Nedsense Enterpr « Terug naar discussie overzicht

Nedsense krijgt outperform advies - AEK

59 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
Nedsense krijgt initieel outperform advies - AEK
16 augustus 2010, 9:12 uur | DJ
AMSTERDAM (Dow Jones)--Nedsense krijgt een initieel outperformer-advies van AEK. Als het nieuwe softwareprogramma Loft bewijst "de kers op de Nedsense taart" te zijn, waar analist Martin Crum overtuigd van is, dan zal het bedrijf hoogstwaarschijnlijk een overnameprooi worden. "Loft heeft aanzienlijk potentieel, terwijl het bedrijf tegelijkertijd winst kan gaan genereren met enkel de NedGraphics-activiteiten, iets wat de markt naar onze mening nog niet volledig heeft ingeprijsd." Omstreeks 09.10 uur noteert het aandeel vlak op euro 0,46. (HJL)

Dow Jones: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
[verwijderd]
0
dat zei ik toch vorige week op naar de euro lekker laten liggen komt vanzelf goed we staan echt veels te laag succes allemaal
[verwijderd]
0
we krijgen straks nog vuurwerk afgelopen jaren toen het echt slecht ging met blue fox stond de koers veel hoger en nu geen verlies we staan er echt goed voor en wie weet ofername straks dus makkelijk naar de euroooo mensen gewoon laten liggen op de plank tot na de cijfers 1 september dan komt de vuurwerk passs
phu
0
Er zou vandaag toch ook al met gemak een % of 10 bij moeten kunnen komen. Da's ook al beetje vuurwerk.
[verwijderd]
0
Waar ik erg geïnteresseerd naar ben is die nieuwe grote klant die in november (misschien) gepresenteerd KAN gaan worden!

“Het Nederlandse bedrijf dat software ontwerpt voor de mode- en textielindustrie verwacht na eerdere zware verliezen in november een grote Amerikaanse klant voor zijn nieuwste softwarepakket Loft te kunnen presenteren.”

Ik hoop voor dat men dit voor elkaar gaat krijgen!
[verwijderd]
0
phu
0
Is gewoon een uitdagend boekje: er wordt vrijwel alleen uit de laat gekocht en als er dan een keer een beetje op de bied wordt verkocht dan is het verschil tussen bied en laat zo groot dat de koers gelijk met %-en zakt.
[verwijderd]
0
ik denk dat je gelijk gaat krijgen PHU afgelopen weken ben ik flink ingestapt ik verkoop helemaal niks tot november eerst maar even naar de euro dat zei de ceo ook de koers is veels te laag maar het komt vanzelf goed zei ie dus gewoon lekker rustig afwachten succes allemaal
[verwijderd]
0
Ik heb wel een goed gevoel bij dit aandeel.
Men investeert in een nieuw product tijdens de crisis. Dit vind ik erg positief. Laten we hopen dat Loft ons gaat brengen wat men verwacht! Als dat zo is en de economie trekt weer aan dan is dit aandeel een pareltje en de koers zal dan op eigen kracht aantrekken!

Wat ik ook erg positief vind is dat er een flink aantal aandelen in vaste handen zijn en dat men partijen achter zich heeft staan die investeren in Loft. Natuurlijk zijn deze partijen beter ingelicht dan wij als particulier!

Met een overname hou ik voorlopig geen rekening mee!
phu
0
Wat een vreemd boekje. Maar een ding is (vrijwel) zeker, we gaan flink omhoog vandaag!
[verwijderd]
0
quote:

phu schreef:

Wat een vreemd boekje. Maar een ding is (vrijwel) zeker, we gaan flink omhoog vandaag!
Phu, ik kan helaas geen boekje zien! Waar kijk jij?
[verwijderd]
0
59 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 10:08
Koers 0,074
Verschil -0,002 (-2,63%)
Hoog 0,074
Laag 0,074
Volume 2.500
Volume gemiddeld 33.670
Volume gisteren 9.000

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront