Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

May zegt EU-lidmaatschap volgende week op

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 maart 2017 14:56
    Heel verstandig.
    Nu Nederland nog.
    De helft van de Nederlandse bevolking weet nog niet hoe goed ze het gaan krijgen indien dat zou gebeuren en de ander helft heeft op de een of ander manier financiele belangen bij het bij elkaar houden van een zooitje landen met o.a. als een van de hoofd problemen de ca. 50 verschillende talen.
  2. down 20 maart 2017 15:11
    Inderdaad, nu Nederland nog de rest volgt dan wel vanzelf Want met dit kabinet dat er nu samengesteld wordt raken we nog dieper in het moeras van het sinterklaas spelen tegenover het asiel beleid. de rest volgt dan ook.... Daarom stapt Engeland er uit en laten zich niet gek maken...
    Ria Oomen vond Wilders maar een N. achtig figuur. Dat stond in de krant en noemde het CDA bijna gelijk eraan, ze schaamde zich ervoor dat Limburg op Wilders gestemd had vooral in Maastricht waar het grenzen akkoord gesloten werd ...Waarschijnlijk zal zij haar lidmaatschap in de eerste kamer wel kwijtraken,vandaar haar Deb. uitlatingen!
  3. Traveler@repair 20 maart 2017 18:05
    Het stemvee heeft de VVD een 10 zetels extra gegeven voor het Turken-debat en DENK heeft er ook een extra zetel mee gekregen als het er niet twee zijn.

    Er is maar 1 partij die voorstander is van een open overheid, Piratenpartij. En inderdaad heeft het stem-vee daar onvoldoende op gestemd.

    Toch, voor een mogelijke volgende keer, lijkt het me een goed idee, want alleen dan kan de rest door de plee.
  4. down 20 maart 2017 18:45
    quote:

    Ineluki schreef op 20 maart 2017 16:21:

    Feit is, als het merendeel van de Nederlandse bevolking de EU al wil verlaten, ze dat dan vorige week bij de Tweede Kamerverkiezingen niet als belangrijkste item hebben laten wegen. Toen is gewoon pro-Europa gestemd.

    Het is nu zo dat de vreemdelingen massaal wegstromen uit hun heimat en dat we een volksverhuizing gaan meemaken Het verschil is dat je dan wel een zak met geld bij je moet hebben anders kom je daar er niet in en je moet aanpassen aan gebruiken en gewoontes die daar gelden En dat zij (asielzoekers) die naar europa proberen te komen een goede en gratis levenslange opvang hebben En zich nergens zorgen over hoeven te maken want de EU burger betaald het...
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links