Forum: Heijmans » augustus, maand van de halfjaarcijfers. | DeBeurs.nl

augustus, maand van de halfjaarcijfers.

518 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

peter_36 schreef op 25 aug 2016 om 08:59:


Dus rustig op t plankie laten liggen


Yeps of indien er nog wat achter de hand is dik bijkopen.
Of rotte aandelen (bijv. AFKLM) inruilen voor Heijhut.

oompje24
0
quote:

Ben ik nu zo slim... schreef op 25 aug 2016 om 08:17:


Voor mannen met ballen zoals, JanK en Trader,..........en Deax (maar dies op vakantie):

25-08-2016
Bouwers willen weer aannemen


Het heeft een lange crisis geduurd, maar de bouwsector is weer optimistisch gestemd. Niet eerder was de sector zo positief over de orderportefeuille en de verwachte werkgelegenheid, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdagochtend.

Het ondernemersvertrouwen lag in het tweede kwartaal hoger dan in het hele bedrijfsleven. Bijna een kwart van de ondernemers wil meer personeel aannemen.

Het huidige aantal banen in de bouw is ondertussen niet verder gedaald, en blijft 507.000. Dat is nog altijd ruim 100.000 banen minder dan zes jaar geleden, toen de bouwsector zijn finest hour beleefde.

Dinsdag meldden de sectoreconomen van ABN Amro ook dat het minder slecht gaat met de bouw, maar dat de branche de explosieve groei op de woningmarkt niet kan bijbenen. Die trend ziet het CBS ook: het aantal vergunningen dat is verleend voor nieuwbouwwoningen herstelt maar moeizaam, en ligt nog lang niet op het niveau voorafgaand aan de crisis.

www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/26474...Wel jammer dat de stropdassen de koers weer onder de 8 houden.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
hartenaas
0
quote:

tradersonly schreef op 24 aug 2016 om 21:31:


[...]

Zelden vertoont in de recente decennia dat de bouwproductie zo volledig stil viel.
Valt mij alles mee dat ze al richting break-even gaan na de ongekende kaalslag in bouw sinds de kredietcrisis (2008) ; welk in 2013 haar dieptepunt kende als het gaat om aantallen verkochte woningen.
Probleemprojecten lopen er nu hard uit. Zowel qua omzet als in aantal. Turnaround zal imo fors en steil zijn. Exclusief probleemprojecten pakten ze in H2 2015 al 30 miljoen. Dat is al 1,5 euro per aandeel.

Als ik van 1 aandeel een ''AMG-tje'' verwacht dan is het wel Heijmans. Regeren is vooruitzien.


Blijf nou gewoon bij de feiten.
Ze hadden in de 2e helft van 2015 gewoon 12 miljoen nettoverlies.
[verwijderd]
0

Wat een armoe op de algehele beurs, en dat weeks voordat we "remember come back in september" vieren.

Hoog tijd dat de door oompje24 benoemde "stropdassen" weer terug van vakantie komen.

Maar goed, kijk ik naar hier genoemde alternatieven als NN en Galapagos,...dan ben ik toch wel heel blij dat ik gewoon in de Heihut ben blijven zitten, kost me tenminste geen transactiekosten.

[verwijderd]
0
quote:

Ben ik nu zo slim... schreef op 25 aug 2016 om 09:20:


[Modbreak IEX: Gelieve juist te quoten.]Hoe kan je iemand onjuist quoten ???
tradersonly
0
quote:

hartenaas schreef op 25 aug 2016 om 09:26:


[...]

Blijf nou gewoon bij de feiten.
Ze hadden in de 2e helft van 2015 gewoon 12 miljoen nettoverlies.Feit is dat de probleemprojecten eruit lopen.
[verwijderd]
0
quote:

JanK1 schreef op 24 aug 2016 om 21:28:


[...]

Dit is ook een ongekend zure post want als je niet verder kan kijken dan vandaag en vooral naar het verleden neem ik aan dat je geen aandelen Heijmans hebt want de toekomst is belangrijk en die is niet verkeerd


Heijmans heeft een aantal dure hobby's omdat ze zogenaamd innovatief willen zijn. Als de cijfers nu super waren en de belegger van gekkigheid niet meer wist wat ie met zijn dividendrendement moest doen van zijn Heijmans aandelen pakket....
De cijfers spreken voor zich, verlies op verlies op verlies op verlies...
Dat zijn de feiten.
Daar wordt je zeker zuur van.
De rest is speculeren. Al jaren verwachten Heijmans beleggers op de mooie vette worst die ze wordt voorgehouden. Maar vooralsnog vangen ze alleen bot...
Kijk maar uit, want van emissies zijn ze bij Heijmans ook niet vies. De CFO zou ook graag ruimer in zijn jasje zitten.... Is dat wellicht een hint?
tradersonly
0

2013 was het dieptepunt van de woningmarkt. Aangezien een projectontwikkeling al snel 18 maanden loopt kun je er niet vanuit gaan dat een terugval van 3000 huizen op jaarbasis tot 240 in 2013 Q1 direct het jaar daarop goed gemaakt kan worden. Valt mij zeer mee dat ze nu al tegen break-even aanleunen. Ze hebben vorig jaar een emissie gedaan ja om de prefs B mee af te lossen. Goede zet geweest, scheelt namelijk weer een paar miljoen aan rentelasten.\
Maar waarom zou je je druk maken om een bedrijf waar je geen positie in hebt??

Ik ben trouwens zeer blij dat Heijmans inzet op innovatie. Elk bedrijf dat hier niet aan meedoet is ten dode opgeschreven. Ze hebben trouwens een aantal geweldige innovaties hoor. Bike-scout, stille naden asfalt en integratie van zonne energie in gevels en wegen om er maar een paar te noemen.
En dure hobby? mwoah valt mee. Ik geloof dat ik in een jaarverslag een bedrag van een paar miljoen zag staan.
[verwijderd]
0
Vrijdag 26 augustus 2016 09:05

Koopadvies voor bouwer gehandhaafd.
NIBC heeft vrijdag het koersdoel voor bouwer Heijmans verlaagd van 11,50 naar 10,50 euro bij een ongewijzigde koopaanbeveling.
Analist Edwin de Jong benadrukte dat verliezen bij het probleemproject Energiefabriek Tilburg het zicht vertroebelen op de operationele vooruitgang die elders in het bedrijf wordt gerealiseerd.
Ondanks de tegenslag in Tilburg voorziet de analist aantrekkende winstmarges voor de bouwer in 2017 en 2018, onder meer vanwege een cyclisch herstel.

De Jong hield vast aan zijn koopadvies en noemde Heijmans "zeer goedkoop", waarbij de financiële positie op het gebied van nettoschuld "sterker is dan ooit".
Heijmans sloot donderdag op 7,84 euro.
Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
August 26, 2016 03:05 ET (07:05 GMT)
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 21 aug 2016 om 01:46:


Jammer dat het aandeel Heijmans nog geen overtuigend koopsignaal kan geven.
Volgens quoteweb heeft het aandeel steun op € 7,70 en weerstand op € 7,96
Verder is de kans op een opwaartse beweging voor de koers wel degelijk aanwezig.
Zelf hanteer ik een weerstand op € 8,30 maar daar kunnen meningen over verschillen.
nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/ad...

Het aandeel BAM doet het stukken beter, maar de slotkoers van Heijmans op € 8,00 is bemoedigend en daarmee word de kans veel groter dat het aandeel volgende week een eerste stijging zal laten zien naar € 8,30
Eenmaal goede cijfers kan ook Heijmans flink stijgen met slechts nog geen 21 miljoen uitstaande aandelen en een goed bewijs is wel AMG met 27 miljoen aandelen, want dan blijft de spoeling dun.
ChrisMat
1
Seinen springen op groen voor extra infra-uitgaven: goed nieuws voor BAM en Heijmans

Het IMF, de Wereldbank, economen, ze roepen allemaal al jaren om meer overheidsuitgaven voor infrastructuur. Er zijn signalen dat dit nu gaat gebeuren. Dit is gunstig voor bedrijven in de bouw. BAM en Heijmans.

www.veb.net/artikel/06025/seinen-spri...
Tom3
0
Heb na mijn vakantie geprobeerd de conference call te volgen. Wie bedenkt er nu dat Vd Els cs simultaan vertaald moeten worden in het Engels? In het Nederland is het al nauwelijks te volgen, die vertaling maakt het er niet beter op. Ik begrijp dat ze erg voorzichtig zijn gezien alle tegenvallers maar een positieve bedrijfsresultaat voor de 2e helft van het jaar zou er nog in moeten zitten. De beurs gelooft hem weer na de aframmeling van vorige week. Nu ik nog.
verwijderd
0
Op 31 augustus 2016 brengen de analisten van Theodoor Gilissen het beleggingsadvies "niet aanbevolen" uit voor Heijmans (HEIJM; ISIN: NL0009269109).
Het koersdoel wordt door de analisten vastgelegd op 8,00 EUR.
Tom3
0
quote:

G. Roet schreef op 31 aug 2016 om 22:48:


Op 31 augustus 2016 brengen de analisten van Theodoor Gilissen het beleggingsadvies "niet aanbevolen" uit voor Heijmans (HEIJM; ISIN: NL0009269109).
Het koersdoel wordt door de analisten vastgelegd op 8,00 EUR.Dat niet aanbevolen riepen ze ook (jarenlang) bij Tomtom. Lijkt me interessanter te weten hoe hun analyse eruit ziet. Ik hecht meer waarde aan het advies van Kepler (euro 18 in februari 2016), die hebben geen dubbele agenda.
Nuchtere Kijk Op
0
quote:

Nuchtere Kijk Op schreef op 17 aug 2016 om 10:47:


Al jaren lees ik hier van sommigen veel te optimistische verwachtingen. Hopen hopen hopen dus. Zelf een koers ritje gemaakt van 6,50 (febr.2016) naar 7.73, maar nu pik ik ze toch niet snel meer op. Woningbouw zit nu zo'n beetje op de top van Heymans kunnen, en met infra blijven ze iedere keer maar zeggen dat het beter gaat. Ik denk dat het daar veel erger was dan ooit gemeld en zodoende blijven er nog lang tegenvallers gepresenteerd worden en lezen we keer op keer dat het beter gaat. Jaja suc6 met de lange termijn planning als het om winstgevendheid gaat. Ik geloof het allemaal niet meer zo. Dit zou met die woningmarkt DE periode moeten zijn om te scoren. Echter, nogmaals, te veel lijken daar in de Rosmalense grond begraven? En welke graven ze de volgende keer op? Sorry, maar ff geen aankoop voor mij op deze koersen van rond de 8 euro, al lijkt een afstraffing van 10% veel, kijk wat er allemaal voor speculatie winsten op betere cijfers al gemaakt zijn. Nu voor mij, graag eerst zien en dan geloven. Nuchtere kijk op?


Gepost op 17-8-16. Waar staan we nu 3 maanden later 4.82.
Moet zelf nu lachen om mijn eigen quotes: "te veel lijken daar in de Rosmalense grond begraven? En welke graven ze de volgende keer op?"

Ze hebben graaf machines genoeg lijkt me, nu hier en daar werk is stilgelegd (waar kosten doorgaan en betalingen stoppen).

Het is me een soap aan het worden, het wordt tijd voor meer duidelijkheid.
518 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23-aug-19 17:35
Koers 8,270
Verschil +0,160 (+1,97%)
Hoog 8,430
Laag 8,160
Volume 113.887
Volume gemiddeld 372.715
Volume gisteren 290.003