Forum: Koffiekamer » hyperdepiep voor Kingie | DeBeurs.nl

hyperdepiep voor Kingie

28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
27

Wat een feest. Het door bijna iedereen gewaardeerd alias Kingie viert vandaag zijn jubileum. Met 15000 posts is Kingie koploper hyperen. Van die 15000 postings vielen er ongeveer 7000 in de categorie zagen, 3000 kregen het predikaat drammerig mee en ongeveer 1000 waren gewijd aan het vreselijke Glazen Bolletje. Vaak met een link naar de bijbehorende bingoclub Beurskings.nl. Met dank aan Fes. Tot slot werd er 500 keer gereageerd in een draad op Henk Koning nadat die een "KINderachteGIE -topic" had gemaakt. Henk later kortstondig VIP -schrijver alhier.

Waren er dan helemaal geen inhoudelijke postings? Jazeker wel! De 3500 overgebleven postings kunnen we alsvolgt onderverdelen: 1000 anti pro-Israel postings, 1000 inhoudelijk gericht aan het adres van Johnny Walker en nog eens 1000 tegen elke vorm van racisme. Tot slot bleven 500 postings over die indirekt met de beurs te maken hadden.

Een ware aanwinst dus voor IEX ,deze gabber uit het centrum van het land.

Hoe begon het allemaal?

Kingie is geboren in een arm, groot gezin en werd vroeger op de lagere school erg gepest. Het lieve warme jong begreep er maar weinig van waarom mensen zo hard tegen elkaar waren. Vaak kwam hij huilend thuis en vond hij bij mama troost. Met vallen en opstaan worstelde Kingie zich door zijn puberteit heen. Viel hij op jongens? Deze vraag hield hem lang bezig. Toen hij op zijn 19e jaar voor het eerst een speekselmonster nam van een vrouw, wist hij het zeker: Kingie is en was, met dank aan Reina, helemaal gezond. Niet veel langer daarna geraakte hij serieus verliefd en ging hij samenwonen. Een eerste baby' tje werd ook geboren en is inmiddels een heuse kleuter. Hij lijkt op papa. De trotse King wordt bovendien opnieuw vader. Over twee maandjes is het zo ver.

Tussen het internetten en de werkzaamheden door maakt Kingie ook tijd vrij voor zijn huishouden. Of zeg ik het nu verkeerd? Nee niet verkeerd, er moet een toevoeging bij: Dankzij het feit dat Kingie getrouwd is zit hij niet 24 uur achter de pc. Zijn schat van een vrouw -en ja ik ken haar echt- neemt zijn tic voor lief en ziet de positieve kanten van haar Kingie. Veel overige hobby's heeft hij niet. Het enige waar nog wat tijd voor overblijft is korfbal. Met veel passie beoefent hij deze sport al sinds jaar en dag. Als aanvoerder van zijn vriendenteam weet hij een ieder steeds weer opnieuw te motiveren om die bal in die korf te gooien. Het bijbehorende jaarlijkse uitje staat altijd bol van de grappen en grollen. Zo zijn ze verleden jaar met z'n allen naar Volendam getogen om daar op de foto te gaan in heuse klederdracht. Ze hebben me daar een partij staan lachen man, ze hebben het er nu nog over. Ja Kingie maakt wat mee.

Maar genoeg over zijn priveleven. Hoe moet het nu verder? Kingie wilde perse de 15000 mijlpaal halen, vandaar hij hier nu tijdelijk post. Echter wat hij hier niet zal herhalen maar wat hij tegen ons Peerke ergens drie hoog achter zei, is dat -tot grote vreugde van InveZtor.nl overigens- hier zijn hart ligt. Zijn toegenomen volwassenheid cq ontwikkeling heeft hij hier aan te danken, zo vindt de knul. Kingie zal, zo zegt hij zelf, na het bereiken van deze mijlpaal weer terugkeren naar zijn bingoclub. De motivatie om het mooie ronde getal te halen werd geboren uit pure jaloezie nadat Peter ffff een pracht van een topic schreef over zijn belevenissen op het forum. Dat wilde Kingie ook.

We ronden af met nog een toevoeging mijnderzijds: Ik ken Kingie als een buitengewoon warm persoon die me onderdak gaf -ik mocht op de vloer slapen- in een ongelooflijk luxe grachtenpand in Amsterdam. We hebben samen midden in de nacht op de Prinsengracht staan wachten, samen met de politie, op het fiat van hogerhand om een pand te betreden. Een pand waarvan ik dacht dat mijn dochter er zou zitten. Kingie heeft me verder gedurende vrijwel de gehele week bijgestaan. Zo hield hij mijn paraplu vast op het moment dat de regen na beneden gutste en de journalist van RTL me vroeg of ik "nog iets tegen ze wilde zeggen indien ze nu zaten te kijken"

Ik hoop dat u allemaal tussen de regels toch door kunt lezen dat ik het hyperende kereltje een bijzonder warm hart toedraag en dat ik hoop dat hij nog lang kan blijven zijn wie hij is. Iets waarmee hij lang met zichzelf gevochten heeft. Zoals hij zelf als geen ander in staat in iemand te nemen zoals hij is, zo had hij moeite om juist dat op zichzelf te projecteren. Tot, ja tot, hij hier zijn weg mocht gaan.
Bijlage:
[verwijderd]
12
Leuk verwoord jeroen,kingie gefeliciteerd,ik denk dat ik jouw topjaren hier op IEX net niet meegemaakt heb,jammer voor mij,vooral de laatste tijd ben je weer echt een aanwinst voor dit forum en doe je ons de ONTERECHTE verwijdering van JJO vergeten,ook een topper indien je het recht op een andere mening weet te respecteren en niet zo als nu door intriges en omkering van de waarheid de moderator zover weet te krijgen dat er weer een goede poster verwijderd word.

Kingie bedankt en we zien je ook op het bingoforum beurskings.nl wel verder met je verslaving in de weer.

mvrgr jo jo
ffff
11
Beste Kingie,


Van harte proficiat met je 15.000 ste posting. Jeroen kon het niet beter zeggen dan Neerlands fantastische carbaretier: Joep van het Hek.

Met heel veel flair en durf geschreven en zeker met heel wat kernen van waarheid! Knap hoor Jeroen.!

Mij was natuurlijk ook niet ontgaan dat Kingie hier plots zo druk in de weer was. Zou hij het stukje over het sectarisme dat het in beleggers Nederland zo goed doet, zo ter harte genomen hebben....heb ik me nog even afgevraagd.....

Ja, een mens mag toch zijn dromen houden.

Kingie, ik heb van je meeste postings wel degelijk genoten. Je weet dat ik me altijd erg afzijdig hield als er ruzies waren en er vrijwel altijd met een hele grote boog omheenliep. Eerlijk gezegd omdat ik het altijd verloren tijd en energie vond en soms sliep ik er zelfs slecht van....dus dat was aan mij niet besteed.


Je opstart in absolute recordtijd van Beurscafé , samen mmet Chichi heb ik altijd een knap staaltje van ondernemerschap gevonden. Barstenvol adrenaline kan ieder mens bergen verzetten. Ik herkende in jullie onderneming een stukje uit mijn eigen leven toen ik ook in een paar weken tijd een bedrijf uit de grond stampte.

Als belegger hadden we meestal andere inzichten, maar konden daar best goed over kletsen. Achteraf hebben we allemaal onze succesverhalen en onze miskleunen gehad en kunnen dus allemaal met de borst vooruit of beschaamd in een hoekej gaan zitten.

Het zal je niet verbazen dat ik hoop dat je hier nog vaker langskomt. Israël is aan mij niet zo besteed, maar je hebt ook wel beleggersideeën.

En geloof me beste Kingie, ik heb afgelopen jaren nog wel eens aan die kleine Kingie gedacht. Vind het leuk nu van Jeroen te horen dat het daar goed meegaat.

Want de geboorte van je zoon was toch een moment dat het hart van de de KK op zijn warmst klopte.

Warmer nog dan deze zwoele zomeravond.

Het ga je goed!

Peter


pcrs7
9
quote:

ffff schreef:


Je opstart in absolute recordtijd van Beurscafé , samen mmet Chichi heb ik altijd een knap staaltje van ondernemerschap gevonden. Barstenvol adrenaline kan ieder mens bergen verzetten.

Daar ben ik ook wel van onder de indruk en wil ik je graag even een pluim voor in de hoed steken. Ik heb nooit goed begrepen waarom er nu 2 zijn (bc, bk), maar wat mij betreft vooruit 2 pluimen waard.
Kingie zei dan weer wel dat de oprichting door mijn opmerking over antisemitisme kwam, maar dat vind ik teveel eer en dat wuif ik dan ook geheel weg.
-pcrs
hermione
3
quote:

pcrs7 schreef:


Ik heb nooit goed begrepen waarom er nu 2 zijn (bc, bk), maar wat mij betreft vooruit 2 pluimen waard.


BC is ter zielen. Generaal Von Hintenentlang heeft het vakkundig om zeep geholpen.
Daarom is BK opgestart.
eastwing
8
Weet niet of ik jou hier nu mee moet feliciteren, of je vriendin, die blij zal zijn dat ze al dat gezever niet aan heeft hoeven horen... :-)
Bijlage:
Chichi21
9
quote:

pcrs7 schreef:


[quote=ffff]
Je opstart in absolute recordtijd van Beurscafé , samen mmet Chichi heb ik altijd een knap staaltje van ondernemerschap gevonden. Barstenvol adrenaline kan ieder mens bergen verzetten.
[/quote]
Daar ben ik ook wel van onder de indruk en wil ik je graag even een pluim voor in de hoed steken. Ik heb nooit goed begrepen waarom er nu 2 zijn (bc, bk), maar wat mij betreft vooruit 2 pluimen waard.
Kingie zei dan weer wel dat de oprichting door mijn opmerking over antisemitisme kwam, maar dat vind ik teveel eer en dat wuif ik dan ook geheel weg.
-pcrs


Hi Pcrs,

Je trekt het onbewust teveel naar je toe. De directe aanleiding destijds om BC te beginnen was te wijten aan 4 factoren: ene Heer J Walker (die een heilige Jihad voerde richting Kingie), de fall out van de Kraland's grappen aangaande Pepe en Pepito, een klein groepje rechts reactionairen en last but not least ... de hoeveelheid energie die Kingie iedere dag weer in dat Glazen Bolletje stak. Dit realiseerde ik mij pas werkelijk zeer bewust toen Kingie er tijdelijk mee wilde ophouden en mij het Excel spreadsheet toestuurde met de vraag of ik dit (tijdelijk ?) wilde bijhouden.
Vervolgens was binnen 2-3 dagen BC geboren.

Dat BC er later mee is opgehouden en dat we nu BK hebben is een totaal ander verhaal. En daar ga ik in dit draadje niet verder op in.

Iedereen die zich geroepen voelt aangaande dit onderwerp, start maar een ander draadje. Laten we deze draad schoon houden.

Mvg CC

PS: Kingie: die 15000 was toch wel een grap, he ;-) ?

Nightbreed
8
ere wie ere toekomt....een hele prestatie Kingie.

Toch verbaast het mij niet dat je een korfballer bent ha ha ha ha


gr N
Cézan
11
Die Kingie...:-))

Zoals Kiep je beschrijft. Subliem.
Altijd wel geweten dat je een sympathieke gozer bent.

Proficiat!
Czn.

..alleen dat korfballen...nooit achter je gezocht.
[verwijderd]
0
Tjee, kiep ik zie dat de teller al weer is gezakt. Dus nu voor de 2e keer mijn 15K-ste (verdwijnen er ook heel oude postings ofzo?).

Die nummer 3, ja het heeft me een conflict gegeven zeg binnen ons team. Ik als aanvoerder stond erop, en slaagde erin hem uit het team te krijgen, het is johnny walker! (zie je die blik, brrrr).

Bij de w, thx voor de sympathieke reacties in deze draad.
[verwijderd]
0
Kiep:

1: Ik kan niet goed zien of het reu of een teefje is.
2: Maakt Haddock nu eerst zijn wijsvingertje nat , of is ie nu al aan het proeven ?

Die 14999. één posting Tja Ik heb wel een idee.

Ik heb gisteren eens -25- stevig aan de tand gevoeld oven een door hem verwijderde topic.
Laat daar nu Kingie en TA-Libra op gereageerd hebben.(vlak voor -25- hem weer verwijderde.)
Het zou kunnen dat dat de reden is. Je weet het nooit hier (Net zoals die 50 andere plotseling)


Wil je die topic nog eens terug zien? (Maar dan moet -25- het daar wel mee eens zijn)

Mvg Peerke

pcrs7
1
quote:

hermione schreef:


[quote=pcrs7]
Ik heb nooit goed begrepen waarom er nu 2 zijn (bc, bk), maar wat mij betreft vooruit 2 pluimen waard.
[/quote]

BC is ter zielen. Generaal Von Hintenentlang heeft het vakkundig om zeep geholpen.
Daarom is BK opgestart.

Door dit soort cryptische opmerkingen wordt het niet duidelijker. Waarschijnlijk een steek onder water voor de goede verstaander. Een soort Katyushu strike, of een oog om oog tand om tand steek, die nergens toe gaat leiden dan tot escalatie.
-pcrs
[verwijderd]
0
quote:

TA-Libra schreef:


Kiep:

1: Ik kan niet goed zien of het reu of een teefje is.
2: Maakt Haddock nu eerst zijn wijsvingertje nat , of is ie nu al aan het proeven ?

Die 14999. één posting Tja Ik heb wel een idee.

Ik heb gisteren eens -25- stevig aan de tand gevoeld oven een door hem verwijderde topic.
Laat daar nu Kingie en TA-Libra op gereageerd hebben.(vlak voor -25- hem weer verwijderde.)
Het zou kunnen dat dat de reden is. Je weet het nooit hier (Net zoals die 50 andere plotseling)


Wil je die topic nog eens terug zien? (Maar dan moet -25- het daar wel mee eens zijn)

Mvg Peerkedat was die clowntopic, ik reageerde ook heel snel maar plots delete hij hem denk ik zelf, maar dat was al voor de 15000 grens dacht ik.

denk dat ze ons korfballertje aan het plagen zijn Peerke.

Wat die vinger betreft ik heb geen idee maar op bk staat een heel archief aangaande haddocks fotoboek.
[verwijderd]
0
Was de 14e om 18:02.

Als een poster een topic start gaat z'n teller een omhoog.
Als hij hem weer verwijdert gaat de teller een omlaag.
Ben alleen nieuwsgierig of als een topic verwijdert wordt ook de tellers van de mensen die gereageert hebben automatisch meeveranderd.
Is moeilijk in m'n eentje te testen.
Ach Ik ben nu eenmaal een digger.

Mvg Peerke
[verwijderd]
0
quote:

Kingie schreef:Bij de w, thx voor de sympathieke reacties in deze draad.

Het zijn er alleen niet zo veel he?

Wat dat betreft heeft Peter ffff meer credits opgebouwd gaande de tijd.

[verwijderd]
1
Ik wist het haast zeker maar heb voor de zekeheid nog even het verschil tussen credit en debet opgezocht.
Maar het is inderdaad zoals ik dacht.:-)
Mvg Peerke
eastwing
2
quote:

Janus Kiep schreef:


[quote=Kingie]
Bij de w, thx voor de sympathieke reacties in deze draad.
[/quote]
Het zijn er alleen niet zo veel he?

Wat dat betreft heeft Peter ffff meer credits opgebouwd gaande de tijd.


Het is vakantie tijd ook he :-)
[verwijderd]
0
quote:

Kingie schreef:


Tjee, kiep ik zie dat de teller al weer is gezakt. Dus nu voor de 2e keer mijn 15K-ste (verdwijnen er ook heel oude postings ofzo?).Nou moe!!! Het mysterie van de verdwijnende postings....

IEX jullie database is lek. Iedere dag ontsnapt er een postinkje!

Kingie
Lid sinds 13 jun 01
Laatste bezoek 16 jul 06
Aantal posts 14999 <=====================
Gegeven aanbevelingen 324
Ontvangen aanbevelingen 1700
Aanbevelingen/Posts 0,113
28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
576,30  +0,38  +0,07%  11:33
 AMS25-24h 576,37 +0,08%
 Germany30^ 12.773,10 +0,20%
 Dutch15-index 15.989,49 -0,12%
 BEL 20 3.779,88 -0,11%
 BRX20-24h 3.779,88 -0,11%
 Europe50^ 3.604,44 +0,12%
 Euro30-index 18.416,52 -0,16%
 US30# 26.831,12 +0,04%
 Nasd100# 7.943,46 +0,04%
 US500# 3.006,95 +0,05%
 Japan225# 22.681,65 +0,59%
 Gold World Spot (USD) 1.487,81 +0,22%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,1142 -0,05%

Stijgers

Takeaway.com +4,30%
TomTom +4,07%
Kiadis Pharma +3,55%
Wolters Kluwer +0,95%
Fugro +0,91%

Dalers

ICT Group -1,91%
ForFarmers -1,65%
RANDSTAD NV -1,35%
BAM -1,34%
Pharming -1,23%

Nieuws Forum meer

Kiadis stelt wetenschappelijke advies...
Kogovus op 22-okt-19 11:20
6
Prosus wil Just Eat overnemen
Dirk JGC op 22-okt-19 10:58
4
'Focus op staalfabrikanten en mijnbou...
Knight V op 22-okt-19 10:57
2
Mogelijk herkansing brexitstemming La...
tjerk op 22-okt-19 10:48
18
Ahold wil Amerikaanse als financieel ...
gokker op 22-okt-19 10:47
3