OCI

40 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Heerstiets
0
OCI gaat hard. Zijn er mensen die hierin beleggen. Zou graag een discussie op gang willen brengen.

Wie vindt het aandeel koopwaardig, en wie niet?

uiteraard met toelichting :)

bvdb
Twix1
0
[verwijderd]
0
Dat is oud nieuws waar de waarde niet op reageerde. Vraag me wel af wat dat betekent. 2 aandelen voor 1 aandeel op oosterse beurzen? Is dat gunstig of ongunstig?
WoDi
0
Ik beleg hier idd ook in. Zou graag ook wat informatie willen hebben op de voorgaande vraag?
voda
0
OCI brengt bouwactiviteiten naar Egyptische beurs voor EGP108,71 per aandeel

AMSTERDAM (Dow Jones)--OCI nv (OCI.AE) brengt zijn af te splitsen bouwactiviteiten naar de Egyptische beurs voor EGP108,71 per aandeel, gelijk aan ongeveer EUR12,81.

De bouwactiviteiten worden 7 maart officieel afgesplitst van de chemie- en kunstmestactiviteiten en gaan verder onder de naam Orascom Construction. Dit nieuwe bedrijf krijgt behalve in Egypte ook een notering aan de beurs Nasdaq Dubai. De resterende kunstmestactiviteiten blijven genoteerd aan Euronext Amsterdam onder de naam OCI nv.

De splitsing ontstaat door het aandelenkapitaal van OCI nv te verminderen met $1,4 miljard. Aandeelhouders krijgen voor iedere twee aandelen OCI nv e e n aandeel Orascom Construction.

Orascom Construction gaat 12.984.565 nieuwe gewone aandelen aanbieden via een private plaatsing. Dit representeert 11% van het totale aandelenkapitaal. De stukken worden aangeboden aan institutionele partijen (9%) en vermogende particulieren (2%).

Het is nog niet duidelijk wanneer de aandelen voor het eerst in Egypte worden verhandeld. Dit maakt Orascom Construction te zijner tijd bekend.

Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@wsj.com


voda
0
OCI voert afsplitsing op 6 maart door

DONDERDAG 5 MAART 2015, 14:21 uur | 79 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - OCI voert de in november aangekondigde afsplitsing van de bouwdivisie na het slot van de beurshandel op vrijdag 6 maart door. Dat bevestigde het bedrijf donderdag.

De verzelfstandiging gaat gepaard met een verlaging van het aandelenkapitaal van OCI met 1,4 miljard dollar. Aandeelhouders van OCI krijgen per twee aandelen die ze bezitten één aandeel in Orascom Construction, dat een notering krijgt op Nasdaq Dubai en de Egyptische aandelenbeurs.

OCI blijft genoteerd aan de aandelenbeurs in Amsterdam, waar het aandeel momenteel deel uitmaakt van de AEX-index. Na de afsplitsing is OCI een chemiebedrijf, dat zich toelegt op de productie van onder meer kunstmest.
voda
0
OCI advies omlaag naar neutral van overweight - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Analisten van JPMorgan Cazenove hebben hun waardering voor OCI (OCI.AE) verlaagd naar neutral van overweight, nadat het aandeel in de afgelopen zes maanden met meer dan 32% is gestegen. Verschillende groei aanjagers voor het aandeel zijn in hun ogen nu ingeprijsd. Het koersdoel gaat licht omhoog naar EUR35,50 van EUR35,00. Onderliggend blijven ze positief over het bedrijf. Het aandeel is donderdag gesloten op EUR33,58. (LDF)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Ja idd. Kan zijn dat die in eens omhoog spiked door short-covering zoals vrijdag. Wordt denk veel gedaytraded door paar grote partijen in dit aandeel. Zig Zag.
[verwijderd]
0
Behoorlijk zig zag...

Denk dat men het onrealistisch vond dat ie op -17% zat, toen een aantal grotere daytraders instapten die her en der winst hebben gepakt..
[verwijderd]
0
Nu alweer een tijdje vrij vlak... Zo af en toe een uitschieter naar boven omdat iemand erg veel aandeeltjes in 1x koopt..
[verwijderd]
0
Ja op korte-termijn erg onvoorspelbaar. Bij harde dalingen goed instap moment (rond en onder 30) en bij harde stijgingen weer tijdelijk uitstappen. Denk niet dat het stabiliseert. Mooi voor korte-termijn trades.

finance.yahoo.com/q/hp?s=OCI.AS+Histo...
Heerstiets
0
wat een gek koersverloop vandaag. koers wordt ook verkeerd doorgegeven. op Binck +1-%, op IEX -10%
[verwijderd]
0
Binck zegt ook min 10%... Tenzij je hem in favorieten hebt staan, dan krijg je een verschil vanaf het moment dat je hem in favorieten hebt toegevoegd..

Een einde van 30,88. Ik heb in de eind bieding verkocht en ben er best blij mee.
Heerstiets
0
quote:

Pakeast schreef op 10 maart 2015 09:10:


Lijkt op een nieuwe vrije val..


Lijkt mij allemaal wat extreem. Ik ga een pluk kopen.
40 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 sep 2020 17:35
Koers 10,690
Verschil -0,180 (-1,66%)
Hoog 10,870
Laag 10,500
Volume 1.564.808
Volume gemiddeld 433.869
Volume gisteren 539.990