KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 2017

9.962 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... 495 496 497 498 499 » | Laatste
Ricktrader
0
quote:

raarmaarwaar schreef op 25 februari 2017 22:45:

[quote alias=Reversal id=9907044 date=201702252053]
KPN zit op weekbasis in een downtrend:

invst.ly/3c8si

Een patroon van lagere toppen (LH's) en lagere bodems (LL's) is hier duidelijk zichtbaar....

Jou mededeling m.b.t. KPN slaat nergens op. Zag dat je hetzelfde bij PostNL heb geplaats.

Advies aan jouw met je TA mededeling: Ja, het kan nog, ga carnaval vieren!

Ook bij Fugro en TomTom en wellicht ook nog wel op andere plakken. Carnaval komt morgen.

Fijne avond!
[verwijderd]
0
quote:

Reversal schreef op 25 februari 2017 23:06:

[...]

Ook bij Fugro en TomTom en wellicht ook nog wel op andere plakken. Carnaval komt morgen.

Fijne avond!
Jij ook fijn avond. Zie dat je goed en relevante informatie door geeft! Je begrijp dat ik van TA geen fan ben;-).

Ricktrader
1
quote:

raarmaarwaar schreef op 25 februari 2017 23:30:

[...]

Jij ook fijn avond. Zie dat je goed en relevante informatie door geeft! Je begrijp dat ik van TA geen fan ben;-).
Geen probleem hoor. Kan ik me ook goed voorstellen, er is veel rommel vwb TA. De toegevoegde waarde van wat ik hier plaats zie je ook niet direct op de korte termijn, het is een on going proces. Als je het in de gaten zou houden dan gaan je gaandeweg wel dingen opvallen. Beetje basiskennis van TA is dan wel van belang.

Voor mij werkt het bij mijn daghandel, ik ben bezig om te onderzoeken of ik dit ook toe kan passen op de handel in aandelen. Ik plaats het hier zodat ik het zelf kan volgen en misschien dat anderen er ook nog wat aan hebben.
[verwijderd]
0
quote:

Reversal schreef op 25 februari 2017 23:39:

[...]

Geen probleem hoor. Kan ik me ook goed voorstellen, er is veel rommel vwb TA. De toegevoegde waarde van wat ik hier plaats zie je ook niet direct op de korte termijn, het is een on going proces. Als je het in de gaten zou houden dan gaan je gaandeweg wel dingen opvallen. Beetje basiskennis van TA is dan wel van belang.

Voor mij werkt het bij mijn daghandel, ik ben bezig om te onderzoeken of ik dit ook toe kan passen op de handel in aandelen. Ik plaats het hier zodat ik het zelf kan volgen en misschien dat anderen er ook nog wat aan hebben.
Volgens mij werkt het wel bij enkelingen op de fora van wat ik gelezen heb.
Als het ook voor jouw werkt dan gewoon doen.
Machiavelli
1
Beste Belegger,

De AEX-index wist twee dagen op rij even boven de 500 puntengrens uit te piepen, maar de laatste beursdag van de week vergalde de carnavalsstemming. Opvallend was de zwakke prestatie van de financiële waarden, en dat ondanks doorgaans behoorlijke kwartaalcijfers. Een en ander heeft wellicht te maken met de rentes die duidelijk weer onder druk staan.

Hoewel de volatiliteit laag is op de beurzen, kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat de onderliggende spanningen oplopen. De goudprijs zocht opnieuw hogere regionen op en de bitcoin, al eveneens als een vluchtoord te beschouwen, haalde zelfs een recordkoers. Met de nakende verkiezingen, niet in het minst in ons eigen land, gaat ook de toekomst van Europa weer over de beleggerstongen.

Beleggers hadden alleszins weer meer aandacht voor defensieve waarden. De telecomsector, vaak oersaai, viel weer in de gratie van de beleggers. In Frankrijk wist Orange met meer dan behoorlijke jaarcijfers uit te pakken, net als Proximus in België. Dit laatste aandeel haalden we na de puike koersprestatie van de jongste weken overigens uit onze koopselectie Basiswaarden. U werd daarvan vrijdag via een BW Alertmail verwittigd. Voor nieuwe aankopen richt u best uw pijlen op KPN, dat amper reageerde op de jaarcijfers, maar vorige week duidelijk de bodems achter zich liet.

De voorbije week regende het weer jaarcijfers. Hieronder enkele links naar bijdragen van onze analisten, met uiteraard een grote aandacht voor de Nederlandse fondsen.

beurswijzer.com/

Het analistenteam van Beurswijzer
[verwijderd]
0
Beste aandelen 2017
Wat worden de beste aandelen in 2017?

Beste aandelen 2017 kopenElk jaar is het weer een grote uitdaging om de beste aandelen te selecteren. Na lang wikken en wegen is het ons toch gelukt om een top 3 van beste aandelen voor 2017 samen te stellen. Helaas hebben we geen glazen bol en we kunnen er altijd naast zitten. Koop deze aandelen dus niet zonder eerst zelf te hebben nagedacht en eigen analyses te hebben gemaakt.

Voordat we onze beste aandelen voor 2017 presenteren vinden we het eerst nog de moeite waard om in te gaan op een aantal algemene economische ontwikkelingen. We wensen u hoe dan ook veel wijsheid en mooie rendementen toe in het nieuwe beursjaar.


Koop hier de beste aandelen voor 2017!


Wat staat ons te wachten in 2017?
Het ziet er naar uit dat 2017 een jaar wordt met mooie economische groei. De werkloosheid daalt, de huizenprijzen stijgen weer in recordtempo’s (door de lage hypotheekrente) en het lijkt er dus op dat de crisis steeds verder van ons verwijderd raakt. Hopelijk krijgt u in 2017 weer wat meer te besteden dan in 2016.

Op 20 september 2016 maakte het kabinet de miljoenennota voor het jaar 2017 bekend. Het is hier mogelijk om deze te downloaden. Uit deze miljoenennota blijkt dat de overheidsfinanciën er ook weer steeds beter voor komen te staan. Met de tweede kamer verkiezingen op 15 maart 2017 kunnen we dus sowieso weer veel verkiezingsbeloftes gaan verwachten.


Waar moeten we voor oppassen?
Zat positieve economische ontwikkelingen dus, maar er zitten toch een aantal addertjes onder het gras. De rentes staan op historisch lage niveaus, doordat ze kunstmatig laag worden gehouden door de Centrale Banken. In 2017 krijgen we misschien zelfs te maken met een rente van 0,0% op onze spaarrekeningen. Slecht nieuws voor spaarders dus. Huizenkopers hebben wel het geluk dat de hypotheekrentes ook historisch laag staan.

Internationaal gezien kan het zijn dat China verder afkoelt en dat de relaties met Rusland verder verslechteren. Het is ook nog steeds niet precies duidelijk wat de gevolgen van de Brexit voor Nederlandse huishoudens betekenen. Deze gevolgen zullen in de loop van 2017 wellicht duidelijker in het nieuws naar voren komen. Zat om over na te denken, maar laten we maar verder gaan met het presenteren van onze beste aandelen voor 2017.

Bekijk ook onze renteverwachting voor 2017

1. ASML
Op nummer 1 staat ASML. ASML wordt door sommigen ook wel de beursparel van de AEX genoemd. Het bedrijf bouwt machines die grote aantallen chips produceren die nodig zijn voor de productie van computers, laptops, tablets en smartphones. ASML is wereldmarktleider op dit gebied en heeft in zijn klantenbestand bedrijven zoals Samsung en Intel.

De afgelopen jaren heeft ASML veel innovaties gedaan. Door deze innovaties is de technologische voorsprong op concurrenten enorm geworden. ASML is de laatste tijd vooral erg druk met het produceren van EUV machines. Deze machines werken met extreem ultraviolet licht. Deze methode zorgt ervoor dat er nog kleinere chips kunnen worden geproduceerd. ASML heeft op dit moment al 6 klanten voor de chipmachines die €100 miljoen per stuk kosten. De verwachting is dat het aantal klanten gaat groeien en per klant kan het zo zijn dat er ook meerdere EUV chipmachines worden afgenomen.

ASML is één van de weinige bedrijven die zichzelf een doelstelling heeft opgelegd voor het jaar 2020. De bedoeling is dan om naar een jaaromzet van €10 miljard te groeien en een winst per aandeel van €8,- te realiseren. In 2015 bedroeg de jaaromzet nog €6,28 miljard en de winst per aandeel €3,21. De doelstelling is dus erg ambitieus. Als belegger kan het erg interessant zijn om in ASML te beleggen. Een koers van boven de €120,- per aandeel is zeker niet uitgesloten en zouden we al vrij snel kunnen zien.

2. Ahold Delhaize
Ahold kennen we natuurlijk allemaal. Het detailhandelsconcern is vooral bekend van de supermarktketen Albert Heijn. Ahold bezit ook Etos, Gall & Gall en Bol.com. In 2015 wist Ahold een omzet van €33,8 miljard te realiseren. Hier werd een winst bij geboekt van €620 miljoen. Op 23 juli 2016 is Ahold gefuseerd met het Belgische Delhaize. Delhaize haalde in 2015 een omzet van €24,4 miljard. Hier werd een winst bij geboekt van ongeveer €837 miljoen.

Ahold en Delhaize leken in veel opzichten op elkaar. Het waren allebei grote concerns met veel geschiedenis, kennis en ervaring in hun eigen markt. Het belangrijkste verschil tussen Ahold en Delhaize was dat Delhaize meer supermarkten in de VS in bezit had.

Door de fusie bestaat er nu één groot detailhandelsconcern met een groot marktaandeel in meerdere verschillende landen. De fusie tussen Ahold en Delhaize brengt flinke synergievoordelen met zich mee. Het concern kan nu bijvoorbeeld inkopen doen tegen lagere tarieven door hogere volumes. Ook is het mogelijk om bepaalde logistieke processen samen te voegen om zo kosten te besparen. Deze voordelen kunnen volgens Barclays wel tot €800 miljoen oplopen. Dit komt de winst van Ahold Delhaize zeker ten goede. We geloven dat er door de fusie nog potentie zit in de Ahold Delhaize aandelen. De aandelen kunnen naar €23,- en er is dus nog wat marge te behalen als u deze aandelen in uw portefeuille opneemt.

3. KPN
KPN is met zo’n 4 miljoen klanten één van de grootste telecomproviders van Nederland. KPN biedt diensten aan zoals internet, tv en bellen. De jaaromzet van KPN staat al meerdere jaren onder druk. Dit heeft alles te maken met de toegenomen populariteit van diensten zoals WhatsApp en Facebook Messenger. Deze diensten zorgden ervoor dat bellen en sms’en steeds minder populair werd. De laatste tijd slaagde KPN erin om het tij te keren. Door abonnementsvormen aan te passen kan KPN beter profiteren van de groei van het internetverkeer.

Carlos Slim was ooit de rijkste man ter wereld en in 2013 deed de miljardair een poging om KPN over te nemen. De poging mislukte, maar de miljardair bezit nog wel veel KPN aandelen. KPN wordt nog regelmatig genoemd als overnamekandidaat. Er zijn nog zat partijen die interesse hebben in deze Nederlandse telecomgigant. Mocht zo’n partij zich aandienen, dan kan de koers van KPN hard omhoog schieten. Carlos Slim zal dan ook weer mee doen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

KPN staat op een kooplijst van Deutsche Bank voor een koers van €4,20. De huidige koers ligt een stuk lager dan het koersdoel. KPN is dus net zoals ASML en Ahold de moeite waard om in uw portefeuille op te nemen.
[verwijderd]
1
quote:

Liromijo schreef:

Zou er toch een sterke rebound richting 4 gaan komen?
Die kans is zeker aanwezig.
[verwijderd]
0
quote:

Bowski schreef op 26 februari 2017 16:50:

Eens. Een rebound in 4 richtingen is het meest waarschijnlijk.
Nu nog in welke?
Hkdnp
0
quote:

Jager63 schreef op 26 februari 2017 17:20:

[...]
Nu nog in welke?
Ik moest een beetje lachen;)
Machiavelli
0
fd.nl/ondernemen/1189624/
De Finse telecomapparatuurfabrikant Nokia verwacht dat de vraag naar apparatuur voor 4G-netwerken zicht dit jaar zal gaan herstellen. Dat meldt persbureau Reuters zondag op basis van uitspraken van bestuursvoorzitter Rajeev Suri op een persconferentie aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona.
Reeks overeenkomsten
Tijdens de persconferentie kondigde Suri een reeks overeenkomsten aan op het gebied van 4G en 5G-netwerken in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Die moeten Nokia helpen om weer omzetgroei te realiseren in zijn netwerkdivisie de komende jaren.
Een van de deals die Nokia sloot, betreft een driejarige overeenkomst met Telefonica voor de aanleg van snellere mobiele telecomnetwerken in Londen. Volgens Suri zou Nokia een bestaande leverancier van Telefónica vervangen.
Verizon
Daarnaast maakte Nokia bekend dat het bedrijf samen met het Amerikaanse telecombedrijf Verizon en chipfabrikant Intel werkt om apparatuur te leveren voor pre-commerciële diensten voor supersnelle 5G-netwerken in verschillende regionale markten in de VS, waaronder Dallas.
GMMRG
0
Ik verwacht niet dat onze regering onze nationale trots wil verkwanselen aan een van oorsprong Russisch bedrijf.
[verwijderd]
0
Adek 2001
0
quote:

Liromijo schreef op 27 februari 2017 09:05:

Bijzonder, bijna geen handel in KPN, alle stellingen zijn betrokken!
zo werkt dat met aandelen, die gaan omhoog en omlaag,...
9.962 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... 495 496 497 498 499 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,321
Verschil -0,058 (-1,72%)
Hoog 3,330
Laag 3,270
Volume 13.480.877
Volume gemiddeld 13.639.170
Volume gisteren 10.555.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront