Nedsense Enterpr « Terug naar discussie overzicht

PREVIEW: NedSense lijdt verlies over 2011

11 Posts
voda
0
PREVIEW: NedSense lijdt verlies over 2011


AMSTERDAM (Dow Jones)--NedSense (NEDSE.AE) zal over het jaar 2011 vermoedelijk een verlies van EUR1,2 miljoen in de boeken schrijven vanwege aanhoudend zware investeringen in de nieuwe softwarelijn Loft, verwacht AEK Research. De omzet stijgt naar verwachting licht tot EUR9,8 miljoen van EUR9,5 miljoen in 2010. AEK verwacht aanhoudend goede prestaties van NedGraphics, de belangrijkste divisie van het bedrijf, vooral in de VS. De marktomstandigheden in Europa, in het bijzonder Zuid-Europa, blijven tegelijkertijd moeilijk. De aandacht van AEK zal vooral uitgaan naar de verkopen van Loft. Het advies voor NedSense is Outperformer. De cijfers worden dinsdag voorbeurs bekendgemaakt. Maandag omstreeks 14.00 uur noteert het aandeel 0,3% hoger op EUR0,38. (BTZ)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
NedSense resultaten iets onder verwachting - AEK


AMSTERDAM (Dow Jones)--De resultaten van NedSense (NEDSE.AE) kwamen volgens AEK iets onder hun verwachtingen uit. Waar de omzet over 2011 met EUR9,8 miljoen iets hoger was dan de verwachte EUR9,1 miljoen, was het nettoverlies met EUR1,8 miljoen groter dan de EUR1,2 miljoen die AEK voorzien had. AEK hanteert een outperformer advies. Omstreeks 09.05 uur noteert het aandeel 0,3% hoger op EUR0,40. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
Hammer
0
Dit wordt weer drie maanden wachten... Eerlijk gezegd had ik nu al betere cijfers verwacht. Niet dat het teleurstellend is maar LOFT is duidelijk de kers op de taart, daar had ik nu meer van verwacht. Misschien wil ik ook wel te snel. Vertrouwen komt immers ter voet en gaat ter paard.

Voorlopig strik ik de veters van mijn Nedsense schoentjes en loop lekker door.
rock bottom
0
Nedsense is uit het stijgend trendkanaal gebroken vanaf 1 mei 2012. De uitbraak uit het kanaal is niet gepaard gegaan met volume of echt lagere koersen. Nedsense beweegt zich nu horizontaal de laatste 6 weken in een nauwe range van 0,38 - 0,41. Ergens zal er dus een trigger moeten komen voor wat meer beweging. De algemene negatieve stemming op de beurzen heeft vooralsnog geen effect op het koersniveau van Nedsense, anders dan dat we van een stijgend naar een horizontaal trend niveau zijn gegaan.
paco
0
paco
0
Uitleg Vlug, Davids & van Mourik
Update :23-5-2012
Het advies voor de kortetermijn van Nedsense Enterprises is Neutraal. De slotstand van Maandag op EUR 0.38 was identiek aan de vorige handelssessie.. Per saldo is de koers de afgelopen 5 dagen met -2.6% gedaald.
Het advies werd neutraal nadat de top op EUR 0.4 uit medio januari 2012 neerwaarts werd doorbroken.
Binnen het neutrale trendbeeld is er momenteel sprake van een neergaande beweging bij Nedsense Enterprises. Bij een duidelijke doorbraak van EUR 0.361 is er sprake van een adviesverlaging. Van een eventuele adviesverhoging is pas sprake bij de opwaartse doorbraak van EUR 0.444 .
De indicatoren voor de korte termijn van Nedsense Enterprises wijzen per saldo op een neerwaartse trend (MACD<0, Stochastics<50, MA50 daalt) met een negatief momentum (signaallijn Stochastics daalt, koers<MA50).

De indicatoren geven een mogelijke adviesverlaging aan.

Met een RXL Rapportcijfer van 3.9 scoort Nedsense Enterprises iets zwakker dan een gemiddeld fonds en ook zwakker dan de AEX-index.


Tekst en advies zijn gebaseerd op de slotkoers van maandag 21 mei 2012.

Bron: www.researchxl.nl
ResearchXL is een handelsnaam van VDVM Research & Investment Consultancy.Deze analyse is modelmatig gegenereerd en komt derhalve objectief en onafhankelijk tot stand. (niet beïnvloed door de mening van een analist)


[verwijderd]
0
Moet de nedsense aan een boekhoudkundig onderzoek worden onderworpen?
Op grond van de inhoud van de gedingstukken en de verklaringen van partijen ter zitting, staat voor het Tuchtcollege als zijnde door de ene partij gesteld en door de andere partij niet dan wel onvoldoende betwist, de volgende feiten vast.
voda
0
NedSense operationele resultaat KW3 verbeterd, maar nog steeds negatief


Door Elco van Groningen

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--NedSense Enterprises nv (NEDSE.AE) meldt woensdagochtend in een kwalitatieve trading update over het derde kwartaal dat de operationele resultaten, hoewel nog steeds negatief, verbeterd zijn ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

Waar het derde kwartaal een stabiele omzet toonde en lagere operationele kosten ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, geeft NedSense aan dat in het vierde kwartaal traditiegetrouw meer omzet wordt gegenereerd ten opzichte van de andere kwartalen.

Volgens het in Vianen gevestigde bedrijf kende het onderdeel LOFT een sterke toename in de omzet, zowel sinds het begin van het jaar als in vergelijking tot het derde kwartaal van 2011. Door hogere ontwikkelingskosten namen ook de operationele kosten toe.

De omzet van NedGraphics bleef in het derde kwartaal stabiel ten opzichte van dezelfde drie maanden van 2011, terwijl de operationele kosten zowel op jaarbasis als kwartaalbasis daalden.

NedSense meldt te blijven investeren in nieuwe functionaliteitben gericht op het verbeteren en behouden van zijn 'leidende' positie in de mode- en textielmarkt.


- Door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; elco.vangroningen@dowjones.com


11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 okt 2021 11:17
Koers 0,190
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,190
Laag 0,190
Volume 6.275
Volume gemiddeld 74.650
Volume gisteren 138.305