Forum: Koffiekamer » De boeiende wereld van heksen en katten: 3e bedrijf. » Pagina: 22 | DeBeurs.nl

De boeiende wereld van heksen en katten: 3e bedrijf.

777 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
pensionado
0
quote:

hermione schreef op 11 september 2011 19:08:


[...]

Het schattige dotje heeft zich met deze opmerking gediskwalificeerd om nog reacties van mij te krijgen.
Toegevoegd aan het lijstje waarop ook lui staan die het herhaald vragen om een onderbouwd antwoord zien als ruziezoeken.


Dank Hermione, je ondersteunt mijn reactie op pagina 16. Mocht er nu weer een sneer van hem komen: hij doet maar, maar ik reageer niet meer zolang hij overal Deodorant, gay, etc. er bij haalt. Ik lees af en toe nog, verder niet.
katzenkop
3
quote:

Flatus Incarcerata schreef op 10 september 2011 23:15:


[...]
Zijn dat nare of leuke gedachten? als het je blij maakt wil ik wel W.A. of Jojo zijn.


Flatus Incarceratus (dat is tenminste de correcte latijnse vervoeging) doet me gewoon denken aan een oud renpaard met een pijnlijke koliek omdat het teveel gekookte kroten gevreten heeft.
Meestal moet je zo'n paard dan in z'n gleufke pakken en de rommel eruit trekken.

;-Þ

|\ ...../|
( * o *)
-=(~) =--
[verwijderd]
0
quote:

katzenkop schreef op 11 september 2011 19:54:


[...]

Flatus Incarceratus (dat is tenminste de correcte latijnse vervoeging) doet me gewoon denken aan een oud renpaard met een pijnlijke koliek omdat het teveel gekookte kroten gevreten heeft.
Meestal moet je zo'n paard dan in z'n gleufke pakken en de rommel eruit trekken.

;-Þ

|\ ...../|
( * o *)
-=(~) =--


Gaat het verder wel helemaal goed daar bij jou?

groet.
[verwijderd]
0
quote:

katzenkop schreef op 11 september 2011 19:54:


[...]

Flatus Incarceratus (dat is tenminste de correcte latijnse vervoeging) doet me gewoon denken aan een oud renpaard met een pijnlijke koliek omdat het teveel gekookte kroten gevreten heeft.
Meestal moet je zo'n paard dan in z'n gleufke pakken en de rommel eruit trekken.

;-Þ

|\ ...../|
( * o *)
-=(~) =--


Kat,

Als het echt fout gaat met de euro en we komen na een recessie in een depressie gaan we over op een noodrantsoen.

Dat is onverbiddelijk kattenfricasé. Oude katten moeten natuurlijk wel gestoofd worden als soepkippen.

Groet.
[verwijderd]
1
quote:

Yurie schreef op 10 september 2011 12:12:


[...]

Over zwart en wit

Tegenover de voorzijde van ons huis staat het stadshuis. Regelmatig zie ik hier bruidsparen voorrijden, sommige bruidjes zo mooi als een frisse lentemorgen. Diegenen voor wie die kwalificatie niet geldt, stralen in ieder geval het geluk uit van een kat die zo juist een muis heeft verschalkt.
Na de hier gevoerde discussie vraag ik me af in hoeverre het smetteloze wit van de bruidsjurken soms is bezoedeld door zwart geld in het bruiloftsbudget.

Aan de achterzijde kijken wij uit op de gereformeerde kerk. Iedere zondag zie ik driemaal groepen sombere mensen geheel in het zwart gekleed zich die kant op begeven. Sta ik in de tuin dan worden er verwijtende blikken mijn kant op geworpen, in de overtuiging dat ik na het sluiten van de kerkdeur de dag van de Heer zal ontheiligen door de schop ter hand te nemen. Gelukkig ben ik geen enthousiaste tuinier. Van hen weet ik zeker dat zij de keizer alles zullen geven wat hem toekomt en het enige zwart wat zij kennen, is de kleur van hun kleding. In gedachten zie ik Hirsch zich onder hen begeven.

Zelf word ik toch vrolijker van de bruidjes in het wit.
Mooi stukje proza , Yurie. Ik begrijp nu beter dat jij nooit populair bent geworden in de DD. Dit lijkt me een betere afsluiting van de zondag dan de vorige post.

elbwee
2
quote:

katzenkop schreef op 11 september 2011 16:21:


[...]

Wat Elbwee over de groepen zegt die volgens hem per definitie "schoon" zijn klopt volgens mij ook niet helemaal. Zowel WAJONGer's als ook bejaarden met alleen maar AOW flessen de boel als zij zwarte extra-inkomsten niet opgeven. Er is volgens mij geen enkele groep die geheel boven elke verdenking staat, en helemaal niet dat soort dat er om bekend staat dat ze de kat in het donker knijpen.

Nog even een indiscrete vraag aan degenen die het een morele plicht vinden om naar vermogen bij te dragen aan de gemeenschap, zelfs als de wet daar niet uitdrukkelijk toe verplicht:
Zou iemand die
a) een uitkering krijgt of een laag inkomen (met voorheffing LB) heeft
b) geen of nauwelijks vermogen in box3 heeft (minder dan de vrijstelling)
c) dus niet zonder meer verplicht is om aangifte IB te doen of alleen maar een T-biljet invult vanwege de hyotheekrenteaftrek -

met zijn of haar winsten - die hij (b.v.) met day-trading behaalt - niet op de een of andere manier moeten bijdragen aan de gemeenschap? Na aftrek van verliezen uiteraard?
Wettelijk verplicht is het niet zolang deze winsten niet als inkomen uit werk, uit vermogen of als kansspel moeten worden opgevat, maar wat zegt de moraal hierover? Mag je dat zomaar in je zak steken zonder dat de gemeenschap daarvan meeprofiteert? In feite verhoogt het je draagkracht, dus je schouders worden sterker. Je behoort dus ook wat meer lasten te dragen.
Ja, de (tijds)geest is behoorlijk verwrongen.
Lang leve de hypocrisie. Yuri heeft groot gelijk met dat "stenen werpen".
De meeste fundamentalisten hebben namelijk ook wel ergens een, met veel moeite toegedekt, moordkuiltje.

|\ ...../|
( * o *)
-=(~) =--Bij de personen in de door mij geschetste 'schone' groep zijn er uiteraard uitzonderingen te vinden Kat, ook ik heb de wenkbrauwen gefronst toen er een tijd geleden voor het eerst omaatjes werden geverbaliseerd vanwege een wietzolder. En zal er best een WAJONG-er te vinden zijn die fraudeert. Maar op de grote getallen is het denk ik peanuts. Misschien ligt de grens bij grootouders die bij het oppassen op de kleinkinderen E 200,-- per maand zwart ontvangen. Denk dat dit alleen gebeurt bij grootouders die niet al te veel te makken hebben. Ik heb daar niet zoveel moeite mee maar toegegeven, een ander wel dus daar ga je al, waar ligt de grens?

Nu is er inmiddels al veel geschreven over frauderen en zwart werken en ik wil het even voor mezelf samenvatten en het dan opbergen;
- frauderen en zwart werken kloppen niet, is strafbaar, knaagt aan het sociale stelsel, niet 100% tegen te gaan maar binnen een bepaalde marge hoeft er geen heksenjacht te worden begonnen. Het gaat me echter te ver om de schouders er over op te halen
- gebruik maken van fiscale voordelen c.q. berekenend te werk gaan en daar nu of in de toekomst een legaal geldelijk voordeel uit halen zoals of een fiscale entiteit optuigen. Dit is toegestaan door de wetgever en dus niet strafbaar. Maar qua moraal? Neem de trust als rechtsvorm. Van Angelsaksische herkomst dus de grenzen opzoekend. Rechtsvormen die gebruikt kunnen worden waar ze oorspronkelijk niet voor bedoeld waren. Of neem prinses Christina die middels handige constructies een legaal fiscale sluiproute hanteerde om belasting te omzeilen. Toegestaan maar schielijk trok ze toch haar koninklijke keutel in en e.e.a. schijnt nu anders geregeld te zijn.

Mag ik de eerste steen werpen? Neen. Mag een bepaald bedrag declareren als 'representatiekosten' in mijn jaarrekening en daar heeft wel eens een bon tussen gezeten zoals 100 bier, 10 gehaktballen en drie porties kaas genuttigd op 30 april.. Overigens schurk ik niet jaarlijks tegen de maximaal te declareren representatiekosten aan, dat is de andere kant van het verhaal maar ook hier, je lult het voor jezelf toch weer goed.
Maak jaarlijks wel gebruik van de maximale lijfrenteaftrek en daar is niets spannends aan. Met de zelfstandigen- en MKB-aftrek er bij knalt het belastbare inkomen aardig naar beneden.

En omdat de beurs onvoorspelbaar is vind ik niet dat beleggingswinsten belast moeten worden alhoewel de fiscus daar andere gedachten over heeft. Het zal ook een kleine groep particulieren zijn die jaarlijks superrendementen realiseren;-(

Afsluitend; net stukje van econoom S. van Wijnbergen gelezen in NRC. We moeten volgens hem Griekenland de schuld grotendeels kwijtschelden en zij hun economie hervormen. Oké. Is dat niet een signaal voor andere landen om ook te gokken op een kwijtschelding?[verwijderd]
0
quote:

elbwee schreef op 11 september 2011 21:45:


[...]

Afsluitend; net stukje van econoom S. van Wijnbergen gelezen in NRC. We moeten volgens hem Griekenland de schuld grotendeels kwijtschelden en zij hun economie hervormen. Oké. Is dat niet een signaal voor andere landen om ook te gokken op een kwijtschelding?Niet alleen S. van Wijnbergen vindt dat. Een steeds groter wordend scala van economen vindt dat.
Lees de column van Jaap van Duin in de Telegraaf maar ook wat een econoom als Casper de Vries daarover in de Volkskrant schrijft.

Die gedeeltelijke kwijtschelding moet wel gepaard gaan met de herinvoering van de drachme zodat Griekenland met een concurrerende munteenheid zich kan herstellen zoals IJsland dat succesvol deed.
Met een recht op terugkeer in de euro.

Dan maken we als Europa een beschaafd gebaar naar de belangrijkste kandidaat toetreding en opkomende markt Turkije.

Turkije en Griekenland liggen in conflict. Europa moet bewijzen dat het niet eenzijdig kiest voor Griekenland.


Groet.
handyman6
5
quote:

Hirsch schreef op 11 september 2011 00:01:


[...]

Toe Kat, nog één keer!!

Keer op keer draai je dezelfde grammofoonplaat af en keer op keer is de ander te dom is om het allemaal te begrijpen. Jij vertegenwoordigt het intellect op dit forum. Dat mogen we wel eens waarderen. Je fraudevriendje is anders ook niet dom! Maar dat terzijde.

Jouw taak is de ander van zijn domheid te bevrijden. Zo stel je je op. Je bent eventueel wel bereid drie keer uit te leggen wat het verschil tussen ontwijken en ontduiken is, al neemt de irritatie wel wat toe. De frustratie van een schooljuf op leeftijd neem ik graag voor lief want alsmaar in herhaling moeten treden is vervelend.

Een pleidooi om eens uit die cocon van zelfingenomenheid te komen is zinloos, dus dat zal niemand doen; laat staan je te manen te luisteren naar argumenten van anderen.

Kat wil spreken en uitleggen en niet luisteren. Daar heeft deze bejaarde juf helemaal geen zin in.

Dus Kat, omdat je het zo graag doet. Toe nou, leg het verschil tussen ontwijken en ontduiken nog één keer uit.

Welterusten Kat.
O je! dat is echt tegen het zere been ,maar zelfingenomen,niet luisteren wel spreken,ontwijken, wegglibberen,maar vooral kunnen blijven posten met ab's...ik heb er mijn tanden al op stuk gebeten bij de buren ,dus laat maar verder,je krijgt er toch geen vat op ....goeie nacht..H6
ps..oja,las ik onlangs ergens,waarom de SPD onder Der Macher aus Hannover zo veel aanhang verloor:de belastingdruk voor de allerrijksten ging van 49% naar 24 %...dat vond links niet leuk,maar als je dergelijke vrienden hebt ,hoef je voor je vijanden niet bang te zijn !
[verwijderd]
0
quote:

handyman6 schreef op 11 september 2011 22:27:


[...]O je! dat is echt tegen het zere been ,maar zelfingenomen,niet luisteren wel spreken,ontwijken, wegglibberen,maar vooral kunnen blijven posten met ab's...ik heb er mijn tanden al op stuk gebeten bij de buren ,dus laat maar verder,je krijgt er toch geen vat op ....goeie nacht..H6Nu snap ik ineens ook de ietwat vreemde reacties op mij.

Groet
[verwijderd]
0
quote:

handyman6 schreef op 11 september 2011 22:27:


[...]O je! dat is echt tegen het zere been ,maar zelfingenomen,niet luisteren wel spreken,ontwijken, wegglibberen,maar vooral kunnen blijven posten met ab's...ik heb er mijn tanden al op stuk gebeten bij de buren ,dus laat maar verder,je krijgt er toch geen vat op ....goeie nacht..H6


H6

Het blijft een sport om van te genieten ook al krijg je er geen vat op.
Welterusten.

Groet.

handyman6
6
quote:

Hirsch schreef op 11 september 2011 22:43:


[...]

H6

Het blijft een sport om van te genieten ook al krijg je er geen vat op.
Welterusten.

Groet.


Nou ik blijf het frustrerend vinden dat als je met een echt goed argument/analyse komt,er gewoon wordt gedoken of genegeerd of gauw iets anders wordt aangekaard...al die flinterdunne morele verontwaardiging over het ban-beleid hierro ..waar heeft dat bv toe geleid?
Nergens toe,want het is maar een spelletje hoor ,zo'n forum,moet je niet zo serieus over doen ,schreef men mij..lekker ,zulke "medestanders"!
Bottomline is ,dat men vooral ZELF geen ban wil oplopen,en dus met de volle handrem erop "protesteert/post".
Gelukkig zijn de gebande exleden die ik soms persoonlijk ken/ontmoet,aardige mensen van vlees en bloed die die ongein niet verdienen!H6
handyman6
0
quote:

hermione schreef op 11 september 2011 14:58:


De postings van de laatste dagen bevestigen maar weer eens dat sommigen er niet op uit zijn een zinvolle, inhoudelijke discussie te voeren maar er louter op uit zijn vetes levend te houden.

Worden er algemene opmerkingen gemaakt dan worden die uit het verband gerukt of erger nog wordt de waarheid geweld aangedaan.

Waar het bepaalde lieden ook om te doen is, is meer aan de weet te komen over anderen en de mogelijkheden waar die gebruik van maken maar die bij degenen die niks beters te doen hebben dan anderen af te katten volkomen onbekend zijn. ffff heeft ze weer op hun wenken bediend.

Degenen die het zo moeilijk hebben met de mogelijkheden die ffff en anderen gebruiken, hebben waarschijnlijk een huurhuis/flatje en een net beneden modaal inkomen.
Ja kijk, dan KUN je ook geen gebruik maken van allerlei constructies want die zijn alleen weggelegd voor mensen met geld. Met geld bedoel ik dan natuurlijk niet een spaartegoed van enkele tienduizenden.

Intussen heb ik nog steeds geen onderbouwd antwoord gekregen van de roeptoeter over banksparen. Verwacht ik ook niet meer.

........._/..(_
......... {.\..\
......... /.;._)
.===’./ . <.===<<<
........ \__.\
........ ....’’


Tja ,Hermi ,das ook een manier om het goedtepraten..waar de rijken hun belastingszaakjes overal goed hebben geregeld,zoals ook in Griekenland/Italie,mogen de armeren de rekening ophoesten...dat is de middenstand overigens wel gewend ,want gaat al eeuwen zo...die hele belasting is toch toegeschreven naar de rijken ..kom op nou ,zeg..ze vragen nu om extra belast te worden,want zelfs hun worden al die voordelen te gortig!
H6
[verwijderd]
0
quote:

handyman6 schreef op 11 september 2011 22:51:


[...]Nou ik blijf het frustrerend vinden dat als je met een echt goed argument/analyse komt,er gewoon wordt gedoken of genegeerd of gauw iets anders wordt aangekaard...al die flinterdunne morele verontwaardiging over het ban-beleid hierro ..waar heeft dat bv toe geleid?
Nergens toe,want het is maar een spelletje hoor ,zo'n forum,moet je niet zo serieus over doen ,schreef men mij..lekker ,zulke "medestanders"!
Bottomline is ,dat men vooral ZELF geen ban wil oplopen,en dus met de volle handrem erop "protesteert/post".


Mee eens, maar uiteindelijk heeft IEX zichzelf ermee. Als het banbeleid zo doorgaat wordt het vanzelf heel rustig hier. De DD is in ieder geval een stuk minder interessant geworden na het gedwongen vertrek van posters die ik persoonlijk wel zie zitten.

Bezoekers stemmen met hun pageviews. Minder views betekent domweg minder reclameinkomsten voor IEX. Zelf kijk ik ook nog amper en ik krijg de indruk dat dat voor meerdere lezers geldt. Ik kijk wel een beetje mee bij de buren, maar daar is het vaak ook wel erg rustig :-(
[verwijderd]
4
quote:

handyman6 schreef op 11 september 2011 23:09:


[...]Tja ,Hermi ,das ook een manier om het goedtepraten..waar de rijken hun belastingszaakjes overal goed hebben geregeld,zoals ook in Griekenland/Italie,mogen de armeren de rekening ophoesten...dat is de middenstand overigens wel gewend ,want gaat al eeuwen zo...die hele belasting is toch toegeschreven naar de rijken ..kom op nou ,zeg..ze vragen nu om extra belast te worden,want zelfs hun worden al die voordelen te gortig!
H6


De moraal van katten en heksen laat te wensen over.

Kijk door de vermommingen heen en zie de egocentrische eenlingen.

Groet.
haas
0
morgen nwe dag,nwe kansen :)

Maandag 12 september zijn er 12 nieuwe Turbo's verhandelbaar.
Een selectie ziet u hieronder

NL0009731488 / ABN Goud Turbo Long 1859 / Hefboom: 32.51

NL0009731504 / ABN Palladium Turbo Long 753 / Hefboom: 10.14

NL0009731462 / ABN AEX Turbo Short 282 / Hefboom: 25.67

NL0009731512 / ABN Palladium Turbo Short 793 / Hefboom: 6.25

[verwijderd]
0
Morgen gaan de Unilever Prefs ex dividend.

Volgens de advertentie in het FD zou ik het 100-voudige aan dividend ontvangen dan waarop ik recht heb.

Ik heb Unilever gemaild over deze fout.

Gaan ze corrigeren anders nagel ik ze vast op de komende BAVA.

Groet.


elbwee
2
quote:

Hirsch schreef op 11 september 2011 23:13:


[...]

De moraal van katten en heksen laat te wensen over.

Kijk door de vermommingen heen en zie de egocentrische eenlingen.

Groet.


Is het misschien een idee als je samen met Flatus en Handyman een eigen draadje begint? Dan kunnen jullie het zo katten- en heksenloos maken als je zelf wilt en het helemaal naar eigen smaak inrichten. Lijkt je dat niet heel erg fijn? Alleen nog een pakkende titel verzinnen maar dat is zo gevonden, 'De 3 Musketiers te vuur en te zwaard' of 'Kwik, Kwek en Kwak op het Damrak'.
[verwijderd]
0
quote:

elbwee schreef op 11 september 2011 23:44:


[...]

Is het misschien een idee als je samen met Flatus en Handyman een eigen draadje begint? Dan kunnen jullie het zo katten- en heksenloos maken als je zelf wilt en het helemaal naar eigen smaak inrichten. Lijkt je dat niet heel erg fijn? Alleen nog een pakkende titel verzinnen maar dat is zo gevonden, 'De 3 Musketiers te vuur en te zwaard' of 'Kwik, Kwek en Kwak op het Damrak'.


elbwee

wij willen het liever katten- en heksenvol houden.

Dat is moeilijk te begrijpen voor jou.

Maar wij stellen dit draadje zeer op prijs.

Groet.
elbwee
0
[Modbreak IEX]: Gelieve niet over elkaar te discussiëren, een aantal berichten is verwijderd.]
777 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
625,94  -3,26  -0,52%  14:26
 AMS25-24h 625,94 -0,52%
 Germany30^ 13.768,30 -0,15%
 Dutch15-index 17.174,19 -0,23%
 BEL 20 4.144,32 +0,12%
 BRX20-24h 4.144,40 +0,12%
 Europe50^ 3.854,78 -0,27%
 Euro30-index 19.792,94 -0,56%
 US30# 29.305,47 -0,14%
 Nasd100# 9.704,24 -0,15%
 US500# 3.381,21 -0,15%
 Japan225# 23.560,02 +0,68%
 Gold World Spot (USD) 1.617,86 +0,40%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,0796 -0,11%

Stijgers

Fugro +5,59%
Heijmans +5,22%
Corbion +5,16%
NN Group +3,43%
Basic-Fit +2,59%

Dalers

Air France-KLM -4,13%
UNILEVER -2,01%
Ajax -1,74%
IMCD -1,66%
RELX -1,39%

Nieuws Forum meer

DeGiro verwerkt recordaantal transact...
Manofaction op 20 feb 2020 14:26
11
Blik bij BAM op PFAS stikstof en vert...
herve1 op 20 feb 2020 14:06
4
Beurzen terughoudend door impact coro...
AnalytischDenker op 20 feb 2020 14:05
8
Medewerkers facilitair bedrijf KLM we...
Bob777 op 20 feb 2020 14:02
2
ING bevestigt vertrek topman Ralph Ha...
High Finance op 20 feb 2020 13:49
8