Forum: Koffiekamer » Blij met fysiek goud en zilver! » Pagina: 371 | DeBeurs.nl

Blij met fysiek goud en zilver!

7.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ffff
2
Handyman,

Ik vraag mij af of jij wel goed kunt lezen. Nu geef ik haarzuiver aan waarom ik zo perplex stond toen ik over mijn goudaankopen tegen Marique begon en Ben daar zo negatief op reageerde. Zoiets is niet iemand missen.... maar de zoveelste les dat ook goeroes er gloeiend naast kunnen zitten. En vooral: Zoiets goed onthouden.


ONN,
De verstandigste zijn....? Kom op , zeg! Noch jij, noch ik weten wat precies de reden is van Bens vertrek, maar bij mij komt het toch over als een #### vertrek.
Zoveel aliassen, zoveel beweringen, nooit hebben durven verifiëren, maar wel jarenlang hebben beledigd. Zo iemand de verstandigste? Nou ik zal maar niet schrijven wat ik er echt van denk, want dan haalt de moderator de reactie weer eens weg.

John,

TOCH HEEL OPVALLEND, dat er hier in de KK de meest uitgebreide gouddraden zijn geweest. Zeker een twintigtal met duizenden en duizenden [postings. En nou gaat het weer goed met het goud.... en je ziet vrijwel geen kip meer. Ook dat zijn voor mij lessen, John.

"Ze" weten alles over goud en de goudkoers. Ze vulden tientallen draden over goud, maar nu er iets op te merken valt...nu zwijgen ze voor 99 procent als het graf.

Zouden ze ook Krugerrands, Umicore plakjes, Panda's en Buffalo's bezitten?

Ik denk het niet. Hoeft ook niet, maar die jaloezie druipt er iedere keer vanaf.

Tja, Handyman, jij post ook niet veel meer. Nooit eens een Krugerrand gekocht van de opbrengst van je noeste arbeid?

Peterizdp
0
En ffff al gekeken naar het gewogen gemiddelde rendement van je goudvoorraad?

Om te janken nietwaar?
ONN
1
quote:

ffff schreef op 21 jun 2019 om 12:26:


Ik denk het niet. Hoeft ook niet, maar die jaloezie druipt er iedere keer vanaf.

Ook voor jou dan: 'Een typerende eigenschap van een narcist is dat hij/zij denkt dat anderen jaloers/afgunstig zijn op hem/haar.' Van nl.wikipedia.org/wiki/Narcisme

Lees het eens rustig van het weekend en wie weet herken je sommige dingen in jezelf. Er valt altijd nog wel wat te leren. Nietwaar Josti ? :)))

Oh ja, kende je nou wel of niet dit gezegde ?: www.woorden.org/spreekwoord.php?woord...


voda
0
quote:

ffff schreef op 21 jun 2019 om 12:26:


...

Zouden ze ook Krugerrands, Umicore plakjes, Panda's en Buffalo's bezitten?
...

Hier voornamelijk Nederlands goud. Daarnaast nog Maple Leafs (Canada) en wat uit Australie. Alles in munt vorm.
En mijn top-stuk, een gouden Omega horloge met gouden band (585/1000) (14 karaat).

Veel plezier met het goud toegewenst Peter.
voda
0
Goudprijs schiet door de $1400

De prijs voor een troy ounce goud (31,1 gram) is vrijdagmorgen door de grens van $1400 gegaan. In de vroege ochtendhandel piekte de prijs voor het edelmetaal op $1411,36. Het is voor het eerst sinds 2013 dat de goudprijs door de $1400 schiet.

De prijsstijging heeft alles te maken met de groeiende onrust in de wereld. De Verenigde Staten hebben afgelopen nacht op het laatste moment een aanval op Iran afgeblazen, zo schrijft The New York Times. De afgeblazen operatie was bedoeld als vergelding voor het neerschieten van een Amerikaanse militaire drone door Iran op donderdag.

Goud geldt traditioneel als veilige haven in onzekere tijden. Doorgaans stijgt de goudprijs als er onrust in de wereld is. Beleggers trekken hun geld terug uit aandelen en obligaties en steken het in het veilig geachte goud. In 2011 bereikte de goudprijs een record van $1900 per troy ounce.

Veilig haven?
Op die theorie van 'veilige haven' valt overigens wel wat af te dingen. Georgette Boele, valuta- en edelmetalenanalist bij ABN Amro, wijst er langer op dat de correlatie tussen dalende aandelenmarkten en een stijgende goudprijs tegenwoordig niet altijd meer opgaat.

De goudprijs wordt ook in beweging gebracht door de stand van de rente. Goud vergoedt geen rente. Hoe lager de rente, hoe aantrekkelijker goud wordt ten opzichte van obligaties. En juist deze week bereikten de renteniveaus in Europa nieuwe dieptepunten.

De Europese Centrale Bank (ECB) staat klaar om met nieuwe stimulusmaatregelen de inflatie en economische groei aan te jagen, benadrukte ECB-president Mario Draghi dinsdag nog maar eens een keer. Prompt gingen de Duitse, Franse, Belgische en Nederlandse tienjaarsrente naar hun laagste peil ooit. Wie zijn geld bijvoorbeeld voor tien jaar bij de Nederlandse overheid wil parkeren moet daar geld op toeleggen. Het rendement op Nederlandse tienjaars-staatsobligaties is vrijdag -0,13%.

Na het doorbreken van de grens van $1400 daalde de goudprijs weer. Tegen het middaguur kost een troy ounce goud $1388,86.

Voor grafieken, zie link:

fd.nl/beurs/1305736/goudprijs-breekt-...
hirshi
0
Goud sloot vrijdag nipt boven $ 1400 per troy ounce. Een weekwinst van 4.14% was de beste sedert april 2016 en een slot boven $ 1400 was voor het eerst sedert 3 september 2013. Na laagtepunten in mei 2019 klom de goudprijs met 10% in korte tijd.

Maar hoe sterk is goud relatief?

Vergeleken met de S&P index zit goud al acht jaar in de achterstand modus en dat is tot dusverre in juni 2019 niet anders want die S&P index maakt nog steeds de ene na de andere all-time high.

Inflatie is nog steeds laag ondanks alle inspanningen van centrale banken en dat is wat de goudprijs echt nodig heeft om te floreren.
Dus een prijs boven $ 1.400,- lijkt mooi en die kan op de korte termijn nog wel wat verder oplopen, maar voor een succesvolle belegging op de lange termijn is meer nodig dan dat.

ffff
0
quote:

izdp schreef op 21 jun 2019 om 13:21:


En ffff al gekeken naar het gewogen gemiddelde rendement van je goudvoorraad?

Om te janken nietwaar?NEEN, zeker niet om te janken, beterweter en beterbelegger!Maar omdat jij nooit en te nimmer iets van mij wilt aannemen, zal ik je maar een opmerking van Arend Jan Kamp van de voorpagina, zojuist gepubliceerd op de voorpagina geven.....

Dan hoor je het eens van een ander:Ondanks dat goud voor het eerst sinds 2011 of 2016 zo u wilt weer een duidelijk teken van leven geeft, was het deze eeuw een veel betere belegging dan de S&P 500. Zelfs met herbelegd dividend blijft die ver achter.


Jou kennende ga je natuurlijk weer iets opzoeken dat het nog beter dan goud gedaan heeft. Ik zou zeggen, izdp: Neem eens EADS !!


En wat dat janken betreft..... ook met je huisjes zo'n rendement gemaakt als ik met de goudaankopen van september 2018.....?

GOUD is een pracht diversificatiebelegging, al minstens een eeuw aanbevolen door ontieglijk veel vermogensbeheerders.


Heeft als bijkomend voordeel, dat geen mens hoeft te weten hoeveel je ervan bezit. Altijd handig in tijden van schandalige nivellering en maffiaanse belastingheffingen...


Peter
hirshi
0
Dit is de relatieve sterkte van goud ten opzichte van de S&P 500 in de laatste 10 jaar.

Bijlage:
voda
0
Goudprijs naar hoogste niveau in zes jaar

Gepubliceerd op 25 jun 2019 om 08:07 | Views: 1.248

Gold World Spot (USD) 11:33
1.429,22 +9,67 (+0,68%)

SINGAPORE (AFN/BLOOMBERG) - De goudprijs steeg dinsdag naar het hoogste peil in zes jaar. Het edelmetaal wordt gezien als zogeheten veilige haven tijdens onrustige tijden op de financiële markten. De conflicten tussen de Verenigde Staten en Iran en het uitblijven van een akkoord in de handelskift tussen de Verenigde Staten en China, voeden de onzekerheid op de beursvloeren.

Voor een troy ounce goud (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Singapore 1436 dollar betaald worden. Dat niveau werd voor het laatst in 2013 bereikt. Een van de oorzaken voor de snelle stijging is het escalerende conflict tussen de VS en Iran, waar militaire acties niet uitgesloten worden.

Daarnaast zijn beleggers pessimistisch over het handelsoverleg dat op de G20-top dit weekend op de agenda staat. De Amerikanen zouden vastberaden blijven in hun eis om diepgaande economische en handelshervormingen van de Chinezen af te dwingen.

Kenners denken dat de goudprijs nog verder kan gaan stijgen door losser monetair beleid van centrale banken. In september 2011 bereikte de goudprijs het hoogste niveau ooit met meer dan 1900 dollar. Toen was er ook grote onzekerheid op de financiële markten.
voda
0
Beursblik: goudprijs volatiel

(ABM FN-Dow Jones) De goudprijs steeg de afgelopen week tot het hoogste niveau in zo'n zes jaar tijd dankzij het vooruitzicht op een agressieve monetaire stimulering door de Federal Reserve, maar kan weer flink terugzakken wanneer de Fed minder verruimingsgezind blijkt dan waar de markt nu op rekent. Dit schreef marktstrateeg Georgette Boele van ABN AMRO woensdag in een analyse.

"Op korte termijn zal de mogelijkheid van een renteverlaging met 50 basispunten door de Fed in juli steun bieden aan de goudprijs", aldus Boele die stelde dat ook het technische plaatje voor goud er goed uit ziet.

Echter, ABN AMRO rekent erop dat de Fed de rente in juli met slechts 25 basispunten verlaagt. Als de Fed zich minder verruimingsgezind opstelt dan verwacht of niet met een renteverlaging van 50 basispunten komt, dan kan de goudprijs flink dalen, waarschuwde Boele.

Bovendien zal een verslechtering van het beleggerssentiment eerder gunstig zijn voor de dollar dan de goudprijs. Daarom houdt ABN AMRO vast aan de verwachting dat de goudprijs aan het eind van het jaar rond de 1.400 dollar uitkomt en lijkt de goudprijs de afgelopen week teveel doorgeschoten.

Volgens marktanalist Naeem Aslam van ThinkMarkets is het belangrijk om de volatiliteit van de goudprijs niet te onderschatten. De Cboe/Comex index die dit weergeeft, steeg dinsdag met 28 basispunten tot 17,08 procent en dat was het hoogste niveau in jaren. Dit heeft volgens Aslam vooral te maken met de onzekerheid rond de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China.

Desalniettemin staat de goudprijs een stuk hoger dan voor de bekendmaking van het rentebesluit van de Fed. En ook bijzonder is de ratio van goud-naar-zilver prijzen is gestegen tot het hoogte niveau in zo'n 25 jaar, volgens marktstrateeg Jim Reid van Deutsche Bank. "Dat laat een gebrek aan vertrouwen onder beleggers zien in de economie, omdat zilver functioneert als zowel een grondstof voor de industrie als een edelmetaal."

De goudprijs noteerde woensdagochtend 0,2 procent lager op 1.415,80 dollar. De zilverprijs daalde fractioneel tot 15,29 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
simidoc
1
Goud was lastig te verkopen in 2005.En goud kopen in 2000 toen het geen 300$ stond was helemaal krankjorum.Niemand moest goud toen ik het als allerenige hier in de koffiekamer mee te voorschijn kwam.

FFFF,ik zou toch maar eens uw posting lezen die je hier toen hebt geschreven.En jij was in 2000 net zo een grote goudhater als al de anderen.Niemand moest toen goud niemand,ook jij niet !!!
Je hebt ondertussen al wel behoorlijk je kar gedraaid wat goud betreft als ik lees wat je nu hier neerschrijft in 2019.

www.belegger.nl/Forum/Topic/1065902/1...
ffff
0
Simidoc,

Wel goed mijn postings citeren, Simi. Ik plaatste alleen al in de gouddraden de afgelopen 20 jaar pakweg 400 postings. Waarschijnlijk meer!

Ik hoor bij die speciale beleggers die het presteren om fysiek goud te kopen en daarna mee te maken dat DERTIEN achtereenvolgende jaren, dus dertie lange jaren aaneen, ieder jaar weer opnieuw de goudprijs ZAKTE. Nou daar word je niet enthousiast van als ze het dan op een goudforum over goud gaan hebben...

Maar Simi, beleggen en zeker vermogensbeheer is ook alles opnieuw bekijken en vooral diversifiëren. En als je dus eens wat beter mij opgevolgd had, had je al ruim tien jaar geleden kunnen lezen hoe de goudleverancies met zijn zware kogelvrije Mercedes kwam leveren, Prachtverhalen in de KK ! En als je nog wat beter had gevolgd ten tijde van begin van de Syrië oorlog had je....minstens tien uitvoerige postings van mij kunnen lezen dat de vluchtende mensen de goudmarkt in Turkije overspoelden met fysiek goud.

Dus gewoon wat beter lezen Simi, want ik ben al zeker pakweg 15 jaar enthousiast over beleggen in fysiek goud. Goud heeft dan verder nog een bijkomend voordeel hetgeen ik in mijn vorige posting aanstipte.

Jij zit toch ook in België? Nog maar heel eventjes wachten totdat Di Rupo weer de baas in België is en dan mag jij ook eurig netjes je goud aan Di Rupo mogen aangeven. Net zoals in Holland...


Tenslotte Simi, ondanks die harde les bij mijn eerste fysiek goudaankoop, was goud fysiek een prima belegging.

Wellicht worden Ageas, Dexia, Nyrstar dat ook nog ooit eens...


Goud is ieder moment van de dag te kopen of te verkopen op duizenden plaatsen, dus jouw opmerking dat goud in 2005 lastig te verkopen was, is nonsens.


Peter
haas
0
hier amazone,2e week november 2008,aankoopkoers 40,90 +4492% (let wel aandeel,niet turbo)
was enigste advies (de 4 ruiters,apple,goog, en rimm),wat ik van ene kraland heb overgenomen. dat is echt goud:)

PS 4e week nov 2008 stond aandeel 10% lager: groot paniek in de tent hier:)
simidoc
2
quote:

ffff schreef op 26 jun 2019 om 14:47:


Simidoc,

Wel goed mijn postings citeren, Simi. Ik plaatste alleen al in de gouddraden de afgelopen 20 jaar pakweg 400 postings. Waarschijnlijk meer!

Ik hoor bij die speciale beleggers die het presteren om fysiek goud te kopen en daarna mee te maken dat DERTIEN achtereenvolgende jaren, dus dertie lange jaren aaneen, ieder jaar weer opnieuw de goudprijs ZAKTE. Nou daar word je niet enthousiast van als ze het dan op een goudforum over goud gaan hebben...

Maar Simi, beleggen en zeker vermogensbeheer is ook alles opnieuw bekijken en vooral diversifiëren. En als je dus eens wat beter mij opgevolgd had, had je al ruim tien jaar geleden kunnen lezen hoe de goudleverancies met zijn zware kogelvrije Mercedes kwam leveren, Prachtverhalen in de KK ! En als je nog wat beter had gevolgd ten tijde van begin van de Syrië oorlog had je....minstens tien uitvoerige postings van mij kunnen lezen dat de vluchtende mensen de goudmarkt in Turkije overspoelden met fysiek goud.

Dus gewoon wat beter lezen Simi, want ik ben al zeker pakweg 15 jaar enthousiast over beleggen in fysiek goud. Goud heeft dan verder nog een bijkomend voordeel hetgeen ik in mijn vorige posting aanstipte.

Jij zit toch ook in België? Nog maar heel eventjes wachten totdat Di Rupo weer de baas in België is en dan mag jij ook eurig netjes je goud aan Di Rupo mogen aangeven. Net zoals in Holland...


Tenslotte Simi, ondanks die harde les bij mijn eerste fysiek goudaankoop, was goud fysiek een prima belegging.

Wellicht worden Ageas, Dexia, Nyrstar dat ook nog ooit eens...


Goud is ieder moment van de dag te kopen of te verkopen op duizenden plaatsen, dus jouw opmerking dat goud in 2005 lastig te verkopen was, is nonsens.


Peter


Dan zou ik uw eigen posting uit het verleden maar eens terug lezen.Blijkbaar heb je dat nog niet gedaan.Jij bent niet meer dan een haan op een kerktoren !!!Uw gebrabbel hier is voor mij van nul en generlei waarde!!

ffff 19 sep 2005 om 20:18
0
simi heeft toen veel fysiek goud gekocht.

Hoi Fes,

Het ging mij om bovenstaande uitlating van Simi. In het verleden heb ik in de KK er wel eens uitvoerig over gepost hoe lastig het is fysiek goud te krijgen en er weer van af te raken. Juist omdat Simi dat nu weer zo vertelt, vraag ik mij gewoon af hoe hij dat "probleem" van fysiek goud dan in de praktijk aanpakt.

Dat er heel veel produkten zijn weet ik uiteraard. Op www.beurskings.nl heeft eens een periode een schat aan informatie over fysiek goud gestaan en wellicht is dat daar nu nog terug te vinden in de goudrubrieken bij Kingie. Waat het mij om gaat is dat het lastig is kilo's goud "zomaar" aante kopen en nog lastiger ze weer te verkopen. En nou zou ik van Simi wel eens willen horen hoe hij dat oplost( oploste..)

Peter
ffff
1
Jeetje, Simi, dat jij dus toch zo druk met mij bent. En dat nog wel terwijl je erbij schrijft, dat mijn postings van nul en generlei waarde zijn.

De posting is een schitterend voorbeeld hoe een belegger in de loop van enkele jaren van inzicht kan veranderen. Het grappige is dat het probleem dat ik in de oude posting schetste fantastisch is opgelost met het persoonlijke contact met drie goudhandelaren. Kwestie dus van met dat soort mensen ook contact te maken en te onderhouden. Dus het probleem van 15 jaar geleden is al meer dan een decennium geleden opgelost.

Wat ik nu zo vreemd aan jou vind, Simi, is dat het niet in jouw hoofd is opgekomen dat dit nijpende probleem uit 2005 eigenlijk toch vrij gemakkelijk is op te lossen.

Ter informatie Simi: Als ik zulke goudaankopen als in september vorig jaar doe ( zie de bovenstaande postings) dan gaat dat anno 2019 met...… een eenvoudig telefoontje. Je hoort het goed hè! Met een eenvoudig telefoontje ! En weet je waarom, Simi? Omdat we elkaar goed kennen. Omgekeerd als ik van mijn Krugerrands, panda's, Eagles, plakjes Umicore af wil, dan hoef ik hem ook maar op te bellen. Eigenlijk gaat het bijna net zo gemakkelijk als aandelen kopen en verkopen.

Blijf mij maar goed lezen, Simi en realiseer je dat beleggers en dus ook vermogensbeheerders in de loop van vijftien jaar contacten leggen en daardoor toch iets anders tegen sommige beleggingen gaan aankijken. Jouw retro-onderzoekje is daar dus een pracht van een voorbeeld van.


Ik vind het overigens wel een beetje dom en kortzichtig van jou, dat je daar nou niet zelf op gekomen bent...…

Peter
hirshi
0
Uit een oogpunt van diversificatie is het zeker de moeite waard een klein deel in goud aan te houden,
Dat kan fysiek maar ook bijvoorbeeld met een ETF. Goud onder je matras bewaren is niet aan te raden. Slecht voor je geweten en goed voor inbrekers.

Technisch is goud uitgebroken maar op een termijn van pakweg acht jaar is het qua waarde toch nogal fors achtergebleven bij andere assets zoals de S&P 500 zoals ik eerder liet zien.

Goud floreert bij inflatie en juist die inflatie is ver te zoeken.
Nu moet goud het hebben van politieke onrust en ja Trump wakkert dat wel aan maar helaas blaffende honden bijten niet en goud zal dus voorlopig nog wel een asset blijven waar je niet zo dik in moet zitten.

Go with the flow.
ffff
0
Hirshi,

Ik had inderdaad wat moeite met die posting van jou en vooral de mooie grafiek die je erbij geplaatst hebt. Moet ik dus concluderen dat Arend Jan Kamp ( van de voorpagina) de verkeerde conclusie getrokken heeft en iets verkeerds in zijn opiniestuk van eergisteren gemeld heeft?

Goud fysiek is juist het mooiste wat er is. IN MIJN OGEN, duizend maal beter dan een ETF. Hoe je het ook f draait of keert: Alles wat op een computer staat....moet je maar geloven. Hoe je het ook draait of keert: Niets voelt zo lekker als echt gouden munten en echt gouden plakjes.

maar inderdaad verschil van opvatting: Voor mij nooit goud op een goudrekening, maar goud in mijn bezit. Dachten de Syriërs ook toen ze van Syrië naar Turkije vluchtten.

Peter
hirshi
0
quote:

ffff schreef op 26 jun 2019 om 18:37:


Hirshi,

Ik had inderdaad wat moeite met die posting van jou en vooral de mooie grafiek die je erbij geplaatst hebt. Moet ik dus concluderen dat Arend Jan Kamp ( van de voorpagina) de verkeerde conclusie getrokken heeft en iets verkeerds in zijn opiniestuk van eergisteren gemeld heeft?

Goud fysiek is juist het mooiste wat er is. IN MIJN OGEN, duizend maal beter dan een ETF. Hoe je het ook f draait of keert: Alles wat op een computer staat....moet je maar geloven. Hoe je het ook draait of keert: Niets voelt zo lekker als echt gouden munten en echt gouden plakjes.

maar inderdaad verschil van opvatting: Voor mij nooit goud op een goudrekening, maar goud in mijn bezit. Dachten de Syriërs ook toen ze van Syrië naar Turkije vluchtten.

Peter


Dat bericht van ArendJan heb ik niet gelezen maar het ging dacht ik over een andere tijdspanne. Twintig jaar als ik me niet vergis terwijl ik liet zien hoe zich goud verhield ten opzichte van de S&P 500 in een tijdspanne van 10 jaar en dan is een halleluja niet op zijn plaats.

Nederlanders kunnen bij TOV Hazel aan de Coolsingel in Rotterdam zoveel fysiek goud kopen als ze willen. In het Erasmus huis - het gebouw dat ontworpen is door Dudok en in de oorlog gespaard is gebleven en waar de Deutsche Bank gevestigd en vroeger de HBU. Gewoon even melden bij de balie en je wordt doorgeleid en keurig geholpen.

Dagje Rotterdam is aan te bevelen. Er is veel te beleven in die wereldstad
ffff
0
Ongelooflijk....Mijn allereerste Krugerrands kocht ik ooit bij HBU in Rotterdam. Maar dat moet toch wel een kleine 40 jaar geleden zijn.... Ik zie mij nog lopen: Wijs als een aap met echt gouden munten...

Peter
hirshi
0
Voor mijn Krugerrandaankopen ging ik liefst naar Antwerpen op de Keizerlei.
Ik was een echte verzamelaar in gouden munten. Een socialistische vriend, een PvdA-er in hart en nieren in de gemeenteraad van een Brabantse stad had me dat aangeraden. Hij was goed ingevoerd en een expert op het terrein van het ontlopen van belastingen. Katholieken zijn de besten op dat gebied.
7.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
572,45  +1,24  +0,22%  16:46
 AMS25-24h 572,52 +0,23%
 Germany30^ 12.353,80 -0,62%
 Dutch15-index 16.190,73 +0,29%
 BEL 20 3.625,24 -0,67%
 BRX20-24h 3.625,66 -0,66%
 Europe50^ 3.503,47 -0,51%
 Euro30-index 18.110,96 -0,12%
 US30# 27.256,15 -0,26%
 Nasd100# 7.907,39 -0,25%
 US500# 2.992,14 -0,43%
 Japan225# 21.410,32 -0,58%
 Gold World Spot (USD) 1.416,76 +0,74%
 New York WTI spot 57,62 -3,29%
 EUR/USD 1,1219 +0,06%

Stijgers

ASML +4,46%
Intertrust +1,85%
ASMI +1,73%
Sligro +1,55%
Ahold Delhaize +1,36%

Dalers

ArcelorMittal -3,87%
Kendrion -3,70%
Aperam -3,19%
Fugro -3,16%
IMCD -2,98%

Nieuws Forum meer

'Cryptoplan Facebook kan zo niet door...
Twijfels op 17-jul-19 16:40
8
ASML compenseert zwakte geheugenchips
dasokwat op 17-jul-19 16:02
14
ECB in brede overeenstemming over sti...
dasokwat op 17-jul-19 15:54
15
Oracle loopt miljardencontract Pentag...
dasokwat op 17-jul-19 15:44
3
Trump: onderzoek naar band Google en ...
dasokwat op 17-jul-19 15:35
10