Forum: Koffiekamer » Dow Jones vanavond (deel 12) | DeBeurs.nl

Dow Jones vanavond (deel 12)

14.456 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 718 719 720 721 722 723 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Zorgreus UnitedHealth krikt winstdoel op

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 13:08 | Views: 13

MINNETONKA (AFN/RTR) - De Amerikaanse zorggigant UnitedHealth heeft zijn winstdoel voor dit jaar verhoogd. Het grootste zorgbedrijf ter wereld kijkt terug op een sterk kwartaal, met dank aan zijn zorgverzekeringen en software voor onder meer apotheken.

De winst in het voorbije kwartaal kwam uit op 3,3 miljard dollar, tegenover 2,9 miljard een jaar eerder. De omzet groeide met 8 procent tot 60,6 miljard dollar.

Voor het hele jaar krikte UnitedHealth zijn winstverwachting op naar 14,70 tot 14,90 dollar per aandeel. Dat was eerder nog 14,50 tot 14,75 dollar.
voda
0
Honeywell optimistischer over resultaten

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 13:16 | Views: 130

MORRIS PLAINS (AFN) - Industrieel concern Honeywell heeft zijn verwachtingen voor heel dit jaar aangescherpt. Zowel voor de omzet, de winst als de vrije kasstroom verwacht het bedrijf nu aan de bovenkant van de eerder uitgesproken prognoses uit te komen.

Honeywell haalde op eigen kracht een omzetgroei van 5 procent. Dat had het bedrijf vooral te danken aan goede resultaten bij de defensietak, de vliegtuigtak en het bedrijfsonderdeel dat zich bezighoudt met olie en gas.

De gerapporteerde omzet daalde echter met 15 procent als gevolg van het afstoten van enkele onderdelen en kwam uit op 9,2 miljard dollar. Onder de streep bleef daar 2 miljard dollar van over.
voda
0
Lagere omzet voor verfmaker PPG

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 13:48 | Views: 0

Akzo Nobel 13:35
82,85 -0,46 (-0,55%)

PITTSBURGH (AFN) - De Amerikaanse verfproducent PPG Industries heeft het tweede kwartaal afgesloten met een lagere omzet. Het concern wist zijn verf voor hogere prijzen te verkopen, maar wisselkoerseffecten drukten op de opbrengsten. Daarnaast had PPG last van een zwakke vraag naar coatings voor de industrie en autobranche.

De totaalopbrengsten van PPG bedroegen over het voorbije kwartaal 4 miljard dollar, een daling van 3 procent op jaarbasis. Tegen gelijke wisselkoersen zou de omzet juist met 1 procent zijn gestegen. Onder de streep hield de branchegenoot van het Nederlandse AkzoNobel 270 miljoen dollar over, tegenover 371 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar. De winstdaling is onder andere het gevolg van reorganisatiekosten. PPG is bezig met een kostenbesparingsprogramma en stelt daarmee op schema te lopen.

PPG verwacht dat de vraag naar coatings en verf vanuit de industrie ook in het derde kwartaal laag blijft. Desondanks handhaaft het bedrijf zijn verwachtingen voor heel het boekjaar.
voda
0
Winst zakenbank Morgan Stanley omlaag

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 14:01 | Views: 221

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley heeft in het tweede kwartaal een lagere winst behaald. Net als branchegenoten op Wall Street kampte Morgan Stanley met gedaalde inkomsten uit de handel in obligaties en aandelen, zo blijkt uit cijfers van het financiële concern.

De nettowinst zakte met 10 procent tot 2,2 miljard dollar vergeleken met een jaar eerder. De inkomsten gingen met 3 procent omlaag tot ruim 10,2 miljard dollar. Morgan Stanley zag de baten uit vermogensbeheer groeien, maar dat was onvoldoende om de omzetdalingen bij de handelsactiviteiten en het zakenbankieren te compenseren. Topman James Gorman sprak wel van solide resultaten bij alle divisies van de bank.
voda
0
'Netflix afgestraft op Wall Street na cijfers'

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 14:52 | Views: 0

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York lijken donderdag vlak tot iets lager te openen, na de minnen een dag eerder. Onlinevideodienst Netflix dreigt een stevige tik te krijgen na teleurstellende cijfers over de klantengroei. Daarnaast verwerken beleggers op Wall Street resultaten van onder meer technologieconcern IBM, internethandelaar eBay, zorgverzekeraar UnitedHealth, zakenbank Morgan Stanley en industrieel conglomeraat Honeywell, plus wat macro-economische gegevens.

Netflix staat voorbeurs meer dan 10 procent in het rood. De streamingsdienst maakte woensdagavond bekend dat er in het tweede kwartaal 2,7 miljoen nieuwe betalende klanten zijn bijgekomen, terwijl het bedrijf zelf had gerekend op een aanwas van 5 miljoen. In het eerste kwartaal van dit jaar nam dat aantal nog met bijna 10 miljoen toe. Verder had Netflix te maken met verlies van klanten op de Amerikaanse thuismarkt.

IBM staat voorbeurs licht lager, maar eBay lijkt met een aardige plus te openen. UnitedHealth verhoogde zijn winstverwachting voor het gehele jaar. Honeywell, actief in onder meer de luchtvaartindustrie, krikte zijn prognoses eveneens op. Morgan Stanley boekte meevallende prestaties, ondanks een winstdaling.

Nog meer boeken open

Ook verfproducent PPG Industries opende de boeken, net als tabaksfabrikant Philip Morris International en aluminiumbedrijf Alcoa. Na het slot komt softwaregigant Microsoft met resultaten.

Verder kan chipproducent Qualcomm op aandacht rekenen. De Europese Commissie legt het bedrijf een boete van 242 miljoen euro op vanwege prijsdumping bij chips voor mobiele apparaten om zo een concurrent uit de markt te drukken. Qualcomm gaat in beroep tegen de boete.

Uitkeringsaanvragen

Op economisch gebied werd bekend dat de uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten vorige week zijn gestegen. Daarnaast groeide de industrie rond de stad Philadelphia in juli veel sterker dan gedacht. Kort na aanvang meldt onderzoeksbureau ISM nog zijn conjunctuurbarometer voor de Amerikaanse economie.

De beurzen in New York sloten woensdag in het rood na nieuwe dreigementen van president Donald Trump over meer importheffingen tegen China. De Dow-Jonesindex eindigde 0,4 procent lager op 27.219,85 punten. De brede S&P 500 daalde 0,7 procent tot 2984,42 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq verloor 0,5 procent op 8185,20 punten.
voda
0
Bedrijvigheid Philadelphia fors toegenomen

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 14:50 | Views: 1

PHILADELPHIA (AFN) - De industriële bedrijvigheid rond de Amerikaanse stad Philadelphia groeit deze maand een stuk harder dan een maand eerder. Dat meldde de Federal Reserve van Philadelphia.

De zogeheten Philly Fed-index, die de bedrijvigheid weerspiegelt, kwam voor juli uit op 21,8 tegen 0,3 in juni. Economen rekenden in doorsnee op een stand van 5,0.
voda
0
Philip Morris kijkt positiever vooruit

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 14:58 | Views: 0

NEW YORK (AFN) - Tabaksreus Philip Morris International verhoogt zijn verwachtingen voor het lopende boekjaar. De fabrikant achter onder andere Marlboro verkocht in het eerste halfjaar minder sigaretten, maar maakte dat goed met de verkoop van tabak voor sigarettenvervanger IQOS. Dit apparaat werd in het tweede kwartaal bovendien goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten.

Voor heel 2019 rekent het bedrijf nu op een winst per aandeel van 4,94 dollar, tegenover de eerdere verwachting van 4,84 dollar per aandeel. In de eerste zes maanden zag de tabaksfabrikant de winst met 2 procent dalen tot iets minder dan 3,7 miljard dollar. Zonder invloed van wisselkoersen zou de winst juist zijn gestegen, aldus Philip Morris.

De omzet daalde 1,2 procent tot een kleine 14,5 miljard dollar, eveneens door ongunstige wisselkoersen. Zonder dat effect zouden de opbrengsten met 4,4 procent zijn gestegen. Daarbij namen de leveringen van producten voor de IQOS, die tabak verhitten maar niet verbranden, met bijna 30 procent toe. Het volume verkochte sigaretten slonk in dezelfde periode 1,9 procent.
voda
0
Dreun voor Netflix op Wall Street

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 15:45 | Views: 0

Netflix 17 jul
362,70 -3,29 (-0,90%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met verliezen aan de handel begonnen. Onlinevideodienst Netflix kreeg een stevig pak slaag na teleurstellende cijfers over de klantengroei. Daarnaast verwerkten beleggers op Wall Street resultaten van onder meer technologieconcern IBM, internethandelaar eBay, zorgverzekeraar UnitedHealth, zakenbank Morgan Stanley en industrieel conglomeraat Honeywell.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang 0,2 procent lager op 27.152 punten. De brede S&P 500 zakte 0,1 procent tot 2983 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq verloor ook 0,1 procent, op 8177 punten.

Netflix kelderde zo'n 10 procent. De streamingsdienst kreeg er in het tweede kwartaal 2,7 miljoen nieuwe betalende klanten bij, terwijl het bedrijf zelf had gerekend op 5 miljoen. In het eerste kwartaal van dit jaar nam dat aantal nog met bijna 10 miljoen toe. Verder had Netflix te maken met verlies van klanten op de Amerikaanse thuismarkt.

IBM omhoog

IBM won 1,8 procent en eBay ging 6,8 procent vooruit. UnitedHealth (min 2,3 procent) verhoogde zijn winstverwachting voor het gehele jaar. Honeywell, actief in onder meer de luchtvaartindustrie, krikte zijn prognoses eveneens op en steeg 2,8 procent. Morgan Stanley ging 0,7 procent omhoog.

Ook verfproducent PPG Industries (plus 0,3 procent) opende de boeken, net als tabaksfabrikant Philip Morris International (plus 5 procent) en aluminiumbedrijf Alcoa (plus 4,5 procent). Na het slot komt softwaregigant Microsoft (min 0,5 procent) met resultaten.

Verder kon chipproducent Qualcomm (min 0,8 procent) op aandacht rekenen. De Europese Commissie legt het bedrijf een boete van 242 miljoen euro op vanwege prijsdumping bij chips voor mobiele apparaten om zo een concurrent uit de markt te drukken. Qualcomm gaat in beroep tegen de boete.
voda
0
Groei Netflix valt tegen, terwijl de concurrentie nog moet komen

De Amerikaanse streamingdienst Netflix NFLX$328,23-9,44% heeft een tegenvallend kwartaal achter de rug. Wereldwijd steeg het aantal gebruikers weliswaar, maar minder dan verwacht. In Amerika daalde het aantal abonnementen zelfs, bleek woensdagavond nabeurs.

De eigenaar en verspreider van series als When They See Us en Black Mirror verwachtte wereldwijd 5 miljoen nieuwe abonnees. Het werden er 2,7 miljoen. Netflix nuanceert de niet-ingeloste verwachtingen en benadrukt dat zijn prognoses nooit conservatief zijn. Bovendien waren de resultaten een kwartaal eerder juist boven verwachting, stelt het bedrijf.

Concurrentie begint net
Toch lijken de cijfers slecht nieuws voor Netflix, want de concurrentie begint pas net op stoom te komen. De komende maanden krijgt de videodienst bijvoorbeeld te maken met concurrentie van Disney en Apple, die allebei hebben aangekondigd een eigen streamingsdienst te beginnen.

Netflix krijgt daardoor niet alleen te maken met concurrerende platforms, het zal ook een deel van zijn succesvolle series verliezen. Kijkcijferkanonnen als Friends en The Office verdwijnen bijvoorbeeld op Netflix. Ook Disney houdt zijn eigen programma's liever voor zichzelf.

In tegenstelling tot Netflix hebben deze toekomstige concurrenten bovendien meer verschillende inkomstenbronnen. Onmiddellijke winst uit de streamingdienst is voor hen daarom minder belangrijk en dat geeft ze de mogelijkheid scherpe tarieven te bieden. Netflix besloot afgelopen kwartaal juist om zijn prijzen in de Verenigde Staten te verhogen.

Nieuwe series en games
De tegenvallende groei van het aantal gebruikers heeft volgens Netflix niets te maken met de concurrentie, waarvan het aanbod immers nauwelijks veranderde in de afgelopen maanden. Het bedrijf denkt eerder dat zijn eigen series onvoldoende nieuwe abonnees opleverden.
De komende tijd zal Netflix het vooral moeten hebben van deze eigen producties. Het verwacht veel van het derde seizoen van zijn horror/sciencefictionserie Stranger Things. In de marketing van deze serie is Netflix gaan samenwerken met onder meer Nike, Burger King en Coca-Cola.

Ook bouwde Netflix een Stranger Things-game voor de mobiele telefoon. Rondom zijn nieuwe fantasyserie Dark Crystal laat Netflix eveneens een game maken. Ook gaat het samenwerken met Epic Games, de ontwikkelaar van onder meer de succesvolle 'battle royale game' Fortnite.

Telecombedrijven
Netflix sloot tevens een verbond met AT&T. De Amerikaanse telecomprovider gaat de streamingdienst opnemen in zijn eigen premium-aanbod. Eerder ging Netflix al samenwerken met onder meer T-Mobile en Verizon.

Alles bij elkaar heeft Netflix nu zo'n 151 miljoen betalende abonnees, een kleine 2% meer dan een kwartaal eerder. Op jaarbasis groeide het aantal abonnees met een kleine 22%. Het komende kwartaal verwacht Netflix zo'n 7 miljoen nieuwe abonnees te verwelkomen.

Het overgrote deel hiervan moet van buiten de Verenigde Staten komen. In de VS lijkt het aantal abonnees voorlopig te stagneren. Afgelopen kwartaal daalde het aantal betalende abonnees van 60,2 miljoen naar 60,1 miljoen.

Netflix gaat ervan uit dat zijn omzet het komende kwartaal tot boven de $5,2 mrd uitkomt. Afgelopen kwartaal lag de omzet nog op zo'n $4,9 mrd.

Het aandeel Netflix daalde nabeurs met zo'n 12%.

fd.nl/ondernemen/1309245/netflix-ziet...
voda
0
Conjunctuurbarometer VS omlaag

Gepubliceerd op 18 jul 2019 om 16:17 | Views: 0

NEW YORK (AFN) - De vooruitzichten voor de Amerikaanse economie zijn in juni iets verslechterd. Dat stelde onderzoeksbureau Conference Board op basis van zijn index van leidende indicatoren.

De conjunctuurbarometer ging met 0,3 procent omlaag. Economen rekenden in doorsnee op een stijging met 0,1 procent. In mei noteerde de index nog een score van 0,0 procent.
voda
0
Beheerd vermogen BlackRock groeit

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 13:35 | Views: 195

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse vermogensbeheerder BlackRock heeft in het tweede kwartaal zijn beheerd vermogen zien groeien. In totaal had de firma ruim 6,84 biljoen dollar onder beheer, een stijging van 9 procent op jaarbasis.

De netto-instroom van nieuwe kapitaal bij BlackRock was bijna 151 miljard dollar, tegenover 20 miljard dollar een jaar eerder. De omzet daalde 2 procent tot 3,5 miljard dollar. Dat komt onder andere doordat 's werelds grootste vermogensbeheerder minder commissies voor zijn diensten opstreek. Onder de streep hield BlackRock 1 miljard dollar over, een afname van 7 procent ten opzichte van het tweede kwartaal van vorig jaar.
voda
0
Schlumberger krijgt nieuwe topman

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 13:28 | Views: 143

HOUSTON (AFN/BLOOMBERG) - De grote oliedienstverlener Schlumberger heeft operationeel directeur Olivier Le Peuch benoemd tot nieuwe topman. Hij neemt per 1 augustus het stokje over van Paal Kibsgaard die acht jaar aan het hoofd heeft gestaan bij de Amerikaans-Franse onderneming.

Le Peuch werkt al 32 jaar bij Schlumberger in verschillende topfuncties. Bronnen hadden eerder al gemeld dat hij grote kans maakte om tot bestuursvoorzitter te worden benoemd. Kibsgaard werkte meer dan 22 jaar bij de onderneming en gaat nu met pensioen.

Schlumberger kwam ook met kwartaalcijfers. De omzet bleef vrijwel gelijk op 8,3 miljard dollar vergeleken met een jaar eerder. De nettowinst steeg met 14 procent tot 492 miljoen dollar.
voda
0
Omzet en winst ManpowerGroup gedaald

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 14:00 | Views: 13

MILWAUKEE (AFN) - Het Amerikaanse uitzendconcern ManpowerGroup is in het tweede kwartaal op lagere resultaten uitgekomen dan een jaar eerder. Het bedrijf ondervond daarbij behoorlijke tegenwind van negatieve wisselkoerseffecten.

De omzet zakte met 5 procent tot 5,4 miljard dollar. Exclusief wisselkoersen was de omzet vlak. De nettowinst daalde met 8 procent tot ruim 127 miljoen dollar op jaarbasis. Volgens ManpowerGroup zijn er grote verschillen zichtbaar in de wereldwijde arbeidsmarkten waar het bedrijf actief is. De onderneming gaf aan wel verbetering te verwachten bij de autonome groei in het derde kwartaal.
voda
0
Kooplust klanten goed voor American Express

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 13:59 | Views: 13

NEW YORK (AFN) - Creditcardaanbieder American Express heeft in het tweede kwartaal goede zaken gedaan. Het bedrijf profiteerde van klanten die meer uitgaven met hun creditcard, meer betaalden voor die creditcard en meer rente betaalden aan American Express.

De omzet van American Express steeg met 8 procent tot 10,8 miljard dollar. De nettowinst kwam uit op 1,8 miljard dollar, een stijging van 9 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Topman Steve Squeri herhaalde de al eerder uitgesproken verwachting dat de omzet in heel 2019 tussen de 8 en 10 procent toeneemt. Ook gaat het bedrijf meer dividend betalen aan de aandeelhouders. Zij kregen 39 cent per aandeel, maar vanaf het lopende kwartaal wordt dat 43 cent per aandeel.
voda
0
Wall Street noteert kleine plus bij opening

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 15:41 | Views: 0

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine plussen aan de handelsdag begonnen. Beleggers verwerkten kwartaalcijfers van onder meer Microsoft en American Express. Verder blijven de handelsperikelen tussen de Verenigde Staten en China en de spanningen met Iran boven de markt hangen, en uitte president Donald Trump weer eens kritiek op het rentebeleid van de Fed.

De Dow-Jonesindex stond in de openingsminuten 0,3 procent hoger op 27.305 punten. De breder samengestelde S&P 500-index won ook 0,3 procent tot 3003 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq steeg 0,4 procent tot 8240 punten.

Beleggers beloonden Microsoft met een stijging van 2,2 procent. Het softwarebedrijf voerde de omzet op en haalde ruim de helft meer winst. Het technologieconcern profiteerde vooral van de sterk gestegen inkomsten uit clouddiensten.

Crisis

Boeing dikte 2 procent aan nadat de vliegtuigbouwer liet weten 4,9 miljard dollar opzij te hebben gezet vanwege de crisis rond de 737 MAX-toestellen. Dat geld verwacht Boeing nodig te hebben om luchtvaartmaatschappijen te compenseren voor de schade die zij lijden omdat de 737 MAX al maanden aan de grond moet blijven.

American Express gaf ook een inkijkje in de boeken en daalde 0,9 procent. De aanbieder van creditcards profiteerde van het feit dat klanten meer uitgaven met hun American Express-kaart en ook meer leenden bij het bedrijf. De omzet en de winst gingen daardoor omhoog.
voda
0
Wall Street nog net in het groen in middag

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 19:59 | Views: 374

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag halverwege de handelsdag nipt in het groen. Beleggers verwerkten kwartaalcijfers van onder meer Microsoft en American Express. De handelsperikelen tussen de Verenigde Staten en China en de spanningen met Iran hingen boven de markt. Verder verweet president Donald Trump de Fed de rente nodeloos hoog te houden en verwerkten beleggers cijfers over het consumentenvertrouwen.

De Dow-Jonesindex stond omstreeks 19.30 (Nederlandse tijd) 0,3 procent hoger op 27.295 punten. De breder samengestelde S&P 500-index won een fractie tot 2995 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq steeg ook een fractie tot 8210 punten.

Beleggers beloonden Microsoft met een stijging van 1,3 procent tot het hoogste niveau ooit. Het softwarebedrijf voerde de omzet op en haalde ruim de helft meer winst. Het grootste bedrijf ter wereld gemeten naar beurswaarde profiteerde vooral van de sterk gestegen inkomsten uit clouddiensten.

Inkijkje

American Express gaf ook een inkijkje in de boeken en daalde 2,6 procent. De aanbieder van creditcards profiteerde van het feit dat klanten meer uitgaven met hun American Express-kaart en ook meer leenden bij het bedrijf. De omzet en de winst gingen daardoor omhoog.

Boeing dikte 4,6 procent aan nadat de vliegtuigbouwer liet weten 4,9 miljard dollar opzij te hebben gezet vanwege de crisis rond de 737 MAX-toestellen. Beleggers toonden zich opgelucht dat de rekening voor compensatie van luchtvaartmaatschappijen niet hoger uitpakt.

Beleid

Trump reageerde op een speech van het hoofd van de centrale bank van New York, John Williams. Die sprak over snel monetair ingrijpen in tijden van economische zwakte. Beleggers reageerden daar snel op door in te zetten op een spoedige renteverlaging. De Fed krabbelde later terug door te zeggen dat Williams' woorden academisch bedoeld waren en niet over actueel beleid gingen.

Verder maakte Schlumberger bekend dat topman Pål Kibsgaard na acht jaar vertrekt. De oliedienstverlener zakte XXX procent. Vermogensbeheerder BlackRock rapporteerde een lagere winst. Analisten hadden al rekening gehouden met een winstdaling, maar toch vielen de resultaten tegen. Het aandeel noteerde 1,7 procent lager.

Verbetering

Manpower won 1,3 procent. De uitzender had het moeilijk met een omzetdaling van 5 procent. Ook de winst daalde. Manpower ziet echter wel verbetering in het derde kwartaal. PepsiCo maakte bekend de Zuid-Afrikaanse voedselproducent Pioneer Foods over te nemen voor 1,7 miljard dollar en zakte 1,4 procent.

De euro was 1,1224 dollar waard, tegen 1,1222 dollar eerder op de dag bij het sluiten van de Europese beurzen. De prijs van een vat Amerikaanse olie zakte 0,3 procent tot 55,14 dollar. Brentolie kostte 0,2 procent meer op 62,02 dollar per vat.
14.456 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 718 719 720 721 722 723 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
571,84  +0,27  +0,05%  19 jul
 AMS25-24h 569,94 -0,33%
 Germany30^ 12.219,80 -0,07%
 Dutch15-index 16.104,26 -0,15%
 BEL 20 3.652,42 +0,88%
 BRX20-24h 3.618,65 -0,92%
 Europe50^ 3.473,29 -0,20%
 Euro30-index 17.979,83 -0,16%
 US30# 27.088,39 -0,26%
 Nasd100# 7.802,79 -0,41%
 US500# 2.968,39 -0,36%
 Japan225# 21.279,33 -0,87%
 Gold World Spot (USD) 1.425,27 -1,45%
 New York WTI spot 55,63 +0,60%
 EUR/USD 1,1221 0,00%

Stijgers

Acomo +5,80%
Galapagos +5,65%
Sligro +4,00%
BESI +3,39%
IMCD +2,92%

Dalers

Kiadis Pharma -2,22%
ING -1,52%
Fugro -1,43%
Heijmans -1,40%
Ordina -1,23%

Nieuws Forum meer

Olieprijzen omhoog na enteren olietan...
Bangizwe op 21-jul-19 19:48
10
Trump haalt weer uit naar Fed
bik op 21-jul-19 16:20
19
Spanning Iran drukt Wall Street omlaag
dasokwat op 21-jul-19 13:49
21
Trump: onderzoek naar band Google en ...
dasokwat op 21-jul-19 12:52
17
Hoge EU-boete voor chipconcern Qualcomm
dasokwat op 21-jul-19 10:41
8