BioPharma « Terug naar discussie overzicht

Adocia

161 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
[verwijderd]
0
40 euro op MT.
Franse nanotechnologie wordt de voorloper in de complete bioindustrie.
Luke666
0
Van boursorama...

Adocia
mijn kennis van de zaak: + +
stoel: Lyon, Frankrijk
- BioChaperone: vorm moleculaire complexen met eiwitten zoals antilichamen. Voor elk eiwit, kan een polymeer Adocia en heeft al ongeveer 50! Deze technologie verbetert behandeling met eiwit door verlaging van de frequentie van toepassing dosisverlaging, waardoor de productietijd en efficiëntie. Het verhoogt de oplosbaarheid en stabiliteit van eiwit formuleringen, die een langere opslag van veel drugs handhaaft, zoals aangetoond door bijvoorbeeld met Avastin (bevacizumab) van Roche of Remicade (Infliximab) Janssen. Huidige studies zijn BioChaperone preklinische voor monoklonale antilichamen. De markt voor monoklonale antilichamen wordt geschat op 60 miljard in 2014. Met veel grote pharmas die zou willen kopen om hun producten beter te behouden, het potentieel van deze technologie is onberekenbaar enorm.
w ww.ddfevent.com / pdf / OlivierSoula.pdf (verwijder de spaties)
- Zet bijvoorbeeld insuline, wat een eiwit gebruikt bij de behandeling van diabetes. 6 januari 2014 Adocia de lancering aangekondigd van een klinische fase IIa studie over ultrasnelle formulering van insuline lispro (Humalog, Eli Lilly), gecombineerd met haar eigen technologie BioChaperone. Deze studie heeft als doel aan te tonen dat de formulering BioChaperone Lispro sneller dan Humalog actie die zou leiden tot een betere controle van de bloedglucose bij patiënten na het nemen van een maaltijd. Bij de eerste klinische fase I studie uitgevoerd door Eli Lilly in gezonde vrijwilligers, BioChaperone Lispro formulering aan alle klinische doelstellingen. Meer dan 380 miljoen mensen lijden aan diabetes wereldwijd.
- PDGF-BB: De behandeling van diabetische voet ulcera en ouderen. Mensen met diabetes lijden aan perifere zenuwen en voelen minder pijn, waarom ze pijn gemakkelijker en hun bloedvaten gemakkelijker met atherosclerose dat de bloedtoevoer vermindert naar de extremiteiten, waardoor de genezingsproces moeilijker en verhoogt het risico van gangreen. De ouderen ook last van genezing moeilijker stoffen. PDGF is een groeifactor die de vorming van nieuwe bloedvaten (angiogenese) bevordert. Met deze behandeling de vorming van nieuwe vaten wordt verhoogd, omdat de beste weefseloxygenatie verbetert genezing. Momenteel is de behandeling moet de wond met antibiotica om infectie te voorkomen bombarderen, en een huidtransplantatie (meestal de dij) om de wond te sluiten als het niet genezen.
- Regranex: PDGF gel behandeling benchmark voor de behandeling van diabetische en in Europa en de VS lopen op de markt gebracht. In april 2012 kondigde Adocia positieve klinische resultaten van Fase II voor de behandeling van diabetische voet ulcus combineren BioChaperone technologie Regranex. Adocia van plan om een ??Fase III studie in India uit te voeren in het vierde kwartaal van 2012, om te kunnen om dit product op te slaan opkomende eind 2014. Tegelijkertijd Adocia actief aan de voorbereiding fase III trials in de Verenigde Staten en Europa.
- Op 31 december 2013, geldmiddelen en kasequivalenten bedroegen € 19.400.000. Cash flow is voldoende om de proeven te voltooien.
- Op 27 februari 2014, Adocia aangekondigd (II Fase I / uitgevoerd op type 1 diabetespatiënten) positieve voorlopige resultaten voor zijn eerste klinische proef van een nieuwe formulering te combineren analoge insuline glargine (Lantus, Sanofi), de trage verwijzing insuline, snelwerkende insuline analoog, lispro (Humalog, Eli Lilly) via haar BioChaperone technologie. Acht octrooiaanvragen zijn ingediend om deze innovatie te beschermen tot 2032.
- Olivier Soula, Managing Director Adocia zei: "Daarnaast is uit een oogpunt van regelgeving, moeten we profiteren van een vereenvoudigde klinisch ontwikkelingsplan. Voor zover insuline glargine en lispro de markt zijn voor vele jaren en hun veiligheid bewezen hebben, ontwikkeltijd ons product moet korter zijn, de kosten te beperken. "
- Eind 2013 Adocia heeft een exclusieve licentie op een nanotechnologie die de effectiviteit van anti-kankermiddelen richten hun actie in solide tumoren verbetert verworven. Deze nanotechnologie genoemd DriveIn is bijzonder effectief in preklinische te brengen en leveren actieve ingrediënten in solide tumoren bewezen. Deze nieuwe nanotechnologie platform biedt een unieke gelegenheid om de markt voor kankertherapie te voeren door verbetering van de efficiëntie van de reeds goedgekeurde behandelingen. Adocia ontwikkelt eigen producten van doxorubicine en docetaxel, twee veel gebruikte kanker die veel baat zouden van een betere penetratie in de cellen van solide tumoren. Anderzijds, Adocia biedt farmaceutische bedrijven drivein de technologie om de effectiviteit van hun eigen moleculen optimaliseren. Merk echter op dat BIOALLIANCE zijn ver vooruit op dit gebied, met een formulering van doxorubicine in nanodeeltjes in fase 3 en marketing in 2016.
Mijn gevoel: Na mijn 3 topo veel mensen mijn mening over Adocia hebben gevraagd. Helaas was ik een beetje lui en het is pas sinds kort dat ik de zaak grondig te hebben bestudeerd. Bij het bestuderen van de zaak kreeg ik koude rillingen! Dit is duidelijk een van de beste biotech, drug opslag, verkoopt monoklonale antilichamen, diabetes, voetulcera ... alle markten zijn gigantisch! Huidige waarde van 100 miljoen, heeft het bedrijf net bereikte zijn IPO prijs. Ondersteund door uitstekende studieresultaten, zie ik de opkomst verder als uitgesproken als zag het potentieel, zal elk nieuwsbericht een bom hier hebben.
perspectieven: CT + + + + + + MT, LT + + +
volgende doel CT: 21
doelstelling MT: 36
mijn huidige positie op de titel: + +
[verwijderd]
0
15.00u(CercleFinance.com) - Invest Securities herhaalt zijn advies over de aankoop van Adocia en verhoogt het koersdoel naar € 19,3, tegen € 13,7 voorheen.

De engineering qu'Adocia herinnert aangekondigde positieve eindresultaten van de eerste klinische studie van zijn formulering combineren analoge insuline glargine (Lantus, Sanofi), basale insuline referentie met snelle analoog van Insuline lispro (Humalog, Eli Lilly) met zijn BioChaperone technologie.

Het biotechnologiebedrijf zei haar 'BioChaperone Combo heeft zowel een snel intredende werking en een lange werkingsduur in diabetes type 1 patiënten aangetoond.

Deze resultaten 'de ontbrekende informatie over de doeltreffendheid van combo bij de bekendmaking van de voorlopige resultaten die 27 februari 2014', zegt de analist.

Heeft gedrukt de combo-scenario 'worst case' en verhoogde het koersdoel van 5,7-13,9 euro op 19 februari, het valt weer koersdoel, de toename van reflecteren kans op succes van de combo en de levensduur van het octrooi (2032).

Hij verwacht dat ook de resultaten van fase II van de ultrasnelle insuline in de komende weken.

---
Tot nu toe slapen investeerders.
[verwijderd]
0
Het is in zekere zin ook nog een familie bedrijf dat schrikt potentiele investeerders misschien wel wat af en als ik het staatje zo zie dan is nog geen 20% van de aandelen vrij verhandelbaar Ik ken de statuten van het bedrijf niet hoe te reageren als er een (overname) bod komt dan gaan vaak hele andere emoties spelen, zeker binnen een familie bedrijf
[verwijderd]
0
Een overname is vaak niet de beste oplossing voor biopharma.
Als je kosten zijn gedekt door expansie uit te besteden, en of mijlpaalbetalingen dan is dat vaak lucratiever.
Je kan voor verschillende landen en verschillende pijplijn moleculen verschillende deals maken.
Bij een Genfit ligt dat anders: 1 blockbuster: wanneer deze niet zelfstandig wordt opgezet zal dat de koerspotentie geen goed doen. Tegen de tijd dat je weet of Amerika een te nemen vestiging is ben je waarschijnlijk als belegger al te laat om te anticiperen: het risico profiel van een Genfit is en blijft groot: ook dat zal een rem geven op de koers waarschijnlijk minimaal tot resultaten 2B november.

Adocia wed op 2 even grote paarden in een beginnend stadium: diabetes 1 en 2.
Voor de voet zijn ze al verder gevorderd.
Hun technologie is ook nog eens gebaseerd op nano technologie.
Ik denk dat gezien recente ontwikkelingen en het uitstaande aantal aandelen Adocia erg interessant is voor de MT.
Gaan ze fase 2B unaniem door de veiligheid voor diabetes 1 ,of maken ze vorderingen in fase 2a voor diabetes 2, dan ga je echt richting 40-60 euro.
(*4 is altijd nog maar zo een 350 miljoen marktkap)
[verwijderd]
0
quote:

Uperdepup schreef op 25 maart 2014 12:18:

Schaalvorming van voorkomende types 1 en 2 diabetes

www.adocia.com/BC-Insulins-for-Insuli...,en,24.html
Niet werkende link: tab products/ bc insulines for insulinotherapy/ global epidemic
[verwijderd]
0
Up dat hoop ik ook niet een overname, maar om de laatste stap te zetten is veel geld nodig en het is maar relatief een klein bedrijf en je moet wel de mogelijkheden hebben om je produkt goed in de markt te zetten
[verwijderd]
0
Als je product alle klinische gegevens heeft om een blokcbuster te kunen worden, dan staan legio mogelijkheden tot je beschikking.
[verwijderd]
0
quote:

Uperdepup schreef op 25 maart 2014 16:34:

Als je product alle klinische gegevens heeft om een blokcbuster te kunen worden, dan staan legio mogelijkheden tot je beschikking.

Heb je gelijk in maar om voor 1 produkt een verkoop&promotie apparaat in het leven te roepen gaat ook heel wat kosten en wat al eerder is gezegd wanneer het produkt gereed is moet het wel snel en uitgebreid op de markt worden gebracht en niet in een periode van jaren want de concurentie slaapt niet
[verwijderd]
0
Adocia biedt een "belangrijke klinische programma" in 2014
AFP 25/03/2014 om 20:24
0
Delen op LinkedIn Delen op Viadeo
Een microscoop (AFP / File / Eric Piermont)
Een microscoop (AFP / File / Eric Piermont)

De Franse biotechnologiebedrijf kondigde dinsdag Adocia verwacht een "belangrijke klinische programma" onderzoek en ontwikkeling dit jaar, na een "intensivering" van deze programma's in 2013.

Opgenomen Lyon biotech een vermindering van de netto verlies in 2013 € 4,3 miljoen als gevolg van de stijging van de omzet, in verband met de beëindiging van de samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Eli Lilly en R & D stabiel.

De 2013 "werd gekenmerkt (...) door aanzienlijke investeringen in klinische studies waarvan de resultaten sleutel voor de toekomst op korte en middellange termijn zal zijn" Adocia zei CEO Gerard Soula, geciteerd verklaring.

Lyon biotech met name geïntensiveerd haar ontwikkelingsprogramma BioChaperone technologie bij diabetes, na het einde van juli een samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Eli Lilly over een ontwerp ultrasnelle insuline oordeel.

31 december, had het bedrijf in contanten van € 19.400.000, tegen 30,5 miljoen een jaar eerder, wat neerkomt op een cash verbruik van ongeveer 11 miljoen over het jaar.

Dit niveau van cash "maakt het mogelijk om te overwegen rustig financiering in 2014 belangrijke klinische programma," verzekerde de Chief Financial Officer Valerie Danaguezian.

Omzet, reeds gepubliceerde, is een stijging van 40% tot € 6.600.000 (tegen 4.000.000 in 2012). Deze stijging is voornamelijk te maken met de breuk van de 2013 licentieovereenkomst met Eli Lilly, wat leidde tot een vervroegde aflossing van het saldo van de eerste betaling ontvangen in 2011, erkend als licentie-inkomsten.

Het niveau van de overheidsfinanciering, voornamelijk belastingaftrek voor onderzoek, stabiel gebleven vorig jaar tot € 3.200.000.

Adocia begin januari kondigde de lancering aan van een fase IIa studie over de ontwikkeling van haar BioChaperone formulering van ultrasnelle insuline lispro, na de breuk met Eli Lilly. De resultaten worden verwacht in het tweede kwartaal van 2014.

"Als dat lukt, moet het project waarde aanzienlijk worden verhoogd," zei Adocia.

Het bedrijf heeft ook net vorige week end "positieve" resultaten van de eerste klinische studie (fase I / II) product BioChaperone Combo, die basale insuline combineert.

Adocia tabel op de lancering in het derde kwartaal van een tweede studie, Fase IIa, die de respons van patiënten met diabetes, afhankelijk van de dosis van BioChaperone Combo meten. bedrijf zal ook zorgen voor de ontwikkeling van nanotechnologie in 2014 (DriveIn) in de oncologie, die vorig jaar een vergunning heeft verleend.
[verwijderd]
0
Persbericht

Adocia kondigt zijn financiële resultaten voor het boekjaar 2013

· Een kaspositie van € 19.400.000 per eind december 2013
· Een gebruik van contant geld van € 11.000.000 in 2013 tot de klinische ontwikkeling te versnellen
· De verwerving van een licentie voor een nieuwe technologie in de oncologie
Lyon, 25 maart 2014 - Adocia (Euronext Paris: FR0011184241 - ADOC) kondigde vandaag zijn jaarlijkse financiële resultaten voor het jaar 2013. De jaarrekening werd goedgekeurd door de Raad van Bestuur van 21 maart 2014 en zal tijdens de volgende algemene vergadering van 24 juni 2014 ter goedkeuring aan de aandeelhouders worden voorgelegd.
Het jaar 2013 wordt gekenmerkt door de volgende belangrijke gebeurtenissen:

o Verhoogde klinische programma:

Dit jaar werd gekenmerkt door een intensivering van klinische opleidingen op Adocia producten van eigenaar BioChaperone ® technologie, met name innovatieve formuleringen van insuline.

De eerste succesvolle resultaat van de ontwikkelingen die in 2013 met betrekking tot de nieuwe formulering BioChaperone Combo, een combinatie van analoge insuline analoog glargine met snelwerkende insuline Lispro. De eerste positieve resultaten van de klinische proef fase I / II testen van deze formulering werden aangekondigd in het eerste kwartaal 2014. Deze resultaten benadrukken beide het belang van deze combinatie aan premix insuline (waar de markt wordt geschat op meer dan $ 2 miljard euro), maar ook de mogelijkheid om beelden met een hand vast te vervangen Market Lantus ®, met een omzet in 2013 bedroeg ruim $ 7800000000. Een tweede klinische studie is gepland voor het derde kwartaal van 2014.

De lancering van de Fase IIa studie over type 1 diabetes de innovatieve formulering BioChaperone Ultrasnelle Lispro patiënten was ook een belangrijke gebeurtenis voor het bedrijf. Na het stoppen samenwerking met Eli Lilly (in juli 2013 aangekondigde) en op basis van positieve klinische resultaten in Fase I onderzoek uitgevoerd door Eli Lilly, Adocia versnelde klinische ontwikkeling dit product. De volgende fase IIa klinische resultaten worden verwacht in het tweede kwartaal van 2014. Als dat lukt, moet het project waarde aanzienlijk worden verhoogd.

Gedurende het jaar 2013, heeft het bedrijf ook bleef zijn derde insuline project, namelijk het formuleren van een (HinsBet ®) recombinant humaan snelwerkende insuline ontwikkelen. Adocia gewerkt aan een geoptimaliseerde formulering die klinisch moeten worden getest in 2014.
Tenslotte Adocia wachten op toestemming van de Indiase autoriteiten om klinische Fase III-studie te beginnen van haar product in India voor het genezen van chronische wonden, specifiek gewijd aan de behandeling van de diabetische voet ulcus. Na een grote reorganisatie van de Indiase regelgevende agentschappen in 2013, de beoordeling van de aanvragen om toelating van een klinische studie werd onderbroken voor enkele maanden. Deze onderbreking resulteerde in een significante vertraging in alle gevallen die nog niet geëlimineerd. Adocia is echter klaar om de klinische studie na ontvangst van deze goedkeuring te initiëren. Bovendien Adocia gevraagd in januari 2013 een wetenschappelijk advies van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), waarin het klinisch ontwikkelingsplan door Adocia voorgesteld voor Europa gevalideerd. In het bijzonder wil zij slechts een fase III-studie in Europa vóór de indiening van een bestand op de Europese markt.
o Verrijking portfolio met de acquisitie van nieuwe technologie

Het bedrijf verwierf in 2013 een exclusieve licentie van de Universiteit van Bordeaux I, CNRS, Institut Polytechnique de Bordeaux en Aquitaine SATT op een nieuwe technologie, DriveIn ®. DriveIn is een nanotechnologie waarvan de wezenlijke eigenschap is actief gericht solide kankergezwellen. Doel is de doeltreffendheid van bestaande antikanker middelen zoals doxorubicine of docetaxel verbeteren. Tegelijkertijd Adocia presenteren deze technologie om grote farmaceutische bedrijven om partnerschappen aan de levering en de effectiviteit van hun eigen moleculen verbeteren vast te stellen.
o Consolidatie van de octrooiportefeuille

In 2013 Adocia consolideerde zijn patent portfolio rond de behandeling van diabetische voet ulcus. Het patent beschermt de samenstelling BioChaperone PDGF (platelet-derived growth factor) is uitgegeven in Japan in december 2013, na de Verenigde Staten en Europa in 2012.

Financiële hoogtepunten:
De jaarrekening over het jaar 2013 wordt vooral gekenmerkt door:

- Operationele inkomsten bedroegen € 8.800.000 in 2013 tegenover € 7.200.000 in 2012,
- Uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling stabiel op € 11.500.000 € 11,7 miljoen vorig jaar,
- Een netto verlies van 4,2 miljoen euro, tegenover een verlies van bijna € 6.000.000 over het voorgaande jaar.
31 december 2013, had de Vennootschap in contanten van € 19.400.000.
De inkomsten in 2013 is hieronder weergegeven met een vergelijking met 2012:

(IFRS in € duizend) FY 2013 (12 maanden) Jaar 2012 (12 maanden)
Licentie-omzet 5.636 2.104
Contract onderzoek en samenwerking (47) 1892
Omzet (a) 5588 3995
Belastingaftrek voor onderzoek 3215 3061
Projectfinanciering en andere 19.180
Overige opbrengsten (b) 3234 3241
Bedrijfswinst (a) + (b) 8822 7236
Onderzoek en ontwikkeling (11 464) (11 784)
Overhead (1 661) (1 522)
De operationele kosten (13 124) (13 306)
OPERATIONEEL / RESULTAAT (verlies) (4.302) (6.070)
FINANCIËLE RESULTATEN september 75
NETTOWINST / (verlies) (4 293) (5 995)

De geconsolideerde jaarrekening op 31 december 2013 en gedetailleerd de evolutie van de rekeningen verklaringen worden in de appendix.
"Het jaar 2013 werd gekenmerkt door de kruising van de belangrijkste mijlpalen voor onze projecten en grote investeringen in klinische studies waarvan de resultaten sleutel voor de toekomst op korte en middellange termijn in onze samenleving zal zijn . Initiatieven op het ultra-snelwerkende Lispro project na het einde van de samenwerking met Eli Lilly, dient resultaten op dit jaar ", zegt Gerard Soula, CEO Adocia." Met de verwerving en ontwikkeling van nieuwe technologie, hebben we onze portfolio uitgebreid en hebben dus de kans gegrepen om het gebied van kanker in te voeren, met als doel het verbeteren van de effectiviteit van bestaande behandelingen . Wij zijn van mening dat deze overname een nieuwe groei op de middellange termijn voor het bedrijf kunnen zijn. We beginnen 2014 met enthousiasme, ondersteund door klinische reeds behaalde resultaten met ons product BioChaperone Combo ".
"Onze contant verbruik bedroeg 11 miljoen euro in 2013. Onze cash van € 19.400.000 eerder dit jaar stelt ons in staat om te kijken met sereniteit financiering in 2014 belangrijke klinische programma (3 fase II-studies op insuline & # 8211, 1 fase III studie naar de DFU) en tegelijkertijd de actieve ontwikkeling van het platform DriveIn ", zegt Valerie Danaguezian, CFO ..

Komende evenementen:
- 26 maart 2014 Analist bijeenkomst in de aula van Euronext Parijs
- 7-8 april 2014 Adocia deelnemen aan de SmallCap Event in Parijs
[verwijderd]
0
14-2:

Adocia: Continues zijn hoge, spectaculaire vangst

(Tradingsat.com) - Naar aanleiding van een uitbraak van 65% Adocia blijft spectaculaire rebound vrijdag ochtend, wint bijna 30% extra € 18 na een half uur van de handel, van de volumes van de toegenomen wereldhandel.

Lees ook
Maak en beheer je virtuele portefeuille
In het kielzog van zeer sterke groei al waargenomen Genfit, Innate Pharma, DNA Therapeutics, Hybrigenics, Transgene, Pharming Group, BioAlliance Pharma in de afgelopen weken, de biotechnologische sector blijft de beurs van Parijs leiden.

Dit biotechnologie bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van geneesmiddelen "best-in-class" van reeds goedgekeurde therapeutische moleculen, met name eiwitten en kanker, kondigde vorige maand de uitgifte van twee patenten, die in Japan en Een ander Verenigde Staten.

Bovendien Adocia verwierf in december vorig jaar een exclusieve licentie op een nanotechnologie die de effectiviteit van anti-kankermiddelen richten hun actie in tumoren verbetert. Op zijn beurt, Adocia daarom voordelen kan de rage van de afgelopen dagen Nanobiotix, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van revolutionaire aanpak voor de lokale behandeling van kanker op basis van nanodeeltjes zijn.

Maar de markt heeft ook ogen op de komende maanden. Tradingsat.com gecontacteerd door Jean-Laurent Bruel, fondsbeheerder Gestys Health Biotech, dat is om Adocia ook de eerste positie, zei dat "twee soorten resultaten worden verwacht op korte termijn al de resultaten van de eerste studiefase I / II combinatie van beide insulines [l lente verwijzing van Lantus aan Sanofi en insuline analoog Humalog product van Eli Lilly, red.] in het eerste kwartaal, en de resultaten van de Fase II de Ultra Fast insuline. "

Jean-Laurent Bruel herinnert ook aan de scherpe daling van de marktprijs, dat de aankondiging van het oordeel van de samenwerking met het Amerikaanse farmaceutische groep Eli Lilly afgelopen zomer had veroorzaakt. De ervaring Gerard Soula, oprichter CEO van Adocia - die eerder richtte het biofarmaceutisch bedrijf Flamel Technologies, Nasdaq - s is bewezen dat waardevol. Inderdaad, "Gerard Soula met Adocia financiële middelen die het nodig heeft om zijn klinische ontwikkeling alleen verder te gaan," zei de manager.

Volgens Jean-Laurent Bruel, "interessante resultaten in klinische studies kan een aanzienlijke impact hebben op de beurs hebben, des te meer in een drijvend terug naar het gebied voor een paar weken / maanden omgeving", onder invloed, in het bijzonder, belang van de Amerikaanse beleggers.
[verwijderd]
0
Als er geen grote emissies komen, dan signalering ik hier ook de mogelijkheid van koersen rond de €100.
Wat dan altijd nog maar 650 miljoen marktkapitalisatie (nu Genfit) betekent.
En dit met verschillende veelbelovende producten in massamarkten.
[verwijderd]
0
Ben benieuwd in hoeverre dit een grote concurrent voor Adocia is.
Mannkind (VS) een kleine stap van goedkeuring geïnhaleerde medicijn diabetes 1,2.
Gister 73% up.
www.nasdaq.com/article/mannkinds-inha...
[verwijderd]
0
www.nasdaq.com/press-release/halozyme...

Directe concurrent van Adocia, Halozyme met nieuws.
Overigens geen reactie koers Holazyme op ontwikkelingen Mannkind.
161 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,67  -9,40  -1,06%  16 apr
 Germany40^ 17.760,40 -0,03%
 BEL 20 3.796,92 -1,47%
 Europe50^ 4.927,07 +0,21%
 US30^ 37.794,75 0,00%
 Nasd100^ 17.714,17 0,00%
 US500^ 5.049,49 0,00%
 Japan225^ 38.426,12 0,00%
 Gold spot 2.386,02 +0,15%
 EUR/USD 1,0617 -0,08%
 WTI 84,74 -0,38%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +5,13%
FASTNED +2,27%
Air France-KLM +2,00%
DSM FIRMENICH AG +1,84%
CM.COM +1,69%

Dalers

ArcelorMittal -6,90%
Aperam -6,68%
JUST EAT TAKE... -4,85%
SBM Offshore -4,17%
RANDSTAD NV -3,69%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront