850 miljard yen, op basis van de zwakkere yen en een toename van de verkoop van voertuigen", aldus managing officer Tetsuya Otake.

Toyota boekte in het fiscale derde kwartaal een operationeel resultaat van 438,5 miljard yen, ofwel circa 3,6 miljard euro, tegen 722,2 miljard yen in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep boekte de autoproducent een lagere nettowinst van 486,5 miljard yen, tegen 627,9 miljard yen een jaar eerder.

De omzet daalde van 7.339,8 miljard yen vorig jaar naar 7.084,1 miljard yen het afgelopen kwartaal.

Outlook

Toyata stelde de verkoopverwachtingen voor het hele boekjaar opwaarts bij. Het concern verwacht in het hele boekjaar in totaal 8,90 miljoen auto's te verkopen, waar eerder nog werd gerekend op 8,85 miljoen verkopen. Vorig jaar verkocht Toyota in totaal 8,68 miljoen auto's.

Voor het hele boekjaar wordt een operationeel resultaat verwacht van 1.850 miljard yen op een omzet van 26.500 miljard yen, onder de streep resulterend in een nettowinst van 1.700 miljard yen. Eerder rekende Toyata nog op een operationeel resultaat, nettowinst en omzet van achtereenvolgens 1.700 miljard yen, 1.550 miljard yen en 26.000 miljard yen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei trapt beursweek af met winst

Gepubliceerd op 6 feb 2017 om 07:40 | Views: 821

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is maandag met winst de handel uitgegaan. Vooral financiële fondsen hadden daarbij overwegend de wind mee, geholpen door de belofte van de Amerikaanse president Donald Trump om regels voor banken, die vanwege de financiële crisis zijn aangescherpt, weer te versoepelen. Ook elders in Azië kleurden graadmeters overwegend groen.

De Nikkei-index in Tokio eindigde de eerste sessie van de week 0,3 procent hoger op 18.976,71 punten. Mitsubishi UFJ Financial Group behoorde tot de sterkste stijgers met een winst van ruim 3 procent. Yahama Corp, maker van onder meer muziekinstrumenten, audio-apparatuur en golfuitrustingen, werd door beleggers afgestraft voor magere resultaten. Het aandeel verloor 11 procent.

De Kospi in Seoul eindigde de sessie 0,2 procent hoger. De All Ordinaries in Sydney zakte 0,1 procent, terwijl de Hang Seng er tussentijds 0,7 procent bij kreeg. Vooral verzekeraars hielpen de index in Hongkong vooruit, te midden van speculaties over Chinese pensioenfondsen die naar de beurs zouden komen.
voda
0
Nikkei lager door politieke onzekerheid

Gepubliceerd op 7 feb 2017 om 07:27 | Views: 1.145

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met verlies de handel uitgegaan. Beleggers reageerden onder meer op de onzekerheid over de politieke ontwikkelingen in Europa en de Verenigde Staten. Dat zorgde er mede voor dat de yen aan waarde steeg, aangezien de munt alom als veilige investering wordt gezien.

De Nikkei-index eindigde de sessie 0,4 procent lager op 18.910,78 punten. Automaker Toyota behoorde met een verlies van 2,3 procent tot de opvallende dalers. In navolging van veel andere Japanse bedrijven heeft ook Toyota zijn winstverwachting voor het hele boekjaar opgeschroefd vanwege wisselkoerseffecten. Toch bleef de nieuwe raming achter bij de gemiddelde verwachting van analisten.

Elders in Azië was het beeld gemengd. De Kospi in Seoul verloor 0,2 procent terwijl de Hang Seng in Hongkong tussentijds vlak noteerde.

In Sydney won de All Ordinaries 0,1 procent. Beleggers in Australië reageerden onder meer op het rentebesluit van de centrale bank van Australië. Die liet als verwacht het niveau van het belangrijkste rentetarief in het land ongemoeid.
voda
0
Beurs Tokio sluit hoger

Gepubliceerd op 8 feb 2017 om 07:11 | Views: 677

TOKIO (AFN) - De beurs in Tokio is woensdag met winst gesloten. Ook elders in het Verre Oosten lieten de aandelenmarkten overwegend plussen optekenen.

De Japanse Nikkei-index eindigde met een winst van 0,5 procent op 19.007,60 punten. Glasproducent Asahi Glass was een van de uitschieters op de beurs in Tokio met een koersstijging van ruim 9 procent tot het hoogste niveau in bijna zes jaar. Het Japanse bedrijf maakte goede jaarcijfers en positieve verwachtingen bekend en kondigde een aandeleninkoopprogramma aan. Asahi levert onder meer glas voor auto's en displays.

De Hang Seng in Hongkong noteerde tussentijds een plus van 0,4 procent. In Sydney won de All Ordinaries 0,5 procent, maar de Kospi in Seoul daalde 0,6 procent.
voda
0
Hitachi to take a JPY 70 billion hit after U.S nuclear project fails

Asahi reported that electronics giant Hitachi Ltd. is set to lose tens of billions of yen this fiscal year due to the withdrawal from a project to develop a new method of uranium enrichment by a joint venture in the United States.

The loss, forecast by Hitachi on Feb. 1, was disclosed shortly after Toshiba Corp. made a similar announcement last month of deficits brought on by its nuclear power business.

Hitachi is expected to report a 70 billion yen ($620 million) non-operating loss by the time books are closed for fiscal 2016 at the end of March, said Mitsuaki Nishiyama, a senior vice president of the Tokyo-based conglomerate, in a news conference on the company’s performance through the third quarter.

The deficit is largely attributed to the joint venture GE Hitachi Nuclear Energy Inc. withdrawing from the uranium enrichment project. Due to this decision, Hitachi no longer expects any profits from the North Carolina-based company, of which it owns 40 percent and the rest by General Electric.

After allocating the losses, the value of Hitachi’s share of the joint venture comes to only about 11 billion yen.

Despite the gloomy news, Nishiyama said that “there are no more large deficit risks.”

Hitachi and GE were expecting more nuclear power plants to be built when they launched the joint fuel enrichment business, but orders have been sluggish across the globe, forcing the project to be shelved.

Nevertheless, Hitachi will be sticking with its nuclear power business. The company said that it plans to proceed with its project to build a plant in Britain by ensuring costs are thoroughly managed.

Source : Asahi
voda
0
Lager slot voor beurs Japan

Gepubliceerd op 9 feb 2017 om 07:10 | Views: 603

TOKIO (AFN) - De aandelenmarkt in Tokio is donderdag met rode cijfers de handel uitgegaan. In de rest van Azië stonden kleine plussen op de koersenborden.

De Japanse Nikkei-index verloor 0,5 procent tot 18.907,67 punten. Bij de verliezers in Tokio stond technologieconcern Hitachi met een min van 8 procent. Hitachi heeft een conflict met Mitsubishi Heavy Industries over betalingen voor projecten in Zuid-Afrika. Autofabrikant Toyota daalde 2 procent onder druk van teleurstellende verkoopcijfers in China.

Beleggers in Tokio verwerkten ook nog gegevens over de Japanse machineorders. Die gingen in december op maandbasis met 6,7 procent omhoog, na een daling met ruim 5 procent een maand eerder. Dit duidt erop dat Japanse bedrijven weer investeringen doen in apparatuur.

In Hongkong liet de Hang Seng tussentijds een winstje zien van 0,1 procent. De Chinese brouwer Tsingtao sprong daar 4,7 procent omhoog. Naar verluidt zou het Deense Carlsberg voor 1,2 miljard dollar een belang van 20 procent willen nemen in Tsingtao.

De Kospi in Seoul won 0,2 procent en de All Ordinaries in Sydney ging 0,3 procent vooruit.
voda
0
Forse winst voor beurs Tokio

Gepubliceerd op 10 feb 2017 om 07:32 | Views: 624

TOKIO (AFN) - De beurs in Tokio is vrijdag met een forse koerswinst het weekeinde ingegaan. De handel profiteerde van de verzwakking van de Japanse yen ten opzichte van de dollar.

De Nikkei-index in Tokio sloot met een winst van 2,5 procent op 19.378,93 punten. De yen zakte in waarde tegenover de dollar nadat de Amerikaanse president Donald Trump aankondigde binnenkort met hervormingen voor de bedrijfsbelastingen te komen. De Japanse premier Shinzo Abe heeft vrijdag een ontmoeting met Trump in Washington. Bij de stijgers in Tokio was olie- en gasbedrijf Inpex te vinden met een plus van 3,6 procent in aanloop naar zijn kwartaalresultaten.

In Hongkong liet de Hang Seng tussentijds een winst optekenen van 0,6 procent. Er werden cijfers gemeld over de Chinese handel. De internationale handel van de tweede economie van de wereld nam in januari flink toe.

In Seoul ging de Kospi 0,4 procent vooruit en de All Ordinaries in Sydney klom 1 procent.

voda
0
Groei Japanse economie vertraagt

Groei blijft achter bij verwachtingen.

(ABM FN-Dow Jones) De Japanse economie is in het vierde kwartaal van 2016 in een lager tempo gegroeid dan aanvankelijk verwacht. Dit bleek maandag uit een eerste raming van de Japanse overheid.

Op jaarbasis groeide het bruto binnenlands product in het vierde kwartaal met 1,0 procent. De prognose van economen lag op een groei van 1,4 procent.

Op kwartaalbasis nam de Japanse economie met 0,2 procent in omvang toe. De verwachting lag op een plus van 0,3 procent. In het derde kwartaal van het vorig jaar lag de groei ook op 0,3 procent.

Het was het vierde achtereenvolgende kwartaal dat de economie van Japan groei liet zien, mede op basis van een gestegen export en overheidsuitgaven.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei sluit met kleine winst

Gepubliceerd op 13 feb 2017 om 07:22 | Views: 662

TOKIO (AFN) - De beurs in Tokio is maandag met een kleine winst gesloten. Beleggers verwerkten cijfers over de groei van de Japanse economie. De zwakkere yen bood wat steun aan de handel in Tokio.

De Nikkei-index sloot met een plus van 0,4 procent op 19.459,15 punten. Volgens voorlopige cijfers groeide de Japanse economie in het vierde kwartaal met 0,2 procent ten opzichte van de voorgaande periode. Dat was iets minder sterk dan economen hadden gedacht. Op jaarbasis bedroeg de groei van de derde economie van de wereld 1 procent.

Bij de bedrijven in Tokio was olieconcern Inpex een flinke stijger met een plus van bijna 5 procent. Inpex maakte vrijdag na het slot van de Japanse beurshandel beter dan verwachte cijfers bekend en verhoogde zijn winstraming voor het gehele jaar.
In Hongkong ging de Hang Seng in de tussentijdse handel 0,3 procent omhoog. De All Ordinaries in Sydney klom 0,7 procent. De Kospi in Seoul wist een winstje van 0,1 procent te boeken.
voda
0
Japan produceert meer dan eerder geraamd

Productie loopt 0,7 procent op.

(ABM FN-Dow Jones) De industrie in Japan heeft ook in december meer geproduceerd. Dit bleek dinsdag uit definitieve cijfers van het Japanse ministerie van handel en industrie.

De industriële productie in de derde economie van de wereld steeg met 0,7 procent op maandbasis, na een eerdere voorlopige raming van plus 0,5 procent. De productie in november liep met 1,5 procent op.

Op jaarbasis nam de productie met 3,2 procent toe.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Toshiba onderuit op beurs Tokio

Gepubliceerd op 14 feb 2017 om 07:14 | Views: 1.106

TOKIO (AFN) - Het in financiële problemen verkerende Japanse technologieconcern Toshiba ging dinsdag hard onderuit op de aandelenbeurs in Tokio. Toshiba stelde de geplande publicatie van kwartaalcijfers uit en dat wakkerde zorgen over het bedrijf verder aan.

Het aandeel Toshiba dook 7,7 procent omlaag. Het concern gaf ook geen nieuwe datum voor de cijferpublicatie. Toshiba kampt met miljardenafschrijvingen bij zijn nucleaire tak en zoekt naar manieren om zijn financiën te versterken. Door alle onrust rond de onderneming is de beurswaarde de afgelopen tijd zeer sterk gedaald.

De Nikkei-index in Tokio sloot met een min van 1,1 procent op 19.238,98 punten. Fotocamera- en displaymaker Nikon had ook een buitengewoon moeilijke dag met een koersverlies van bijna 15 procent. Nikon verwacht in het lopende boekjaar een groter nettoverlies te lijden dan eerder gedacht. Het Japanse bedrijf heeft te maken met hoge kosten voor een herstructurering en banenverlies.

Hang Seng

De Hang Seng in Hongkong noteerde tussentijds een min van 0,1 procent. De Chinese overheid meldde dat de producentenprijzen in China in januari met bijna 7 procent zijn gestegen op jaarbasis, de sterkste stijging sinds 2011. Chinese fabrikanten rekenen de hogere grondstofprijzen door in de prijzen die ze vragen aan afnemers en dat werkt wereldwijd door in een hogere inflatie.

In Seoul tekende de Kospi een verlies op van 0,2 procent. De All Ordinaries in Sydney was vlak.
voda
0
Toshiba boekt 6 miljard af op nucleaire tak

Gepubliceerd op 14 feb 2017 om 10:26 | Views: 621

TOKIO (AFN/BLOOMBERG) - Het Japanse technologieconcern Toshiba schrijft omgerekend 6 miljard euro af op zijn nucleaire divisie vanwege enorme kostenoverschrijdingen en vertragingen bij de bouw van kerncentrales in de Verenigde Staten. De voorzitter van Toshiba, Shigenori Shiga, treedt terug.

Toshiba maakte het nieuws dinsdag na het slot van de beurshandel in Tokio bekend. Het aandeel ging tijdens de handelsdag nog hard omlaag omdat het bedrijf de deadline voor de cijferpublicatie had gemist. Toshiba heeft nu aangegeven voor dit lopende boekjaar dat in maart eindigt op een nettoverlies te rekenen van omgerekend 3,2 miljard euro, terwijl eerder een winst werd voorspeld.

In december waarschuwde Toshiba al dat er miljarden moesten worden afgeboekt op de nucleaire divisie. Dat leidde tot grote zorgen bij beleggers over de financiën van het bedrijf. De beurskoers van Toshiba ging hard omlaag, waardoor de afgelopen maanden bijna 7 miljard euro aan beurswaarde in rook opging.

Onderdelen

Vanwege alle geldzorgen zoekt Toshiba naarstig naar manieren om de kas te spekken, waaronder een verkoop van een groot deel van zijn geheugenchipdivisie. Het Japanse conglomeraat is onder meer ook actief op het gebied van computers en printers, spoorwegen en liften.

Bij zijn nucleaire divisie wordt gestopt met de bouw van volledige kerncentrales, maar gaat Toshiba zich specialiseren in het leveren van onderdelen. Een verkoop van de Amerikaanse nucleaire divisie Westinghouse wordt overwogen.
voda
0
Yellen zet ook Azië hoger

Gepubliceerd op 15 feb 2017 om 07:19 | Views: 919

TOKIO (AFN) - De Aziatische beurzen zijn woensdag hoger gesloten. Beleggers sloten zich aan bij het positieve sentiment op Wall Street. Daar zorgden uitspraken van Janet Yellen, de voorzitter van de Federal Reserve, voor plussen.

Yellen zei in het Amerikaanse Congres onder meer dat de recente verbeteringen in het economische plaatje de renteverhoging van de Fed afgelopen december rechtvaardigen. Destijds hintten de beleidsmakers op een geleidelijke verdere verhoging van de rente in de komende maanden.

De Nikkei-index in Tokio eindigde de dag met een plus van 1 procent op 19.437,98 punten. Toshiba behoorde weer tot de grootste dalers met een min van 7,5 procent, na de flinke koersval een dag eerder toen een deadline voor de cijferpublicatie werd gemist. Het geplaagde Japanse technologieconcern opende toch de boeken, schreef miljarden af op zijn nucleaire divisie en zag zijn voorzitter vertrekken.
In Seoul steeg de Kospi-index 0,5 procent, terwijl de Hang Seng in Hongkong tussentijds 1,5 procent aandikte. De All Ordinaries in Sydney won 0,8 procent.
voda
0
Nikkei doet stap terug

Gepubliceerd op 17 feb 2017 om 07:46 | Views: 744
TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is de laatste sessie van de week met verlies gesloten. De Nikkei-index eindigde met een min van 0,6 procent op 19.234,62 punten.

Bridgestone won 0,9 procent en was daarmee in Japan een opvallende stijger. De bandenfabrikant kondigde een omvangrijk aandeleninkoopprogramma aan. Verder was Toshiba wederom de gebeten hond. Het aandeel maakte een koersval van bijna 10 procent. De afgelopen dagen kelderde het geplaagde technologieconcern al flink op de beurs, na chaos rondom de cijferpublicatie.

De All Ordinaries in Sydney leverde 0,2 procent in. De Hang Seng in Hongkong stond tussentijds 0,4 procent lager. In Seoul eindigde de Kospi 0,1 procent in de min, mede door het koersverlies van zwaargewicht Samsung van 0,4 procent.

Het net rond de van fraude verdachte topman Jay Y. Lee van Samsung sluit zich steeds verder. Vrijdag werd een officieel arrestatiebevel uitgegeven waarin Lee wordt verdacht van omkoping, verduistering en betrokkenheid in een groot corruptieschandaal. Ook zou hij frauduleus hebben gehandeld bij een fusie van gelieerde bedrijven.
voda
0
Japans handelstekort groter dan voorzien

Import in januari voor het eerst in twee gestegen.

(ABM FN-Dow Jones) Het handelstekort van Japan is in januari flink hoger uitgekomen dan verwacht. Dit bleek maandag uit cijfers van het Japanse ministerie van Financiën.

Het handelstekort van Japan kwam in januari uit op 1.087 miljard yen, of omgerekend iets meer dan 9 miljard euro, tegen een overschot van 641,1 miljard yen in in december 2016. Er was een overschot van 629,3 miljard yen voorzien.

De Japanse export steeg vorige maand met 1,3 procent op jaarbasis. Economen ging vooraf uit van een stijging van de export met 4,3 procent.

De import steeg in januari met 8,5 procent naar 6.509 miljard yen, de eerste stijging in 2 jaar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Japans handelstekort opgelopen

Import en export stijgen.

(ABM FN-Dow Jones) Het tekort op de handelsbalans is in januari opgelopen. Dit bleek maandag uit overheidscijfers.

Het tekort liep op tot bijna 1,1 biljoen Japanse yen, waar was gerekend op circa 629 miljard yen.

Voor het eerst in twee jaar steeg de import, met 8,5 procent. Opvallend was de stijging van de olieprijzen uitgedrukt in yens, met 41 procent op jaarbasis.

De export steeg in januari voor de tweede maand op rij, maar de stijging van 1,3 procent was ruim onder de toename van 4,3 procent die geraadpleegde economen voorzagen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei met winst de handel uit

Gepubliceerd op 21 feb 2017 om 07:33 | Views: 674

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met winst gesloten. Elders in Azië was het beeld gemengd. Beleggers moesten het doen zonder impuls van Wall Street, waar vanwege de viering van President's Day de beurzen gesloten bleven.

De Nikkei-index eindigde de sessie met een winst van 0,7 procent op 19.381,44 punten. Opvallend was de koerswinst voor Nippon Paper van bijna 7 procent. De papierproducent gaat naar verluidt de prijzen voor zijn producten tot wel 20 procent verhogen. Het geplaagde techconcern Toshiba behoorde met een verlies van 1,4 procent tot de sterkere dalers.

De Kospi in Seoul eindigde met een winst van 0,9 procent. De Hang Seng in Hongkong noteerde tussentijds 0,4 procent lager. De All Ordinaries in Sydney leverde 0,1 procent in.
voda
0
Nikkei vlak in hogere regio

Gepubliceerd op 22 feb 2017 om 07:28 | Views: 671

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is woensdag vrijwel onveranderd de handel uitgegaan. Elders in het Verre Oosten gingen graadmeters juist omhoog. Beleggers reageerden onder meer op positieve geluiden over de Europese industriële activiteiten. Verder kreeg de handel steun van de aanhoudende opmars van de beurzen op Wall Street.

De Nikkei-index in Japan eindigde de sessie onveranderd op 19.379,87 punten. Beleggers waren wat afwachtend door de waardestijging van de yen. Opvallend was de stevige koerswinst van het geplaagde techbedrijf Toshiba (plus 22 procent). Volgens mediaberichten zou onder meer de Taiwanese chipmaker TSMC (min 0,8 procent) azen op de chipdivisie van Toshiba.

De Kospi in Seoul eindigde de sessie met een winst van 0,2 procent, terwijl de All Ordinaries in Sydney 0,3 procent aandikte. De Hang Seng in Hongkong stond tussentijds 0,8 procent hoger.
voda
0
Verliesbeurt op beurzen Azië

Gepubliceerd op 24 feb 2017 om 07:40 | Views: 664

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurzen in Azië zijn vrijdag met verlies de handel uitgegaan. Vooral grondstofbedrijven stonden daarbij onder druk door de prijsdaling van koper, ijzer en andere grondstoffen.

De Nikkei-index in Tokio speelde 0,5 procent kwijt en sloot op 19.283,54 punten. Naast grondstofbedrijven behoorde ook machinemaker Komatsu tot de opvallende dalers met een min van 5,4 procent. Het tegenovergestelde gold voor het geplaagde techbedrijf Toshiba dat ruim 4 procent aan beurswaarde won.

De All Ordinaries in Sydney verloor 0,8 procent, mede door minnen bij mijnbouwbedrijven als BHP Billiton (min 3 procent). De Kospi in Seoul verloor 0,6 procent terwijl de Hang Seng in Hongkong tussentijds 0,5 procent verloor.
voda
0
Japanse industrie produceert onverwacht minder

Productie loopt 0,8 procent terug.

(ABM FN-Dow Jones) De industrie in Japan heeft in januari onverwacht minder geproduceerd. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van het Japanse ministerie van handel en industrie.

De industriële productie in de derde economie van de wereld daalde met 0,8 procent op maandbasis. De prognose van economen lag op een stijging op maandbasis met 0,4 procent. Op jaarbasis nam de productie met 3,2 procent toe.

De verwachting voor februari is dat de productie met 3,5 procent oploopt.

De categorieën transportmaterieel, brandstof en kolen en ijzer en staal droegen het meeste bij aan de productie. Bij machines voor productie en algemeen gebruik, elektrisch apparatuur en IT-voorzieningen tekende zich een afname af.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
4.670 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 230 231 232 233 234 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
867,21  +1,86  +0,21%  09:07
 Germany40^ 17.812,60 +0,24%
 BEL 20 3.797,92 +0,09%
 Europe50^ 4.935,43 +0,43%
 US30^ 37.827,56 +0,26%
 Nasd100^ 17.589,40 +0,48%
 US500^ 5.039,75 +0,40%
 Japan225^ 38.149,21 +1,07%
 Gold spot 2.379,30 +0,78%
 EUR/USD 1,0682 +0,10%
 WTI 82,15 -0,07%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AMX +0,31%
AEX +0,22%
AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront